Prestigio MultiPhone 4300 DUO - obecná diskuzePrestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Moderátor: IQLogic

Odpovědět
Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Adam-Androiďák » stř 02. led 2013 13:22:51

svideo1 píše:
Adam-Androiďák píše:Chcel by som sa spýtať na ten usb host-naozaj nejde? Chcel som kupiť tuto redukciu http://www.lacne-nakupy.sk/predaj-reduk ... ale-120720 ale vidím tu že niektorý to skúšali a nešlo to. Takže je niaká šanca aby fungoval ethernet- redukciu mám na tablete Goclever Tab A73 mi ide avšak tam je v nastavení položka ethernet ktorý treba povoliť tu to však nieje takže neviem či by to išlo skúšali ste to niekto?
Skušal som no zial nefunguje to, redukcia je OTG no telefon nepripoji USB...Tablet v pohode.
A nemôže to byť len softverova chyba niekde som totiž videl že OTG podporuje.


Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:



svideo1
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: čtv 01. lis 2012 7:29:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZenFone 5 A501CG
Tablet: PMP7280C3G DUO 8"IPS, ASUS T100TADK005H
Rom: 1.0.13

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od svideo1 » stř 02. led 2013 20:23:48

Adam-Androiďák píše:
svideo1 píše: Skušal som no zial nefunguje to, redukcia je OTG no telefon nepripoji USB...Tablet v pohode.
A nemôže to byť len softverova chyba niekde som totiž videl že OTG podporuje.
Netusim kde si to videl, no ak pripojim USB tak ee, kluc ani nepipne, taktiez sa nezobrazi ani v ukladacom priestore telefonu. Na tablete bez problemov. Skusil som viac redukcii OTG a aj ine znacky USB. ;)

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Adam-Androiďák » stř 02. led 2013 22:22:10

Skušal som no zial nefunguje to, redukcia je OTG no telefon nepripoji USB...Tablet v pohode.[/quote]
A nemôže to byť len softverova chyba niekde som totiž videl že OTG podporuje.[/quote]

Netusim kde si to videl, no ak pripojim USB tak ee, kluc ani nepipne, taktiez sa nezobrazi ani v ukladacom priestore telefonu. Na tablete bez problemov. Skusil som viac redukcii OTG a aj ine znacky USB. ;)[/quote]

Tak dobre som si myslel že som to niekde videl posielam foto ako prílohu- pravdepodobne priamo od Prestigia a tam píšu že má Usb Host takže chyba môže naozaj byť v systéme ak sa nepomýlili.
Ps. Sorry že to nieje ako citácia písalo že citácie môžu byť max 3 tak som tu moju prvu správu dal preč.
Přílohy
pap4300a.jpg
pap4300a.jpg (260.45 KiB) Zobrazeno 2344 x
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:


Aircombat
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: pát 28. pro 2012 14:13:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4300
Mobil 2 / ROM: Samsumg Note3
Tablet: Prestigio 5080C PRO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Aircombat » čtv 03. led 2013 9:42:06

Koupil jsem tuto si kdysi tuto redukci k tabletu a ani nepípne ani s tabletem, ani s telefonem. Nemyslím, že je to softwarovým nastavením, ale spíš je to jen konektor od úložišť v telefonu a využité napájení. Asi je to podobné, jako bys spojil přes spojku USB dvě flashky k sobě...


svideo1
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: čtv 01. lis 2012 7:29:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZenFone 5 A501CG
Tablet: PMP7280C3G DUO 8"IPS, ASUS T100TADK005H
Rom: 1.0.13

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od svideo1 » čtv 03. led 2013 15:00:57

Aircombat píše:Koupil jsem tuto si kdysi tuto redukci k tabletu a ani nepípne ani s tabletem, ani s telefonem. Nemyslím, že je to softwarovým nastavením, ale spíš je to jen konektor od úložišť v telefonu a využité napájení. Asi je to podobné, jako bys spojil přes spojku USB dvě flashky k sobě...
Mam doma viac redukcii OTG vsetky funguju na tablete bez problemov pripojim 64 GB USB aj 32 GB USB v pohode. Zial po pripojeni na mobil nic...Mne to sice nevadi lebo doma streamujem cez WIFI priamo zo servera ci uz hudbu alebo video, foto...Ak to chcem zo sebou tak stiahnem na SDHC kartu bezi to bez problemov.HD video stiha /dokonca aj cez wifi/ ako MKV bez trhania 720p no full HD ani omylom.Podobne aj tablet HD v pohode.

Este k tomu obrazku hore, tak fakt som si to nevsimol. Mozno to aj urobili ale ktovie pre aku krajinu. ;)



blederik
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 30. pro 2012 13:31:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N5230

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od blederik » čtv 03. led 2013 19:25:52

Vie mi niekto povedať či ide tento mobil synchronizovat s PC (kontakty,SMS,apod.)?

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » čtv 03. led 2013 19:35:31

Synchronizovat s cim?

Ja pouzivam leta letouci Mobiledit a bylo to jedna z nejlepsich investic co jsem udelal.

http://www.mobiledit.com/cz/index.asp
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


svideo1
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: čtv 01. lis 2012 7:29:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZenFone 5 A501CG
Tablet: PMP7280C3G DUO 8"IPS, ASUS T100TADK005H
Rom: 1.0.13

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od svideo1 » čtv 03. led 2013 20:18:23

negrbob píše:Synchronizovat s cim?

Ja pouzivam leta letouci Mobiledit a bylo to jedna z nejlepsich investic co jsem udelal.

http://www.mobiledit.com/cz/index.asp
Da sa medzi telefonmy vybrat aj Prestigio 4300 DUO či? Mne ho nejako nenaslo...

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » čtv 03. led 2013 20:25:44

Me ho to naslo jako Android Phone. Potreboval jsem pretahnout kontakty ze stare Nokie a nebyl problem.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


svideo1
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: čtv 01. lis 2012 7:29:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZenFone 5 A501CG
Tablet: PMP7280C3G DUO 8"IPS, ASUS T100TADK005H
Rom: 1.0.13

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od svideo1 » čtv 03. led 2013 22:10:29

negrbob píše:Me ho to naslo jako Android Phone. Potreboval jsem pretahnout kontakty ze stare Nokie a nebyl problem.
Kontakty som prexportoval aj cez Nokia Suite, z C6-01, 5800 XM. Ide my skor o zalohu kontaktov a inych dokumentov. Nokia Suite to v pohode od obrazkov az po videa ci synchronizaciu v pohode zvlada ale iba telefony Nokia.. Dakujem za informaciu.

Uživatelský avatar

maxxim
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: sob 15. pro 2012 21:57:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A6000 -
Mobil 2 / ROM: Prestigio PAP 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od maxxim » čtv 03. led 2013 23:24:13

negrbob píše:Me ho to naslo jako Android Phone. Potreboval jsem pretahnout kontakty ze stare Nokie a nebyl problem.
Mě ho MobilEDIT 6.9 identifikoval správně.

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » čtv 03. led 2013 23:32:09

Tim lip :-) Ja mam nejakou petkovou verzi vse funguje jen ho to identifikuje jako Android Phone. Alespon je videt ze na programu se maka a aktualizuje se.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


ondrejkovic
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: pon 23. lis 2009 22:11:32
Reputace: 0

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od ondrejkovic » pát 04. led 2013 10:47:29

msz16ion píše:Netušíte, zda existuje nějaká aplikace, která by automaticky přepínala z Wifi (když odejdu z jeho dosahu) na přenášení dat od operátora a zase naopak vypla přenášení dat od operátora a zapla wi-fi, když budu zase u něho? Našel jsem jen toto https://play.google.com/store/apps/deta ... ifitoggler na automatické vypínání a zapínání wi-fi, ale chybí mi ještě ta druhá část.
Když se zapne Wi-Fi - vypínají se data od operátora AUTOMATICKY - to je přímo vlastnost systému. Data tečou buď tak nebo tak - NIKDY přes OBA kanály (Wi-Fi i 3G/2G) najednou.

Uživatelský avatar

maxxim
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: sob 15. pro 2012 21:57:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A6000 -
Mobil 2 / ROM: Prestigio PAP 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od maxxim » pát 04. led 2013 14:57:33

Dnes mi dorazil držák do auta Haicom HI-195 http://drzaky-mobily.heureka.cz/drzak-haicom-hi-195/
První dojmy jsou slušné. Na to, že je to držák univerzální, tak v něm telefon dobře drží. Výstup na sluchátka je nepřístupný (mě to nevadí), klouby mají aretaci, celkově působí dobrým zpracováním.

Uživatelský avatar

Pistolník
Androiďák!
Příspěvky: 260
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Pistolník » pát 04. led 2013 17:54:57

Syn má takovýto problém. Při stažení hry (z google play), které je datově náročná (přes 300Mb) se tato pro málo místa na disku nespustí, resp. nedoinstaluje při spuštění. Všiml jsem si, že oproti jiným telefonům se u Prestigia nedá aplikace zcela přesunout na externí sdkartu, ale pouze tu vnitřní 1G paměť. Je celkem jedno, jakou paměť nastavím v nastavení úložiště jako preferenční. Stejně si to všechno instaluje dovnitř. Víte někdo co s tím? Nebo nikdo ještě větší hru neinstaloval? Na jiných zařízeních s androidem tento problém není.

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » pát 04. led 2013 18:19:17

Instaloval jsem NFS ma tusim cca 1GB a bez problemu. Uvnitr jsem provozoval 32GB kartu. Jinak obcas pomaha neinstalovat vsechno co se vali na google play ale co clovek opravdu vyuzije to taky setri misto. :-) Jinak pak root a presun na kartu pujde. Navod jak na to je o nekolik prispevku nahore.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Aircombat
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: pát 28. pro 2012 14:13:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4300
Mobil 2 / ROM: Samsumg Note3
Tablet: Prestigio 5080C PRO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Aircombat » pát 04. led 2013 19:06:51

Tak nevim, po X přeinstalacích ovladačů se mě podařilo spustit Root with restore... proběhlo to, telefon vyzval k obnově dat, potvrdil jsem, sám se restartortoval a mám opět telefon bez zvuků, sekající se, neuvěřitelně pomalý... Asi to budu mít místo sportky... vyjde, nevyjde... :D

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » pát 04. led 2013 19:08:44

:DD tak to je dobra loterie :-)
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Aircombat
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: pát 28. pro 2012 14:13:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4300
Mobil 2 / ROM: Samsumg Note3
Tablet: Prestigio 5080C PRO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Aircombat » pát 04. led 2013 19:37:05

Má to i klady, po hardresetu se mě to zdá neuvěřitelně rychlý telefon... Pls, neporadíte někdo, jak dostat zpět tu navigaci co tam byla? Tedy hlavně mapy... :cry:

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » pát 04. led 2013 19:43:11

no pokud si dal smazat pri hard resetu SD kartu tak mas asi smolika :-(
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Aircombat
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: pát 28. pro 2012 14:13:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4300
Mobil 2 / ROM: Samsumg Note3
Tablet: Prestigio 5080C PRO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Aircombat » pát 04. led 2013 19:45:14

Nj, ale dobrodružství to bylo :)


Cidas
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pát 02. lis 2012 17:21:19
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Cidas » pát 04. led 2013 19:58:36

maxxim píše:Dnes mi dorazil držák do auta Haicom HI-195 http://drzaky-mobily.heureka.cz/drzak-haicom-hi-195/
První dojmy jsou slušné. Na to, že je to držák univerzální, tak v něm telefon dobře drží. Výstup na sluchátka je nepřístupný (mě to nevadí), klouby mají aretaci, celkově působí dobrým zpracováním.
Lze v tomto drzaku nastavit telefon naležato?

Uživatelský avatar

maxxim
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: sob 15. pro 2012 21:57:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A6000 -
Mobil 2 / ROM: Prestigio PAP 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od maxxim » pát 04. led 2013 20:48:51

Cidas píše:
maxxim píše:Dnes mi dorazil držák do auta Haicom HI-195 http://drzaky-mobily.heureka.cz/drzak-haicom-hi-195/
První dojmy jsou slušné. Na to, že je to držák univerzální, tak v něm telefon dobře drží. Výstup na sluchátka je nepřístupný (mě to nevadí), klouby mají aretaci, celkově působí dobrým zpracováním.
Lze v tomto drzaku nastavit telefon naležato?
Polohování funguje ve všech směrech, i naležato.


blederik
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 30. pro 2012 13:31:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N5230

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od blederik » pát 04. led 2013 22:12:37

negrbob píše:Synchronizovat s cim?

Ja pouzivam leta letouci Mobiledit a bylo to jedna z nejlepsich investic co jsem udelal.

http://www.mobiledit.com/cz/index.asp

No či nieje original softver ako má nokia k svojim telefonom lebo ja som na suportnej stranke nenasiel :(
Ide mi o to aby som si vedel zalohovat kontakty s outlookom napr. a spravovat smsky a podobne cez pc, nie ako blbý klikat v telefone a vypisovat... ale ako tak pozerám už by tu bola zdavno zmienka o takom programe keby bol že.

Uživatelský avatar

maxxim
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: sob 15. pro 2012 21:57:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A6000 -
Mobil 2 / ROM: Prestigio PAP 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od maxxim » sob 05. led 2013 12:50:56

A k tomu to Mobiledit nestačí? Pokud vím, tak v něm je podpora pro Outlook. Správa kontaktů a sms jsou podstatou Mobileditu. Originální soft opravdu není.

Uživatelský avatar

Pistolník
Androiďák!
Příspěvky: 260
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Pistolník » ned 06. led 2013 9:16:45

To negrbob. Chceš mi říct, že se ti NFS stahovala apriori na externí kartu? Moc tomu nevěřím. Jak to máš s nastavením paměti?


svideo1
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: čtv 01. lis 2012 7:29:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZenFone 5 A501CG
Tablet: PMP7280C3G DUO 8"IPS, ASUS T100TADK005H
Rom: 1.0.13

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od svideo1 » ned 06. led 2013 17:50:35

blederik píše:
negrbob píše:Synchronizovat s cim?

Ja pouzivam leta letouci Mobiledit a bylo to jedna z nejlepsich investic co jsem udelal.

http://www.mobiledit.com/cz/index.asp

No či nieje original softver ako má nokia k svojim telefonom lebo ja som na suportnej stranke nenasiel :(
Ide mi o to aby som si vedel zalohovat kontakty s outlookom napr. a spravovat smsky a podobne cez pc, nie ako blbý klikat v telefone a vypisovat... ale ako tak pozerám už by tu bola zdavno zmienka o takom programe keby bol že.
Na Android Telefon Prestigio 4300 DUO a ine...podobnu aplikaciu ako OVI nevytvorilo.Mobiledit je urceny na viac typov telefonov, Prestigio na tom funguje obdobne ako na OVI. Nokia to ma snad trosku viac premakanejsie, ale to je iba moj nazor...


prsoo
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: ned 06. led 2013 21:27:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP 4300 White

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od prsoo » ned 06. led 2013 21:37:52

Zdravím všechny, chtěl bych rootnout pap4300 ,1.09, nejdou mě stahnout rootavcí potřebné soubory z xda-dev....Po registraci mě to hlásí že potřeba byt na vyšší urovni abych mohl někoho požadavt o poslaní odkazu pro potřebné soubory. Takže se vracím zpět s prosbou na někoho jest by mě nemohl nabídnout aktivní link. Chci si přemapovat ext SD kartu a pravděpodobně bez root nemohu změnit obsah jednoho souboru kde je mapovaní.
Takže prosím o pomoc ,děkuji s pozdravem PRSOO

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22337
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 248
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od LivArt » ned 06. led 2013 21:38:54

Ještě by to chtělo sem dát teda odkaz, odkud chceš ty soubory brát.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


prsoo
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: ned 06. led 2013 21:27:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP 4300 White

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od prsoo » ned 06. led 2013 22:09:32

LivArt píše:Ještě by to chtělo sem dát teda odkaz, odkud chceš ty soubory brát.
Potřebuji Stahnout skript na root tak jak např. popisuje milda2000

Odpovědět

Zpět na „Prestigio MultiPhone 4300 DUO - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host