Prestigio MultiPhone 4300 DUO - obecná diskuzePrestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Moderátor: IQLogic

Odpovědět
Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » sob 12. led 2013 10:38:35

adam: spojit to zatim nejde ale jde toto: http://androidforum.cz/prestigio-multip ... ml#p484491


Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Uživatelský avatar

milda2000
Stálý androiďák
Příspěvky: 240
Registrován: stř 14. lis 2012 0:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PSP5454DUO
Twitter: milda2000
Tablet: Prestigio GV7777
Rom: 1.0.14
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od milda2000 » sob 12. led 2013 11:23:34

Navod na root je v tomto vlakne, navod na premapovani pameti resili ve vlakne o PAP4040 tady http://androidforum.cz/prestigio-multip ... 20-30.html.

Jinak SYGIC od verze 12 jiz staci prekopirovat z interniho disku na kartu. Detekce, odkud je spusten funguje automaticky.

Milda

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Adam-Androiďák » sob 12. led 2013 12:45:51

negrbob píše:adam: spojit to zatim nejde ale jde toto: http://androidforum.cz/prestigio-multip ... ml#p484491
O tomto spôsobe viem do rootu sa však veľmi nechcem púšťať- ešte som nič nerootoval jediné čo som zatiaľ robil bola zmena romky na tablete ale ak nebude iné riešenia asi to skúsim.
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:

Uživatelský avatar

maxxim
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: sob 15. pro 2012 21:57:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A6000 -
Mobil 2 / ROM: Prestigio PAP 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od maxxim » sob 12. led 2013 14:51:40

Adam-Androiďák píše:
negrbob píše:adam: spojit to zatim nejde ale jde toto: http://androidforum.cz/prestigio-multip ... ml#p484491
O tomto spôsobe viem do rootu sa však veľmi nechcem púšťať- ešte som nič nerootoval jediné čo som zatiaľ robil bola zmena romky na tablete ale ak nebude iné riešenia asi to skúsim.
Rootu bych se nebál, je to jednoduché. Drž se postupu od mildy.

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Adam-Androiďák » sob 12. led 2013 17:18:12

maxxim píše:
Adam-Androiďák píše: O tomto spôsobe viem do rootu sa však veľmi nechcem púšťať- ešte som nič nerootoval jediné čo som zatiaľ robil bola zmena romky na tablete ale ak nebude iné riešenia asi to skúsim.
Rootu bych se nebál, je to jednoduché. Drž se postupu od mildy.
Tento víkend to asi robiť nebudem ale budúci týždeň sa na to možno skúsim pozrieť
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:



pawkabike
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 12. led 2013 17:56:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 4300

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od pawkabike » sob 12. led 2013 19:00:05

Zdravim tak jsem se stal majitelem prestigia 4300 a opravdu je ta baterka country po chvily brouzdani nebo stahovani pidisouboru. POMOOOOC kde se nechaj sehnat silnejsi baterie. Diky predem vsem za tip. :help:

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » sob 12. led 2013 19:07:17

No tak kde sehnat silnejsi baterky na to zatim nikdo neprisel :-D I kdyz jedna varianta by existovala tzv nechat si je vyrobit.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Uživatelský avatar

maxxim
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: sob 15. pro 2012 21:57:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A6000 -
Mobil 2 / ROM: Prestigio PAP 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od maxxim » sob 12. led 2013 21:08:36

pawkabike píše:Zdravim tak jsem se stal majitelem prestigia 4300 a opravdu je ta baterka country po chvily brouzdani nebo stahovani pidisouboru. POMOOOOC kde se nechaj sehnat silnejsi baterie. Diky predem vsem za tip. :help:
Co je to chvíle? Na začátku, když jsem si Prestigio "ladil" k obrazu svému, jsem ho do nabíječky dával po cca pěti hodinách a to ještě nebyla baterka nadoraz.


prsoo
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: ned 06. led 2013 21:27:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP 4300 White

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od prsoo » ned 13. led 2013 18:50:46

poradite nekdo prosim jak na overclocking pap4300
Dekuji

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » ned 13. led 2013 19:03:26

Jako aby CPU melo misto 1GHz treba 1,2GHz?
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


prsoo
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: ned 06. led 2013 21:27:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP 4300 White

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od prsoo » ned 13. led 2013 20:02:42

Jiste :D

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » ned 13. led 2013 20:13:00

no kdyby to bylo tak snadne tak maj vsichni vsechno davno pretaktovane :-D
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


danny77
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 07. lis 2012 19:17:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 6303i plan Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od danny77 » úte 15. led 2013 12:20:57

Zdravim pani kluci,
Telefon mi fungoval po upgrade na FW 1.09 spolahlivo, ale uz asi tyzden zas nie a nie chytit signal na datovy prenos. Uz som s toho modelu na prasky, keby som to bol vedel ze s nim bude viac problemov jak osohu, neberiem ho.
Nemate niekto skusenosti ci vam to nezacalo robit tiez aj pri poslednom FW 1.09. dakujem.
Reklamovat sa mi moc nechce lebo budem mesac bez phonu a potrebujem takyto. A u nas musi byt 3x v serise s tou istou vadou aby ho vymenili.
dakujem vam.
skusil som aj tovarne nastavenie nepomaha.

Uživatelský avatar

milda2000
Stálý androiďák
Příspěvky: 240
Registrován: stř 14. lis 2012 0:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PSP5454DUO
Twitter: milda2000
Tablet: Prestigio GV7777
Rom: 1.0.14
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od milda2000 » úte 15. led 2013 12:25:04

Zkus flash na 1.0.08. V 09 byly chyby. Udelej tovarni nastaveni a hned po restartu nafleshuj 1.0.08. Pokud to nepomuze, reklamace te nemine.

Milda


danny77
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 07. lis 2012 19:17:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 6303i plan Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od danny77 » úte 15. led 2013 12:34:20

milda2000 píše:Zkus flash na 1.0.08. V 09 byly chyby. Udelej tovarni nastaveni a hned po restartu nafleshuj 1.0.08. Pokud to nepomuze, reklamace te nemine.

Milda
diky mildo nemas niekde nahodou link na tu FW 1.0.08 skusil by som to,
dakujem za pomoc.


danny77
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 07. lis 2012 19:17:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 6303i plan Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od danny77 » úte 15. led 2013 12:38:35

danny77 píše:
milda2000 píše:Zkus flash na 1.0.08. V 09 byly chyby. Udelej tovarni nastaveni a hned po restartu nafleshuj 1.0.08. Pokud to nepomuze, reklamace te nemine.

Milda
diky mildo nemas niekde nahodou link na tu FW 1.0.08 skusil by som to,
dakujem za pomoc.
danny77 píše:
milda2000 píše:Zkus flash na 1.0.08. V 09 byly chyby. Udelej tovarni nastaveni a hned po restartu nafleshuj 1.0.08. Pokud to nepomuze, reklamace te nemine.

Milda
diky mildo nemas niekde nahodou link na tu FW 1.0.08 skusil by som to,
dakujem za pomoc.
http://yf2.value4it.com/Service_Files/S ... s/PAP4300/
da sa aj z tadeto pouzit?

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » úte 15. led 2013 12:41:38

jojo to ofiko prestigio stranka s FW takze stahni tu 1.0.8 :-)
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Mikot8800
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pát 18. led 2013 13:47:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4300DUO20121121.v1.0.08

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Mikot8800 » pát 18. led 2013 13:54:32

Ahoj, tento foun mám od vánoc a rozhodnul jsem se pro root. Toto vlákno jsem prostudoval od začátku do konce a všem děkuji za užitečné rady.

Nicméně prosím o další poraděnku, pokud se někdo setkal s něčím podobným...:

Ovladače od prestigia nainstalovány v pořádku, když ale přepnu do režímu ladění USB v telefonu, tak se mi objeví hláška - nalezen nový hardware a snaží se to opět instalovat ovladače, jako by tam nebyly. Ovladače od Prestigia nevyhovují a automatickým hledáním se nenainstalují... co s tím? :(


krovak
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pát 23. lis 2012 18:30:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: pap4300 duo

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od krovak » pát 18. led 2013 14:04:07

Mikot8800 píše:Ahoj, tento foun mám od vánoc a rozhodnul jsem se pro root. Toto vlákno jsem prostudoval od začátku do konce a všem děkuji za užitečné rady.

Nicméně prosím o další poraděnku, pokud se někdo setkal s něčím podobným...:

Ovladače od prestigia nainstalovány v pořádku, když ale přepnu do režímu ladění USB v telefonu, tak se mi objeví hláška - nalezen nový hardware a snaží se to opět instalovat ovladače, jako by tam nebyly. Ovladače od Prestigia nevyhovují a automatickým hledáním se nenainstalují... co s tím? :(
mal som podobný problém, Mildova rada: http://androidforum.cz/prestigio-multip ... ml#p482976
zabrala a root sa podaril


Mikot8800
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pát 18. led 2013 13:47:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4300DUO20121121.v1.0.08

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Mikot8800 » pát 18. led 2013 14:17:01

To krovak:
Díky za radu, jak to půjde, vyzkouším.

(... a omlouvám se, samozřejmě jsem to taky četl, ale je toho tady tolik, že mi to vypadlo z paměti... :-) ).

Uživatelský avatar

hruskal
Androiďák!
Příspěvky: 637
Registrován: stř 29. čer 2011 10:00:15
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 9 PRO LON-L29
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: ASUS Zenpad 9.7 LTE
Bydliště:
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od hruskal » ned 20. led 2013 8:51:54

Ahoj,potřeboval bych dve rady.
1) obcas se stane ze tel zapomene nastavene vyzvánění a hodi se tam abecedně prvni,nejak netusim co s tim
2) da se nekde nastavit klasická" numericka" klávesnice a nepoužívala se tak QWERTY? Ja to proste nenasel
Ať sýr dál zůstává s touto slaninou
Huawei Mate 9 PRO LON-L29
ASUS Zenpad 9.7 LTE


Cidas
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pát 02. lis 2012 17:21:19
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Cidas » ned 20. led 2013 11:58:38

Mám stejny problém, obvykle po odpojení telefonu od PC... Docela to vadí...


ondrejkovic
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: pon 23. lis 2009 22:11:32
Reputace: 0

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3

Příspěvek od ondrejkovic » ned 20. led 2013 16:00:51

hruskal píše:Ahoj,potřeboval bych dve rady.
1) obcas se stane ze tel zapomene nastavene vyzvánění a hodi se tam abecedně prvni,nejak netusim co s tim
2) da se nekde nastavit klasická" numericka" klávesnice a nepoužívala se tak QWERTY? Ja to proste nenasel
1) Zřejmě máte zvoleno vyzvánění zvukem, který je uložen na kartě nebo na vnitřní paměti. Když telefon připojíte k PC, karta i vnitřní paměť se stane pro telefon nepřístupná a tím pádem by vyzvánění nefungovalo - proto se telefon automaticky přepne na systémové vyzvánění, které je uloženo přímo v systémové části telefonu (která se neodpojuje)

2) Tohle mně taky zlobí, psal jsem do Prestigia a odpověděli mi, že si mám nahrát nejnovější FW (1.09), který poté ovšem sami pro chyby stáhli. A propos - nepomohlo to :-(


Cidas
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pát 02. lis 2012 17:21:19
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Cidas » ned 20. led 2013 16:20:24

K bodu 1) Existuje nějaké řešení? Mám vyzvánění ve složce ringtones ve vnitřní pammněti...


Lembi
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: pon 08. srp 2011 17:29:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Lembi » ned 20. led 2013 16:39:18

Zdravim Androiďáci, mam dotaz, jaký má tenhle telefon výsledky v Benchmarku?? Rozhoduju se mezi tímto telefonem a Evolve FX420, tak by mě zajímalo, jestli máte někdo možnost porovnání, jakej je mezi nima rozdíl v rychlosti?


ondrejkovic
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: pon 23. lis 2009 22:11:32
Reputace: 0

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od ondrejkovic » ned 20. led 2013 18:43:47

Cidas píše:K bodu 1) Existuje nějaké řešení? Mám vyzvánění ve složce ringtones ve vnitřní pammněti...
Jedině root a nahrát si ten vyzváněcí tón přímo do systémové složky


Cidas
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pát 02. lis 2012 17:21:19
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Cidas » ned 20. led 2013 22:57:54

Zajímavé. Stará Nokie E66 se symbianem uměla vyzvánět v pohodě z karty i po vyjmutí a znovuvložení... když já se toho rootu tolik bojím. Potřebuju fungující telefon a ne řešit měsíc servis :)

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » ned 20. led 2013 23:10:57

Proto si taky E51 drzim zuby nehty :-D Ale ne ted vazne kdyz udelas root a budes postupovat podle navodu toho komu to funguje tak by s enemelo nic stat. :-)
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Adam-Androiďák » stř 23. led 2013 18:15:50

Lembi píše:Zdravim Androiďáci, mam dotaz, jaký má tenhle telefon výsledky v Benchmarku?? Rozhoduju se mezi tímto telefonem a Evolve FX420, tak by mě zajímalo, jestli máte někdo možnost porovnání, jakej je mezi nima rozdíl v rychlosti?
V antutu dosahuje v priemere 4500 bodov- vo verzii 3.0.3
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:


Aircombat
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: pát 28. pro 2012 14:13:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4300
Mobil 2 / ROM: Samsumg Note3
Tablet: Prestigio 5080C PRO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Aircombat » čtv 24. led 2013 11:42:37

Sebral jsem odvahu a provedl třetí pokus o Root. Dva předchozí skončily totálním zamrznutím telefonu a hardresetem. Třetí pokus s ovladači Drv3 z Mildova balíčku úspěšný, dokonce bez jakékoli ztráty dat, aplikací... Luxus. Zárověň tímto velký dík Mildovi.

Odpovědět

Zpět na „Prestigio MultiPhone 4300 DUO - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host