Prestigio MultiPhone 4300 DUO - obecná diskuzePrestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Moderátor: IQLogic

Odpovědět

prsoo
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: ned 06. led 2013 21:27:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP 4300 White

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od prsoo » čtv 14. bře 2013 7:08:55

Ahoj všem, večer mám nastavené automatické vypnutí telefonu, bohužel ráno už mě telefon nešel zapnout. Když připojím přes usb, tak se display rozsvítí a ukazuje baterka, že je plná, ale zapnout nejde :( .

Stáhl jsem: PAP4300DUO_from_all_to_v1.0.11.zip 18-Feb-2013 14:09 213561999
Postupoval : SD card update procedure.pdf 23-Nov-2012 14:51 116691
1. Copy update file to the SD card
2. Press and hold power button to power off your device
3. Insert SD card into the device
4. Press and hold VOLUME- button and press and release POWER button
5. Wait while green robot appears
6. Press sensor Home button
7. Navigate with VOLUME+ and VOLUME- buttons to "Apply update from sdcard" menu item and activate it by pressing sensor MENU button
8. Navigate with VOLUME+ and VOLUME- buttons to ZIP update file and choose it by pressing sensor MENU button
9. After update process would be finished - press "Reboot system now" to reboot your device

Nedosáhnu bodu 5

Poradíte? Je to správná cesta? Nebo jiným směrem?

dík





TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od TomasT342 » čtv 14. bře 2013 11:35:07

Tlačítko power ti určitě funguje?


prsoo
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: ned 06. led 2013 21:27:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP 4300 White

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od prsoo » čtv 14. bře 2013 11:56:25

no doteď bylo fcí, nevím jak by se jeho fce dala ověřit. krasně "cvaká" jako vždycky

Uživatelský avatar

milda2000
Stálý androiďák
Příspěvky: 240
Registrován: stř 14. lis 2012 0:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PSP5454DUO
Twitter: milda2000
Tablet: Prestigio GV7777
Rom: 1.0.14
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od milda2000 » čtv 14. bře 2013 12:03:47

Zkus vyjmout batt a nech telefon nejakou dobu bez napajeni....

Milda


lubovo
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 09. bře 2013 16:14:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 4300 Duo

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - MMS

Příspěvek od lubovo » čtv 14. bře 2013 12:38:57

rbarat píše:
lubovo píše:Ahojte. Chtěl bych poprosit o radu, jak nastavit u Prestigio 4300 příjem a odesílání MMS. U operátora to mám aktivované, ale emmemesky mi nepřicházejí a nejsem je schopný odeslat. Dík.
Pozri sa, či máš správne nastavené APN prístupové body. Aby MMSky chodili, musíš mať v telefóne APN bod pre MMS.
Hľadaj v Nastaveniach mobilnej siete/Názvy prístupových bodov. Mali by tam byť dva, jeden pre internet a druhý pre MMS.
U operátora musíš mať povolený internet. MMSky totiž idú cez internet, ale cez vlastný prístupový bod.
Dá sa dosiahnuť aj stav, že browsovať na internete nepôjde, ale MMSky áno (vypne sa APN pre internet).
Teda nebudú sa Ti účtovať dáta za internet. Je na to dobrá aplikácia APNdroid, je na Google Play.
Dlho bola zdarma, teraz je už platená - https://play.google.com/store/apps/deta ... lkLnBybyJd
Ale sú aj iné, prípadne ak si šikovný pre vyskúšanie sa dá nájsť aj na internete.


Díky za odpověď. Prolezl jsem telefon dle tvých instrukcí, ale v Názvech přistupových bodů nemám uvedený ani jeden. Napadá tě co s tím?



prsoo
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: ned 06. led 2013 21:27:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP 4300 White

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od prsoo » čtv 14. bře 2013 13:12:51

milda2000 píše:Zkus vyjmout batt a nech telefon nejakou dobu bez napajeni....

Milda
ok vyzkouším déle jak 1min.


Tak 20min. bez baterie a nic

Ještě to vyhodím na díl ale ...


Telefon jsem měl teda rootnutej podle tebe, jak sme spolu před časem komunikovali. Vše bylo bez problemů.


prsoo
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: ned 06. led 2013 21:27:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP 4300 White

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od prsoo » čtv 14. bře 2013 18:41:34

Tak Bohužel se tváří pořad stejně :(


prsoo
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: ned 06. led 2013 21:27:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP 4300 White

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od prsoo » čtv 14. bře 2013 19:04:25

Nějaké další nápady ? Co třeba SP Flash Tool?


Tolstejnsky
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 06. srp 2012 9:55:14
Reputace: 0

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Tolstejnsky » pon 18. bře 2013 7:22:36

Ahoj lidi,
pozorně (tedy-doufám) jsem pročetl celé vlákno a na 4300, kterou mám třetí týden (a snad už i ošahanou) mi štve několik věcí, začnu od té, co drží TOP:

1) šílená úvodní znělka a navíc s zářícím displejem a ještě do toho kafrá ňáká husa s ujištěním, že držím v rukou Prestigio :twisted:; pokud ho zapomenu před vypnutím ztlumit na SILENT, tak až zapnu mobil, budou už všichni doma spolehlivě vzhůru - nedá se vypnout nebo alespoň změnit ?

2) na předchozím Samsungu 6112D jsem měl vlastní melodii na SMSky a upomínky z kalendáře (zde od Googlu), tady jsem to nenašel - nabízí mi to jen systémové zvuky. Šlo by to (bez rootu) ?

3) přednastavený zvukový profil není editovatelný a uživatelsky nadefinovaný není tak elegantně dostupný jako ty přednastavené. Takhle kdyby šlo vytvořit nový a vyměnit ho za jeden z těch původních ;) ?

4) NECHÁPU, proč výrobce neudělal v krytu dírečku (třeba i předlisovanou-vylamovací) na šňůrku :shock: , mobil je ze všech stran hladký a při použití venku hrozí letecký den s fatálními následky, přeci kdo by nechtěl,tak si tam jednoduše šňůrku nedá a je to. Fakt nechápu ?!!? Dělám v terénu a když vytahuju mobil, tak mám strach, že v sekundě pohřbím 4kKč :no:

5) nepříjemná vlastnost - po půl hodině ve sklepě mi stále hlásil plný signál ale příchozí hovor nepoužitelný - volající mi neslyšel... :x

6) náhodou se mi povedlo, že mi na displeji naskočil na modrém pozadí drobným písmem factory test - opatrně jsem z toho vycouval - je to k něčemu a jak se to vyvolá ?

Díky, Radek


Aircombat
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: pát 28. pro 2012 14:13:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4300
Mobil 2 / ROM: Samsumg Note3
Tablet: Prestigio 5080C PRO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Aircombat » pon 18. bře 2013 7:41:50

Add 1: jde to na rootnotém telefonu. Prostě zvuk a případně i klip vymazat. Bez rootu to asi nepůjde.
Add 2: otevři zprávy, klepni na nastavení (ty 4 čárky vedle domečku) a až skoro dole je nastavení tónu.
Add 3: podle mě je nastavitelný až až. Otevři nastavení/zvukové profily, vyber ten, který chceš upravit a můžeš měnit melodii, hlasitost...

Svoje zvuky na vyzvánění musíš nahrát na kartu telefonu do složky Ringtones a zvuky na sms do složky Notifications.

Add 4: provrtat to, bych rozhodně nezkoušel
Add 5 a 6: nevím, nestalo se mi to ještě


Tolstejnsky
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 06. srp 2012 9:55:14
Reputace: 0

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Tolstejnsky » pon 18. bře 2013 9:22:54

THX, o složce Notification jsem nevěděl.

Ale toto :
Aircombat píše: Add 3: podle mě je nastavitelný až až. Otevři nastavení/zvukové profily, vyber ten, který chceš upravit a můžeš měnit melodii, hlasitost...
má malou záludnost, kterou jsem objevil až teď - podržením prstu na profilu vyvolá nabídku ENABLE a u uživatelských ještě RENAME a DELETE. Tlačítko "Nastavení" zde nedělá nic. Teprve krátké "ťapnutí" nabídne editaci profilu, leč pouze toho Obecné :(, u zbývajících tří taky nic nezpůsobí. /ver. 1.0.088/

BTW - na vrtání do mobilu jsem se nechystal, bylo to jen takové povzdechnutí ;)


Aircombat
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: pát 28. pro 2012 14:13:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4300
Mobil 2 / ROM: Samsumg Note3
Tablet: Prestigio 5080C PRO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Aircombat » pon 18. bře 2013 11:01:34

Máš recht. Jde to jen u toho obecného. Ale můžeš si vytvořit vlastní a ten taky lze nastavovat.

S tím vrtáním jsem si to myslel, ale pro jistotu jsem to napsal. :D


kevin66
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 07. bře 2013 9:05:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio PAP4300

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od kevin66 » úte 19. bře 2013 12:42:10

Caute...chcel by som sa opytat ci mi niekto vie povedat naco sluzi nastavenie v ulahceniach pristupu enable quick boot, lebo po zaskrtnuti tohto policka som ziadny rychlejsi boot nezaznamenal :) niekto nejake napady naco to vlastne sluzi? dik

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Adam-Androiďák » pát 22. bře 2013 14:41:30

kevin66 píše:Caute...chcel by som sa opytat ci mi niekto vie povedat naco sluzi nastavenie v ulahceniach pristupu enable quick boot, lebo po zaskrtnuti tohto policka som ziadny rychlejsi boot nezaznamenal :) niekto nejake napady naco to vlastne sluzi? dik
Sluzi samozrejme na rýchly štart. Ako dlho ti normálne trvá zapnutie. Mne pre porovnanie normalne startuje asi za 50s a s quick boot do 6 sekund. Takže to je dosť veľký rozdiel :D
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:


Martiiinek
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 23. bře 2013 0:17:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S5260 Star II

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Martiiinek » sob 23. bře 2013 0:25:11

Ahoj,
již nějakou dobu mám vyhlídnutý Prestigio MultiPhone 4300 DUO a chtěl bych se zeptat na jednu věc týkající se Flashe.

Moc rád na internetu hraji hru Shakes and Fidget, což je hra vyžadující Flash. Tento telefon si chci koupit částečně i proto, že bych tuhle hru chtěl hrát i na něm. Ovšem chtěl bych ji hrát jako plnohodnotnou hru se vším všudy, nikoliv jako stáhnutou aplikaci, která ani Flash ke své funkci nepotřebuje, to bych si mohl koupit telefon s nějakým základním androidem.

A můj dotaz zní, jestli s touhle hrou popř. s Flashem, máte nějaké zkušenosti ve spojitosti právě s tímhle telefonem? Jakákoliv odpověď by mi moc pomohla s výběrem telefonu ;)

Díky a přeju pěkný den!

Marťas :D

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » sob 23. bře 2013 0:31:11

Flash slape uplne v pohode :-) Konkretne posledni ofiko verze pro ICS 11.1.115.47 uplne bez problemu.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Martiiinek
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 23. bře 2013 0:17:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S5260 Star II

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Martiiinek » sob 23. bře 2013 0:39:14

negrbob píše:Flash slape uplne v pohode :-) Konkretne posledni ofiko verze pro ICS 11.1.115.47 uplne bez problemu.
To znamená, že jakákoliv hra vyžadující Flash, jede se stejnou funkčností se vším všudy jako na PC? ;)

Díkec, Marťas :D

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » sob 23. bře 2013 0:50:04

V podstate ano :-) Ten shakes and Fidget jsem ted zkousel na uvedene verzi flashe akorat na modelu 4500T s Androidem 4.1 a slape uplne v pohode :-)
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Martiiinek
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 23. bře 2013 0:17:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S5260 Star II

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Martiiinek » sob 23. bře 2013 0:58:10

negrbob píše:V podstate ano :-) Ten shakes and Fidget jsem ted zkousel na uvedene verzi flashe akorat na modelu 4500T s Androidem 4.1 a slape uplne v pohode :-)
Tak to moc rád slyším :) samozřejmě nevím, jaký rozdíl je mezi uvedeným 4500T a 4300 DUO a vlastně i verzí androidu, nicméně ti mockrát děkuju za ozkoušení a dodané informace, moc jsi mi pomohl a zdá se, že mám jasno. Lepší telefon za takovou cenu neseženu a mobil jako takový se mi líbí ve všech ohledech. Teď tedy počkat do výplaty a jde se na věc :)

Ještě jedno díky a přeju dobrou noc! ;)

Marťas :D


kevin66
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 07. bře 2013 9:05:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio PAP4300

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od kevin66 » sob 23. bře 2013 16:28:16

Adam-Androiďák píše:
kevin66 píše:Caute...chcel by som sa opytat ci mi niekto vie povedat naco sluzi nastavenie v ulahceniach pristupu enable quick boot, lebo po zaskrtnuti tohto policka som ziadny rychlejsi boot nezaznamenal :) niekto nejake napady naco to vlastne sluzi? dik
Sluzi samozrejme na rýchly štart. Ako dlho ti normálne trvá zapnutie. Mne pre porovnanie normalne startuje asi za 50s a s quick boot do 6 sekund. Takže to je dosť veľký rozdiel :D
Aha a to v pripade ze zaskrtnes enable quci boot a das restartovat a za 6 sekund sa ti zapne to znamena ze eliminuje logo a zvuk prestigio atd?? lebo ja som pri reboote ziadnu zmenu nezaznamenal :/


pcmakersk
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 06. pro 2012 15:10:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od pcmakersk » stř 27. bře 2013 14:57:04

Zdravim...

Mam prestigio 4300 a chcem naistalovat Google Calendar a po stiahnuti pred zacatim instalacie mi vyhlasi chybu: "Inkompatibilita s ostatnými aplikaciami, ktore pouzivaju rovnake zdielane ID pouzivatela."
Stretiol sa uz niekto s tymto hlasenim?

Dakujem


Chilodonella
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 27. bře 2013 23:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Chilodonella » stř 27. bře 2013 23:21:19

Zdravíčko pánové:)
Dneska jsem si vybalila svůj 4300 a pokouším se to nějak přizpůsobit k obrazu svému. Jedna věc mi ale strašně štve, ta vyhledávací lišta nahoře na každé akční obrazovce. Dá se toho nějak zbavit? Moc bych to ocenila :-)


Chilodonella
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 27. bře 2013 23:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Chilodonella » stř 27. bře 2013 23:24:03

pcmakersk píše:Zdravim...

Mam prestigio 4300 a chcem naistalovat Google Calendar a po stiahnuti pred zacatim instalacie mi vyhlasi chybu: "Inkompatibilita s ostatnými aplikaciami, ktore pouzivaju rovnake zdielane ID pouzivatela."
Stretiol sa uz niekto s tymto hlasenim?

Dakujem
Já ti nevím, já žádný google calendar nepotřebovala, mě se automaticky ten kalendář, co byl už v mobilu synchronizoval s google kalendářem, který si vedu na ntb :)


vmonkey
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 31. pro 2012 12:53:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4300

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od vmonkey » čtv 28. bře 2013 7:47:28

Chilodonella píše:Zdravíčko pánové:)
Dneska jsem si vybalila svůj 4300 a pokouším se to nějak přizpůsobit k obrazu svému. Jedna věc mi ale strašně štve, ta vyhledávací lišta nahoře na každé akční obrazovce. Dá se toho nějak zbavit? Moc bych to ocenila :-)
Ta vyhledávací lišta je normální widget - tj. dlouze na ni klikneš a pak ji přetáhneš na Odstanit...


kevin66
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 07. bře 2013 9:05:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio PAP4300

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od kevin66 » čtv 28. bře 2013 8:18:40

Neviem ako tebe ale mne to takto nefunguje ta lista nejde len tak vymazat podrzanim...keby to bol obycajny widget nebol by na vsetkych obrazovkach...ja som to vyriesil inym launcherom (https://play.google.com/store/apps/deta ... W5jaGVyIl0.) a k povodnemu by som sa uz nevratil :)


Chilodonella
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 27. bře 2013 23:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Chilodonella » čtv 28. bře 2013 8:21:36

vmonkey píše:
Chilodonella píše:Zdravíčko pánové:)
Dneska jsem si vybalila svůj 4300 a pokouším se to nějak přizpůsobit k obrazu svému. Jedna věc mi ale strašně štve, ta vyhledávací lišta nahoře na každé akční obrazovce. Dá se toho nějak zbavit? Moc bych to ocenila :-)
Ta vyhledávací lišta je normální widget - tj. dlouze na ni klikneš a pak ji přetáhneš na Odstanit...
To musím nesouhlasit, tahle lišta je na všech 5ti aktivních obrazovkách a žádné dlouhé kliknutí nepomáhá :no:


Chilodonella
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 27. bře 2013 23:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Chilodonella » čtv 28. bře 2013 8:22:27

Díky za tip, mrknu na to, to vypadá nadějněji:)
Naposledy upravil(a) Chilodonella dne čtv 28. bře 2013 9:14:10, celkem upraveno 1 x.


kevin66
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 07. bře 2013 9:05:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio PAP4300

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od kevin66 » čtv 28. bře 2013 9:05:11

A okrem toho si mozes nastavovat pocet obrazoviek, ci sa maju rolovat stale dokola atd atd(co povodny neumoznuje) a okrem toho je chod je plynulejsi a posobi to tak jemnejsie na mna na povodnom launchery su tie prechody take skokove...ved vyskusaj... :)


Chilodonella
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 27. bře 2013 23:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Chilodonella » čtv 28. bře 2013 9:06:58

Zkusila jsem, jen mě teď čeká další přenastavování jak jsem to dělala včera... každopádně mi to teď odmítá zobrazit jeden původní widget na počasí, tak hledám nějakou náhradu.
Naposledy upravil(a) Chilodonella dne čtv 28. bře 2013 9:13:56, celkem upraveno 1 x.


kevin66
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 07. bře 2013 9:05:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio PAP4300

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od kevin66 » čtv 28. bře 2013 9:22:42

ked mas zapnuty apex tak widget pridaj tak ze podrzis na volnej ploche prst a vyber z ponuky miniaplikacie a tam si ho najdi a malo by to ist :) ked si to robila ze si isla do miniaplikacii a odtial si ho chcela pridat mohlo ti vyhodit chybu :)

Odpovědět

Zpět na „Prestigio MultiPhone 4300 DUO - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti