ZTE V987 - obecná diskuzeZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM


Autor tohoto vlákna
Ivanhoe
Androiďák!
Příspěvky: 257
Registrován: ned 02. říj 2011 22:05:50
Reputace: 0

ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Ivanhoe » sob 23. úno 2013 23:20:30

ZTE V987

CPU: MTK6589W Quad-core 1.2GHz
GPU: PowerVR SGX544 Ultra Dual Core

RAM : 1GB / ROM : 4GB eMMC
MAX supports 32GB Class 10 Micro SD Memory Card (TF-Card)
Size: 141 x 70 x 8.9 mm super velikost na 5" !!! (pokud je to pravda)
Weight: 165g with battery super váha na 5" !!! (pokud je to pravda)
Screen: 5.0" HD, 1280 x 720, 16M Colors, TFT-LCD OGS !
Dual Sim, supports W+G / G+G
2G: GSM/GPRS/EDGE: 900/1800/1900 MHz
3G: WCDMA/HSPA+: 900/2100 MHz
Bluetooth 3.0 with EDR & A2DP
Wi-Fi : IEEE 802.11 b/g/n, supports Wi-Fi hotspot
micro USB 2.0

Dual Camera
Back 8.0 mega pixel / Auto Focus / Flash LED / BSI
Front 1.0 mega pixel
Support to shoot 3GP 1080P (1920x1080) with sound, Max 30 mins.

Sensor: Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor
Radio FM

Video:AVI, MP4, FLV, 3GP, MOV, ASF, MPEG, RMVB, H.263, H.264, etc.

Audio:MP3, AAC, WAV, etc.

Package Includes
- Li-ion Batteries 2500mAh x 1
- Earphone / 3.5 mm Audio Jack
- USB Cable
- Charger


přímí konkurenti: Jiayu S1(větší baterka 3000mAh), UMI X2, příp. Neo N003(5,3") - ale tento ZTE by měl být již 26.2. na skladě !

video: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sfga5Q0YyE

fotka je spíše GRAND, takže spíše jen orientačně, více viz přiložené video
Obrázek

nu a cena: zatím nejlevněji za cca 336 doláčů = 336 *19(kurs) * 1,21(DPH) = 7724 CZK (+/-) berte to orientačně

http://www.aliexpress.com/wholesale/who ... roupsort=1

http://www.etotalk.com/zte-v987-android ... p3668.html

pandawill.com - nic
dhgate.com - nic
tinydeal.com - nic
android-sale.com - nic




Uživatelský avatar

pwnz
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: ned 07. lis 2010 12:59:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus L9 II
Tablet: GoClever Aries 785

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od pwnz » ned 24. úno 2013 12:48:04

Musim rict, ze designove je dost povedenej.
Ale za ty prachy mi prijde Newman N2 rozhodne lepsi.
Tech 5" uz mi prijde precejenom dost, ma jenom 1gb ram, a co je nejzasadnejsi, nema ani gorilla glass, ani g+g.

Uživatelský avatar

romikus1
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: ned 13. led 2013 16:09:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: iPad
Rom: ofiko KK4.4

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od romikus1 » ned 24. úno 2013 13:32:55

tento telefon bude příští týden v prodeji. Jeho nevýhodou je pouze čínská rom, bez google apps. cena nejnižší s dopravou DHL 350 USD. Myslím že na takto velký dsp je kapacita baterie naprosto nedostačující. :roll: :roll: :roll: :roll:


Autor tohoto vlákna
Ivanhoe
Androiďák!
Příspěvky: 257
Registrován: ned 02. říj 2011 22:05:50
Reputace: 0

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Ivanhoe » ned 24. úno 2013 20:16:02

to romikus1: a kolik bys to viděl pro 5" telefoun pro verzi fullHD a verzi HD rozlišení ? Třeba aby to vydrželo aspoň 2-3 dny při mírném používání(=lehce podprůměrným).

Uživatelský avatar

romikus1
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: ned 13. led 2013 16:09:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: iPad
Rom: ofiko KK4.4

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od romikus1 » ned 24. úno 2013 21:56:10

2800 - 3500mAh :yes: :yes: :yes: :yes:



Autor tohoto vlákna
Ivanhoe
Androiďák!
Příspěvky: 257
Registrován: ned 02. říj 2011 22:05:50
Reputace: 0

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Ivanhoe » pon 25. úno 2013 7:54:57

to romikus1: a jaký je reálný rozdíl, když bude krabka s HD a krabka s fullHD rozlišením ? Myslím stále v souvislosti s výdrží baterie. Pro mě priorita č.1.

Váňa

Uživatelský avatar

romikus1
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: ned 13. led 2013 16:09:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: iPad
Rom: ofiko KK4.4

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od romikus1 » pon 25. úno 2013 17:36:10

samozřejmě ta z vyšším rozlišením bude papat více. také záleží na velikosti dsp.a samozřejmě grafika. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Autor tohoto vlákna
Ivanhoe
Androiďák!
Příspěvky: 257
Registrován: ned 02. říj 2011 22:05:50
Reputace: 0

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Ivanhoe » sob 09. bře 2013 17:25:12

Tož je tu někdo, kdo šel do tohoto přístroje ?
Tady je docela dobrá cena (a velmi dobře hodnocený prodejce)
http://www.aliexpress.com/item/New-arri ... 97631.html

za 316 dollars

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8438
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T 128GB
Kontaktovat uživatele:

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od unavix » pon 11. bře 2013 13:40:21

Ta cena je docela vysoká. Když k tomu přidáš ještě 40USD dopravu :roll: Drží na to alespoň ZTE v čr servis nebo to bude jak u ostatní číny?
SLEVOVÉ KUPONY NA ZBOŽÍ Z GEARBEST POUZE NA MÉM WEBU A PROFILECH NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍ!


Autor tohoto vlákna
Ivanhoe
Androiďák!
Příspěvky: 257
Registrován: ned 02. říj 2011 22:05:50
Reputace: 0

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Ivanhoe » pon 11. bře 2013 13:49:29

Nu, DHL můžeš-nemusíš, tady je Free shipping(osobně mám dobrou vícenásobnou zkušenost), takže 316dollars je cena konečná cca 7500Kč, nu ale v hledáčku ho nemám, ještě si počkám... přeci jenom baterku umí i větší Jiayu S1 např. 3000mAh a tady ZTE "jenom" 2500 mAh - ale pokud by to měli dobře vytuněný, tak by to možná taky šlo...

Servis? Čéče nevím, asi je otázka jestli se sem bude oficiálně dovážet. Ale nevím jak to funguje.

Ivo


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od dizzy2012 » pát 12. dub 2013 18:32:43

Tak co, už někdo tento telefon mate? Uvažují o něm jako dalším telefonu.


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od dizzy2012 » sob 13. dub 2013 21:40:43

Tak panove, Bruno si koupil tento telefon a uz pro nej udelal cwm recovery, ke stazeni zde http://www.d-h.st/oFf
Takze custom rom bude co nevidet. Jeste chvili pockam (v prvni varce byly problemy s displayem a dotyky http://v.youku.com/v_show/id_XNTIwMDczODMy.html) a pak asi si ten telefon objednam.


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od dizzy2012 » stř 24. dub 2013 14:15:06

Vlákno v ZTE V987 na xda developers včetně Brunovi custom rom http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2246874


Jejich Jasnost
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 04. zář 2011 11:37:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Jejich Jasnost » pon 06. kvě 2013 9:20:18

Zdarec,

ja ho poridil pred cca 14 dny z Etotalku, vyzkousel tri ROMky, ale cekam na nejakou "proflaklejsi". Momentalne mam problem, ze telefon se postupne zpomaluje. Cim dele je zapnut, tim dele trva nez se mi treba zavre FB, WhatsApp apod. proste nez se vratim zpet na domaci obrazovku. Po par dnech to trba treba sekundu, toci mne to :)

Fotak je des, fotky jsou fajn jen za dne, jinak je treba vse ladit rucne, proste automatika nefunguje. V mem pripade nefunguje i blesk, to ale moc neresim, pac fotak nepouzivam. Ted jsem koukal, ze se uz neco objevilo na XDA, takze to budu zkouset a uvidim.

V AnTuTu Bencjmark 3.3 je skore cca 12300. Grafika je slabsi. Nicmene jsem zkousel vse co hraji a zadny problem (Grave Defense HD, TowerDefense HD, Real Racing 3, Watter?, Perry? apod)
V 3DMarku je v Ice Storm score cca 3000.

Display je paradni, ted uz je na svete ta druha varka, kde je odstanena prilisna citlivost pri ovladani, takze vse je ok. Ve srovnani se Samsung Galaxy S2 je daleko jemnejsi, ale neni tak jasny, presto je samozrejme uplne v pohode na slunicku. S2 ma proste daleko vetsi kontrast, ale kdyz se na nej koukam ted zpetne a vidim ten rastr, musim se pousmat.
Dalsi vec na ZTE je, ze pokud koukate na film treba v aute (nebo pouzivate navigaci) jako ja a telefon otocite horizontalne, tak pres polarizovane bryle je cerny, nevidite nic :) Ale to je proste technologie vyroby. Amoled toto nema. S navigaci je to v poho, date telefon zpet "nastojato", u filmu je to horsi.

Dual sim funguje bez jakychkoli problemu, nic nepada, volani, data vse OK. Momentalne si musim pred psanim nebo voanim vybrat simku nahore v menu, pokud teda chci pouzit jinou, nez jsem si defaultne nastavil v SIM managementu, coz mi nevyhovuje. Mel jsem predtim NEO2, nebo tak nejak a ten to mel vyreseno lepe, mel proste na odesilani a volani dve tlacitka, clovek pri odesilani jen vybral pres kterou simku to chce odeslat (volat), luxus. Snad to nejaka nova ROMka bude mit tez.

Jinak cena ted je na nejakych 259USD + 40USD doprava. V patek ho poslali, v pondeli jsem ho mel na stole. Poslano jako darek v hodnote 25USD :). Telefon byl rootnuty, Etotalk ROM s cestinou, ktera mne prekvapila svou kvalitou, pocesteno bylo opravdu vse.

To je tak vse co mne ted napada, ptejte se pokud vas jeste neco zajima.


Jejich Jasnost
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 04. zář 2011 11:37:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Jejich Jasnost » pon 06. kvě 2013 9:39:28

Jeste k baterii. Je tam 2500mAh, pri plne zatezi vydrzi bez problemu cely pracovni den. Neustale jede Trillian, WhatApp, tri emailove ucty, obcas zkouknu FB a neco zahraji (tak 1h), v aute pres Bluetooth jede hudba nebo film, pravda moc nevolam (cca 30min denne). Tim, ze ho mam chvilku, neustale neco zkousim, takze display sviti opravdu casto a stejne to v pohode vydrzi do vecera.

Pri lehke zatezi bez hrani, obcasne zavolani a komunikace pres nejakeho klienta + maily, neni problem vecer v sest mit na telefonu 60% baterie.


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od dizzy2012 » pon 06. kvě 2013 12:18:48

Jejich Jasnost píše:Zdarec,

ja ho poridil pred cca 14 dny z Etotalku, vyzkousel tri ROMky, ale cekam na nejakou "proflaklejsi". Momentalne mam problem, ze telefon se postupne zpomaluje. Cim dele je zapnut, tim dele trva nez se mi treba zavre FB, WhatsApp apod. proste nez se vratim zpet na domaci obrazovku. Po par dnech to trba treba sekundu, toci mne to :)
Chystám se na koupi tohoto telefonu - mohl by si napsat, jaké romky si testoval/vyzkoušel?
Jinak jak bylo řečeno, telefon zlevnil na 259 USD na etotalku, tak myslím, že ještě chvíli vydržím až to bude kolem 220 USD, tak kupuju.


Jejich Jasnost
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 04. zář 2011 11:37:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Jejich Jasnost » pon 06. kvě 2013 12:50:45

Prvni ROMka byla primo od Etotalku, tu zatim nidke stahnout nejde, takze nemuzu slouzit.

Druhou mi poslali z jejich supportu, ale zde je problem s barevnym sumem na displeji, kdyz clovek scrolluje v menu, nebo zoomuje treba u vetsiho obrazku:
http://pan.baidu.com/share/link?shareid ... 4229031318
Mam k tomu i Gapps, ale ty jsou uz primo upravene od Etotalku, tak by nebylo uplne fer je sem davat. ROMka nize je navic stabilnejsi.

Treti jsem nasel zde, na te jedu ted posledni tyden:
http://v987.blogspot.cz/2013/03/a-good- ... -v987.html
+ Google apps
http://v987.blogspot.dk/2013/03/google- ... -v987.html

Akorat se musi smazat v "META-INF\com\google\android\updater-script" prvni radek, proste to co zacina "getprop" jiank to hlasi chybu (psal jsem to i v komentarich na tom blogu).
Tato ROMka zaroven prohodi pamet telefonu s microSDXC, takze pamet telefonu se hlasi jako 59GB a SD Card ukazuje 2GB free (2GB je zabrano systemem), v mem pripade.

EDIT: Jeste jsem si vzpomnel, ze jsem musel smazat v konfiguracnim souboru za obema radky pro "Volume" doplnek -WakeUp, protoze se jinak telefon probudil pokazde, kdyz jsem o tlacitko zavadil, coz je v jakemkoli pouzdre temer neustale. V root-exploreru je to otazka asi deseti sekund.


vlastousek
Stálý androiďák
Příspěvky: 175
Registrován: ned 15. črc 2012 15:20:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od vlastousek » stř 08. kvě 2013 12:13:28

Zdarec jen se chci optat. zda máš možnost stáhnout na Android marketu aplikaci. GPS Test a vyzkoušek kolik satelitu chytáš a s jakýma číslama? A popř. udělat print screan? Chtěl bych si ověřit zda tady info že má Glonass není kachna..
Docela mě štve že chip MTK 6589 nemá podporu defaultně.. tak třena nějaký nástupce.
Viz. http://bm-smartphone-reviews.blogspot.c ... pport.html
Sháním mobil nebo tablet, který vydrží 8 hodin na živu (rozsvícený displej!!,web,hry) v Antutu skóre 20000+ a podporou Glonass a ideálně cenou do 300 USD. Pokud o nějakém víte, tak se ozvěte


Jejich Jasnost
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 04. zář 2011 11:37:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Jejich Jasnost » čtv 09. kvě 2013 17:12:54

Zase male info,

Brunova ROMka je zatim absolutne nejlepsi, je s cestinou a komplet vsemi gapps. Telefon se proste ted chova, jako by jste si ho koupili tady nekde v shopu, vsechno slape jak ma, nic neni treba dodelavat, stahovat, nezpomaluje se (dikybohu) a ma i super vydrz, zvlaste pote co jsem prestal pouzivat Trillian je to znat. Po nejakych 31h telefon ukazuje 11% na baterii, pravda moc nevolam. Co se tyce GPS, netusim jak presne zobrazit prislusne satelity pro GPS a jak pro Glonass, vse mi funguje bez problemu, takze jsem to nikdy nijak nepotreboval resit. Nicmene dva screenshoty jsem udelal rano, jestli to pomuze:
2013.05.09-09.29.40.jpg
2013.05.09-09.29.40.jpg (155.94 KiB) Zobrazeno 9607 x
2013.05.09-09.29.24.jpg
2013.05.09-09.29.24.jpg (147.95 KiB) Zobrazeno 9607 x


agirud
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 09. kvě 2013 20:12:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: zte v987
Tablet: Samsungs p7500

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od agirud » čtv 09. kvě 2013 20:53:03

musím oponovať niekto tu písal, že fotak robí zlé foto nieje to tak fotky sú solidne, ohľadom tej grafiki má takú samotná s4 exynos 5 octa a gps čip či už glonass má alebo nemá je super porovnával som to s nexusom S a s2 tieto 2 ukazovali odchýlku 5-10m zte 2-5m dokonca sa pripájal na viac satelitov.


Jejich Jasnost
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 04. zář 2011 11:37:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Jejich Jasnost » čtv 09. kvě 2013 22:02:47

agirud píše:musím oponovať niekto tu písal, že fotak robí zlé foto nieje to tak fotky sú solidne, ohľadom tej grafiki má takú samotná s4 exynos 5 octa a gps čip či už glonass má alebo nemá je super porovnával som to s nexusom S a s2 tieto 2 ukazovali odchýlku 5-10m zte 2-5m dokonca sa pripájal na viac satelitov.
Mozna mam spatny kousek, ale muj fotak v porovnani s SGS2 kde je tez 8MP a ktery jsem mel do ted, je fakt slabota. Kupodivu nejlepsi fotky lezou ze standartni aplikace fotaku, mam koupene Camera Zoom FX a Camera FV-5, ale ty pres automatiku za horsiho svetla nedokazi vubec fotit. Muzete sem nekdo nahodit nejake foto z mistnosti, ktera je osvetlena pouze jednou nebo dvemi zarovkami? I na XDA si fotak pochvaluji, tak by mne celkem zajimalo srovnani.


agirud
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 09. kvě 2013 20:12:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: zte v987
Tablet: Samsungs p7500

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od agirud » pát 10. kvě 2013 9:21:27

na jednom ruskom fóre je dobrá recenzia ktorá dokonale vystihuje tento podľa mňa kvalitný mobil zatiaľ nemám mu čo vytknúť wifi porovnateľné z mojim SG tab 10.1, gps lepšie ako môj nexus s, Bluetooth mám stereo slúchadlá bezdrôtové pripojenie 10m úplne v pohode , fotak ten by dokonca mal byť podobný tomu sgs3 a čerešničkou na torte displej. Možno čo by sa mohlo zlepšiť je senzor ktorý nastavuje jas displeja, nemá kompas čo som pokladal za hedikep ale teraz keď viem ako spoľahlivo pracuje gps nevidím v tom problém dúfam, že som to nezakrikol. Ja som ho kúpil na merimobiles za 305usd a on sa dá kúpiť už za nejakých 260usd to nasere. A tu je ten odkaz na to ruské fórum

http://habrahabr.ru/company/boxowerview/blog/175417/


Gumak.Ln
Stálý androiďák
Příspěvky: 80
Registrován: úte 30. lis 2010 20:30:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Gumak.Ln » pon 13. kvě 2013 16:17:29

Ahoj

uvažuji o koupi tohoto modelu. Co si o něm myslíte?

http://www.etotalk.com/zte-v967s-androi ... p3733.html


Jejich Jasnost
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 04. zář 2011 11:37:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Jejich Jasnost » pon 20. kvě 2013 18:50:39

Gumak.Ln píše:Ahoj

uvažuji o koupi tohoto modelu. Co si o něm myslíte?

http://www.etotalk.com/zte-v967s-androi ... p3733.html

Myslim, ze bude OK, krom displaye to je vlastne to same, ale nikde jsem zatim o nem nic nestudoval.


Gumak.Ln
Stálý androiďák
Příspěvky: 80
Registrován: úte 30. lis 2010 20:30:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Gumak.Ln » úte 21. kvě 2013 22:15:39

Tak mi přišel ZTE V967S zatím spokojenost jen mám malý problém s tím, že jsem v aplikaci Titanium backup odinstaloval zřejmě aplikaci která je na zámek obrazovky nebo s ní úzce spojená, protože telefon po této odinstalaci začal svévolně restartovat a to stále dokola. Šel jsem do CWM kde jsem udělal wipe data a factory reset a telefon naběhl ok. Zakázal jsem v nastavení telefonu zamikáni obrazovky a používám jej zámek pomocí gesta. Chtěl bych telefon dát do původního stavu ale již nemohu vrátit původní aplikaci která tuto chybu zapříčinila. Nevíte kde by bylo možné sehnat originální ROM z Etotalk která byla v telefonu popžípadě jinou pomoc děkuji


tgm666
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 08. lis 2011 11:15:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N97
Tablet: Asus Transformer TF101

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od tgm666 » stř 22. kvě 2013 11:14:01

Gumak.Ln píše:Tak mi přišel ZTE V967S zatím spokojenost jen mám malý problém s tím, že jsem v aplikaci Titanium backup odinstaloval zřejmě aplikaci která je na zámek obrazovky nebo s ní úzce spojená, protože telefon po této odinstalaci začal svévolně restartovat a to stále dokola. Šel jsem do CWM kde jsem udělal wipe data a factory reset a telefon naběhl ok. Zakázal jsem v nastavení telefonu zamikáni obrazovky a používám jej zámek pomocí gesta. Chtěl bych telefon dát do původního stavu ale již nemohu vrátit původní aplikaci která tuto chybu zapříčinila. Nevíte kde by bylo možné sehnat originální ROM z Etotalk která byla v telefonu popžípadě jinou pomoc děkuji
Ahoj, odkud jsi telefon objednával? Je oproti V987 rozdíl jen v display? Nikde jsem nenašel, zda má nějakou ochranu disleje, ale vzhledem k ceně asi ne. Platil jsi DPH nebo jsi měl štěstí? Rozhoduju se mezi V987 a V967S, 100$ rozdíl je přece jen dost. Jak je to s češtinou? Díky za odpověď.


_zero_
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 22. kvě 2013 21:26:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od _zero_ » stř 22. kvě 2013 21:31:48

cafko,
chcem sa ta opytat ci ten phone ZTE V987 ma full active dual sim alebo len stanby mod.
a to by ma zaujimalo aj pri ZTE V967S :-)
dik.


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od dizzy2012 » čtv 23. kvě 2013 13:38:11

Nemá dualsim active, jen standby


Jejich Jasnost
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 04. zář 2011 11:37:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Jejich Jasnost » ned 26. kvě 2013 20:02:27

_zero_ píše:cafko,
chcem sa ta opytat ci ten phone ZTE V987 ma full active dual sim alebo len stanby mod.
a to by ma zaujimalo aj pri ZTE V967S :-)
dik.

ZTE V987 = Full Active


radusz
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 23. led 2013 23:35:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Philips W732

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od radusz » ned 26. kvě 2013 23:00:15

Zdravim,
tak aj ja som uz new majitelom V987 a mam mensi problem pri volani. Ked niekomu zavolam a volany zdvihne hovor , tak mi neprijemne zavibruje+zabzuci telelefon a toto rusenie sa nasledne prenesie aj volajucemu do sluchadla, takze on v sluchadle pocuje neprijemne piskunte/zabzucanie.. Neviete kde moze byt chyba? ROM je od BRUNA a skusal som aj opetovne reinstalovanie, no nic nepomaha. Moj kamarat si ho kupil tiez a ma rovnaky problem. Pozeral som aj audio nastavenia a vsetko mozne, no v telefone sa nastavit nic neda.
prosim o radu.
dakujem
Radp

Odpovědět

Zpět na „ZTE V987 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host