ZTE V987 - obecná diskuzeZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM


okupka
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: ned 10. úno 2013 22:14:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: MIZ Z1

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od okupka » ned 26. kvě 2013 23:30:34

Co nastaveni > usnadneni > connected to vibration? Mozna se to bude plne pocesteny jmenovat jinak, ale je to prvni polozka.





radusz
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 23. led 2013 23:35:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Philips W732

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od radusz » pon 27. kvě 2013 6:35:52

Ahoj,
neviem to najst v tom nastaveni ako to pises..Je tam Nastaveni/Usnadneni/TalkBack ?
Ten talkback je prva polozka,ale je neaktivna, tak neviem ci v tom nastaveni to je,a co tam nastavit.


agirud
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 09. kvě 2013 20:12:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: zte v987
Tablet: Samsungs p7500

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od agirud » pon 27. kvě 2013 15:30:59

to čo popisuješ mne napríklad nerobilo na brunovej rom ale sem tam mi to zaskrčalo , ale nebol som sňou spokojný tak som prešiel na Stock a čakám na tu od lewa.


Gumak.Ln
Stálý androiďák
Příspěvky: 80
Registrován: úte 30. lis 2010 20:30:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Gumak.Ln » úte 28. kvě 2013 19:01:38

Ahoj jelikož není založené těma pro ZTE V968S pusu sem. Hledám nějaké ROM pro tento telefon a k tomu návod na flash a instalaci custom ROM. Dekuju

@telefon    


Richard02
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: pát 31. kvě 2013 10:32:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Richard02 » pon 03. čer 2013 8:40:44

ZTE V987, ZTE V967S and ZTE Grand S in appearance is the same?



dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od dizzy2012 » stř 05. čer 2013 2:17:08

Jejich Jasnost píše:
_zero_ píše:cafko,
chcem sa ta opytat ci ten phone ZTE V987 ma full active dual sim alebo len stanby mod.
a to by ma zaujimalo aj pri ZTE V967S :-)
dik.

ZTE V987 = Full Active
Ne, špatně. ZTE V987 neumí DSFA. MTK6589 podporuje DSFA, ale telefon na to musí mít hardware - v tomto případě další anténu.


Derryk
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: ned 22. črc 2012 15:20:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Hongmi Note
Rom: MIUI

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Derryk » pon 10. čer 2013 18:37:11

Uvažuji nad koupí nového telefonu a po dlouhém hledání mne zaujal tento (5“, QHD, OTG, kapacita baterie, 8MPx BSI /F2.4). Bohužel mne zaráží absence kompasu. Zvlášť, když nižší model V967s ho podle etotalku má. U všech předešlých telefonů byl a tak netuším jak mne to a jestli bude omezovat. Zjišťuje GPS orientaci telefonu vůči světovým stranám? Tzn. uvidím v programech augmented reality např. typu Google sky map správnou orientaci prostředí vůči telefonu při zapnutém GPS? Předem děkuji za odpověď.


agirud
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 09. kvě 2013 20:12:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: zte v987
Tablet: Samsungs p7500

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od agirud » sob 15. čer 2013 11:55:34

zatiaľ aplikácie gps test čo som skúšal neukazovali pozíciu voči svetovým stranám, tie platené by to mali zvládať si myslím (určovanie na základe gps). Ale čo je potešujúce podľa všetkého by mal používať gorila glass a fotoaparát by mal byť od Sony, v Rusku sa začne predávať oficiálne čo prinesie pravdepodobne oficiálne romky s podporou sk, cz http://megaobzor.com/obzor-i-testy-ZTE- ... 0%D0%B0%29


tgm666
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 08. lis 2011 11:15:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N97
Tablet: Asus Transformer TF101

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od tgm666 » pon 24. čer 2013 11:13:37

Ahoj,
používáte někdo ROM 4.2.1 od Bruna? Pokud ano tak jak s ní jste spokojeni. Jedu na 4.1.2 od Bruna a vše funguje tak váhám, zda mám upgradovat. Někde jsem četl, že nová ROM více žere baterku.
Díky


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od dizzy2012 » pon 24. čer 2013 17:41:15

Je v pohodě. Nevšiml jsem si, že by žrala víc baterii. Ale to zjistíš subjektivně až ty sám. Nainstaluj a vyzkoušej, pokud nebudeš spokojen, tak dej restore předchozí verze, otázka 5 minut.


Novaczko
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: čtv 18. črc 2013 15:00:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Y Duos

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Novaczko » čtv 18. črc 2013 15:04:45

Ahoj, chtěla jsem si koupit tento mobil, ale docela jste mě vystrašili s nějakýma ROMkama, co tu čtu, jelikož jsem holka, nemám páru co to je, tak bych prosila nějakou dobrou duši o vysvětlení :D. Nevím, jestli koupit ZTE 987 nebo si počkat na Newman K2.


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od dizzy2012 » čtv 18. črc 2013 17:23:51

Tak si ZTE v987 objednej na etotalk.com a zvol etotalk mod. To není pro začátečníka špatná volba. Tj bude ti to vše fungovat, je tam čeština, pak jestli budeš mít zájem, tak můžeš začít dělat pokusy.

Uživatelský avatar

Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Ceco » čtv 18. črc 2013 18:48:08

Len male info, ak sa k vam este nedostalo.
Bruno ma v plane do dalsej verzie 4.2.1 rom zaintegrovat moj GravityBox.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od dizzy2012 » čtv 18. črc 2013 20:37:45

Ano, četl jsem to v jeho vlákně na xda. :-)


tgm666
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 08. lis 2011 11:15:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N97
Tablet: Asus Transformer TF101

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od tgm666 » ned 04. srp 2013 12:55:05

Bruno z xda včera uvolnil ROM 4.2.1 V3. Nainstalováno a vše OK. Jinak nejlepší cena je teď přes hotmid.com a Brunovu ROM vám nainstaluje zadarmo. Už jsem tam bral tři kusy.

Odesláno z mého ZTE V987    


majkyke
Androiďák!
Příspěvky: 491
Registrován: sob 06. srp 2011 9:10:36
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB
Mobil 2 / ROM: Redmi 2
Tablet: Samsung Tab4
Bydliště: Kosice

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od majkyke » pát 09. srp 2013 10:05:13

Moze mi majitel tohto mobilu potvrdit frekvencie GSM
1SIM-2G: GSM/GPRS/EDGE: 900/1800/1900 MHz
2SIM-3G: WCDMA/HSPA+: 900/2100 MHz
Zaujima ma hlavne ci ma fakt 2SIM 3G s podporou 900\2100MHz,aby sa nestalo
ze mam zapnute na druhej Sim len data,a ked som mimo dosah 3G,tak nebude
k dispozicii ziadne pripojenie dat.

Dakujem :D


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od dizzy2012 » pát 09. srp 2013 10:28:58

Ahoj, telefon mám, první SIM má 2G+3G, druhá SIM má 2G. Vše funguje bez problému. Kdyby něco, tak se ptej.


Richard02
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: pát 31. kvě 2013 10:32:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Richard02 » pon 12. srp 2013 10:20:24

ZTE V987 a ZTE V967S v designu není totéž?


davincihokod
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: ned 07. dub 2013 20:27:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus One 64GB Gyanogenmod

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od davincihokod » ned 15. zář 2013 18:38:37

Chalani nenasiel niekto riesenie?
Na inych MT som casto pouzival apk sport tracker, endomondo alebo runtastic a vsetko slapalo ako malo.
Na tomto fone mi ukazuje hluposti ako: cca 13km okruh ma aj 22000km a rychlost behu 300km/h.
Poradte prosim.

Dakujem

Uz netreba nasiel som riesenie, len ho musim este odskusat a potom to nahodim


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od dizzy2012 » pon 16. zář 2013 9:30:32

Zkus přidat do build.prop řádek

dalvik.vm.execution-mode=int:fast

Pak reboot telefonu


davincihokod
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: ned 07. dub 2013 20:27:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus One 64GB Gyanogenmod

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od davincihokod » pon 16. zář 2013 18:51:58

presne to som urobil a ide to ako ma.


jara776
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 18. črc 2013 6:54:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Ace

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od jara776 » čtv 26. zář 2013 21:25:04

Zdarec,
uvazuji taky o koupi. Ma telefon Gorilla glass nebo ne? Vyplati se koupit http://mobil.bazos.cz/inzerat/27726893/ ... Gb-RAM.php nebo radsi objednat novy? Dik za radu


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od dizzy2012 » pát 27. zář 2013 15:13:50

Myslím, že nemá gorilla glass, stejně moc netuším, k čemu je to dobré, spíš je to taková marketingová masáž. Na displeji nemám žádnou fólii a je to v pohodě. Na etotalk teď stojí 210$ + 34$ doprava.


kajman
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 11. úno 2011 19:52:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus One Xperia X10mini Xperia Ray
Bydliště: Jeseník

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od kajman » čtv 20. úno 2014 11:36:52

Zdravím světa znalý. Mám jen takový dotaz,přemýšlím nad tímto founem, všude se píše cena okolo 200usd a tady je jenom okolo 120usd :shock: Tak jsem z toho daněk
http://www.aliexpress.com/item/New-ZTE- ... 76823.html
Naposledy upravil(a) kajman dne čtv 20. úno 2014 14:14:04, celkem upraveno 1 x.


prasil
Robot
Příspěvky: 908
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Nitrogen
Mobil 2 / ROM: Oukitel K4000 RR
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od prasil » čtv 20. úno 2014 12:15:41

Nemáš ceny v euro? Já tam mám cenovku 169USD
Už to vidím, maj to jako jinou položku.
Je to divnej prodejce, nabídka dvou typů mobilů ve čtyřech položkách, fotky nejsou V987S, uváděj tam displej 4,7" displej, asi dost risk.


Traged
Účet zrušen
Příspěvky: 3856
Registrován: sob 21. srp 2010 21:57:02
Reputace: 41

Re: ZTE V987,5"HD,1GB RAM,8+1MPx,2500mAh,dual SIM

Příspěvek od Traged » pon 31. bře 2014 10:23:55

stejně neusetris, zaplatíš clo a nebudeš mít záruku, clo si spočítej tu cenu X 1,21, to je pak vč. DPH + 150 Kč za celní řízení. takže ve finále 3700,- a budeš čekat měsíc.

Odpovědět

Zpět na „ZTE V987 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host