Prestigio MultiPhone 5000 DUO - obecná diskuzePrestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Moderátor: IQLogic


oscar123
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 22. úno 2013 16:23:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PAP5000

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od oscar123 » pon 04. bře 2013 17:52:53

Glass píše:Ahoj, dnes jsem zakoupil tento foun. Mam verzi PAP5000TDUO .....
EDIT: USB driver se nainstalovat podarilo. Ted uz jen root.
A cim si ho root-ol ?





Glass
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pon 04. črc 2011 14:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000 Marshmallow
Tablet: Prestigio PMP5770D

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od Glass » pon 04. bře 2013 18:33:21

Ja jeste nerootnul. To jsem si dal jako dalsi ukol. Bohuzel zatim nesplneny.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od negrbob » pon 04. bře 2013 18:56:33

Tak CWM recovery i root 5000T je brnkacka :-) Ale driv nez do konce tydne to sem nedam :-(
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Glass
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pon 04. črc 2011 14:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000 Marshmallow
Tablet: Prestigio PMP5770D

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od Glass » pon 04. bře 2013 19:02:58

To bude sqele! :)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od negrbob » pon 04. bře 2013 19:18:32

No ja muzu neozkousenou verzi spachat hned ted :-) Takze nekdo muze bejt pokusnej kralik :-)
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:



Glass
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pon 04. črc 2011 14:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000 Marshmallow
Tablet: Prestigio PMP5770D

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od Glass » pon 04. bře 2013 19:30:47

Nevim, jestli jsem dost odvaznej. :-/
Naposledy upravil(a) Glass dne úte 05. bře 2013 7:47:33, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od negrbob » pon 04. bře 2013 19:52:43

Ok tak pockame ja to zejtra testnu a kdyz to poslapae tak dam vedet :-)
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Glass
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pon 04. črc 2011 14:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000 Marshmallow
Tablet: Prestigio PMP5770D

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od Glass » pon 04. bře 2013 20:22:51

:yes: :thumbup:


Glass
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pon 04. črc 2011 14:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000 Marshmallow
Tablet: Prestigio PMP5770D

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od Glass » čtv 07. bře 2013 7:44:20

Ted jeste, kdybyste mi nekdo poradil, jak zmenit ikonu baterie. Koupil jsem si ROM Toolbox Pro, provede install, ale pak nahlasi nejake nenalezene casti (png) baterie. A baterie se nezmeni.
20130307083246302.jpg
20130307083246302.jpg (240.92 KiB) Zobrazeno 2916 x


J.Tobiasz
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 09. bře 2013 8:20:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio Multiphone 5000-JB

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od J.Tobiasz » sob 09. bře 2013 8:27:02

Zdravím, potřeboval bych poradit, jak vypnout úvodní obrazovku. Používám automatické vypínání/zapínání, každý den poslouchat znělku je docela otravné. :?
Taky se chci zeptat, na kalibraci displeje, nikde sem nastavení nenašel.
Díky za rady.

Uživatelský avatar

mitsuu84
Androiďák!
Příspěvky: 586
Registrován: úte 30. bře 2010 15:01:49
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Alcatel OneTouch Idol 3 ofiko android 5.0.2
Mobil 2 / ROM: Samsung GT S5570 ofiko android 2.3.6
Twitter: mitsuu84
Tablet: Tablety nezobu :D
Bydliště: Olomouckej kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od mitsuu84 » sob 09. bře 2013 23:39:54

Chtěl bych se zeptat,jak je na tom ten android 4.1 co do odladěnosti?Jinak vše funguje normálně (wifi,gps a podobně) ?? Jsou s tou 5000Duo nějaké problémy??A jak to je s podporou co se týče aktualizací(opravný balíčky atd).Ve video recenzi i psané recenzi tu verzi 2x1Ghz docela chválili.že to není špatnej stroj.Chtěl sem prestigio 4300,než sem ho obědnal tak sem narazil za 4100kč (včetně pošty) za prestigio 5000 2x1ghz a nebo za 4500 2x1.2ghz + 16gb karta (rozbaleno,nepoužito,nevhodný dar).Rozdíl je 400kč ale ty zas veme paětová karta když dokoupím 16gb.Už to řeším týden a vždycky když už se rozhodnu pro jeden najdu jinej a lepší :D .A aby toho nebyo málo,oželet dual sim,tak mám možnost za stejný peníze HTC EVO 3D.Do čeho tedy jít?
Vodafone Smart prime 6
Smartphone history: Siemens SX1Mio A701Nokia 7610,N73,N72,6681,E51...T-Mobile MDA 3T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel OT Idol 3 (5.5")Lenovo A6000LG F60 (D390n)►►► SmartFórum ◄◄◄


Glass
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pon 04. črc 2011 14:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000 Marshmallow
Tablet: Prestigio PMP5770D

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od Glass » pon 11. bře 2013 9:23:45

4 mitsuu84 -> Mam ho tyden a zatim jsem zady zavazny bug nezjistil.

4 ALL -> Do ted jsem mel jen FROYO, ted rovnou JB. S nekterymi vecmi si nevim rady. Ted me nejvic trapi zobrazeni fotek volajicich. Jsou pres celej display
a volajici ma hubu samej pixel. Jde nejak zmencit fotka nebo je nejaka dobra free apk answear call? Tiny Call Confirm se mi libi, ale vadi mi, ze ji nejdriv musim odemknout. Pak se mi navic objevi default apk a vse pri starem.


agop
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 14. bře 2013 3:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 5000 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od agop » čtv 14. bře 2013 3:26:09

Can anyone make a full dump for Prestigio MultiPhone 5000 DUO? After flashing the wrong firmware my phone died. Thank you very much


reku
Androiďák!
Příspěvky: 431
Registrován: ned 06. úno 2011 23:53:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: L

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od reku » pát 29. bře 2013 8:13:33

milda2000 píše:Navod na opravu problemu s kompatibilitou aplikaci v Google Play

Pred zacatkem doporucuji udelat na telefonu tovarni nastaveni.

.........

Navod pro vas pripravil

Milda a Negrbob
Je problém s některými aplikacemi z Play Googlu marketu i u modelu 5000T s JB ?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od negrbob » pát 29. bře 2013 8:32:49

neniiiiii :-)
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Uživatelský avatar

milda2000
Stálý androiďák
Příspěvky: 240
Registrován: stř 14. lis 2012 0:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PSP5454DUO
Twitter: milda2000
Tablet: Prestigio GV7777
Rom: 1.0.14
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od milda2000 » pát 29. bře 2013 9:26:01

Neeee!

Milda


reku
Androiďák!
Příspěvky: 431
Registrován: ned 06. úno 2011 23:53:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: L

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od reku » pát 29. bře 2013 23:24:55

A bílá varianta je je vždy s JB a 1,2GHz? Nebo existuje i s ICS a 1GHz?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od negrbob » sob 30. bře 2013 8:14:21

bila je vzdy s JB a 1,2GHz :-)
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


mrlamiczka
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 09. bře 2012 16:05:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone PAP5000DUO

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od mrlamiczka » úte 02. dub 2013 21:29:05

[quote="milda2000"]Navod na opravu problemu s kompatibilitou aplikaci v Google Play

Pred zacatkem doporucuji udelat na telefonu tovarni nastaveni.

1. ROOT
1) stahnout ovladace telefonu (http://www.ulozto.cz/xXrqryh/drivers-rar) (heslo:pap4300)
2) Stahnout skript na root http://uploaded.net/file/xdevcthz link na autora http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1886460
3) telefon - nastaveni - zabezpeceni - nezname zdroje zapnout
4) telefon - nastaveni - moznosti vyvojare - ladeni usb zapnout
5) rozbalit soubor se skriptem vcetne adresare se soubory
6) pripojit telefon k PC a nainstalovat ovladace
7) pokud se zdari bod 6) spustit davku RunMe.bat
8) po otevreni okna vybrat volbu 1. normal
9) po zobrazeni hlasky na pc "click RESTORE" na telefonu potvrdit "obnovit moje data"
10) po 2 restartech telefonu, které probehnou automaticky by mel telefon normalne naběhnout a v telefonu by mela byt nainstalovana aplikace SuperSU.

Pokud prubeh skriptu neprobiha dle popisu, je nekde něco spatne. Osobne doporucuji root do cisteho telefonu.

________________________________________________

tak muj problem je ten, i kdyz se mi podarilo naistalovat ovladace.... win tvrdi, ze nenasel ovladace, jakmile pripojim telefon v rezimu ladeni USB... pokud je rezim ladeni vypnuty pak jede vse ok...


nejaky napad co s tim :?:


packy
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: stř 08. pro 2010 18:50:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Orange San Francisco
Tablet: Minix Neo X5
Rom: Ginger Stir Fry - 27

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od packy » úte 02. dub 2013 21:39:35

pro mrlamiczka

Zapni rezim ladeni USB, potom pripoj telefon k PC, zkus se podívat v PC do správce zařízení jestli tam nebudeš mít žlutej otazník, vypadá to že se ovladač nenainstaloval.
Orange San Francisco Black TFT GEN2 - Ginger Stir Fry Beta 27 - microSD 16GB class6

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od negrbob » úte 02. dub 2013 21:48:35

mrlamiczka: bacha a to to je navod na starou verzi 5000 pokud mas model 5000T tak nebude fungovat ani jedno z toho.

Zjistis to kdyz das nastaveni/info o telefonu/oznaceni modelu bud tam bude PAP5000DUO nebo PAP5000TDUO
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


mrlamiczka
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 09. bře 2012 16:05:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone PAP5000DUO

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od mrlamiczka » stř 03. dub 2013 16:39:11

dekuji za odpovedi...

telefon je PAP5000DUO... starsi verze bez T...

ano zluty otaznik se tam objevuje.. na dvou ruznych PC zkousel doistalovat ovladace ... isntalator hlasi ze vse probehlo v poradku ale asi neporobehlo...

tak uz na 3. PC (Win 7 x64, x86, XP x86)... zadnej pokrok

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od negrbob » stř 03. dub 2013 17:58:36

Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


packy
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: stř 08. pro 2010 18:50:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Orange San Francisco
Tablet: Minix Neo X5
Rom: Ginger Stir Fry - 27

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od packy » stř 03. dub 2013 23:28:57

pro mrlamiczka

To nevadi ze se tam objevuje zlutej otaznik, nainstaluj ovladace rucne prez spracve zarizeni , kliknes na otaznik pravym tlacitkem mysi a vyberes vlastnosti otevre se okno zvolis druhou zalozku - Ovladace - pak druhe tlacitko aktualizovat ovladac-
potom zvol 2 volbu -vyhledat ovladac v pocitaci - vyskoci na tebe okno kde vyberes cestu k ovladaci - tzn. kam sis stahnul ovladace k mobilu (pokud jsou zabaleny nejdrive je rozbal). Windows muzou mit kecy o nekompatibilite ovladace, to ignoruj.
Nezlob se nechci se te dotknout ale pokud mas problem s instalaci ovladacu do PC, nevim jestli je uplne rozumny zkouset RooTovat mobil.
Orange San Francisco Black TFT GEN2 - Ginger Stir Fry Beta 27 - microSD 16GB class6


mrlamiczka
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 09. bře 2012 16:05:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone PAP5000DUO

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od mrlamiczka » čtv 04. dub 2013 8:08:57

packy píše:necitujte predchozi prispevky. dekuji
:lol:

myslim ze nemam problem s instalaci ovladacu :D Par telefonu uz jsem rootoval... nejsem uzivatel uplny amater... asobne si myslim ze je problem s telefonem... ovladace funguji pokud je zarizeni pripojeno mimo ladeni USB... pokud pridavam ovladace rucne tak mi vzdy windows tvrdi, ze tam zadne ovladace nenasel...

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od negrbob » čtv 04. dub 2013 8:36:06

jenze v rezimu ladeni se pouzivaj jine ovladace nez v normalnim rezimu. :-) Stejne tak pri flashi FW tohoto telefonu se pouzivaj zase jine. :-)

Jelikoz po rezim ladeni a root potrebujes ADB drivery tak to vem pres super one click druha zalozka po spusteni je advanced driver a ten je priradi natvrdo.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


mrlamiczka
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 09. bře 2012 16:05:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone PAP5000DUO

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od mrlamiczka » čtv 04. dub 2013 9:14:14

-> negrbob .... Dekuji tyto ovladace pomohly... zarizeni je nyni rootnute :DD :DD


mrlamiczka
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 09. bře 2012 16:05:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone PAP5000DUO

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od mrlamiczka » čtv 04. dub 2013 10:26:21

-> Milda a Negrbob

chlapci dekuji vam za navod vse funguje jak ma :lol:


Glass
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pon 04. črc 2011 14:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000 Marshmallow
Tablet: Prestigio PMP5770D

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od Glass » čtv 04. dub 2013 13:13:16

Help PLS! Zkopiroval jsem si systemUI.apk do pc, do slozky res\drawable-hdpi jsem pridal dva png soubory a nakopiroval zpatky do systemu. Ted nemam status bar. Co s tim?! PLS!! Nezobrazuje se mi Answear call screen...

EDIT: Resetoval jsem do tovarniho nastaveni a ted mi na displeji stale sviti obrazovka eReader Prestigio... Jak dlouho ma po instalaci nabehnout? Jak spustit pripadne novou instalace nebo jak nahrat novou rom. A kde ji sosnout.

EDIT2: Do recovery se dostanu. Ted uz jen ziskat origo romku na 4.1.1. JB. Prosim o link. Pliiiiiiiiiis!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od negrbob » čtv 04. dub 2013 16:55:33

Jakou mas verzi 5000 nebo 5000T?

max v cem ti pomuzu ale nejdriv zitra je ze nekam uploadnu zalohu romky z 5000 takze pokud mas CWM tak das jen obnovu romky.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Odpovědět

Zpět na „Prestigio MultiPhone 5000 DUO - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host