Prestigio MultiPhone 5000 DUO - obecná diskuzePrestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Moderátor: IQLogic


mrlamiczka
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 09. bře 2012 16:05:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone PAP5000DUO

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od mrlamiczka » čtv 09. kvě 2013 18:58:42

Tak jsem starsi PAP5000Duo (bez T) vylepsil na 4.1.... osobne mi prisla predchozi verze 4.0.4 lepsi a rychlejsi!





packy
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: stř 08. pro 2010 18:50:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Orange San Francisco
Tablet: Minix Neo X5
Rom: Ginger Stir Fry - 27

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od packy » čtv 09. kvě 2013 19:49:14

pro negrbob

Díky moc za pomoc :D, uz jsem taky povysil na 4.1.1
Orange San Francisco Black TFT GEN2 - Ginger Stir Fry Beta 27 - microSD 16GB class6


packy
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: stř 08. pro 2010 18:50:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Orange San Francisco
Tablet: Minix Neo X5
Rom: Ginger Stir Fry - 27

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od packy » pát 17. kvě 2013 0:29:28

Našel jsem novější ClockWorkMod v 6.0.2.8, pokud máte root lze nainstalovat pomocí app - Mobileuncle Tools
(nahrát soubor do kořene sdkarty - potom - 4 volba položka Recovey Update.)

odkaz: http://uloz.to/xafzWJ4M/recovery-cwm-ir ... -0-2-8-img
Orange San Francisco Black TFT GEN2 - Ginger Stir Fry Beta 27 - microSD 16GB class6


kill2bill
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 19. kvě 2013 12:36:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 5000 duo

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od kill2bill » ned 19. kvě 2013 12:39:56

Zdravím,
chtěl bych se zeptat zda je ta 4.1 v češtině a zda vše funguje jak má ?
Funguje na 4.1. TTS ? na 4.0 nejde
Je opraven problém se stále se měníci MAC adresou ?
Díky Bill

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od negrbob » ned 19. kvě 2013 13:19:40

update na 4.1 je v cestine
TTS funguje
Na opravu MAC adresy bud servis nebo http://androidforum.cz/oprava-mac-adres ... 41089.html
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:



kill2bill
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 19. kvě 2013 12:36:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 5000 duo

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od kill2bill » ned 19. kvě 2013 18:32:14

Díky už jsem jsem nahrál 4.1 a zatím spokojenost a hlavně konečně mi funguje TTS k nezaplacení :-)
MAC podle návodu si pořeším díky moc.


stanozn
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 29. kvě 2013 8:06:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestifgio 5000

zobrazování uložených čísel v telefonu a obrázku volajícího

Příspěvek od stanozn » stř 29. kvě 2013 8:33:53

Dobrý den, mám dotaz na zkušené uživatele. Při příchozím hovoru (Prestigio 5000) se mi zobrazí pouze číslo volajícího, nikoli jeho jméno a popřípadě obrázek. Čísla mám uložené v paměti telefonu. poradíte??


martin.domes
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 27. zář 2012 21:52:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Asscend 300 G

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od martin.domes » pát 31. kvě 2013 11:53:24

Mám 5000TDUO a chci se zeptat jak u něho na root?


Děkuji

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od negrbob » pát 31. kvě 2013 13:34:21

nejlip na root pomoci tlacitka hledat :-)

http://androidforum.cz/pro-prestigio-pa ... 39768.html
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Barcus
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: pon 29. říj 2012 19:15:44
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1 Turbo

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od Barcus » pon 03. čer 2013 21:20:25

Pro "stanozn"
Zkus v telefonním seznamu - nastavení - Kontakty k zobrazení - zaškrtnout jenom Phone.


mouris99
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 05. čer 2013 16:37:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ____

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od mouris99 » stř 05. čer 2013 17:14:30

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi verzí PAP5000DUO a PAP5000TDUO ? Není jasné že tyto telefony na nějakých internetových obchodech mají tři tlačítka a někde jsou se čtyřmi tlačítky (pravděpodobně 4 tlačítka bude mít verze s T že ? ) ale ty jsem našel jen v bílé barvě :) chci se zeptat je k dostání PAP5000TDUO v černé barvě nebo se vyrábí jen bílá ? :help:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od negrbob » stř 05. čer 2013 17:56:16

Rozdil je aktualne uz jen v taktu, 5000T ma 1,2GHz stara verze jen 1GHz. Android 4.1 uz maji oba.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Dash16
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 11. dub 2013 20:43:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Red Rice
Tablet: Acer Iconia A1-810

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od Dash16 » sob 20. črc 2013 18:19:47

Zdravím , chtěl bych se zeptat zdali po aktualizaci na 4.1 JB u klasického 5000, půjde notifikační lišta stáhnout dvěma prsty a zobrazí se rozšířená not.lišta? Popřípadě nějaké postřehy po aktualizaci na vyšší verzi ( sekání/ zrychlení systému atd.) Děkuji za odpověď. ;)


Feromony.cz
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 09. říj 2013 20:04:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio 5000 duo mobile

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od Feromony.cz » stř 09. říj 2013 20:12:06

Proc se to kazdy dve minutu google a internet vypne pise to low memory zlute vpravo nahore jak mam uvolnit nebo udelat aby memory stacila mam cerny prestigio 5000 dva tydny vsechny aplikace na sd karte nechapu

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22282
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od LivArt » stř 09. říj 2013 20:13:16

Napiš to česky.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Glass
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pon 04. črc 2011 14:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000 Marshmallow
Tablet: Prestigio PMP5770D

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od Glass » stř 09. říj 2013 21:00:01

Máš málo ramky, to nehlásí málo místa na úložišti.


Feromony.cz
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 09. říj 2013 20:04:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio 5000 duo mobile

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od Feromony.cz » čtv 10. říj 2013 16:00:40

Proc mi kazdy dve min padne internetovy prohlizec


robovi
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: čtv 24. říj 2013 10:04:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: se live with walkman

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od robovi » čtv 24. říj 2013 10:06:49

Ahoj,
prosim ma tento mobil vpredu nad displejom notifikacnu diodu?
Per aspera ad astra
Cez prekážky ku hviezdam


Glass
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pon 04. črc 2011 14:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000 Marshmallow
Tablet: Prestigio PMP5770D

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od Glass » pon 18. lis 2013 15:31:42

Ne nema


mvauto
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 11. dub 2013 18:20:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S III NEO
Mobil 2 / ROM: Galaxy NOTE II

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od mvauto » ned 24. lis 2013 16:26:53

Dobrý den přeji,

potřebuji poradit, nevím si rady. Mám pap5000duo, podle návodu tady na první stránce root a cwm, všechno v pohodě šlapalo. Teď po asi 2 měsících používání problém. Nejdříve se ztratily všechny doinstalované aplikace a telefon se zpomalil, provedl jsem restart do továrního nastavení a při startu, když probíhá průvodce nastavením to na konci nastavení napíše že aplikace PrestigioWizard přestala pracovat a průvodce jde od začátku. Nevím si s tím rady. Prosím o radu. Díky všem.


packy
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: stř 08. pro 2010 18:50:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Orange San Francisco
Tablet: Minix Neo X5
Rom: Ginger Stir Fry - 27

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od packy » pon 25. lis 2013 9:24:42

JJ taky se mi to stalo, předpokládám že když jsi root mobil odinstaloval jsi otravné aplikace Prestigia, je třeba aby jsi měl v telefonu 2 app -- Instalator Prestigio a PrestigioWizard.
Nejjednodušší jak je dostat zpět, je přez ClockWorkMod, pak ti proběhne průvodce do konce.
Orange San Francisco Black TFT GEN2 - Ginger Stir Fry Beta 27 - microSD 16GB class6


mvauto
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 11. dub 2013 18:20:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S III NEO
Mobil 2 / ROM: Galaxy NOTE II

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od mvauto » pon 25. lis 2013 17:27:38

Myslíš instalaci CWM? To se dělá přes MOBILEUNCLE a k tomu se nedostanu. Nebo myslíš spustit s PWR a + a pak dál? Dával jsem restart a to taky nepomohlo.


packy
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: stř 08. pro 2010 18:50:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Orange San Francisco
Tablet: Minix Neo X5
Rom: Ginger Stir Fry - 27

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od packy » úte 26. lis 2013 1:33:59

Myslel jsem že CWM máš nainstalovaný, pokud ano je vše v pohodě, za pomoci CWM dostaneš zpět do systému potřebná APK.
Uděláš si na PC zip instalace chybějících apk a nainstaluješ zpět do mobilu přez CWM.
Ještě lepší by bylo kdyby jsi v CWM měl udělanou zalohu romky, stačilo by obnovit romku v CWM, vrátit chybějící apk přez TitaniumBackup, a pak můžeš klidně udělat nandroid.
Pokud CWM nemáš bude nejlepší když zkontaktuješ Negrboba, napadá mě že by to možná mohlo jít přez ADB, popřípadě znova přeflashovat celou romku.
Orange San Francisco Black TFT GEN2 - Ginger Stir Fry Beta 27 - microSD 16GB class6


mvauto
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 11. dub 2013 18:20:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S III NEO
Mobil 2 / ROM: Galaxy NOTE II

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od mvauto » úte 26. lis 2013 6:46:35

Jo tááák, jasný to mám. Takže ty aplikace stáhnout hodit je v ZIPu na SD kartu a přes CWM doinstalovat. OK zkusím to.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od negrbob » úte 26. lis 2013 8:39:08

Jaky mas model? 5000 nebo 5000T
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


packy
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: stř 08. pro 2010 18:50:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Orange San Francisco
Tablet: Minix Neo X5
Rom: Ginger Stir Fry - 27

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od packy » úte 26. lis 2013 11:52:19

mvauto píše:Jo tááák, jasný to mám. Takže ty aplikace stáhnout hodit je v ZIPu na SD kartu a přes CWM doinstalovat. OK zkusím to.
JJ přesně :D, pokud je nemáš někam ti je postnu, dej vědět.
Orange San Francisco Black TFT GEN2 - Ginger Stir Fry Beta 27 - microSD 16GB class6


mvauto
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 11. dub 2013 18:20:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S III NEO
Mobil 2 / ROM: Galaxy NOTE II

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od mvauto » úte 26. lis 2013 14:25:40

mam 5000 BEZ T a ty aplikace bohužel nemám ani sem je samostatné nesehnal


packy
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: stř 08. pro 2010 18:50:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Orange San Francisco
Tablet: Minix Neo X5
Rom: Ginger Stir Fry - 27

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od packy » úte 26. lis 2013 23:57:53

tady to máš, export Instalator Prestigio a PrestigioWizard

složka - apk = klasické apk
složka titanium = export z TitaniumBackup
Přílohy
prestigio.zip
Instalator Prestigio a PrestigioWizard
(666.19 KiB) Staženo 61 x
Orange San Francisco Black TFT GEN2 - Ginger Stir Fry Beta 27 - microSD 16GB class6


mvauto
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 11. dub 2013 18:20:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S III NEO
Mobil 2 / ROM: Galaxy NOTE II

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od mvauto » stř 27. lis 2013 7:56:46

Tak při instalaci to napise signature verification failed a potom installation aborted a nic. Nějakej drastičtější nápad ? :D

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5000 DUO - 5"

Příspěvek od negrbob » stř 27. lis 2013 8:57:59

Musis mit CWM recovery.

@telefon
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Odpovědět

Zpět na „Prestigio MultiPhone 5000 DUO - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host