THL W5 - obecná diskuzeTHL W5


PetroW
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 06. úno 2013 18:05:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5

Re: THL W5

Příspěvek od PetroW » pát 01. bře 2013 21:00:56

Před chvílí jsem psal kajusovi SZ s prosbou o pomoc na flash 4.0.4. Když je ten JB bez kamery. Ale teď koukám na stránky THL a vyšla aktualizace cituji 4.1 to 4.2 Update Package. No, že by opravený foťák a vyšší verze systému? Vkládám v to velké naděje:-)




Uživatelský avatar

kajus
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 29. pro 2012 21:54:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5
Tablet: Samsung GT5100

Re: THL W5

Příspěvek od kajus » pon 04. bře 2013 22:29:41

PetroW píše:Před chvílí jsem psal kajusovi SZ s prosbou o pomoc na flash 4.0.4. Když je ten JB bez kamery. Ale teď koukám na stránky THL a vyšla aktualizace cituji 4.1 to 4.2 Update Package. No, že by opravený foťák a vyšší verze systému? Vkládám v to velké naděje:-)
Test hotov.
1) pres 4.0.4 jsem rovnou hodil 4.2 a nic -> 4.1.2 bez fotaku
2) flashnul jsem 4.1.2 a udelal upgrade na 4.2 a nic -> 4.1.2 bez fotaku
ted flashuji z5 4.0.4 ;)
Phone: ZOPO ZP810 levnesmartphony.cz, Tab: Samsung Galaxy tab 2 GT5100 with JB by cyanogenmod

Uživatelský avatar

metatron
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: sob 19. bře 2011 21:06:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia mini pro SK17i

Re: THL W5

Příspěvek od metatron » úte 05. bře 2013 0:01:21

A externa app na fotak?

Uživatelský avatar

kajus
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 29. pro 2012 21:54:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5
Tablet: Samsung GT5100

Re: THL W5

Příspěvek od kajus » úte 05. bře 2013 6:26:04

metatron píše:A externa app na fotak?
Fotak jde jed ti zobrazuje pouze predni kameru, zadni nefunguje.
Phone: ZOPO ZP810 levnesmartphony.cz, Tab: Samsung Galaxy tab 2 GT5100 with JB by cyanogenmod


vajca
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 07. bře 2013 17:32:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5

Re: THL W5

Příspěvek od vajca » čtv 07. bře 2013 17:43:49

Zdravím.Objednal jsem si thl přes levnesmartphony.cz Dorazil za týden. No jak už tu bylo jednou psáno - nefunguje mi zadní fotoaparát. Byla tu rada že přes skype no to jsem nopochopil jak. Napadlo mě vrátit mobil do továrního nastavení, no nevím co všechno to smaže. Prosim o radu.



kubicek10
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: čtv 02. úno 2012 21:49:50
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab 3 7.0

Re: THL W5

Příspěvek od kubicek10 » čtv 07. bře 2013 18:56:04

Co kdybys nahodil dotaz pánovi z levných smartphonů,aby za svoji slušnou provizi aspoň něco udělal.

Uživatelský avatar

metatron
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: sob 19. bře 2011 21:06:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia mini pro SK17i

Re: THL W5

Příspěvek od metatron » čtv 07. bře 2013 20:18:17

Ano, to by si mal slusit. Totizto rad hovori o podpore pre zakaznikov... :ugeek:

@telefon    


vajca
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 07. bře 2013 17:32:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5

Re: THL W5

Příspěvek od vajca » pát 08. bře 2013 19:33:05

Napsal jsem jim a poslali mi návod a odkaz na oficialní firmware http://en.thl.com.cn/Download/detail_91.html Ješte jsem se jich ptal jestli je v tom čeština odpověd byla ano. Nainslaloval jsem to a nic zase zadní fotoaparát nefunguje a je to pouze anglicky nebo čínsky. Mám vadný kus nebo tisíce lidí má mobil bez fotaku a je jim to uplně jedno? Existuje vůbec nějaká ROM , na které to funguje?

Uživatelský avatar

metatron
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: sob 19. bře 2011 21:06:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia mini pro SK17i

Re: THL W5

Příspěvek od metatron » pát 08. bře 2013 19:55:46

Opytaj sa na levnesmartphony.cz . Netusim, ale to je na reklamaciu a vratenie penazi.

Uživatelský avatar

foto1977
Droid
Příspěvky: 1536
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia XZ1 Compact
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: THL W5

Příspěvek od foto1977 » pát 08. bře 2013 20:25:03

Tak tam nahoď ICS 4.0.4 a bude ti to fungovat ok, rom si přelož do češtiny nebo popros např. romikuse1 a on ti jí přeloží.

p.s. Levnesmart.cz ti nic reklamovat nebudou a už vůbec né vracet peníze, protože oni to jen za tebe přeobjednali, zboží ti šlo z číny
rovnou k tobě. Oni jen shrábli provizi za to, že jsi si to nedokázal objednat sám.
Navíc mobil s rom ICS funguje, takže ti tu reklamaci stejně nikdo neuzná.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C


vajca
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 07. bře 2013 17:32:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5

Re: THL W5

Příspěvek od vajca » pát 08. bře 2013 20:46:17

Ale já tam mám 4.0.4 oficialní. Zkoušel jsem i jine aplikace na foťak no přepnout na zadní nejde. Měl jsem jít radši do Umíka...

Uživatelský avatar

foto1977
Droid
Příspěvky: 1536
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia XZ1 Compact
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: THL W5

Příspěvek od foto1977 » pát 08. bře 2013 21:01:40

aha, tak to se omlouvám, já četl, že ti to nejde s Jelly Bean. Pokud ti foťák nejde i s ICS tak to bude na reklamaci.
Zkus ještě stáhnout jinou ICS rom a znovu flešnout. Snad to nějak rozhejbeš, držím palce.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C


reku
Androiďák!
Příspěvky: 431
Registrován: ned 06. úno 2011 23:53:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: L

Re: THL W5

Příspěvek od reku » sob 09. bře 2013 8:16:08

levnesmartphony podle svých www stránek do 14ti dnů vrací peníze. A také reklamují, stačí se emailem dohodnout a telefon jim poslat. Reklamují oni.


vajca
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 07. bře 2013 17:32:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5

Re: THL W5

Příspěvek od vajca » sob 09. bře 2013 11:58:26

Tak jsem ten foťak nakonec rozchodil :) Nahraval jsem ruzné ICS no furt nic. Pak jsem zkusil JB http://www.needrom.com/mobile/thl-w5-5/ .Nahraval jsem to přes Flash_tool.exe. A už funguje. Ještě musím zjistit jak do toho nahrát GAPPS, na angličtinu si časem zvyknu a bude to OK. Díky všem za rady

Uživatelský avatar

foto1977
Droid
Příspěvky: 1536
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia XZ1 Compact
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: THL W5

Příspěvek od foto1977 » sob 09. bře 2013 12:23:49

ahoj tak to je dobrá zpráva, pokud chceš češtinu tak si to počešti podle návodu co je tady na fóru nebo popros romikuse1 a on ti tam tu češtinu hodí.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C


PetroW
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 06. úno 2013 18:05:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5

Re: THL W5

Příspěvek od PetroW » sob 09. bře 2013 17:10:01

Tak už jsem to taky rozjel:-) Po brutálním studování a stažení všech možných ROM do počítače jsem se odhodlal k flashi. Ovšem narazil jsem na nemožnost nainstalovat ovladače na můj gheto NB :-) Vztek jak blázen!!! A pak jsem zjistil, že mám CWM už od koupě. Tzn. od Etotalk přes levnesmartphony.cz. Tak stačilo jen nahrát na SD kartu a nainstalovat. Tak se zdá, že postup byl aspoň trochu korektní:-) Použil jsem tuto ROM http://forum.xda-developers.com/showthr ... 942&page=9. Je to 4.1.2 s angličtinou, funkčním foťákem a google apps. Ale je to custom ROM, s upraveným prostředím. Ale vážně pěkné. Plynulost je o poznání lepší než moje původní etotalk mod rom. Mám to pár minut, uvidím časem jestli se osvědčí.

Uživatelský avatar

kajus
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 29. pro 2012 21:54:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5
Tablet: Samsung GT5100

Re: THL W5

Příspěvek od kajus » stř 13. bře 2013 7:22:59

vajca píše:Tak jsem ten foťak nakonec rozchodil :) Nahraval jsem ruzné ICS no furt nic. Pak jsem zkusil JB http://www.needrom.com/mobile/thl-w5-5/ .Nahraval jsem to přes Flash_tool.exe. A už funguje. Ještě musím zjistit jak do toho nahrát GAPPS, na angličtinu si časem zvyknu a bude to OK. Díky všem za rady
Tak odskouseno maka, jen to porad neni stopro pac fotak se mi po jednom restartu nerozjel a poreboval dalsi 2 resety aby najel.
Jinak rom je moc hezky udelana i uloziste je spravne tudis jako 2. V poradi je extSD.
Antutu score 5604.
Phone: ZOPO ZP810 levnesmartphony.cz, Tab: Samsung Galaxy tab 2 GT5100 with JB by cyanogenmod

Uživatelský avatar

kajus
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 29. pro 2012 21:54:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5
Tablet: Samsung GT5100

Re: THL W5

Příspěvek od kajus » ned 17. bře 2013 10:40:04

kajus píše:
vajca píše:Tak jsem ten foťak nakonec rozchodil :) Nahraval jsem ruzné ICS no furt nic. Pak jsem zkusil JB http://www.needrom.com/mobile/thl-w5-5/ .Nahraval jsem to přes Flash_tool.exe. A už funguje. Ještě musím zjistit jak do toho nahrát GAPPS, na angličtinu si časem zvyknu a bude to OK. Díky všem za rady
Tak odskouseno maka, jen to porad neni stopro pac fotak se mi po jednom restartu nerozjel a poreboval dalsi 2 resety aby najel.
Jinak rom je moc hezky udelana i uloziste je spravne tudis jako 2. V poradi je extSD.
Antutu score 5604.
Tak nic fotak chodi jak se mu chce obcas najede obcas az po restartu :(
Phone: ZOPO ZP810 levnesmartphony.cz, Tab: Samsung Galaxy tab 2 GT5100 with JB by cyanogenmod


PetroW
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 06. úno 2013 18:05:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5

Re: THL W5

Příspěvek od PetroW » ned 17. bře 2013 16:56:48

Taky hlásím zkušenosti. ROMky nejsou úplně odlazené, některé drobné funkce nejdou, třeba svítilna. Dá se sice doinstalovat ale svítí pak asi o polovinu míň. Foťák nějak funguje když se mi občas spomalil a má barevný nádech, což jde vidět třeba na bílém sněhu.Ale Je použitelný, jiné aplikace na focení jdou dobře. Romka má dost nastavení. A taky poměrně agresivního killera, když dám vyčistit jedním klikem aplikace na pozadí tak mi zavraždí i ty co mám na kontrolu LED notifikací. Ostatním jde nastavit vyjimka. Jinak spokojenost:-) Rychlost super, antutu 6008 :-)

Edit: v novém antutu 3.2.1 - 5761 bodů.


lordx
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 26. říj 2011 15:27:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S i9020

Re: THL W5

Příspěvek od lordx » úte 26. bře 2013 10:48:39

Zdravím!
Teď jsem flashnul svoje THL W5 (rom: http://www.needrom.com/mobile/thl-w5-8/) a v AnTuTu mám jen 3700 bodů...není to málo? Já vím, že to je jen syntetický benchmark, ale přece...


vajca
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 07. bře 2013 17:32:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5

Re: THL W5

Příspěvek od vajca » úte 26. bře 2013 17:56:28

Zdarec! Já taky používám tuhletu romku už asi 2 týdny a jsem dost spokojený. Výkon se nijak nezměnil. A to nízké skore v AnTuTu je pouze v té nové verzi, nevím proč, ale když si stáhneš asi měsíc starou tak to bude opět okolo 5800 bodů (alespoň takhle to je u mě) :)


PetroW
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 06. úno 2013 18:05:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5

Re: THL W5

Příspěvek od PetroW » úte 26. bře 2013 20:27:41

Někde jsem četl, myslím, že na xda. Jsou tam nějaké změny v řízení procesoru. Takových score jsem dosahoval když jsem měnil Governor nastavení. Frekvence procesoru zůstavají beze změn ale jejich řízení je nějak jiné a antutu to asi nevyhodnotí správně. Starší ROM měly governor Hybrid. Nové budou mít asi Ondemand. Což bude mít asi lepší spotřebu energie. Pokud máš root tak zkus nějakou aplikaci pro řízení procesoru. Třeba No-frills CPU Control. A tam to nastavit.

Uživatelský avatar

kajus
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 29. pro 2012 21:54:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5
Tablet: Samsung GT5100

Re: THL W5

Příspěvek od kajus » stř 27. bře 2013 20:44:09

Vsem Vam frci zadni kamera ? Me stale ne, v romce co jste zde postovali jsem cet ze stale dosti seriovym cislum nejde kamera. Tak ?
Phone: ZOPO ZP810 levnesmartphony.cz, Tab: Samsung Galaxy tab 2 GT5100 with JB by cyanogenmod

Uživatelský avatar

kajus
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: sob 29. pro 2012 21:54:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5
Tablet: Samsung GT5100

Re: THL W5

Příspěvek od kajus » čtv 28. bře 2013 8:30:11

kajus píše:Vsem Vam frci zadni kamera ? Me stale ne, v romce co jste zde postovali jsem cet ze stale dosti seriovym cislum nejde kamera. Tak ?
Tak včera jsem flashnul 4 romky. U 3 fotak nefachal i kdyz v logu bylo napsano all serial numbers rear camera ..... blabla. posledni romka fotak umi / umela. vecer sel i po restartu. rano sel tak instaluji vsechny programky co v mobilu pouzivam a kdyz jsem je doinstaloval kamera nejde ani po restartu. Ma nikdo podobne zkusenosti ? Dekuji za informace kajus
Phone: ZOPO ZP810 levnesmartphony.cz, Tab: Samsung Galaxy tab 2 GT5100 with JB by cyanogenmod


lordx
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 26. říj 2011 15:27:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S i9020

Re: THL W5

Příspěvek od lordx » čtv 28. bře 2013 12:04:40

PetroW píše:Někde jsem četl, myslím, že na xda. Jsou tam nějaké změny v řízení procesoru. Takových score jsem dosahoval když jsem měnil Governor nastavení. Frekvence procesoru zůstavají beze změn ale jejich řízení je nějak jiné a antutu to asi nevyhodnotí správně. Starší ROM měly governor Hybrid. Nové budou mít asi Ondemand. Což bude mít asi lepší spotřebu energie. Pokud máš root tak zkus nějakou aplikaci pro řízení procesoru. Třeba No-frills CPU Control. A tam to nastavit.

governor je záležitost čistě kernelu, ne ROM. Já používám Ondemand vždycky, možná ještě SmartAssV2, ale ten samozřejmě chybí. Ondemand je rychlejš na plným výkonu a trochu víc žere, kdežto Hybridu to trvá, než se na těch 1000Mhz dostane a seká se mi UI, ale není tak náročnej na energii. Chtělo by to trochu zapracovat na kernelu, není moc dobře odladěnej.hlavně neúměrná spotřeba, když jsem na datech.
Ale ještě zkusím AnTuTu s Hybrid governorem.


PetroW
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 06. úno 2013 18:05:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5

Re: THL W5

Příspěvek od PetroW » čtv 28. bře 2013 23:33:01

Dík za upřesnění. Už v tom mám více jasno. Jen jsem vycházel ze zkušenosti když jsem v antutu dosahoval pod 4000 pokud byl governor jiný než hybrid.


lordx
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 26. říj 2011 15:27:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S i9020

Re: THL W5

Příspěvek od lordx » pát 29. bře 2013 14:16:12

Takže po zvolení Hybrid governoru jsem v AnTuTu dosáhl 5150 bodů, pro mě velice překvapivé, ale pozitivní :)

btw: taky vám blbou vibrace u jakékoliv klávesnice? Mě vlastně nejdou, motorek se jen tak líně protáčí..


pazuzu
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 31. bře 2013 8:11:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia active

Svítilna

Příspěvek od pazuzu » ned 31. bře 2013 8:16:04

Zdravím.Existuje na marketu nejaky svítilna ktera by se dala spustit třeba dlouhym podržením tlacítka hlasitosti i ze zamknuteho telefonu?Nebo nejaka takova podobná vychytávka?Svítilnu casto používam ale nebaví me odemykat displaj.Xcover 2 prý tuhle funkci má.Díky


skuc
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 29. bře 2013 23:25:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy xcover 2

Re: THL W5

Příspěvek od skuc » stř 03. dub 2013 16:52:45

Ano, samsung galaxy xcover 2 jí má.. ale aplikaci samotnou sem nepotkal..


PetroW
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 06. úno 2013 18:05:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W5

Re: THL W5

Příspěvek od PetroW » pát 19. dub 2013 14:33:31

Já třeba používám Lewa ROM a tam lze zapnout svítílnu z lockscreenu podržením tlačítka home. Ale světlo je asi o polovinu slabší než třeba blesk z foťáku... To samé i při nainstalování jakékoli jiné aplikace ze storu. V origo rom byla nějaká speciální aplikace přímo v systému a ta svítila plně.

Odpovědět

Zpět na „THL W5 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host