THL W3 - obecná diskuzeTHL W3 RECENZE


Autor tohoto vlákna
xxxMartiiinekxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: pát 24. srp 2012 13:53:41
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Android 4.4.2

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od xxxMartiiinekxxx » ned 07. říj 2012 17:35:32

Nu, mohl bych vid.. No jiny model? Je to THL W3 s MTK6577 s OS Android 4 ICS a zatim sem na netu nevidel, ze by byl jen s 512MB RAM..





tichus
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: úte 22. bře 2011 17:57:22
Reputace: 0

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od tichus » ned 07. říj 2012 18:41:19

Tady to maj vedeny jako Thl W3+ http://www.pandawill.com/thl-w3-smart-p ... 65717.html

Jaky nazev modelu ukazuje Antutu?


Autor tohoto vlákna
xxxMartiiinekxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: pát 24. srp 2012 13:53:41
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Android 4.4.2

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od xxxMartiiinekxxx » ned 07. říj 2012 19:15:18

Nn, jedna se o THL W3.. Jak sem psal, nenasel jsem jinou verzi s mými specifikacemi s Ram 512MB.. Nechapu to..


ochechula
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: sob 26. kvě 2012 16:44:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od ochechula » ned 07. říj 2012 19:15:48

teď když se na to dívám, to má jen 260k barev ?

mimochodem dej si do vyhledávače thl w3, tak někde v popisku mají úplně jiné hodnoty než pak se specifikací i tlouštka telefonu se liší. Ehm na toto jen wtf ? :D
Huawei G300 - vše v původním stavu
Zte Blade - CM 9 Konsta 4.0.4


Autor tohoto vlákna
xxxMartiiinekxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: pát 24. srp 2012 13:53:41
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Android 4.4.2

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od xxxMartiiinekxxx » pon 08. říj 2012 5:58:55

No, vzhledem k tomu, ze sem koukal na telefonu na Transformers v HD a obraz fakt nadhernej, vcetne barev, nerekl bych ze by tam bylo pouze 260 k barev.. Hele, neni mozny ze jak sem udelal Root ze stranek: http://randomness0110.blogspot.cz/2012/ ... hl-w3.html , ze by mi to rozhodilo tel?? ja jen ze pred tim nez sem to udelal telefon mel skore v Antutu 5300 a neco, a po Rootu to kleslo na 3 a pul, a az pak kdyz sem dal CPU na MAX pres No-Frills CPU tak to vylezlo az na 5400.. Da se ten Root zase nejak vratit do puvodniho? Ze bych pak tak mohl zjistit jake byly skutecne udaje v puvodnim stavu.. Ovladace byly pouzity ty, co byly ke stazeni na tom Rootu (Randomness : Rooting)..



tichus
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: úte 22. bře 2011 17:57:22
Reputace: 0

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od tichus » pon 08. říj 2012 7:48:38

To dost pochybuju,Root jsou jen prava superuzivatele.


Autor tohoto vlákna
xxxMartiiinekxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: pát 24. srp 2012 13:53:41
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Android 4.4.2

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od xxxMartiiinekxxx » pon 08. říj 2012 12:25:07

Tak se omlouvam.. Nvedel sem nu.. Tak asi uz jen WTF... =( Kazdopatne at tak ci tak, telefon bezi paradne a zadne problemy s nim nemam.. jsem max spokojen at mam 1GB Ram nebo jen 512MB Ram.. To je Fuck..


tichus
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: úte 22. bře 2011 17:57:22
Reputace: 0

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od tichus » úte 09. říj 2012 22:21:51



tichus
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: úte 22. bře 2011 17:57:22
Reputace: 0

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od tichus » čtv 18. říj 2012 15:14:17

Tak konečně mi taky dorazil a mužů potvrdit vše z recenze v prvním příspěvku. Chtěl bych se zeptat, co ta čeština?


Autor tohoto vlákna
xxxMartiiinekxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: pát 24. srp 2012 13:53:41
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Android 4.4.2

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od xxxMartiiinekxxx » pát 19. říj 2012 13:54:55

Tak to mam radost..? Jukni jakou mas RAM .? Ja mam pouze 512MB.. A kouknu jeste na grafiku ,,GBU Vendor´´: jestli mas taky jen Imagination technologies . A jakou barvu mas? Co obsah baleni?? Co se tyce cestiny..: Jak to chces teda provest?


tichus
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: úte 22. bře 2011 17:57:22
Reputace: 0

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od tichus » pon 22. říj 2012 13:05:10

Ahoj, tak paměť RAM je 970 MB před Rootem i po něm. Na grafiku se ještě podivam a dám vědět. V Antutu 5300.

Tady je prt.screen Antutu http://tichus.rajce.idnes.cz/nastenka/#antutu.jpg


tichus
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: úte 22. bře 2011 17:57:22
Reputace: 0

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od tichus » pon 22. říj 2012 13:39:33

Kde jsi našel ten balíček s češtinou?


Autor tohoto vlákna
xxxMartiiinekxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: pát 24. srp 2012 13:53:41
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Android 4.4.2

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od xxxMartiiinekxxx » pon 22. říj 2012 16:47:30

Takgrafiku mame stejnou jakkoukam.. Jen nechapu, jak to e mam jen 512 Ram.. Zaplat panbuh sem doposud vetsi nepotreboval.. Co se tyce te cestiny takmiji nabizel nejakej dodavatel za 25 dolaru kdyz semse ptal na cestinu.. Mam teda zjistit kde to bylo..?


tichus
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: úte 22. bře 2011 17:57:22
Reputace: 0

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od tichus » pon 22. říj 2012 17:01:01

Určitě, co jsem koukal na custom rom , tak tam čeština stejně nebyla.


Autor tohoto vlákna
xxxMartiiinekxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: pát 24. srp 2012 13:53:41
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Android 4.4.2

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od xxxMartiiinekxxx » pon 22. říj 2012 17:12:18

Takto bylo unejakeho dodavatele ktery pri objednavce nabizi nahrani rom s prislusnym jazykem na prani.. jinak sevza to plati 25 dolaru.. Ale ted se na komp nedistanu protoze mi ho obsadila pritelkyne.. Zkusim to najit na phonu..


Autor tohoto vlákna
xxxMartiiinekxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: pát 24. srp 2012 13:53:41
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Android 4.4.2

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od xxxMartiiinekxxx » pon 22. říj 2012 17:21:00

Nu, tak sem se ptal tady.. Jen tam napsat a zjistit blizsi info.. Udelas to ty bo ja..? http://www.etotalk.com/thl-w3-3g-wcdma- ... p3071.html


Autor tohoto vlákna
xxxMartiiinekxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: pát 24. srp 2012 13:53:41
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Android 4.4.2

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od xxxMartiiinekxxx » pon 22. říj 2012 17:23:27

Hele, mas tam kompas? Funguje ti magneticky sensor..?


tichus
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: úte 22. bře 2011 17:57:22
Reputace: 0

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od tichus » úte 23. říj 2012 0:39:04

xxxMartiiinekxxx píše:Nu, tak sem se ptal tady.. Jen tam napsat a zjistit blizsi info.. Udelas to ty bo ja..? http://www.etotalk.com/thl-w3-3g-wcdma- ... p3071.html

Nechám to na tobě, ta angličtina nic moc.


tichus
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: úte 22. bře 2011 17:57:22
Reputace: 0

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od tichus » úte 23. říj 2012 0:59:14

Kompas nemáme, podivej se na Z-device test.


Autor tohoto vlákna
xxxMartiiinekxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: pát 24. srp 2012 13:53:41
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Android 4.4.2

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od xxxMartiiinekxxx » úte 23. říj 2012 14:16:38

Tak koukam na Z Device a ukazuje to nejaky kraviny.. Podle toho pry nemam gravitacni senzor, nemam ani radio a pri tom sem ho uz poslouchal bez problemu.. A nemam ani rotacni senzor.. No nespolehlivy programek.. Ja jen ze na nekterych strankach uvadi ze to ma mit I magneticky senzor.. Tak ja jim napisu jak s tou Cestinou.. Jen netusim jak provest platbu a Paypal nemam...


Autor tohoto vlákna
xxxMartiiinekxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: pát 24. srp 2012 13:53:41
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Android 4.4.2

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od xxxMartiiinekxxx » úte 23. říj 2012 14:33:09

A jeste podle toho Z Device, mi ukazuje ze jiz nemam volnou pamet na Ram ze ji mam zaplnenou z 99% ale podle Androida je ji volne pres 100 Mega.. Nechapu.. Dale u procesoru mi to pise ze ze min hodnota CPU je 250MHz ale pritom mam v Set CPU nastavanou min hpdnotu na 1001 MHz..


tichus
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: úte 22. bře 2011 17:57:22
Reputace: 0

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od tichus » úte 23. říj 2012 14:57:47

A neni to nahodou max.hodnota tech 1001?


Autor tohoto vlákna
xxxMartiiinekxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: pát 24. srp 2012 13:53:41
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Android 4.4.2

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od xxxMartiiinekxxx » úte 23. říj 2012 15:00:46

No ja mam v Set CPU nastavenou max a min hodnotu stejne a to na 1GHz. Tak bud Z Device nefunguje jak ma nebo Set CPU.


Autor tohoto vlákna
xxxMartiiinekxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: pát 24. srp 2012 13:53:41
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Android 4.4.2

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od xxxMartiiinekxxx » úte 23. říj 2012 15:03:17

Jo a na strankach etotalk.com pisi ze to ma Compas..


tichus
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: úte 22. bře 2011 17:57:22
Reputace: 0

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od tichus » úte 23. říj 2012 17:54:18

Tak to nevím, ale jestli máš min i max na 1001 tak to asi nebude uplne košer.


Autor tohoto vlákna
xxxMartiiinekxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: pát 24. srp 2012 13:53:41
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Android 4.4.2

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od xxxMartiiinekxxx » stř 24. říj 2012 14:15:18

Proc myslis ze ne. Myslis ze by bylo lepsi to vratit do defaultu..? sim te jak je to s tim kelnerem..? Jak uzu pouzit ci stahnout jiny kelner pro zmenu taktu CPU..? Musi to byt primo pro konkretni tel.? Promin ze se ptam, ale jeste se mam o android tel co ucit.. Kazdopatne uz mi psali z Etotalk ze lokalizacni balicek pro nas tel maji a cenu maji za 25 USD.. Tak zjistuju platebni podminky a jak si mohu Rom stahnou..Kdyz to teda klapne pujdes do toho..? Kazdej dame pulku a bude to za facku..


tichus
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: úte 22. bře 2011 17:57:22
Reputace: 0

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od tichus » stř 24. říj 2012 14:38:33

Ano, pujdem na pul.Ten kernel bude v nejake custom ROM,mozna nekde na foru (rusko,cina) a ten procak ti jede takhle furt na plny obratky.


Autor tohoto vlákna
xxxMartiiinekxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: pát 24. srp 2012 13:53:41
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Android 4.4.2

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od xxxMartiiinekxxx » stř 24. říj 2012 15:28:32

Jj porad.. Baterku mi to ani nezere.. Vcera sem ho nabijel a dnes mam jeste 80%. Coz je krasny.. Vydrzi I 4 dny pres denni pripojeni na wifi sem tam zabrouzdam a tak a pohoda... neco takoveho u minuleho tel neexistovalo.. Za pul dne byl vycucanej.. No tak tedy jakmile to bude domluvene apod tak ti dam vedet a domluvime se jak dal ju.. Ja cekam akorad zase na odpoved..


tichus
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: úte 22. bře 2011 17:57:22
Reputace: 0

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od tichus » stř 24. říj 2012 16:40:13

Ok,budu cekat.


tichus
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: úte 22. bře 2011 17:57:22
Reputace: 0

Re: THL W3 RECENZE

Příspěvek od tichus » stř 24. říj 2012 18:53:48

Ještě mám pár otázek- jaky máš build number?
- jak bude ta čeština? (bude samotný nebo cela rom)

Odpovědět

Zpět na „THL W3 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host