Ostatní asijské telefonyOukitel k10

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
RWolf
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: pát 31. kvě 2013 16:23:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee BL9000

Oukitel k10

Příspěvek od RWolf » pon 15. led 2018 19:33:45





Uživatelský avatar

stm01
Androiďák!
Příspěvky: 424
Registrován: sob 05. pro 2009 11:25:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Pro 4GB 128GB
Tablet: Asus Slider EE
Bydliště: Most

Re: Oukitel k10

Příspěvek od stm01 » úte 16. led 2018 0:57:58

Test výdrže. Čas přes 21 hodin je opravdu skvělé.
Naposledy upravil(a) verny94 dne ned 21. led 2018 12:34:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněn podpis TPT
Mi MIX 6GB/256GB, Slider EEpad tablet, Lenovo Miix 10


Hurec
Robot
Příspěvky: 918
Registrován: ned 18. pro 2011 14:58:56
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S8
Rom: origo

Re: Oukitel k10

Příspěvek od Hurec » pát 19. led 2018 11:54:49

No vypada dost zajimave
Iphone 3G -> Samsung Nexus S -> Motorola defy -> HTC Evo 3D -> LG L9 II -> Honor 3C -> Sony Xperia Z1 -> Honor 7 -> Huawei P9 -> Samsung galaxy S8


rominho22
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: úte 16. pro 2014 10:48:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vernee X 4/64
Mobil 2 / ROM: VKWorld S1

Re: Oukitel k10

Příspěvek od rominho22 » sob 20. led 2018 14:53:38

zobral by som ho len neviem 167mm nie je velky? momentalne mam K6000 pro

Uživatelský avatar

stm01
Androiďák!
Příspěvky: 424
Registrován: sob 05. pro 2009 11:25:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Pro 4GB 128GB
Tablet: Asus Slider EE
Bydliště: Most

Re: Oukitel k10

Příspěvek od stm01 » sob 20. led 2018 15:11:45

To je ta nevýhoda, že si ho tady člověk moc nevyzkouší a neohmatá. Pokud bych potřeboval telefon s extrémní vydrží, tak ho beru, jelikož i hardware není vůbec špatný a vzhledově se mi líbí. Je to něco jiného než běžné telefony. Tu K6000Pro mám uloženou v oblíbených spolu s K8000. Budu dceři letos kupovat telefon a pak jí dám vybrat.

­    


Mi MIX 6GB/256GB, Slider EEpad tablet, Lenovo Miix 10



rominho22
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: úte 16. pro 2014 10:48:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vernee X 4/64
Mobil 2 / ROM: VKWorld S1

Re: Oukitel k10

Příspěvek od rominho22 » pát 02. bře 2018 9:58:08

ma ho tu niekto?

Uživatelský avatar

mrnus
Moderátor
Příspěvky: 1010
Registrován: čtv 03. lis 2011 11:07:59
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: HUAWEI HONOR 8 PREMIUM
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: Oukitel k10

Příspěvek od mrnus » pát 02. bře 2018 10:24:12

Čest já ho mám resp. Měl jsem.
Vcelku dobrý telefon za ty prachy


KleiberitD3
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 05. bře 2018 10:07:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oukitel k10

Re: Oukitel k10

Příspěvek od KleiberitD3 » pon 05. bře 2018 10:11:57

Zdar, jo já ho mám. Vlastní ho ještě někdo? Měl bych pár otázek..


rominho22
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: úte 16. pro 2014 10:48:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vernee X 4/64
Mobil 2 / ROM: VKWorld S1

Re: Oukitel k10

Příspěvek od rominho22 » pon 05. bře 2018 15:13:00

ja rozmyslam o kupe len ta vyska ma niejak odradza


KleiberitD3
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 05. bře 2018 10:07:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oukitel k10

Re: Oukitel k10

Příspěvek od KleiberitD3 » úte 06. bře 2018 6:25:10

No já ho koupil i s bráchou v tom předprodeji za 250$.
Co se rozměrů týče, tak mě to nějak divné nepřijde. Přecházel sem z nokie 1520. Tento telefon je při stejné úhlopříčce tenší ale zas vyšší. Díky tomu, ho ale můžeš ovládat jednou rukou, to u nokie nešlo. A taky je to čupr na filmy a hry.


Alfak
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 30. srp 2018 9:31:03
Reputace: 0

Re: Oukitel k10

Příspěvek od Alfak » čtv 30. srp 2018 9:36:49

ja ho mam uz docela dlouho ,ptejte se jestli chcete neco vedet ,vse je ok jen frekvence 900 neni takze s vodafonem na pi....


prasil
Robot
Příspěvky: 911
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Nitrogen
Mobil 2 / ROM: Oukitel K4000 RR
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: Oukitel k10

Příspěvek od prasil » čtv 30. srp 2018 20:55:57

Podle výrobce a prodejců by měl mít všechna pásma... Nicméně Vodafone band8 - 900MHz - už skoro nepoužívá :yes:


Alfak
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 30. srp 2018 9:31:03
Reputace: 0

Re: Oukitel k10

Příspěvek od Alfak » úte 18. zář 2018 2:00:06

blbost že vodafone 900 nepoužívá ,dneska jsem byl v chomutově a celej den bez signálu a kolega taky vodafone a plnej signal ma nejakej CAT ,k 10 je na hovno s vodafonem na displeji mas 3g ikonu a nepošle ani sms


prasil
Robot
Příspěvky: 911
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Nitrogen
Mobil 2 / ROM: Oukitel K4000 RR
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: Oukitel k10

Příspěvek od prasil » úte 18. zář 2018 16:06:04

https://www.vodafone.cz/mapa-pokryti/
Nastav si tam 900MHz a uvidíš...


Alfak
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 30. srp 2018 9:31:03
Reputace: 0

Re: Oukitel k10

Příspěvek od Alfak » stř 19. zář 2018 21:21:17

pak je to teda křáp a poletí :x

Uživatelský avatar

lotr777
Androiďák!
Příspěvky: 332
Registrován: pát 11. úno 2011 15:07:21
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: SG Note 4, Oukitel K10
Tablet: SG Note 4, Lenovo Yoga
Rom: Testy
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Oukitel k10

Příspěvek od lotr777 » úte 07. kvě 2019 11:36:53

Ahojky, máte prosím někdo zkušenost s novým firmware 8.1.1 - Oreo? Jel jsem podle návodu a zmizely mi IMEIka - nelze se přihlásit k síti a nějak se mi nedaří stáhnout soubory na MTK6763 pro opravu IMEI. nemám root. Díky za help

@prasil: chamelephon mi píše, že potřebuje root a já ho nemám
Naposledy upravil(a) lotr777 dne stř 08. kvě 2019 8:22:05, celkem upraveno 2 x.
SG NOTE II - Testy - JellyBean, Oukitel K10
"Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká"
"Rozhodl jsem se, že budu žít věčně a umřu jen když se mi to nepovede !!!"


prasil
Robot
Příspěvky: 911
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Nitrogen
Mobil 2 / ROM: Oukitel K4000 RR
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: Oukitel k10

Příspěvek od prasil » úte 07. kvě 2019 17:02:03

Co apka chamelephon?

Uživatelský avatar

lotr777
Androiďák!
Příspěvky: 332
Registrován: pát 11. úno 2011 15:07:21
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: SG Note 4, Oukitel K10
Tablet: SG Note 4, Lenovo Yoga
Rom: Testy
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Oukitel k10

Příspěvek od lotr777 » pát 17. kvě 2019 11:05:48

Má tento telefon mimo IMEI i jiné sériové číslo než "0123456789ABCDEF" ? Někde jsem četl, že mají všichni stejné, je to tak? Díky
SG NOTE II - Testy - JellyBean, Oukitel K10
"Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká"
"Rozhodl jsem se, že budu žít věčně a umřu jen když se mi to nepovede !!!"

Uživatelský avatar

mrnus
Moderátor
Příspěvky: 1010
Registrován: čtv 03. lis 2011 11:07:59
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: HUAWEI HONOR 8 PREMIUM
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: Oukitel k10

Příspěvek od mrnus » ned 19. kvě 2019 16:22:24

Více méně je mají stejné, ale pomocí MAUIMETA , jde nastavit i seriál.

Uživatelský avatar

lotr777
Androiďák!
Příspěvky: 332
Registrován: pát 11. úno 2011 15:07:21
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: SG Note 4, Oukitel K10
Tablet: SG Note 4, Lenovo Yoga
Rom: Testy
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Oukitel k10

Příspěvek od lotr777 » stř 22. kvě 2019 12:02:21

Ano, pomocí MAUIMETA jsem nahodil IMEI (jde to i pomocí SN WRITE TOOLS), takže už asi 14 dni mohu volat, ale zbyl mi tam červený rozsypaný čaj + tee key na pravé horní straně obrazovky, což se mi nějak nedaří zlikvidovat. Připomínám, že nemám ROOT. Na krabici a na founu, nikde nemohu najít SN, je tam jen IMEI 2x (fakturu nemůžu najít), nevím právě,jestli není to SN důležité a ani nevím, jestli mám správně MAC adress BT a WIFI (má-li to s tím něco spol.). Pročetl jsem toho spousty, ruské forum také a na XDA toho moc není.
SG NOTE II - Testy - JellyBean, Oukitel K10
"Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká"
"Rozhodl jsem se, že budu žít věčně a umřu jen když se mi to nepovede !!!"


rm8989
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: stř 20. čer 2012 18:05:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3S

Re: Oukitel k10

Příspěvek od rm8989 » pát 24. kvě 2019 22:10:34

Na Xda návod je, nebo byl. Cituji:

Quote:
Originally Posted by m4rkj4yFirst post so I apologise if I'm posting in the wrong area. I have a rooted ulefone power 3s and having a strange overlay on my screen. It's in red and is located top right of the screen but isn't present on lock screen and when reboot is performed the writing takes roughly a minute to appear. The writing reads:

未写入key

I've tried translating it but cannot find anything at all for what it might be. I'm running on 7.1.1 both IMEI are present and correct and phone works fine other than this issue. It appeared after I flashed my rom (official ROM from ulefone website). All my data was wiped and I lost my IMEI etc I've managed to sort IMEI but really struggling with what this writing is any help at all would be muchly appreciated.

Hello,
i found 3 ways so far to remove it:

1. Killing the "sdrpmbFloat view service" (overlay will be gone since next reboot)
2. Disable permision to show over other apps for Factory Mode:
Settings --> Apps -> 3 dot menu, Show system --> Scroll down to Factory Mode and select it --> scroll down to advanced section on bottom --> select "Draw over other apps" and switch it off.
3. With root, uninstall Factory Mode app
---
Mně to na Ulefone pomohlo.

Pokud nemáš root, zkus ten krám smazat podle tohoto návodu:
https://www.svetandroida.cz/jak-odstran ... xperience/

Asi to Číňané dělají všechno na jedno kopyto.

Ahoj


rominho22
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: úte 16. pro 2014 10:48:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vernee X 4/64
Mobil 2 / ROM: VKWorld S1

Re: Oukitel k10

Příspěvek od rominho22 » pát 21. čer 2019 14:44:49

neviem ci to pomoze ale ja som minule mal to iste a IMEI som nahodil cez aplikaciu engineer mode zadas svoje a restartujes fon

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host