BlackNight píše:Zravím.
Je to dva týdny co jsem si na aukru objednal tento telefon Star note 9770. Asi po týdnu od objednávky mi přišel mail, že tento model není dostupný a prodejce mi dal na výběr buď starší model U920 nebo vrácení peněz. Po chvíli rozhodování jsem si vzal starší model. Po dalším týdnu mi přišel domů. Vše přišlo minulý pátek tak jak mělo. Objednaný typ i všechno příslušenství. Procesor má MTK 6577. Po cca 6 hodin aktivního používání se uplně vybil a když jsem ho připojil na nabíječku a zapnul, mobil si dělal co chtěl. Chtěl jsem ho odemknout, ale sám si najel do nastavení a něco se tam pozapínalo. Obrazovka začala sama od sebe blikat, tak jsem ho radši vypnul. Po odpojení nabíječky a zapnutí bylo vše v pořádku, akorát jsem musel povypínat věci co se zapnuly samy. Další den hned ráno jsem ho dal do kapsy a šel jsem ven. Cca po 15 minutách jsem ho vytáhl abych se podíval na hodiny a ejhle .. displej byl prasknutej. Nevím čím to je, jestli nějaká chyba u výrobce nebo nekvalitní displej. Prozatím řeším reklamaci.
Podotýkám,že mobil nespadl na zem!
Žádáme o konkrétní jmenování , od kterého uživatele jste tento výrobek zakoupil, jelikož se zde diskutuje ve většině případech o fa. LOOKEC" a neradi by jsme aby si tuto reklamaci spojovali potencionální zákazníci s fa. LOOKEC.
Také tím můžete dojít k vyděšení našich zákazníků, kteří od nás vlastní telefony.
Děkujeme o upřesnění Vašich informací. Lookec