KubajsSnajdr píše:Zdravím Lookec, koukám že sem píšeš a chodiš, chci se zeptat dneska mi byl odeslán telefon a chtěl bych se zeptat který mi teda prijde ??
Kupoval jsem ten s DUAL-CORE 1,2HZ jako každý a přisli jim ty starší modely....
Tak by mne zajímalo co prijde mne
Dobrý den,
Ano, zakoupil jste model DUAL - CORE 1,2 ale jak jste se mohl dočíst zde na foru, z jakého důvodu dodavatel odesílá modely i9220 MTK6575 DUAL CORE 1,0.
Vámi zakoupený model tudíž byl stáhnutý z prodeje a také z výroby, jelikož bylo velké % poruchovosti.
Model který obdržíte i vy (i9220) se nikterak neliší od Vámi zakoupeného, akorát nižším CPU z 1,2 na 1,0, což není znatelné.
Za celou věc jsme se už nesčetněkrát omluvili, nejvíce tedy za dodavatele, který to ale myslel dobře.
Náš dodavatel je i zároveň výrobce a včera nám oznámil, že model N9770 JE REOPRAVEN a Dnešním dnem byl opět zahájen jeho prodej (již bezporuchový).
Pokud máte jakýkoliv problém s telefonem (i9220) máte možnost využít vrácení zboží ve 14ti denní lhůtě pro vrácení peněz a následné znovu objednání modelu N9770, V NAŠÍ NABÍDCE.
Pokud se tak rozhodnete, doporučujeme zásilku neotvírat a ihned nám ji přeposlat na naší adresu (v konverzaci emailem Vám ji zašleme) a peníze Vám budou vráceny.
Doufáme, že naše odpověď byla dostačující.
Děkujeme za dotaz LOOKEC