Ostatní asijské telefonyFreelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!


JendysP
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 04. zář 2012 10:07:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S
Tablet: SGT-P7500
Rom: roms/cm9/p4

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od JendysP » pon 21. led 2013 16:16:43

Prodám Freelander i20,mám ho doma 3 dny,rychlost je fakt suprová,jediný co mi zásadně vadí je,že led dioda neukazuje zmeškané hovory a smsky ani z apk Light Flow.Kupoval jsem ho právě pro tuhle funkci,nemůžu bez toho v práci existovat.Do týdne mi přijdou ješte dva silikonové obaly v ceně 14 dolarů(černý a bílý),ty přidám jako bonus.Prodávám za 7000,-Kč.Kdo chce ušetřit clo,pouzdro a nervy,jestli mobil dorazí,tak se ozvi na 737 752 737.





gnaar
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: pát 24. úno 2012 15:35:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Freelander i20
Tablet: Prest. MP 2 ProDuo7
Tablet 2 / ROM: Acer Iconia B1

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od gnaar » úte 22. led 2013 8:55:26

JendysP: poslal jsem ti SZ


David2011
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: úte 22. lis 2011 0:19:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nic

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od David2011 » stř 30. led 2013 13:29:21

Dnes mi došel.....ale nejede mi tam 3G na Vodafone - nějaký hint kde to nastavit?

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od unavix » stř 30. led 2013 13:33:42

3 možnosti:
1 - nastavit ručně APN
2 - zavolat na infolinku a nechat poslat konfiguraci
3 - přihlásit do sámošky a poslat konfiguraci sám

Zkusil bych poslat konfiguraci pro SGS III. A nebo nastavit podle jiného android telefonu kde 3G jede.
Bůh odpouští, JÁ NE!


poutnik
Androiďák!
Příspěvky: 318
Registrován: čtv 10. led 2013 14:15:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780
Tablet: Vido N70HD
Rom: MIUI

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od poutnik » stř 30. led 2013 13:40:16

Také je možnost udělat postupný update na nejnovější Newman N2 firmware (podle návodu na vondroid.com - http://vondroid.com/threads/how-to-upgr ... -i20.5205/ ), a použít jako poslední ten 0.24 ale uživatelskou verzi opět z vondroid.com - http://vondroid.com/threads/original-st ... ding.5551/ , údajně obsahuje více APN - a update firmware tak jako tak stejně budeš dělat, tak proč to neudělat takto...

J
Samsung M35 (6let používání) -> Samsung S5230 (OK) -> Samsung Galaxy 551 (chybná volba) -> HTC Evo 3D (OK) -> Newman N2 (nereklamovatelný, špatná volba) -> Sony Xperia T (OK) -> Lenovo P780 -> Sony Xperia Z1 a Thl 5000 (střídám který mne zrovna štve míň)



RiderSV
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: čtv 20. led 2011 20:14:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S8500 Wave-ZTE San Francisco-Galaxy SI
Tablet: Cube U30GT

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od RiderSV » stř 30. led 2013 14:04:02

David2011 píše:Dnes mi došel.....ale nejede mi tam 3G na Vodafone - nějaký hint kde to nastavit?
Pokud si nebudes vedet rady, muzes nastavit rucne :
1. V menu najděte „Další “
Stiskněte Mobilní sítě.
Stiskněte Názvy přístupových bodů.

2. Vytvořte nový přístupový bod:
Stiskněte ikonu Aplikace.
Stiskněte Nový název AP.

3. Zadejte název přístupového bodu:
Stiskněte Jméno.
Zadejte Vodafone Internet a stiskněte OK.

4. Zadejte název APN:
Stiskněte Název AP.
Zadejte internet a stiskněte OK.
APN (Access Point Name) se používá k vytvoření datového spojení.

5. Zadejte kód země:
Stiskněte MCC.
Zadejte 230 a stiskněte OK.

6. Zadejte kód sítě:
Stiskněte MNC.
Zadejte 03 a stiskněte OK.

7. Zvolte způsob ověření:
Stiskněte Typ ověření.
Stiskněte PAP.

8. Zvolte typ APN:
Stiskněte Typ názvu AP.
Zadejte default a stiskněte OK.

9. Uložte a aktivujte datové spojení:
Stiskněte Uložit.
Aktivujte zaškrtnutím políčka vedle Vodafone Internet


David2011
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: úte 22. lis 2011 0:19:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nic

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od David2011 » stř 30. led 2013 14:43:31

Díky všem, nějak jsem to nastavil a jdu to zkusit někam kde je 3G.


David2011
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: úte 22. lis 2011 0:19:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nic

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od David2011 » stř 30. led 2013 18:13:39

Tak to jede v pohodě, nastavil jsem ještě mmsky.


darkluk
Stálý androiďák
Příspěvky: 206
Registrován: úte 16. říj 2012 19:12:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Rom: Stock

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od darkluk » stř 30. led 2013 21:24:49

Taky už mi konečně dorazil. Kupoval sem přes Chinaproduct shop. Teď už jen kdyby na to byli custom romky


poutnik
Androiďák!
Příspěvky: 318
Registrován: čtv 10. led 2013 14:15:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780
Tablet: Vido N70HD
Rom: MIUI

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od poutnik » stř 30. led 2013 22:12:06

Kluci kluci (darkluk, i když to máš asi spíš jako dark luk ;) ), to se nám to pěkně rozrůstá (počítám dohromady i20 a N2)... paráda...

Jiří
Samsung M35 (6let používání) -> Samsung S5230 (OK) -> Samsung Galaxy 551 (chybná volba) -> HTC Evo 3D (OK) -> Newman N2 (nereklamovatelný, špatná volba) -> Sony Xperia T (OK) -> Lenovo P780 -> Sony Xperia Z1 a Thl 5000 (střídám který mne zrovna štve míň)


darkluk
Stálý androiďák
Příspěvky: 206
Registrován: úte 16. říj 2012 19:12:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Rom: Stock

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od darkluk » čtv 31. led 2013 7:45:24

Co používáte (pokud používáte), nějaký přesouvač na SD kartu, protože mě těch 5gb nějak nestačí a teď se snažím nějak přesunou data na SD kartu.

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od unavix » čtv 31. led 2013 14:38:36

Koukni na marketu. Souborových správců je tam mraky a vyber si dle své chuti.
Bůh odpouští, JÁ NE!


poutnik
Androiďák!
Příspěvky: 318
Registrován: čtv 10. led 2013 14:15:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780
Tablet: Vido N70HD
Rom: MIUI

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od poutnik » čtv 31. led 2013 14:56:01

Já si myslím, že darkluk myslí spíš něco jiného, že mu prostě nestačí ty cca 2GB systémové paměti a 4,5GB primární (interní) SD karty.

Pokud ti nestačí těch 4,5GB primární SD karty, můžeš udělat toto:

1. buď můžeš upravit soubor /etc/vold.fstab - změnit kam se připojuje vnitřní a kam externí SD karta. Jsou to ty řádky bez # na začátku (hash značí komentář) s /mnt/sdcard a /mnt/sdcard/external_SD, prostě to prohodíš. Nejlepší je před tou změnou použít prázdnou externí SD kartu, kam okopíruješ všechno z interní SD karty (aby to bylo jak na interní tak na externí) a po změně fstab restartovat telefon. Po restartu to pak můžeš z interní SD karty smazat - asi.

2. Můžeš použít custom ROM, třeba tu MicroLibra, ta to má implicitně přehozené.

J
Samsung M35 (6let používání) -> Samsung S5230 (OK) -> Samsung Galaxy 551 (chybná volba) -> HTC Evo 3D (OK) -> Newman N2 (nereklamovatelný, špatná volba) -> Sony Xperia T (OK) -> Lenovo P780 -> Sony Xperia Z1 a Thl 5000 (střídám který mne zrovna štve míň)


darkluk
Stálý androiďák
Příspěvky: 206
Registrován: úte 16. říj 2012 19:12:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Rom: Stock

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od darkluk » čtv 31. led 2013 16:12:38

Jaká rom kde co link pls

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od unavix » čtv 31. led 2013 16:22:30

A neni lepší zkusit nainstalovat Link2SD a eventuelně vytvořit EXT oddíl na kartě?
Bůh odpouští, JÁ NE!


poutnik
Androiďák!
Příspěvky: 318
Registrován: čtv 10. led 2013 14:15:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780
Tablet: Vido N70HD
Rom: MIUI

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od poutnik » čtv 31. led 2013 16:48:27

Možná by mohlo fungovat i to Link2SD nebo Apps2SD nebo něco podobného, ale nevím. Můžeš zkusit.

ROMku jsem myslel třeba tuto: http://vondroid.com/threads/micro-%CE%A ... l-fw.5358/ . V prvním příspěvku toho vlákna je mirror verze 1. Já jsem ale asi 3x zkoušel stáhnout verzi 2 přímo z baidu a vždycky se to někde cestou ukončilo. Tak jsem toho nechal. A v1 jsem neinstaloval. Sice bych moc ocenil tu ikonu baterie s číslem, ale...

J
Samsung M35 (6let používání) -> Samsung S5230 (OK) -> Samsung Galaxy 551 (chybná volba) -> HTC Evo 3D (OK) -> Newman N2 (nereklamovatelný, špatná volba) -> Sony Xperia T (OK) -> Lenovo P780 -> Sony Xperia Z1 a Thl 5000 (střídám který mne zrovna štve míň)


gnaar
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: pát 24. úno 2012 15:35:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Freelander i20
Tablet: Prest. MP 2 ProDuo7
Tablet 2 / ROM: Acer Iconia B1

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od gnaar » čtv 31. led 2013 17:03:56

Jak jste spokojeni s kvalitou hovoru ? Dnes jsem teprve poprvé volal (měl jsem doteď v tlf záložní simku, kterou jinak používám jen na příchozí hovory) a druhá strana si stěžovala, že mi je špatně rozumět. V testu mikrofonu v servisním menu je zvuk skutečně dost potichu a je tam patrný rušivý šum (ne že by tomu nebylo rozumět, ale zdá se mi to nic moc).

Někdo to už řešil na Vondroidu, ale už se neozval jak to dopadlo:
http://vondroid.com/threads/microphone-sound.5197


poutnik
Androiďák!
Příspěvky: 318
Registrován: čtv 10. led 2013 14:15:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780
Tablet: Vido N70HD
Rom: MIUI

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od poutnik » čtv 31. led 2013 17:10:45

U mne si teda nikdo nestěžoval, ale mám N2 - že by nějaký rozdíl v něčem? Nebo kusová variace?
Samsung M35 (6let používání) -> Samsung S5230 (OK) -> Samsung Galaxy 551 (chybná volba) -> HTC Evo 3D (OK) -> Newman N2 (nereklamovatelný, špatná volba) -> Sony Xperia T (OK) -> Lenovo P780 -> Sony Xperia Z1 a Thl 5000 (střídám který mne zrovna štve míň)

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od unavix » čtv 31. led 2013 17:26:32

N2 zvuk jako křišťál. A i na viberu o 100% lepší nez u evo.
Naposledy upravil(a) unavix dne čtv 31. led 2013 18:53:39, celkem upraveno 1 x.
Bůh odpouští, JÁ NE!


RiderSV
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: čtv 20. led 2011 20:14:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S8500 Wave-ZTE San Francisco-Galaxy SI
Tablet: Cube U30GT

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od RiderSV » čtv 31. led 2013 18:45:32

poutnik píše:Sice bych moc ocenil tu ikonu baterie s číslem, ale...J
Pokud chces procenta na baterce tak stahni a pouzij toto : http://ulozto.cz/xKEXNgG/systemui-apk
:D


poutnik
Androiďák!
Příspěvky: 318
Registrován: čtv 10. led 2013 14:15:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780
Tablet: Vido N70HD
Rom: MIUI

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od poutnik » čtv 31. led 2013 19:03:46

RiderSV píše:
poutnik píše:Sice bych moc ocenil tu ikonu baterie s číslem, ale...J
Pokud chces procenta na baterce tak stahni a pouzij toto : http://ulozto.cz/xKEXNgG/systemui-apk
:D
Super dík moc. Už to vypadá tak jak si představuju... Ještě to musím stáhnout někde pro tablet (Vido N70HD - ten má ale JB 4.1.1, takže tam musím najít adekvátní verzi...)
Samsung M35 (6let používání) -> Samsung S5230 (OK) -> Samsung Galaxy 551 (chybná volba) -> HTC Evo 3D (OK) -> Newman N2 (nereklamovatelný, špatná volba) -> Sony Xperia T (OK) -> Lenovo P780 -> Sony Xperia Z1 a Thl 5000 (střídám který mne zrovna štve míň)

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od unavix » čtv 31. led 2013 19:58:37

Dej sem screen obrazovky jak to Ted vypadá. Je tam jen změna te baterky a nebo i další drobnosti?
Bůh odpouští, JÁ NE!


RiderSV
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: čtv 20. led 2011 20:14:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S8500 Wave-ZTE San Francisco-Galaxy SI
Tablet: Cube U30GT

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od RiderSV » pát 01. úno 2013 1:52:02

unavix píše:Dej sem screen obrazovky jak to Ted vypadá.
Obrázek Obrázek
Klikni pro plnou velikost


darkluk
Stálý androiďák
Příspěvky: 206
Registrován: úte 16. říj 2012 19:12:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Rom: Stock

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od darkluk » pát 01. úno 2013 6:55:50

Uf miluju custom ROMky. Predtim 13000 score v antutu ted 16000, predtim se me sekala kazda hra ted jede v klidu. Akorat funguje vam Shadow gun?


gnaar
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: pát 24. úno 2012 15:35:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Freelander i20
Tablet: Prest. MP 2 ProDuo7
Tablet 2 / ROM: Acer Iconia B1

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od gnaar » pát 01. úno 2013 9:07:40

Darkluk: tak do ktere ROMky jsi nakonec sel?

Ad Antutu: ty vysledky mi moc duveryhodne neprijdou,skace mi to ,+- 2..4 tis bodu. Rozdilna skore jsem zaznamenal po restartu 2x za sebou, po reinstalaci Antutu a po upgradu na 3.1.1. Pri nizkem skore je jasne videt zpomaleni u testu s tim zelenym trolem, kdy se fps drzi v rozmezi 1..5, normalne to jede pres 10.

Hodte sem nekdo ,kdo ma custom rom, pro porovnani, skore z Quadrant, tam je to skore stabilni. Potom taky existuje krasne demicko na UT3 enginu Epic Citadel, kt. ma v sobe zabudovany benchmark,doporucuju vyzkouset.

Edit:
Pro porovnani davam skore s original i20 firmware, docela by me zajimal rozdil od custom romek (u kazde je screenshot z Antutu a vyvozuji se z toho nejake zavery :-) ).

Quadrant: 4969
Epic Citadel: 36.5 (high quality)

Edit2 - Ad Epic Citadel
Zda se, ze UT3 engine si s Exynosem moc nerozumi, protoze v diskuzi na GP maji lidi s SGS III nizsi skore nez s Tegrou2 nebo nektera starsi dvoujadra...


darkluk
Stálý androiďák
Příspěvky: 206
Registrován: úte 16. říj 2012 19:12:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Rom: Stock

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od darkluk » pát 01. úno 2013 10:06:34

Do Micro-Ω Libra, ale pořád si ji nějak upravuju a měním app které tam sou. Přemýšlím, že bych začal s portem CMka. Ale to by chtělo CWM a idealně i upravený kernel a k tomu se jen tak nedostanu :( Mám ještě pul roku než půjdu z5 na výšku tak mám docela dost času.

edit: tak quadrant 4504
epic citadel: 37.1 full detaily i s rozlišením. Předtím sem měl něco kolem 20fps WTF, absolutně nechápu co bylo špatně :)
Tak to si hodně nerozumí, protože snížením rozlišení se sníží i FPS což je hoooooooooooodně divné :) při rozlišení 640x360 31.1 fps WTF??????? to snad jede jen na CPU a na grafiku se žádny load nedostává nebo nevím :)


gnaar
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: pát 24. úno 2012 15:35:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Freelander i20
Tablet: Prest. MP 2 ProDuo7
Tablet 2 / ROM: Acer Iconia B1

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od gnaar » pát 01. úno 2013 11:17:50

Darkluk: nechapu, v Quadrantu mi to dela vic a v Antutu mam pritom skore o 2000 nizsi nez ty :-)


darkluk
Stálý androiďák
Příspěvky: 206
Registrován: úte 16. říj 2012 19:12:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Rom: Stock

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od darkluk » pát 01. úno 2013 22:43:00

Aha tak ted sem mel 2x po sobe skore 5305 rofl tak nevim

Edit: taky se vam to tak brutalne prehriva?


darkluk
Stálý androiďák
Příspěvky: 206
Registrován: úte 16. říj 2012 19:12:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Rom: Stock

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od darkluk » čtv 07. úno 2013 14:38:50

http://vondroid.com/threads/please-vote ... post-22281

Vote pls at máme víc custome romek.


poutnik
Androiďák!
Příspěvky: 318
Registrován: čtv 10. led 2013 14:15:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780
Tablet: Vido N70HD
Rom: MIUI

Re: Freelander Quad Core 1.4GHz 4.7 IPS HD 1GB RAM 13MPx!!!

Příspěvek od poutnik » čtv 07. úno 2013 14:52:14

Provedeno... mě by ale stačila jedna... CM10 (a pak následně CM10.1) :D
Samsung M35 (6let používání) -> Samsung S5230 (OK) -> Samsung Galaxy 551 (chybná volba) -> HTC Evo 3D (OK) -> Newman N2 (nereklamovatelný, špatná volba) -> Sony Xperia T (OK) -> Lenovo P780 -> Sony Xperia Z1 a Thl 5000 (střídám který mne zrovna štve míň)

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host