Je to mobil s názvem: Subor Dream S
V krátkosti pár známých parametrů:
Procesor: Qualcomm APQ8064 quad-core taktovaný na 1,7 Ghz ten samý má Nexus 4 nebo Asus Padfone 2, Xaomi Mi2
Grafika: Asi Adreno 320 tak jak má Nexus 4...na wikipedii je tabulka v které je uvedeno co vše má procesor..
Ram: 2GB
Displej: 4.5-inch 1280 x 768
Kamery: 12Mpix zadní, 3.2Mpix přední
Kapacita baterie: 3500Mah
Tloušťka telefonu: 9,8mm
Slot na MicroSD karty

Představte si vylepšený Newman N2. Měl by ne procesor vyrobený technologií ne 32nm, ale 28nm technologií a to 4 jádrový procesor Qualcomm APQ8064 taktnutý na 1,7Ghz!!
Měl by 2 násobnou RAM 2GB. Přední foťák by neměl 2Mpix ale 3,2Mpix. Zadní kamera zhruba stejná 12Mpix vrs. 13Mpix
Grafiku by měl Adreno 320 versus Newman N2 asi Mali400Mp4 (nevím která je výkonnější..) kdo se vyzná nechť mi osvětlí výkonost jednotlivých výrobců GPU..
A hlavně slot na karty MicroSD a 3500mah baterie!!! Neboli ať se de Lenovo P770 zahrabat

Více je zatím ve hvězdách. Pokud má Qualcomm Snapdragon S4 pak by tam snad měla býti podpora Glonass. Dlouho jsem hledal mobil který by měl baterii více než 2500mah, pokud možno 2GB ram a chip, který by podporoval Glonass doufám, že už nemusím hledat

Na trh by se měl mobil dostat v polovině ledna za cenu cca 208-240 dolarů.
Zdroj zde: http://www.gizchina.com/2012/12/27/subo ... h-battery/
Jedná se o výrobce konzolí.. Jaká si myslíte že bude podpora? Myslíte, že jako většina čínských telefonů bude dual sim ? Časem se snad dozvíme