to ravenous: Oficialni stranky by meli byt asik tyto
http://g-net.taobao.com/ Tady jde i koupit,ale pouze pokud jste Čínan

..Tak jsem si alespon tu stranku prelozil a koukl,co o telefonu pisi novy majitele a ti ho hodnoti velice kladne.Tak snad to nebude jen vymysl..
Jinak urcite dam recenzi,az telefon prijde,coz jeste muze tak mesic trvat
EDIT: Tak zde jsou v prekladu hodnoceni od uzivatelu,bohuzel jinak nez takto to jsem dat nelze
Přijmout něco, je to opravdu atmosféra, displej je jasný a světlý, s wifi stáhnout nějaký software, na poměrně vysoké rukou, se mi to líbilo, sledování PPTV žádnou kartu, i když nedostatek univerzální poplatku, ale celkově je stále velmi uspokojivé, všech pět . Stojí za to mít!
Old *** 7 (Anonymous)
Prodávajícího popis zcela realistické! Telefon je velmi třídy! Internet rychlost je velmi rychlý! Jasnost obrazovky je v první třídě! Zvuk je skvělý! Tentokrát si vybral právo koupit mobilní telefon! Prodávajícího upřímnost hoden! Bodování se zcela hvězdu!
Květiny kvetoucí open ...
Získejte zboží, věci dobré uh-class rychlost ha ha! Screen je velký a jasný. Zakřivené dotykový displej cítit příliš dobře, zkouší 360 quad-core! Nejnovější začíná na podporu tuzemské výrobky!
wangl ...
Telefon je velmi dokonalá! NEW dojem. Týden před hodnotit a psát číslo dokonalé, 3G internet je trochu pomalý, normální hovor. Nechcete si koupit přátelé váhat! Začněte ho!
Získejte zboží, věci dobré uh-class rychlost ha ha! Screen je velký a jasný. Zakřivené dotykový displej cítit příliš dobře, zkouší 360 quad-core! Nejnovější začíná na podporu tuzemské výrobky!
Eliza ...
Dobrý telefon. Zvuk je dobrý, obrazovka je velká. Tato cena je za nákup. Stabilní Oh.
usb_m ...
Boss, který je velmi nadšený. Podstatě stejné zboží a popis. Docela dobrý. Vzhledem k tomu, ceny, jako je tento.
t *** 8 (Anonymous)
Telefon celkově velmi spokojeni, velmi jasné, barevná obrazovka, quad-core provoz je velmi hladký, ne pád jev, se zvláštními službami chválí prodejci
h *** 4 (Anonymous)
Telefon běží rychle, jsem velmi spokojen. Prodávající služba postoj je velmi dobrá.
royra ...
Zásilky rychlejší než aby příchod na jednu noc, ale ještě otevřít vidět žádoucích vlastností, jako jsou zprávy, které mají být předány příteli
Zhang Kai Egejské moře
Telefon není root! Tato služba je mnohem spokojenější! Stroj nebyl žádné problémy! Doufám, že technici sehnat kořenový štětec Pack pro karty ka.
Námořní technika
Velmi silný, hodnota.
Malá hip-hop, oh
Telefon dobrá hodnota za dané peníze
Meteor významné
Dobrá hodnota za peníze. Velký
wkcji ...
Dobré produkty!
Láska k lásce den
Dítě je docela dobrý, vysoké náklady zboží vydané včera odpoledne, dnes ráno poslal všechny chválu
tb675 ...
Kupte si přítele, řekl dobrý
Mé srdce je stále v ...
Příjem zboží. Velmi uspokojivé.