nerozumiem velmi tomu, ale popisem toto co som zazil ja. Objednal som Thl t6 pro z etotalk a dopravca DHL. Ten telefon mal byt ako darcek na Vianoce. Pocital som ze dojde to za 5-7 max.10 dni tak som neriesil nic. Ubehlo 5 dni a ani znamka o telefone tak som to zacal riesit cez mail s etotalk. Odoslali mi, ze telefon je poslany a je niekde v cine DHL ustredni ci tak nejako. Ubehlo 10 dni a dosiel mi email ze telefon je na slovensku a caka na preclenie. To trvalo 2 dni... teda az potom sa mi ozvali z DHL ze maju moj balik a ze treba zaplatit tolko a tolko + 14€ kurierovi za platbu v hotovosti. Oznamil som im ze je to vela, ci by to slo inac. Neskor mi poslali mail aj s cislom uctu kde to mam poslat. A o par dni mi dosiel telefon v baliku DHL a dnu bola krabica porozbalovana a poprelepovana paskou DHL. Telfon zatial funguje

.
Na temu etotalk: niesom nejak dobry v PC a tak som priplatil aj za root + poslat ako balicek. Na obalke bola cena 40$ takze som platil iba dph. Toto som reklamoval u etotal = dostanem vraj nejaku zlavu. A ten root to nema. Komunikujem teraz s etotalk ci vratia peniaze, alebo co mam teraz robit. Tak som dostal odkaz na stranku
http://www.mgyun.com/vroot . Ten mobil nieje pre mna takze som to nechal tak.