Ostatní asijské telefonyČeština na čínském telefonu

Uživatelský avatar

josr
Androiďák!
Příspěvky: 655
Registrován: pát 17. zář 2010 16:46:13
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Lenovo A850 - VibeIU 1415 V2
Tablet: PMP 5880D - 4.1.1. AOSP by Cherbet97

Re: Čeština

Příspěvek od josr » ned 24. úno 2013 16:37:33

Spatne :( Rom na prelozeni musi do pocitace ;)




Uživatelský avatar

romikus1
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: ned 13. led 2013 16:09:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: iPad
Rom: ofiko KK4.4

Re: Čeština

Příspěvek od romikus1 » ned 24. úno 2013 16:48:01

no to je přece jasné.jinak to ani přeložit nejde. :?: :?:


TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: Čeština

Příspěvek od TomasT342 » ned 24. úno 2013 19:29:17

josr píše:...a vlozit zpet do system/app.Takhle jsem rucne prelozil celou rom.
Včetně frameworku? Nějak se mi nechce věřit, že by si ho systém za běhu nechal nahradit.

Uživatelský avatar

romikus1
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: ned 13. led 2013 16:09:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: iPad
Rom: ofiko KK4.4

Re: Čeština

Příspěvek od romikus1 » ned 24. úno 2013 19:36:02

to by mě zajímalo, jak přeložil systémové položky. jBart totiž samozřejmě nepřekládá jen app, ale také celý systém. Myslím že hrabat se v tom abych měl přeloženy jen aplikace, je zbytečné. To je raději nahradím aplikacemi z play store co jsou v češtině a je to jednodušší a rychlejší. :roll: :roll: :roll:


Autor tohoto vlákna
JirkaK22
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pát 22. úno 2013 22:10:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Čeština

Příspěvek od JirkaK22 » ned 24. úno 2013 21:27:07

To je mi jasný, aplikace si přeinstaluju, ale já potřebuju počeštit system..


Uživatelský avatar

romikus1
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: ned 13. led 2013 16:09:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: iPad
Rom: ofiko KK4.4

Re: Čeština

Příspěvek od romikus1 » ned 24. úno 2013 21:49:20

dokud nebudeš mít rom, nikdo ti asi nepomůže. :cry: :cry: :cry:

Uživatelský avatar

Ante
Droid
Příspěvky: 2361
Registrován: ned 17. črc 2011 6:51:46
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi9 Lite
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Re: Čeština

Příspěvek od Ante » ned 24. úno 2013 22:03:16

A co se chytit alespon tohoto
http://www.datarecoveryy.com/update-rep ... -bean-rom/
se souborem "DEKDEE_-I9300_OS_411.zip" ? :
http://www.4-shared.eu/download/5kyRDAh ... 4-1-1.html

Strilim od boku bez hlubsi znalosti, ale kdo vi...

Pozn.: Tim neresim cestinu, ale alespon nejake pokusy s tim supertelefonem...
Xiaomi Mi9 Lite + ASUS ZB602KL

Uživatelský avatar

romikus1
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: ned 13. led 2013 16:09:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: iPad
Rom: ofiko KK4.4

Re: Čeština

Příspěvek od romikus1 » ned 24. úno 2013 22:08:37

mno možná by to fungovat mohlo, ale musel by to chlapec risknout. to už je na něm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Autor tohoto vlákna
JirkaK22
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pát 22. úno 2013 22:10:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Čeština

Příspěvek od JirkaK22 » pon 25. úno 2013 9:17:12

Děkuju za odkaz z youtube. Klidně bych to zkusil, ale po shlédnutí videa, kdy po nahrání romky přepíná v jazycích čeština chybí a je to stejné jako tam mám teď.Neprojel to tedy až nakonec..


Autor tohoto vlákna
JirkaK22
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pát 22. úno 2013 22:10:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Čeština

Příspěvek od JirkaK22 » pon 25. úno 2013 12:09:35

Tak jedine vzit tuhle stazenou verzi romky a v JBart pocestit

Uživatelský avatar

romikus1
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: ned 13. led 2013 16:09:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: iPad
Rom: ofiko KK4.4

Re: Čeština

Příspěvek od romikus1 » pon 25. úno 2013 17:28:38

ano , to je tvoje jediná možnost, ale yby si pak z něj neměl cihlu. Taky budeš asi potřebovat recovery, to je tvoje jediná rozumná volba, a udělat nejdřív zálohu systému. :idea: :idea:


Autor tohoto vlákna
JirkaK22
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pát 22. úno 2013 22:10:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Čeština

Příspěvek od JirkaK22 » stř 06. bře 2013 10:57:22

Tak to vypadá,že telefon má všechny parametry Samsungu 3S, je tedy možné zkusit tam dát originální android? Jak nejlíp na to?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22746
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Čeština

Příspěvek od LivArt » stř 06. bře 2013 11:02:19

ROM z Galaxy SIII do nějaký činský napodobeniny? :DD
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: Čeština

Příspěvek od TomasT342 » stř 06. bře 2013 11:15:57

JirkaK22 píše:Tak to vypadá,že telefon má všechny parametry Samsungu 3S, je tedy možné zkusit tam dát originální android? Jak nejlíp na to?
Jak parametry?
Máš tam jiný čip (MT6575 (Arm7) oproti Exynos 4412 (Arm9)), máš tam dvě SIM - to je z hlediska systému úplně jiný telefon.

Uživatelský avatar

metatron
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: sob 19. bře 2011 21:06:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia mini pro SK17i

Re: Čeština

Příspěvek od metatron » stř 06. bře 2013 14:45:38

Boze, toto ani vo sne neskusaj.

@telefon    

Uživatelský avatar

romikus1
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: ned 13. led 2013 16:09:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: iPad
Rom: ofiko KK4.4

Re: Čeština

Příspěvek od romikus1 » pát 08. bře 2013 22:37:14

to je přece jasný. Do newmana N2 který má střeva z SIII si to taky nikdo nelajzne. nebude přece riskovat cihlu.


Ravenous
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: stř 26. pro 2012 21:36:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note3 n7300

Re: Čeština

Příspěvek od Ravenous » pát 15. bře 2013 17:34:59

romikus1 píše:to by mě zajímalo, jak přeložil systémové položky. jBart totiž samozřejmě nepřekládá jen app, ale také celý systém. Myslím že hrabat se v tom abych měl přeloženy jen aplikace, je zbytečné. To je raději nahradím aplikacemi z play store co jsou v češtině a je to jednodušší a rychlejší. :roll: :roll: :roll:

Čus romikus1 tak to vypadá že tě i s tvýma stránkama odnesli čerti do Číny :D :D :D ,nebo připravuješ něco nového,že není možno nic najít na tvém webu ??? :shock:


zhulbong
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 17. bře 2013 17:43:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: P5 tv wifi

Re: Čeština na čínském telefonu

Příspěvek od zhulbong » ned 17. bře 2013 17:48:08

jjj
Naposledy upravil(a) zhulbong dne úte 11. úno 2014 18:22:42, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Čeština na čínském telefonu

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned 17. bře 2013 19:04:18

Tady se řeší ale Android telefony a tento s Androidem nemá nic společného.

Proč to píšeš do dvou tredů?!!! http://androidforum.cz/post547567
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: Čeština na čínském telefonu

Příspěvek od dizzy2012 » ned 17. bře 2013 19:31:11

zhulbong píše:Zdravím. Pořídil jsem si čínský telefon P5 TV WiFi a mám následující problémy: 1) když vložím sim kartu o2,t-mobile či vodafone píše mi to network invaild.... později se objeví o2 cz a když chci volat tak nemohu a hlásí to limited network. 2) telefon je komplet v anglickém jazyce a chtěl bych češtinu. Je na tento model vůbec k dispozici? či kde mohu sehnat tu ROM abych si to přeložil sám jak jste zde uváděli. Předem díky moc za info na kos.lukas@centrum.cz Díky moc všem jsem bezradný. lukáš
Ach jo, porad to tu meleme dokolecka.. Nez se rozhodnes ke koupi telefonu, zjisti, zda je na to nejaka podpora komunity ohledne cwm recovery, custom rom atd..


TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: Čeština na čínském telefonu

Příspěvek od TomasT342 » pon 18. bře 2013 0:51:34

Takové věci tenhle mobil mít nemůže - není to Android, ale jen dotykáč s Javou.
Ale co se týká češtiny tenhle obchodník tvrdí, že ji má http://www.aliexpress.com/store/product ... 69102.html


zhulbong
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 17. bře 2013 17:43:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: P5 tv wifi

Re: Čeština na čínském telefonu

Příspěvek od zhulbong » pát 22. bře 2013 11:15:37

dizzy2012 píše:
zhulbong píše:Zdravím. Pořídil jsem si čínský telefon P5 TV WiFi a mám následující problémy: 1) když vložím sim kartu o2,t-mobile či vodafone píše mi to network invaild.... později se objeví o2 cz a když chci volat tak nemohu a hlásí to limited network. 2) telefon je komplet v anglickém jazyce a chtěl bych češtinu. Je na tento model vůbec k dispozici? či kde mohu sehnat tu ROM abych si to přeložil sám jak jste zde uváděli. Předem díky moc za info na kos.lukas@centrum.cz Díky moc všem jsem bezradný. lukáš
Ach jo, porad to tu meleme dokolecka.. Nez se rozhodnes ke koupi telefonu, zjisti, zda je na to nejaka podpora komunity ohledne cwm recovery, custom rom atd..
Achjo kdybych byl tak chytrý jako ty tak sem asi nepíšu a neprosím o radu... zamysli se... prostě když mi proedejce trvdil že je odskoušený a kompatibilní pro nače podmínku neměl jsem důvod nevěřit žejo... tak díky moc za nějakou rozumější odpověď ...

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22746
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Čeština na čínském telefonu

Příspěvek od LivArt » pát 22. bře 2013 12:07:39

Vrátit prodejci, asi s tím nic moc víc nevymyslíš.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


zhulbong
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 17. bře 2013 17:43:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: P5 tv wifi

Re: Čeština na čínském telefonu

Příspěvek od zhulbong » ned 24. bře 2013 9:34:25

LivArt píše:Vrátit prodejci, asi s tím nic moc víc nevymyslíš.
Takže vzít to třeba někam do servisu a nechát na to přehrát nějaký jiný softwer by nemělo cenu?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22746
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Čeština na čínském telefonu

Příspěvek od LivArt » ned 24. bře 2013 10:20:34

To žádnej servis zřejmě nepřehaje, nemá co tam nahrát.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


zhulbong
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 17. bře 2013 17:43:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: P5 tv wifi

Re: Čeština na čínském telefonu

Příspěvek od zhulbong » ned 24. bře 2013 12:07:10

LivArt píše:To žádnej servis zřejmě nepřehaje, nemá co tam nahrát.

A mám nějakou možnost tedy si něco stáhnou z netu a povrtat se v tom sám abych to aspoň zprovoznil na obyčejné volaní a sms....teď to můžu používat max jako mp3 a foťák.... fakt díky...sice nejsem žádnej stareoch,ale bohužel v mých 23.letech se fakt v tomhle nevyznám a sem bezradnej....jinak já se to právě snažím zprovoznit nějak,pač sem to měl gratis fung nový...díky

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22746
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Čeština na čínském telefonu

Příspěvek od LivArt » ned 24. bře 2013 12:18:16

Tak sem dej aspoň odkaz na ten telefon, ať vidíme, o co vlastně jde. On třeba ani žádnou českou síť nemusí podporovat.

Sám těžko. Dá se koupit taková univerzální SIM, která by mohla umět obejít SIM Lock - http://aukro.cz/turbo-sim-nemusite-odbl ... 92876.html nebo třeba http://dx.com/p/i-smartsim-2008-sim-car ... ones-12167. Nicméně pokud ten telefon prostě českou síť neumí, tak smůla.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


zhulbong
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 17. bře 2013 17:43:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: P5 tv wifi

Re: Čeština na čínském telefonu

Příspěvek od zhulbong » pon 25. bře 2013 8:28:10

LivArt píše:Tak sem dej aspoň odkaz na ten telefon, ať vidíme, o co vlastně jde. On třeba ani žádnou českou síť nemusí podporovat.

Sám těžko. Dá se koupit taková univerzální SIM, která by mohla umět obejít SIM Lock - http://aukro.cz/turbo-sim-nemusite-odbl ... 92876.html nebo třeba http://dx.com/p/i-smartsim-2008-sim-car ... ones-12167. Nicméně pokud ten telefon prostě českou síť neumí, tak smůla.
Je to telefon P5 TV Wifi a odkaz snad tento ;o) http://www.onthesource.com/iphone-5-p5- ... creen.html nebo snad zde http://www.onthesource.com/3-2-dual-sim ... -5-p5.html moc ti díky že se mi v tom zabýváš,pač rád bych to aspon nějak zprovoznl když me nic nestál ;o) a jak bych ještě mohl zjistit jestli českou síť umí??:? nejde mi do hlavy že občas to napíše o2 cz a když chci volat tak network faild a pak tam zase neni o2 CZ ale invaild sim ci limited network....

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22746
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Čeština na čínském telefonu

Příspěvek od LivArt » pon 25. bře 2013 13:55:28

Proč ti píše O2 cz, těžko říct. Nicméně českou síť umí, tak snad jedině zkusit tu SIM. BTW není to telefon s androidem.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


zhulbong
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 17. bře 2013 17:43:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: P5 tv wifi

Re: Čeština na čínském telefonu

Příspěvek od zhulbong » pon 25. bře 2013 14:00:19

LivArt píše:Proč ti píše O2 cz, těžko říct. Nicméně českou síť umí, tak snad jedině zkusit tu SIM. BTW není to telefon s androidem.
Takže když tam stčím tu sim co jsi mi posílal tak už to bude fachat myslíš? jinak omlouvám se že sem ve foru pro android i když to není jak říkáš,já když ten telefon zapínám tak to tam hodí toho panáčka a ANDROID.... tak podle toho sem soudil.... Tudíš když to umí českou síť tak je tedy pouze blokovaný na české operátory a to vyřeším tou sim jo? sorry,sem naprostý laik tak prosím o pochopení,že se ptám jak trotl polopatě.... díky

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti