Ostatní asijské telefonyStar B92m


simberak
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 07. bře 2013 18:25:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star One B92m

Re: Star B92m

Příspěvek od simberak » čtv 07. bře 2013 18:29:50

Čau lidi,
tak dnes mi dorazil taky B92m a je nádhernej :)
Akorát tam mam např. v sms někde čínský znaky, lokalizace čeština neni a vypadá to že ani wifi a gps nefachá... našel jsem tohle vlákno a přes mobily jsem lama a čtu tady nějaký romky, xda, flešování, apex launcher atd... a vůbec nerozumim :D

Nevíte náhodou o nějakým článku, návodu, jak postupovat a zprovoznit to? :)

Díkes a sorry za moje lamerství :D




Uživatelský avatar

romikus1
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: ned 13. led 2013 16:09:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: iPad
Rom: ofiko KK4.4

Re: Star B92m

Příspěvek od romikus1 » čtv 07. bře 2013 18:39:43

simberak píše:Čau lidi,
tak dnes mi dorazil taky B92m a je nádhernej :)
Akorát tam mam např. v sms někde čínský znaky, lokalizace čeština neni a vypadá to že ani wifi a gps nefachá... našel jsem tohle vlákno a přes mobily jsem lama a čtu tady nějaký romky, xda, flešování, apex launcher atd... a vůbec nerozumim :D

Nevíte náhodou o nějakým článku, návodu, jak postupovat a zprovoznit to? :)

Díkes a sorry za moje lamerství :D
Sem tady Českou rom povesil myslim ze i cwm.je to jednoduche. Nejdriv root.pak flash recovery a nainstalovat tu ics, je z cestinou. Tak pracuj. Kdyby jsi mel problem posli sz.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
momors
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: sob 23. dub 2011 13:00:23
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 Prism Green
Rom: One UI Android 10

Re: Star B92m

Příspěvek od momors » sob 09. bře 2013 12:18:07

simberak píše:Čau lidi,
tak dnes mi dorazil taky B92m a je nádhernej :)
Akorát tam mam např. v sms někde čínský znaky, lokalizace čeština neni a vypadá to že ani wifi a gps nefachá... našel jsem tohle vlákno a přes mobily jsem lama a čtu tady nějaký romky, xda, flešování, apex launcher atd... a vůbec nerozumim :D

Nevíte náhodou o nějakým článku, návodu, jak postupovat a zprovoznit to? :)

Díkes a sorry za moje lamerství :D
Neboj se není na tom fakt nic těžkýho ;) Nejdřív postupuj podle tohodle návodu http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2020677 pokud budeš dělat všechno jak je popsáno, není důvod k neúspěchu ;)
Ericsson T10s -> Ericsson A1018 -> Sony Ericsson Z520i -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X10mini -> Star B92m -> ZTE V967s -> Samsung Galaxy S4 mini -> Meizu m2 -> Xiaomi Redmi Note 3 SE -> Xiaomi Mi A1 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S10e -> Samsung Galaxy S10


lopatnik
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 13. lis 2012 20:38:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: O2 Alps B92

Re: Star B92m

Příspěvek od lopatnik » úte 19. bře 2013 17:44:09

Ahoj chlapi, tak bych potřeboval taky rootnout, ale nějak se mi to nedaří :/
všechno dělám podle návodu a skočí mi hláška
chyba.jpg
chyba.jpg (22.87 KiB) Zobrazeno 2237 x
taky nechápu proč jsou stejné soubory ve složkách 2.5GB a CWM?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
momors
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: sob 23. dub 2011 13:00:23
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 Prism Green
Rom: One UI Android 10

Re: Star B92m

Příspěvek od momors » stř 20. bře 2013 20:49:54

lopatnik píše:Ahoj chlapi, tak bych potřeboval taky rootnout, ale nějak se mi to nedaří :/
všechno dělám podle návodu a skočí mi hláška

taky nechápu proč jsou stejné soubory ve složkách 2.5GB a CWM?
Taky mě to psalo nějakou varovnou hlášku, ale nejsem si jistej, jestli to byla přímo tahle. Pokud jsou všechny stažené soubory kompletní, tak bych se to nebál potvrdit.
Ericsson T10s -> Ericsson A1018 -> Sony Ericsson Z520i -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X10mini -> Star B92m -> ZTE V967s -> Samsung Galaxy S4 mini -> Meizu m2 -> Xiaomi Redmi Note 3 SE -> Xiaomi Mi A1 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S10e -> Samsung Galaxy S10


Uživatelský avatar

romikus1
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: ned 13. led 2013 16:09:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: iPad
Rom: ofiko KK4.4

Re: Star B92m

Příspěvek od romikus1 » stř 20. bře 2013 21:20:25

tuhle hlášku normálně potvrdíš, varujetě jen že nemáš vybrány všechny soubory.


lopatnik
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 13. lis 2012 20:38:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: O2 Alps B92

Re: Star B92m

Příspěvek od lopatnik » čtv 21. bře 2013 12:11:36

romikus1 píše:tuhle hlášku normálně potvrdíš, varujetě jen že nemáš vybrány všechny soubory.
to jsem udělal, ale dál se nic nedělo... na liště pořád 0% několik minut a přenos dat taky 0, tak jsem to pak stopnul. Dělám něco blbě?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
momors
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: sob 23. dub 2011 13:00:23
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 Prism Green
Rom: One UI Android 10

Re: Star B92m

Příspěvek od momors » ned 24. bře 2013 20:17:59

lopatnik píše:
romikus1 píše:tuhle hlášku normálně potvrdíš, varujetě jen že nemáš vybrány všechny soubory.
to jsem udělal, ale dál se nic nedělo... na liště pořád 0% několik minut a přenos dat taky 0, tak jsem to pak stopnul. Dělám něco blbě?
On ten starej způsob je poněkud složitější, ale nevím kde by mohl být problém. Každopádně zkus tenhle návod: https://www.youtube.com/watch?v=1mAziuuXFt8 a textovej k tomuhle videu zde: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2193376

Je to totálně jednoduchý. stačí stáhnout archiv spustit driverinstaller.exe potom v SPflashtools jenom dát cestu k texťáku MT6577_Android_scatter_emmc.txt

Teď jedu na téhle romce a všechno naprosto OK :yes:
Ericsson T10s -> Ericsson A1018 -> Sony Ericsson Z520i -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X10mini -> Star B92m -> ZTE V967s -> Samsung Galaxy S4 mini -> Meizu m2 -> Xiaomi Redmi Note 3 SE -> Xiaomi Mi A1 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S10e -> Samsung Galaxy S10


Gladi
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 22. pro 2012 20:35:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy SII
Tablet: iPad 2

Re: Star B92m

Příspěvek od Gladi » úte 26. bře 2013 21:34:42

Zdravím chlapi,
Chtěl bych se zeptat, (viz předchozí příspěvky) jestli je případně jaká česká ROMka pro tenhle telefon. Psali jste, že některé blbnou, tak jestli někdo otestoval nějakou použitelnou. Ještě bych se chtěl zeptat zda jde do tohohle telefonu nějak dostat Touchwiz. Mám SGS2 a nějak jsem si na ty omalovánky časem zvykl. :roll:
Android sice používám celkem dlouho, ale s alternativní ROMkou moc zkušeností nemám, tak snad se neptám moc blbě ohledně Touchwiz.

Jo ještě jaký používáte software na správu telefonu. Mobiledit mi nefunguje.

Díky

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
momors
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: sob 23. dub 2011 13:00:23
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 Prism Green
Rom: One UI Android 10

Re: Star B92m

Příspěvek od momors » čtv 28. bře 2013 11:58:09

Gladi píše:Zdravím chlapi,
Chtěl bych se zeptat, (viz předchozí příspěvky) jestli je případně jaká česká ROMka pro tenhle telefon. Psali jste, že některé blbnou, tak jestli někdo otestoval nějakou použitelnou. Ještě bych se chtěl zeptat zda jde do tohohle telefonu nějak dostat Touchwiz. Mám SGS2 a nějak jsem si na ty omalovánky časem zvykl. :roll:
Android sice používám celkem dlouho, ale s alternativní ROMkou moc zkušeností nemám, tak snad se neptám moc blbě ohledně Touchwiz.

Jo ještě jaký používáte software na správu telefonu. Mobiledit mi nefunguje.

Díky
Zdravím, Jojo link na českou romku mě posílal romikus, ale moc se mi neosvědčila, jak už jsem psal. Jinou, počeštěnou romku jsem zatím neviděl a celkem si vystačím s anglickou + more locale2 (z google play) počeští ti aplikace, které podporují češtinu, takže anglicky máš potom jenom nastavení telefonu, což není žádný problém. TouchWiz není problém. Obsahuje ho třeba AZK rom - http://uploaded.net/file/o8ymj5wr flešneš ji přes cwm a při instalaci se ti otevře aroma installer, kde si vybereš který launcher chceš nainstalovat je tam i TouchWiz. Tahle romka je taky zatím jedna z nejodladěnějších. ;)

Pro správu přes pc nic nepoužívám. Připojuji jako velkokapacitní uložiště. Na správu telefonu používám ROMtoolbox.
Ericsson T10s -> Ericsson A1018 -> Sony Ericsson Z520i -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X10mini -> Star B92m -> ZTE V967s -> Samsung Galaxy S4 mini -> Meizu m2 -> Xiaomi Redmi Note 3 SE -> Xiaomi Mi A1 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S10e -> Samsung Galaxy S10


simberak
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 07. bře 2013 18:25:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star One B92m

Re: Star B92m

Příspěvek od simberak » pát 29. bře 2013 18:16:47

Čau lidi,
pokud jste k vašemu B92m dostali i ten zadní hard case, tak doporučuju ho nosit... Pač ten telefon je měkkej... Dnes jsem si ho v práci strčil asi na 10 minut do kapsy, jen jsem seděl, výtahnu ho a cca v půlce ruplá ta horní vrstva... Dotek funguje pořád... ale je to normálně nějakej plast???
Takže ten hard case by mohl telefon celkově zpěvnit a nemuselo by Vám to křupnout :)))
Mě křupnul a co teď s tim :) Mam ho asi 3 tejdny :D

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
momors
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: sob 23. dub 2011 13:00:23
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 Prism Green
Rom: One UI Android 10

Re: Star B92m

Příspěvek od momors » pát 29. bře 2013 20:29:25

simberak píše:Čau lidi,
pokud jste k vašemu B92m dostali i ten zadní hard case, tak doporučuju ho nosit... Pač ten telefon je měkkej... Dnes jsem si ho v práci strčil asi na 10 minut do kapsy, jen jsem seděl, výtahnu ho a cca v půlce ruplá ta horní vrstva... Dotek funguje pořád... ale je to normálně nějakej plast???
Takže ten hard case by mohl telefon celkově zpěvnit a nemuselo by Vám to křupnout :)))
Mě křupnul a co teď s tim :) Mam ho asi 3 tejdny :D
Ajaj. No nevím pevnost telefonu jsem radši nezkoušel ale s tím pouzdrem to nosím pořád, protože ten zadní plast fakt vypadá dost křehce, ale zase je celkem pružnej teda :D ten přední se mě zdá v poho, zkus jim to nafotit a zeptat se na reklamaci. Není možný aby to jen tak ruplo v kapse. Jinak náhradní díly jako přední a zadní kryty se dají sehnat zvlášť ;)
http://www.mobile-phones.cn/star-b92m-t ... 11209.html
http://www.mobile-phones.cn/star-b92m-b ... 11378.html
Ericsson T10s -> Ericsson A1018 -> Sony Ericsson Z520i -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X10mini -> Star B92m -> ZTE V967s -> Samsung Galaxy S4 mini -> Meizu m2 -> Xiaomi Redmi Note 3 SE -> Xiaomi Mi A1 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S10e -> Samsung Galaxy S10


lopatnik
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 13. lis 2012 20:38:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: O2 Alps B92

Re: Star B92m

Příspěvek od lopatnik » ned 31. bře 2013 10:39:05

momors píše:
lopatnik píše: to jsem udělal, ale dál se nic nedělo... na liště pořád 0% několik minut a přenos dat taky 0, tak jsem to pak stopnul. Dělám něco blbě?
On ten starej způsob je poněkud složitější, ale nevím kde by mohl být problém. Každopádně zkus tenhle návod: https://www.youtube.com/watch?v=1mAziuuXFt8 a textovej k tomuhle videu zde: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2193376

Je to totálně jednoduchý. stačí stáhnout archiv spustit driverinstaller.exe potom v SPflashtools jenom dát cestu k texťáku MT6577_Android_scatter_emmc.txt

Teď jedu na téhle romce a všechno naprosto OK :yes:

Všechno jsem udělal a prostě nenahrává.... ladění v mobilu mám samozřejmě povoleno :/


simberak
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 07. bře 2013 18:25:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star One B92m

Re: Star B92m

Příspěvek od simberak » ned 31. bře 2013 11:12:46

Ajaj. No nevím pevnost telefonu jsem radši nezkoušel ale s tím pouzdrem to nosím pořád, protože ten zadní plast fakt vypadá dost křehce, ale zase je celkem pružnej teda ten přední se mě zdá v poho, zkus jim to nafotit a zeptat se na reklamaci. Není možný aby to jen tak ruplo v kapse. Jinak náhradní díly jako přední a zadní kryty se dají sehnat zvlášť
http://www.mobile-phones.cn/star-b92m-t ... 11209.html
http://www.mobile-phones.cn/star-b92m-b ... 11378.html
Tak to děláš dobře :) No už jsem mu na ebay psal, že co s tim, že to mám chvíli... To mi ani jednou nespadnul, nic... A rupne mi v kapse :D Fakt joke :)
Děkuju za linky, na ty náhradní díly jsem taky koukal, ale jako dát dalšího litra jen za to horní sklíčko.. grrrr :D To už jsem našel i za 42 éček jak ten horní kryt, tak s displayem... :)


simberak
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 07. bře 2013 18:25:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star One B92m

Re: Star B92m

Příspěvek od simberak » ned 31. bře 2013 13:09:07

Mimochodem, pořád se to snažim flashnout, ale píše mi to pořád nějakej error a flash prostě neproběhne... Červeně naběhne ten bar na 100%, pak to telefon odpojí a vyhodí tuhle hlášku... Viz příloha
Přílohy
error 3013.JPG
error 3013.JPG (91.05 KiB) Zobrazeno 2033 x


Petr363
Stálý androiďák
Příspěvky: 178
Registrován: úte 25. led 2011 22:10:38
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE - Havoc 9.0.0
Tablet: iPad mini 4
Bydliště: Brno

Re: Star B92m

Příspěvek od Petr363 » ned 31. bře 2013 19:13:42

Ahoj chlapi, potřebuji poradit, dle momors jsem použil video návod , vše ok, mám verzi 4.1.2. , ale nemam jak tam bylo uvedeno paměť 2,5G ale jen 512MB, nevíte kde může být problém ? nebo mám použit jinou ROM , u toho návodu byla přiložena romka B92M-1G-4.1.2-2,5G ??? díky za info Petr

Uživatelský avatar

pk76
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: stř 04. led 2012 19:07:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Mi Note 2 128GB Global
Mobil 2 / ROM: LG G2
Tablet: Nexus 7 II
Rom: MIUI

Re: Star B92m

Příspěvek od pk76 » ned 31. bře 2013 20:06:27

No 512MB je Ram a 2.5GB je velikost ulozneho prostoru pro instalaci aplikací.


Gladi
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 22. pro 2012 20:35:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy SII
Tablet: iPad 2

Re: Star B92m

Příspěvek od Gladi » ned 31. bře 2013 20:24:26

Děkuji Momorsovi za rady ohledně nahrání ROMek. Už jsem se do toho celkem dostal. Akorát se mi tam nedaří dostat Touchwiz (včetně grafiky dialleru, kontaktů, kalkulačky atd) ikony a vzhled ten jsem tam dostal je součástí té ROMky od AZK. Jde mi o tohle: http://img.bestphonepic.com/images/2012 ... 184640.JPG
Chtěl bych se zeptat jestli je těžké si nějak upravit danou ROMku například rozšíření instalovaných programů nebo přidání češtiny z jiné ROMky. Když rozbalím ten zip a přidal bych tam nějaké ty věci bude to šlapat ??

Jo jde Vám nainstalovat ta česka ROMka ICS. Přes CWM jí nainstaluji, ale když dám reboot tak se telefon nerozjede je tam pouze logo a telefon nic nedělá. Ta s Jelly je v pohodě.

Nemáte někdo náhodou tuhle ROMku 1.7.3 - ICS 4.0.4. Z těch odkazů na netu stáhnout nejde (stahujete to marast jako downloadery, tune up, apod)

Co se týče těch 2,5 GB tak to se mi tam podařilo dostat přes tu ROMku od AZK 2.3


Petr363
Stálý androiďák
Příspěvky: 178
Registrován: úte 25. led 2011 22:10:38
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE - Havoc 9.0.0
Tablet: iPad mini 4
Bydliště: Brno

Re: Star B92m

Příspěvek od Petr363 » ned 31. bře 2013 22:19:15

Napsal jsem to blbě , RAM mam 1GB, ale ten uložnej prostor pro apk mam necelych 512MB, a ne těch 2,5G


Petr363
Stálý androiďák
Příspěvky: 178
Registrován: úte 25. led 2011 22:10:38
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE - Havoc 9.0.0
Tablet: iPad mini 4
Bydliště: Brno

Re: Star B92m

Příspěvek od Petr363 » pon 01. dub 2013 22:07:37

Tak se zadařilo, udělal jsem novou čistou instalaci a pamět telefonu 2,5GB, RAM 1GB, takže super , jedu na tu romku AZK 2.0.3


Petr363
Stálý androiďák
Příspěvky: 178
Registrován: úte 25. led 2011 22:10:38
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE - Havoc 9.0.0
Tablet: iPad mini 4
Bydliště: Brno

Re: Star B92m

Příspěvek od Petr363 » pát 05. dub 2013 20:12:24

chlapi, potřeboval bych objasnit jak je možné že pokud otevřu kontakty před telefonováním tak tam mám seznam s telefony - standard, a pokud otevřu seznam ale při psaní sms tak tam mam trochu jiny seznam ? některé lidi co jsem smazal v kontaktech tak tam mám v seznamu SMS ? V telefonu jsou dva seznamy ? Jak jsem psal mam novou čistou instalaci azk 203 4.1.2, jak mam udělat aby ty seznamy byly stejný ? :-) mam nastavenou nějak špatně synchronizaci ? kde to mam prosím nastavit , neinstaloval jsem žádny dodatečný apky "kontakty" , smazat kontakt v tom seznamu u volání můžu, ale do toho seznamu při psaní sms se nedostanu - mazání atd. , díky za radu

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
momors
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: sob 23. dub 2011 13:00:23
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 Prism Green
Rom: One UI Android 10

Re: Star B92m

Příspěvek od momors » stř 10. dub 2013 13:15:35

Petr363 píše:chlapi, potřeboval bych objasnit jak je možné že pokud otevřu kontakty před telefonováním tak tam mám seznam s telefony - standard, a pokud otevřu seznam ale při psaní sms tak tam mam trochu jiny seznam ? některé lidi co jsem smazal v kontaktech tak tam mám v seznamu SMS ? V telefonu jsou dva seznamy ? Jak jsem psal mam novou čistou instalaci azk 203 4.1.2, jak mam udělat aby ty seznamy byly stejný ? :-) mam nastavenou nějak špatně synchronizaci ? kde to mam prosím nastavit , neinstaloval jsem žádny dodatečný apky "kontakty" , smazat kontakt v tom seznamu u volání můžu, ale do toho seznamu při psaní sms se nedostanu - mazání atd. , díky za radu
Hoj, nejdřív vypni synchronizaci učtu google s kontakty až to uděláš tak jdi normálně do kontaktů nastavení contacts to display a dej tam phone, nebo phone only.. Taky to tak mam v učtu googlu mám snad 6 kopií od každýho kontaktu.. :roll:
Ericsson T10s -> Ericsson A1018 -> Sony Ericsson Z520i -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X10mini -> Star B92m -> ZTE V967s -> Samsung Galaxy S4 mini -> Meizu m2 -> Xiaomi Redmi Note 3 SE -> Xiaomi Mi A1 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S10e -> Samsung Galaxy S10


Petr363
Stálý androiďák
Příspěvky: 178
Registrován: úte 25. led 2011 22:10:38
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE - Havoc 9.0.0
Tablet: iPad mini 4
Bydliště: Brno

Re: Star B92m

Příspěvek od Petr363 » stř 10. dub 2013 20:45:45

Díky "momors" , já věděl že tam bude někde problém s tou synchronizací :-) , jak jsem psal tak tam mám azk 203, není už novější romka ? nebo nějaká jiná novější - stabilní ?, nevím jak ostatní s romkou azk 203, ale dnes jsem zjistil jen náhodou, že mi nejde WIFI, normálně nepoužívám , mám paušál na data, jen jsem zkusil a nic, také vám na této Romce nejde wifina ? , modrej zub jde - krásně se připojí v autě - tam není problém díky Petr


Staanda
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 10. dub 2013 21:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star B92M

Re: Star B92m

Příspěvek od Staanda » stř 10. dub 2013 21:43:52

Ahoj, i já jsem si zakoupil tento telefon z číny, ale bohužel mam na něm nějaké mouchy. Ta první je, že mi nejde light senzor, vůbec nevim jesti ho má. To doufám, že mi povíte vy, kteří ho používáte. Vím, že to je zanedbatelný, ale kolikrát, když tu sms neslyšim tak je dobrý se na ten telefon podívat a vidět tam, že tam něco bliká a hned vím, že tam něco mam. No a druhej problém je, že mi špatně funguje jeden slot pro simku.. horší na tom je, že to je zrovna slot, který podporuje 3G síť. Prostě signál mi ukazuje plný, ale lidi se mi nedovolají a ani já jim. Telefon restartuji a je vše opět v pořádku. Akorát tohle se mi stane kolikrát za den. Myslíte, že by pomohla nová ROM? Komunikuji s něma a kolegové z číny mi poradili přeinstalovat ROM, ale bohužel sem opravdu lajk a ikdyž jsem přečetl všechny příspěvky v tomhle tématu, tak nevím jeslti bych to zvládl. Nicméně mi nezbyde nic jiného než to zkusit. Můžete mi prosím někdo poradit teda tu osvěčenou romku, kde vše funguje, respektive, kde máte nejmín problémů. Přemýšlím, že jim ho pošlu, ale nechci se mi dávat ty peníze za tu dopravu přes DHL. Díky za radu pánové! ;)


TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: Star B92m

Příspěvek od TomasT342 » čtv 11. dub 2013 10:00:27

To co hledáš, není "light senzor" ale notifikační dioda.
Co se týká 3G, mám pocit že většina dvousimkových MTK6577 telefonů podporuje 3G v obou slotech (ale ne v obou naráz), přesto že vyznačené je to jen na jednom slotu, třeba by pomohlo prohození.
Ale může to být oříznuté v ROM, že chybí volba pro aktivaci 3G na jedné z karet.
A ještě, obvykle se 3G slot používá na datovou kartu, karta určená na hovory 3G nepotřebuje :D ale třeba to máš rozdělené jinak.


Staanda
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 10. dub 2013 21:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star B92M

Re: Star B92m

Příspěvek od Staanda » pát 12. dub 2013 14:32:38

TomasT342 píše:To co hledáš, není "light senzor" ale notifikační dioda.
Co se týká 3G, mám pocit že většina dvousimkových MTK6577 telefonů podporuje 3G v obou slotech (ale ne v obou naráz), přesto že vyznačené je to jen na jednom slotu, třeba by pomohlo prohození.
Ale může to být oříznuté v ROM, že chybí volba pro aktivaci 3G na jedné z karet.
A ještě, obvykle se 3G slot používá na datovou kartu, karta určená na hovory 3G nepotřebuje :D ale třeba to máš rozdělené jinak.
Ach tak jsem si to spletl, pardon..měl sem na mysli tu notifikační diodu. Má jí vůbec ten telefon? Ví to někdo? No hele tak jako ty tomu nerozumím tudíž pořádně nevím o čem mluvíš :D , ale vím, že když mam v telefonu jen jednu sim tak prostě můžu jí přehazovat jak chci, ale 3G síť mi funguje jen v jednom slotu.. navíc jak jsem psal mi tenhle slot pro 3G stále padá a nemůžou se mi lidi dovolat. Jednoduše jsem nedostupný. Tak když se budu chtít pustit do jiný ROM, co vše si potřebuju stáhnout?


Staanda
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 10. dub 2013 21:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star B92M

Re: Star B92m

Příspěvek od Staanda » pát 12. dub 2013 14:48:37

Ještě sem se chtěl zeptat, zda někdo nezná nějaký shop, kde bych dokázal koupit nějaký pouzdro (nejlépe plastový zadní kryt). Většinou ho k tomu rovnou dávají, ale mě ho neposlali, tak se ho snažím někde najít, ale bohužel marně. Dík za tipy


TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: Star B92m

Příspěvek od TomasT342 » pát 12. dub 2013 15:16:00

Jo ty máš jen jednu simku... :D
A když vypneš v nastavení 3G, nebo dáš kartu do druhého slotu (jen s GPRS/EDGE) tak je vše OK?
Reset telefonu do továrního nastavení nepomohl?
Pak asi opravdu jedině jiná ROM (neporadím, tenhle telefon nemám).


Staanda
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 10. dub 2013 21:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star B92M

Re: Star B92m

Příspěvek od Staanda » sob 13. dub 2013 19:05:20

Pánové, co znamená tato chyba? Chci nahrát novou romku a při stahování mi tam furt naskočí tohle
Přílohy
chyba.JPG
chyba.JPG (186.71 KiB) Zobrazeno 1637 x

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
momors
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: sob 23. dub 2011 13:00:23
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 Prism Green
Rom: One UI Android 10

Re: Star B92m

Příspěvek od momors » ned 14. dub 2013 17:49:09

Staanda píše:Pánové, co znamená tato chyba? Chci nahrát novou romku a při stahování mi tam furt naskočí tohle
Právě tohodle erroru se taky nemůžu zbavit. Všude radí jinou verzi SP flash tools ale mě to teda moc nepomáhá jediná romka která mě jde flešnout je původní dump 4.1.2 a mám to jako takovou poslední záchranu když tam dám nějakou blbou romku :)
Ericsson T10s -> Ericsson A1018 -> Sony Ericsson Z520i -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X10mini -> Star B92m -> ZTE V967s -> Samsung Galaxy S4 mini -> Meizu m2 -> Xiaomi Redmi Note 3 SE -> Xiaomi Mi A1 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S10e -> Samsung Galaxy S10

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti