Ahoj, i já jsem si zakoupil tento telefon z číny, ale bohužel mam na něm nějaké mouchy. Ta první je, že mi nejde light senzor, vůbec nevim jesti ho má. To doufám, že mi povíte vy, kteří ho používáte. Vím, že to je zanedbatelný, ale kolikrát, když tu sms neslyšim tak je dobrý se na ten telefon podívat a vidět tam, že tam něco bliká a hned vím, že tam něco mam. No a druhej problém je, že mi špatně funguje jeden slot pro simku.. horší na tom je, že to je zrovna slot, který podporuje 3G síť. Prostě signál mi ukazuje plný, ale lidi se mi nedovolají a ani já jim. Telefon restartuji a je vše opět v pořádku. Akorát tohle se mi stane kolikrát za den. Myslíte, že by pomohla nová ROM? Komunikuji s něma a kolegové z číny mi poradili přeinstalovat ROM, ale bohužel sem opravdu lajk a ikdyž jsem přečetl všechny příspěvky v tomhle tématu, tak nevím jeslti bych to zvládl. Nicméně mi nezbyde nic jiného než to zkusit. Můžete mi prosím někdo poradit teda tu osvěčenou romku, kde vše funguje, respektive, kde máte nejmín problémů. Přemýšlím, že jim ho pošlu, ale nechci se mi dávat ty peníze za tu dopravu přes DHL. Díky za radu pánové!