Zatím jen stručně pár informací, mám ho teprve 2 dny. Objednal sem bílou verzi na antelife, ale přišla šedá, což je u rákosníka asi klasika, že je jim jedno, co pošlou

Ničeho ale nelituji, barva je krásná, nazval bych jí asi metalic gray. Dílenské zpracování hodně povedené. Chtěl sem baterku navíc a kožené pouzdro, tak sem připlácel.
V balení teda byl samozřejmně telefon, nabíječka (dává proud 1A), usb kabel, 2x baterie 2600mAh, kožené pouzdro, sluchátka, folie na display a záručák.
S telefonem jsem maximálně spokojený, vše funguje jak má, využívám obou slotů na sim karty. Jedna na volání a druhá rychlý 3G internet. Vše funguje na výbornou a internet tam kde je 3g síť běhá opravdu suprově. Správa simek je přehledná a vše se dá jednoduše nastavit.Telefon má poslední android 4.2 a je v češtině.
Display je krásný, dobře čitelný i na slunci a dotek též bez problémů. Pohyb v systému plynulý, nic se neseká a na nic nečekáte. MTK6859 dává ve spojení s SGX544 a 1GB RAM dost výkonu na vše, co vás napadne. Antutu score 13200 bodů.
Velmi zdařilý fotoaparát, dělá pěkné a dobře zaostřené fotky. Natáčí HD video, které při pohybu na bližší či vzdálenější předměty krásně doostřuje.
K baterce toho zatím moc nenapíšu, dávám mu po celý den zabrat a den mi vydrží. Až se trošku uklidním, tak 3dny odhaduji s přehledem.
Wifi super, nevypadává a stránky se načítají bleskově.
Bluetooth taky za jedna, používám na něm handsfree samsung a bez problémů.
Po fixu GPS s kterym mi pomohl tady kolega už vše funguje super, teď se na satelity připojí během pár vteřin!
Musím vyzdvyhnout i kvalitu zvukového výstupu na sluchátka, hudba je čistá a sytá.
Za ty peníze je to hooodně zajímavé

Pokud budou nějaké dotazy, rád odpovím.