No nevím moje první zkušenost s tímto obchodem není žádný zázrak. 22.3 jsem si objednal na zkoušku telefon Lenovo A660 za celkem krásných 108USD + 17USD za DHL dopravu do prahy. Následně jsem jim psal na mail (protože na netu po přihlášení není žádná možnost napsat poznámku k objednávce, či ji případně zrušit) zda by to mohli poslat zásilku s hodnotou do 25 USD kvůli DPH. Na mail nikdy neodpověděli tak jsem je odchytnul na Chatu a ptal se co moje objednávka že už tam mam pátý den stav Processing a jestli to tam takhle můžou označit. Řekli že telefon už je u nich a že probíhá jeho kontrola kvality a s označením prý není problém co budu chtít to tam napíšou, ale že to běžně označují hodnotou 40USD a večer to odešlou.
Zkutečně to večer poslali a dostal jsem sledovací číslo na DHL. To ale nefungovalo. Po třech dnech kdy nefungovalo sem jim opět psal pro jistotu i na Facebook a opět bez reakce. Ráno však zazvonil telefon, byl to kurýr z DHL. Super seběhnu, doplatim 239kč DPH protože to samozřejmě neoznačili dle přání, ale budiž vem to čert. Natěšeně to rozbalím, koukám na kracibi mám radost že je tu, rozbalím a místo lenova je v krabici od Lenova A660 nějaká stará Motorola bfx5!!!
No skvělí

telefon nebyl pro mě byl to dárek a zároveň test obchodu před koupí něčeho lepšího a dražšího. Ještě že se to rozbalil jinak by bylo celkem trapné to dát jako dárek a v krabici od Lenova, s manuálem a příslušenstvím od lenova najít starou motorolu
Takže sem okamžitě skočil ke kompu a odchytil je na chatu. Popsal jim situaci. Chtěli to nafotit a poslat fotky tak sem je poslal a ptal se co dál jak to budou řešit, že je to dárek, že na to spěchám, že sem si proto připlatil za DHL atd... a pak se odpojili od chatu, jelikož maj časovej posun a skončila jim pracovní doba!
byl pátek a o víkendu nemakaj. Dnes je pondělí, u nich už maj zase padla. na mail nikdo neodpověděl a chatu se opět odpojili akorát končej.
Celkem by mě zajímalo jak mohli provádět kontrolu kvality telefonu a poslat mi motorolu, kterou navíc nemaj ani v nabídce!
a jak to budou řešit. Navíc co třeba DPH které sem platil a navíc budu platit znova další pokud pošlou noví balíček. A pak budou asi chtít poslat ty motorolu zpátky a to budu platit další poštovný směrem k nim... takže moje zkušenost je celkem mizerná, chápu že stát chyba se může, a nemam rád chyby zveličovat ale tohle mi připadá trochu drsný už jen tím kde se u nich vůbec ta motorola mohla vzít? to asi zaměstnanec kterej to kontroloval tam omylem zabalil svůj telefon

)))
tak to je moje zkušenost, příště asi budu kupovat mobil jinde.