Ostatní asijské telefonyStar N800 praskly displej

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Dzepen
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000

Star N800 praskly displej

Příspěvek od Dzepen » pon 03. čer 2013 8:29:25

Zdravim, pred tremi mesici jsem si z cinkse eBay koupil Star N800. Telefon fungoval k me plne spokojenosti do dnesniho rana. Po prijezdu do prace jsem na displaji objevil caru a uprostred roztekle krystaly. Pritom samotne sklicko je neporusene a v kapse, kde ho mam, s nim nic nenosim. Jelikoz reklamace by byla asi hodne problematicka, chtel bych se zeptat, zda nevite o servisu, co by displej vymenil. A zda se vubec vymena vyplati. Dik za rady.

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Re: Star N800 praskly displej

Příspěvek od LivArt » pon 03. čer 2013 9:08:24

Pravděpodobně na to neseženeš ani novej displej. Smůla, objednej si další.

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » pon 03. čer 2013 9:20:44

Dzepen píše:Zdravim, pred tremi mesici jsem si z cinkse eBay koupil Star N800. Telefon fungoval k me plne spokojenosti do dnesniho rana. Po prijezdu do prace jsem na displaji objevil caru a uprostred roztekle krystaly. Pritom samotne sklicko je neporusene a v kapse, kde ho mam, s nim nic nenosim. Jelikoz reklamace by byla asi hodne problematicka, chtel bych se zeptat, zda nevite o servisu, co by displej vymenil. A zda se vubec vymena vyplati. Dik za rady.
Oni by ti reklamaci ani neuznali. Zřejmě ses prostě o tu kapsu nějak opřel nebo jinak na ni zatlačil. Je to velká plocha, praskne to snadno. Sklíčko prasklé je, akorát na něm je ještě napevno nalepená polarizační fólie, která nepraská, proto máš pocit, že to není prasklé. Máš dvě možnosti, zkusit na eBay najít samotný displej a vyměnit ho nebo koupit celý telefon. Takovými číňany se tady žádný servis vůbec zabývat nebude a ani nesežene náhradní díly.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Autor tohoto vlákna
Dzepen
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000

Příspěvek od Dzepen » pon 03. čer 2013 13:10:04

Dik za info. Displeje jsem nasel, ale stoji tolik, co cely telefon :( Tak se poohlednu po nejakem jinem.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“