Příspěvek
od FotoModo » stř 17. pro 2014 11:14:59
Ahoj vsichni, jsem si vcera koupil tento telefon, je to tclko s ceskou rom, sestaveni 001, nemam s nim do vcera zadne velke zkusenosti, krom toho, ze budu muset dat oriznout simky, resil jsem prilis vysoky minimalni jas pres appku, ale co mi hlavne vadi je kvalita zvuku, oproti zte v970, ktery pouzivam denne dva roky, tak ma tady ten alcatel na me prilis plechovy, plochy, obycejn, neprijemny zvuk, coz bude obrovsky problem, pac ja na tom posloucham denne hudbu, obvykle uz jenom pres internet, spotify, rockradio.com, nebo digitally imported a proste je to neprijemny na poslech.
Mate obdobne zkusenosti se zvukem, da se to nejak optimalizovat? Nevim tedy, jestli ma na to vliv nastaveni ekvalizeru v Power ampu, ktery je ted nenastaven, ale pres nej jsem jeste ani nic neposlouchal, protoze nemam v pameti nic natahanyho... Diky.
Ericcson GA628(2 roky)- ? -? -? - Nokia 3210 - Nokia - 6310i (2 roky) - Nokia 5310 (3 roky) - ZTE Blade (1 rok) - htc EVO 3D (půl roku) - Huawei Ascend G300 (půl roku) - zte V970 (přes 2 roky) - TCL idol X (1 měsíc) - Ecoo E04 Aurora (1 měsíc) - SG Note 4