Ostatní asijské telefonyHaier W910 IP54

Odpovědět

robovi
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: čtv 24. říj 2013 10:04:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: se live with walkman

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od robovi » ned 31. srp 2014 22:12:17

Vyskusal som, zial nepomohlo. Dakujem za radu.


Per aspera ad astra
Cez prekážky ku hviezdam


Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » ned 31. srp 2014 22:38:10

Factory reset


michgluc
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 09. zář 2014 18:36:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od michgluc » úte 09. zář 2014 18:51:48

najde se tady nejaka dobra duse, ktera poradi (ale jak tupounovi), co delat kdyz...? :-D

pri surfovani na netu se telefon sekl a sam se zacal restartovat, reset nedobehl a skoncil na cerne obrazovce se sviticim logem Qisda
sel vypnout jen natvrdo - power a volumeup
zapnout nesel
nasledne mi bylo doporceno - power a volumedown a vybrat reboot ... opet cerna obrazovka a logo Qisda... hodinu jsem ho nechala a nic
nasledne bylo doporuceno - power a volumedown a vybrat wipe data /factory reset.... behem par vterin hotovo, napsalo complete
dal nic
zapnout jde uz klasicky jen tlacitkem power, ale opet me hodi na obrazovku:
reboot system now (nedeje se krom loga nic), apply update from ADB, apply update form external storage, wipe data/factory reset a wipe cache partition

co se da v tomto pripade delat?
pokud jen prehrat sw, napada vas, kdo to idelane v Ostrave dela? napadla me mobilpohotovost, ale zda umi i Hujera?

Děkuji za info a prosim cesky, srozumitelne, pro zenskou...blondatou :-D

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » úte 09. zář 2014 19:06:13

Co uzivatel jmenem Mrnus?


michgluc
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 09. zář 2014 18:36:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od michgluc » úte 09. zář 2014 19:09:08

ok, diky, zkusim ho zkontaktovat, kdyz by nebyla jina varianta zprovozneni...


Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » úte 09. zář 2014 19:11:42

Rado se stalo :)
Na podekovani je tu takovy tlacitko :palec:


revange
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 10. zář 2013 22:37:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: VF SU6

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od revange » ned 14. zář 2014 9:45:16

ahojky vsem,

nemate nekdo prosim nahradni sklo na hujera, nebo nevite kde sehnat? Pritelovi se udelal pavouk pres cely displej :(

a nebo nemate nejake aktualni typy jako nahradu za tento phone?

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » ned 14. zář 2014 9:53:02

Cena nahradniho dilu je cca 50$ + plus neco za praci, takze je potreba zvazit, jestli se to vyplati


Ladzi
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 03. led 2013 20:07:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Ladzi » ned 14. zář 2014 10:07:53

Zrovna v pátek jsem ho měnil dceři. Je to tedy sklo včetně displeje. Není to žádná sranda, telefon je třeba celý rozebrat a sklo je přilepené k rámu, asi už teď není tak dobře voděodolný. Každopádně se povedlo, jen to už nechci nikdy dělat znovu. A v sobotu zas upadl můj telefon za jízdy z motorky na silnici, naštěstí přežil bez úhony.


revange
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 10. zář 2013 22:37:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: VF SU6

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od revange » ned 14. zář 2014 11:24:39

muj taky neustale pada a zatim bez uhony :D ale ten jeho to nejak neprezil....myslela jsem si, ze bude lepsi koupit noco novyho nez se snazit to opravit :D

A jeste 3 dotazy:
1) nevite, jestli se nekde objevila nejaka novejsi romka? chtela bych zase zkusit neco noveho....
2) neustale mi to hlasi, ze mam zasekanou pamet :( jde udelat neco jinyho, nez factory reset?
3) nejaka uchazejici nahrada za nej teda, ktera je i cenove podobna?

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » ned 14. zář 2014 11:35:31

Jestli je nova ROM zjistis na needrom.com
A co se tyce nahrady, specifikuj pozadavky, nebo jeste lepe, dej si dotaz do Areny telefonu
Naposledy upravil(a) gersa dne úte 23. zář 2014 23:02:51, celkem upraveno 1 x.


revange
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 10. zář 2013 22:37:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: VF SU6

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od revange » ned 14. zář 2014 12:40:49

na needrom jsem koukala a prd se v tom vyznam. Doufala jsem, ze ma treba nekdo overenou, kterou pouziva.

A kdyz uz jsem u tech dotazu ;)

MMS - nejdou mi odesilat, prijimat ano. Odkaz na puvodni apku je neaktivni. Tak co s tim ted?


Ladzi
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 03. led 2013 20:07:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Ladzi » ned 14. zář 2014 12:47:25

S MMSkami jsem taky bojoval, než jsem si uvědomil, že u našich operátorů je omezení velikosti na 300kb a telefon neumí sám od sebe zmenšit velikost fotek na tuto hodnotu. Když jsem přidal přilohu menší, MMSka odešla.


revange
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 10. zář 2013 22:37:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: VF SU6

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od revange » ned 14. zář 2014 13:02:42

@ Ladzi

takze v nejakej appce upravit velikost a pak teprve odeslat, pokud spraven chapu.
Kterou appku na totok?


Ladzi
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 03. led 2013 20:07:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Ladzi » ned 14. zář 2014 13:06:46

No to jsem ještě neřešil, MMSky používám vyjímečně. Prostě jsem v galerii fotku tak ořízl, až se vešla. Což je často velmi nepraktické :)


robovi
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: čtv 24. říj 2013 10:04:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: se live with walkman

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od robovi » úte 23. zář 2014 22:59:24

Takze chyba s vypinanim mojej sim sa chvilu neprejavovala a uz je to tu zas. Jednoznacne je to hardverova chyba, takze sa chcem opytat, ci ma zmysel to reklamovat a posielat do Chiny, alebo to mam doma rozobrat a pozriet si sim modul zblizka? Dalej by som sa vas chcel popytat, ci mate niekto ten navod na rozobratie, co tu v diskusii bol nan odkaz, pretoze ten odkaz uz nefachci. Alebo, kde by som ho nasiel.
Dakujem.
Per aspera ad astra
Cez prekážky ku hviezdam


ufoncz
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pon 11. lis 2013 12:17:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910
Tablet: Ainol Novo Venus 7

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od ufoncz » pát 26. zář 2014 15:29:04

Tři čtvrtě roku jsem používal originál stock ROM od Haiera (4.0.4 ICS, při bootu je tam logo Haier, zelené větvičky a modrá obloha). Trochu se to pralo s mou domácí Wi-Fi a párkrát se mi stalo, že se mi resetnul.

Tak jsem zkusil nejpopulárnější ROM na 4.1.2 JB, teda Elbuit - http://www.needrom.com/download/haier-w910-4/
Nejdřív jsem byl vším kromě loga Qisda při startu nadšen. Rychlejší, více dostupné RAM, už jsem nemusel ani řešit nabobtnalé .thumbnails v ROM atd. Výdrž byla asi taky o něco lepší, ale to se těžko posuzuje. Pak jsem přicházel na problémy:
- moc tichý reproduktor (vyřešeno odstraněním Viperu)
- občas mě při hovoru protistrana skoro neslyšela - moc potichý mikrofon až do rebootu se tu děje ale i kolegovi
- výrazně horší fotografie z fotoaparátu (ani ty z 4.0.4 stock nebyly nic moc, ale tohle se fakt nedalo)
- nefungovalo zesilující vyzvánění (asi tím, že jsem se musel zbavit Viperu), zvlášť u budíku to bylo hodně nepříjemný
- nakonec mě mobil s veškerou offline přípravou (mapy, geocache, průvodci) zradil v Rakousku - připojil jsem se tam k Wi-Fi, obrazovka zezelenala a už jsem se při zapnutí nedostal přes logo Qisda

Naštěstí jsem se dostal do Recovery, takže vše smazat a flashnul jsem v podstatě taky asi oficiální ROM Haier 4.0.4, ale nazvanou UltraStock - obsahuje poslední verzi 360 launcheru - http://www.needrom.com/download/ultrast ... aier-w910/
Paměť RAM je holt opět menší (holt ICS), jednou nebo dvakrát se mi telefon restartoval (soft reset - ani nechtěl znovu PIN), musel jsem dvěma skoro 1GB .thumbnails-xyz nastavit nulovou velikost (a read-only) a opět se občas nepřipojí k mé domácí Wi-Fi. Tím ale negativa končí, protože:
- volná RAM se tam udržuje zmačknutím na ikonu Cleaneru, který je součástí toho 360 launcheru
- celý 360 launcher v poslední verzi je docela svižný, pěkný a má dost možností customizace (akorát narazíte místy na čínštinu)
- fotky se, zdá se, vrátily zase do normálu
- žádné problémy s reproduktorem, hlasitostí, ani mikrofonem

Momentálně mám velkou nechuť jít do ROM založené na ROM pro jiný telefon, zejména teda pro ten Acer. Zkušenost s vypadávajícím mikrofonem a potom totálnímu záseku a nutnosti reinstallu si už nechci zopakovat.


revange
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 10. zář 2013 22:37:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: VF SU6

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od revange » čtv 09. říj 2014 13:46:22

@ robovi

mrkni, jestli nejni spatna simka ;) - vyzkousej i od jinyho operatora a tak

ja jsem kdysi musela simku vymenit, pac byla nejaka poskrabana ci co a phone mi ji taky bral/nebral. Po vymene vsechno ok


revange
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 10. zář 2013 22:37:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: VF SU6

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od revange » čtv 09. říj 2014 14:12:17

@ ufoncz

nevim, jestli to spravne nazvu ale mrkni na nastaveni wifi doma a jeji tridu/frekvenci. Mam pocit, ze nekde tady ve foru se to probiralo a od tridy 11 vys ma hujer problem s pripojenim. Staci na wifi doma nastavit nizsi tridu.

Co se tyce hlasitosti mikrofonu - opet je tu nekde (kolem str 30) jak to nastavit/zmenit. XDA navod


robovi
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: čtv 24. říj 2013 10:04:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: se live with walkman

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od robovi » ned 12. říj 2014 9:36:36

@ revange

Simka je tam uz nova a nepomohlo. Zakazdym ked ho len trosku jemnejsie polozim na stolik, alebo vlozim do vrecka, restartuje sa a je coraz zblbnutejsi.
Nejaka rada co robit so sim slotom? Mal to uz niekto rozobrate az do tejto miery?
Per aspera ad astra
Cez prekážky ku hviezdam


Ladzi
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 03. led 2013 20:07:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Ladzi » ned 12. říj 2014 10:29:36

Co podložit SIMku kouskem papírku pro lepší kontakt? Jinak už jsem telefon rozebíral, můžu kdyžtak poradit.


revange
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 10. zář 2013 22:37:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: VF SU6

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od revange » pát 24. říj 2014 15:12:00

kluciiii, holkyyy :))

nemel byste nekdo nahradni sklo, nebo nevite, kde sehnat za rozumnej peniz?

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » pát 24. říj 2014 15:25:07



revange
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 10. zář 2013 22:37:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: VF SU6

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od revange » pát 24. říj 2014 15:27:31

no prave 60$ mi prijde docela dost :((

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » pát 24. říj 2014 15:56:25

Mně taky


robovi
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: čtv 24. říj 2013 10:04:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: se live with walkman

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od robovi » stř 29. říj 2014 17:43:57

Mno, tak moje skusenosti s tymto telefonom mozem zhrnut do par viet. Telefon je sice vykonny a spolahlivy, ale len kym mu nezacne hrabat. V prvom rade ta simka. Telefon pustim do vrecka nohavic a v momente je simka out a fon sa restartuje dokola. Uz som ho trikrat rozobral, dal som ho pozriet jednemu znamemu , co sa rad babre v takejto elektronike a par telefonov uz opravil ale nic. Simka sa co len po malom otrase odpoji. Takze ortrasu vzdornost, nic moc. Zozadu sa uz z neho olupuje ten mriezkovany plast, takze prevedenie tiez nic moc. Jedine ten vykon za nieco stoji. Uz som nad nim zlomil palicu. Ergo skonci ako navigacia v mojom aute, kedze ako fon je nespolahlivy, Tam sa este chvilu uzivi.
Per aspera ad astra
Cez prekážky ku hviezdam


mara298
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: sob 23. lis 2013 16:33:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus One Huawei P7 Huawei G7 Huawei Mate 7
Tablet: Acer iconia tab 500

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od mara298 » úte 25. lis 2014 18:02:58

Zdravím. Neprodá někdo tento telefon s prasklým sklem jinak funkční na náhradní díly?


Leelek
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: sob 11. pro 2010 0:26:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Note 3 SE

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Leelek » úte 25. lis 2014 18:51:34

Klidne, ale musis pockat az mi dojde novy. Kdyz, tak napis SZ.

píšu z mobilu


Lubo22
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 18. pro 2013 20:33:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Lubo22 » úte 25. lis 2014 21:20:54

Mam s Hujerom maly problem, fotak uklada fotky do vnutornej pamete a neviem to prepnut na SD kartu, (Zatyho ROM). Poradi niekto?


be3x
Androiďák!
Příspěvky: 665
Registrován: pon 14. říj 2013 19:25:52
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Xiaomi RN3 SE _ ROM Miui 10 CZ/SK
Mobil 2 / ROM: Mlais MX Base, Lenovo P770, SE Xperia mini ST15
Tablet: Op3n dott W032i-C3 1
Tablet 2 / ROM: ASUS MeMO Pad 7 ME176CX- 7
Bydliště: Kladno

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od be3x » úte 25. lis 2014 23:27:30

Mám takový pocit že to tak bylo a nešlo to přenastavit. Já tam používám Camera Bravo a tam v pohodě,myslím že má i lepší nastavení,odkaz je v sekci o ROM první Zatyho post skoro dole - Download.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti