Ostatní asijské telefonyHaier W910 IP54

Odpovědět
Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned 27. říj 2013 18:26:41

corve píše:A jak je možné, že kolega v práci na tabletu ainol aurora II v aplikaci locus bez gps a mobilních dat má přesnost souradnic 10 m?
Tak to by ti snad mohlo bejt už jasné :DD

Tady se nikdo nebaví ani nebavil o pozici (tedy mino tebe). Pozici lze získat z BTS a Wi-Fi. Pleteš si dvě různé věci. Řešíme tu fix satelitů a ne geolokaci pomocí BTS a Wi-Fi.


Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Uživatelský avatar

corve
Androiďák!
Příspěvky: 546
Registrován: úte 21. zář 2010 21:32:16
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: RN3SE-Gismo-lineageOS13
Tablet: Nexus 7
Rom: SlimRom 4.4.1

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od corve » ned 27. říj 2013 18:50:27

No právě proto, že vím že googlem zmapovaná wi-fi síť dokáže určit polohu, proto jsem se ptal. Třeba to taky urychluje fix satelitů.


zaty
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: úte 03. kvě 2011 19:47:37
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Honor 9
Mobil 2 / ROM: Nokia Lumia 730 DS
Bydliště: Brno

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od zaty » ned 27. říj 2013 18:55:20

Corve precti si http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_G ... c_concepts
Proste pokud mas vypnute data a vypnutou wifi, AGPS data si to nestahne, protoze nema kudy a GPS fix ti to neurychli ani kdybys byl pres BTSky lokalizovany s presnosti 5 m.
Lumia 730 DS
Asus Memopad ME176CX - na prodej


Radim006
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: stř 09. led 2013 13:10:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A660

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Radim006 » ned 27. říj 2013 19:23:29

Taky mam od Sunskyho objednany Haier a vcera poslal sledovacku na dhl, tak jsem zvedavy kdy to vyzvednou...


pikacuss
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: ned 20. kvě 2012 10:28:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei G300

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od pikacuss » ned 27. říj 2013 22:16:23

Tomáš Kubec píše:Pokud vím, tak jsem psal bez EPO a AGPS (což znamená, že to žádné data nepoužívá). Tak příště prosím nejdříve číst a pak něco řešit.

Díky.
To jsi psal, když jsi mluvil o svém telefonu. Já jsem reagoval na tvůj příspěvek, který jsem citoval. Tam jsi psal, že telefony (obecně) neberou polohu satelitů z internetu, jenom tvojí polohu. A to není pravda.

Jestli ses cítil dotčen, tak se omlouvám, ačkoliv ten útočný konec nechápu. Každopádně nemám v úmyslu se tu hádat o výrokové logice, takže není třeba na mě reagovat.


Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned 27. říj 2013 22:46:47

Rozhodně se necítím být dotčen. Ale je to vytrhávání z celého kontextu. Myslím, že z toho na jakou otázku byla má odpověď, to je naprosto jasné :DD Samozřejmě to co jsem psal platí u vypnutého AGPS a EPO, což právě vyplývá z předchozí diskuze.

Už toho OT necháme, kdo to tady pak bude čistit :DD
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11323
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Jumbo78 » ned 27. říj 2013 22:48:21

Já teda ne, vyčistíš si to tu sám :D

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


MKK
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 26. říj 2013 11:15:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier w910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od MKK » ned 27. říj 2013 22:54:53

Takže nerad se opakuji ale bohužel kluci to tu trošičku zaplnili tak se ptám znovu...nemá náhodou někdo nějaký gumový kryt navíc na prodej ? nebo bude někdo objednávat ? jestli ano tak prosím napište :)


Tomina
Androiďák!
Příspěvky: 275
Registrován: sob 18. úno 2012 23:44:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Pokaždé jiný
Bydliště: Vysočina

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Tomina » pon 28. říj 2013 14:43:48

Tak kolegovi z práce dorazil minulý týden Hujer od Sunskyho. Bohužel, po vybalení je mobil mrtvý a na nic nereaguje - nenabíjí, nic. Řešíme reklamaci, protože kolega neumí AJ..zatím prodejce nereaguje, tak uvidíme...na nějaký čas jsem od záměru koupit Čínu opět vyléčený.. :-(


bonifac83
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pon 28. říj 2013 19:06:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: w910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od bonifac83 » pon 28. říj 2013 19:24:57

hasweb píše:Recovery menu pro Haier W910 (angličtina)

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/xsL4PjPv/haier-w910-usb-flash-recovery-clockwork-v6-0-1-5-english-zip
Postup:
1/Nainstaluj ovladač telefonu
2/Vypni telefon
3/Zmáčkni tlačítko volume- a pak zapoj usb připojené k pc
4/Až se ti objeví ze je telefon připojen k pc spusť soubor "fastboot_Only_For_Recovery" z rozbalené složky počkej až se telefon restartuje.

(pokud je nějaký problém telefon zamrzne a pod. zmačkáni dlouze Power+ vol+ telefon se vypne)
Ahoj, dobrý večer

Pokousel jsem se nahrat cwm recovery do tohoto telefonu podle navodu co je tu o nekolik stran hloubeji, bohuzel vsak neuspesne. Telefon se mi pripoji a vse se tvari jako ze probehlo uspesne, ale po vsupu do recovery (power a vol-) tam mam pouze "Android system recovery 3e" ve kterem ale nejde udelat zalohu nebo nahrani ROM. Mam totiz uz od porizeni v telefonu android 4.1.2, ale dost se pri pouzivani zahriva a zere baterku, tak bych chtel udelat zalohu a zkusit dat starsi verzi.

Dekuji za navrhy.


robovi
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: čtv 24. říj 2013 10:04:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: se live with walkman

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od robovi » pon 28. říj 2013 20:47:27

Ahoj, zaujimalo by ma,ci sa da v tomto telefone nejakym sposobom vymenit baterka, ked sa opotrebuje. Predsalen u nas telefony koncia po dvoch rokoch u deti a vtedy uz baterky v nich nie su ziadne terno. Dakujem.
Per aspera ad astra
Cez prekážky ku hviezdam


rad007
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: sob 09. črc 2011 8:46:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier 910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od rad007 » pon 28. říj 2013 20:51:06

Tak než jsem se Sunsky dořešil dopravu,napsal že W910 není.Kterého prodejce doporučujete?


Jeff-x
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pon 28. říj 2013 22:38:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung wave - snad brzo Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Jeff-x » pon 28. říj 2013 22:41:13

Objednal sem včera z focal price s dopravou za 136. Snad ho budu met brzo doma a projde pres cla...


jojkoz
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: pon 30. zář 2013 8:11:45
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: w910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od jojkoz » úte 29. říj 2013 14:59:12

robovi píše:Ahoj, zaujimalo by ma,ci sa da v tomto telefone nejakym sposobom vymenit baterka, ked sa opotrebuje. Predsalen u nas telefony koncia po dvoch rokoch u deti a vtedy uz baterky v nich nie su ziadne terno. Dakujem.
Prejdi si tento thread, pisalo sa tu uz o tom a bol tu aj link na video, a tusim aj odkaz na baterku.


Mindless
Stálý androiďák
Příspěvky: 139
Registrován: ned 27. říj 2013 13:57:35
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Lg L9 ii

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Mindless » úte 29. říj 2013 15:49:43

Jak je to s poslechem hudby? Dá se to nebo je ten zvůk "příšerný"? :D A co WIFI funguje dobře nebo je špatná?
Naposledy upravil(a) Mindless dne stř 30. říj 2013 12:28:51, celkem upraveno 1 x.


deahlie
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: stř 09. říj 2013 11:54:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od deahlie » stř 30. říj 2013 10:29:08

hasweb píše:Recovery menu pro Haier W910 (angličtina)

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/xsL4PjPv/haier-w910-usb-flash-recovery-clockwork-v6-0-1-5-english-zip
Postup:
1/Nainstaluj ovladač telefonu
2/Vypni telefon
3/Zmáčkni tlačítko volume- a pak zapoj usb připojené k pc
4/Až se ti objeví ze je telefon připojen k pc spusť soubor "fastboot_Only_For_Recovery" z rozbalené složky počkej až se telefon restartuje.

(pokud je nějaký problém telefon zamrzne a pod. zmačkáni dlouze Power+ vol+ telefon se vypne)
Pokouším se už poněkolikáté udělat zálohu ROMky. Dělám to podle anglického návodu nějakého poláka (resp. toho výše), ale z neznámého důvodu se mi to nedaří. Telefon jsem rootnul, nastavil usb ladění, povolil instalace z externích zdrojů... V bodu 4/ se tel. zapne (resp. možná zrestartuje), ale záloha nikde (na kartě). Neobjeví se mi ani žádná výzva k uložení zálohy, prostě nic. Není potřeba učinit ještě nějaký mezikrok, který je třeba pro ostřílené androiďáky automatický, ale android lama jako já (mám první phone s androidem) o něm neví? Nebo se záloha uloží někam na disku v PC?

V bodu 4/ se mi spustí příkazový řádek na cca 10s pak se sám zavře a letefon se zrestartuje - je to tak dobře?

Zkusil jsem udělat zálohu i pomocí ROM managera. Telefon dělal zálohu cca 8min, ale výsledná složka má pouze cca 25 MB, což je tak 10% než jsem čekal...

Nějaké nápady co dělám špatně?

Uživatelský avatar

gASK
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: sob 07. zář 2013 19:50:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910
Tablet: Nexus 7

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gASK » stř 30. říj 2013 12:51:41

Výše popsaný návod ti neudělá zálohu - pouze ti nainstaluje na telefon Clockwork Recovery Mod. Pomocí něj pak už skutečně můžeš zálohu provést (na to je na internetu už návodů docela dost) - dostaneš se do něj, pokud zapneš telefon držením Volume- a Power najednou.

Co se týče velikosti zálohy 25MB, v současné době má CWM dva módy zálohy - "kompletní", kdy se ti vše hodí přímo do těch IMG souborů a "inkrementální", kdy se tam hodí pouze názvy souborů a samotné soubory jsou pak v jiné složce a jsou sdíleny napříč zálohami. Pokud si chceš tuhle zálohu schovat, tak musíš nahrát na disk nejen samotný backup, ale i tu složku s těma souborama (a ta samotná záloha bude mít skutečně jen pár desítek MB, zato soubory několik set).


deahlie
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: stř 09. říj 2013 11:54:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od deahlie » stř 30. říj 2013 13:50:59

Díky moc za radu! Už mi to funguje.
Aha to vysvětluje proč mám vedle složky backup další adresář s 900MB.


rad007
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: sob 09. črc 2011 8:46:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier 910

Haier W910 IP54

Příspěvek od rad007 » stř 30. říj 2013 18:28:25

Minulý týden jsem objednal u Sunskyho telefon.Zaseklo se to na depot area DHL.Tak jsem mu napsal adresu do mé práce.On mi odepsal,že je telefon už vyprodaný.Pak mi přišla zpráva,že telefon je vyskladněný a sledovací číslo.Dnes mi znovu psal,že potřebuje abych objednávku zrušil já,protože by s tím měl problém.A když jsem se podíval na DHL podle čísla co mi poslal ,tak jsou tam už časy v Hong Kongu.Co si o tom mám myslet?


saturn77
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 21. srp 2012 18:23:44
Reputace: 0

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od saturn77 » stř 30. říj 2013 18:48:01

a jaký máš na DHL konkrétně status?


Ladzi
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 03. led 2013 20:07:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Ladzi » stř 30. říj 2013 18:51:11

rad007 píše:Tak než jsem se Sunsky dořešil dopravu,napsal že W910 není.Kterého prodejce doporučujete?
Mně se stalo to samé, jen jsem si musel napsat, kdy mi telefon pošle a až teprve potom mi napsal, že není.
Takže teď řeším, zda u něj vezmu něco jiného, připadně koupit Haiera jinde.
Ale kde?


rad007
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: sob 09. črc 2011 8:46:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier 910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od rad007 » stř 30. říj 2013 19:05:29

Wednesday, October 30, 2013 Location Time
4 Arrived at Sort Facility HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 21:55

3 Departed Facility in HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 21:26

2 Processed at HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 21:07

1 Shipment picked up HONG KONG - HONG KONG 15:43


saturn77
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 21. srp 2012 18:23:44
Reputace: 0

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od saturn77 » stř 30. říj 2013 19:14:36

mám stejný status - ale vše o jeden den dříve, tak uvidím, zda se balíček pohne z Hong-Kongu dál....


rad007
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: sob 09. črc 2011 8:46:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier 910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od rad007 » stř 30. říj 2013 19:26:55

Já bych pochopil,že mě houpe prodejce.Ale DHL tam asi něco posílá.Předpokládám tedy,že číslo bude asi někoho jiného :D


Wulfher
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: pát 13. led 2012 7:55:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P20 Pro

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Wulfher » čtv 31. říj 2013 18:55:57

Tak mně včera dorazil už třetí kousek od Sunskyho a doplácel jsem DPH 216Kč. Na deklaraci bylo napsáno "spare parts" v ceně 35$. Po tom co "dezogaj" musel zaplatil plné DPH tak jsem se rozhodl radši neriskovat a něco málo státu zaplatit :)


rad007
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: sob 09. črc 2011 8:46:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier 910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od rad007 » čtv 31. říj 2013 20:23:48

Sunsky mi psal:

and can you please cancel the order
and choose the reason : put a wrong order
that will make great for our store , because other reason may get trouble for our store
and then we will refund you immidately

Mám to zrušit,jak mi píše?Abych se do toho ještě více nezamotal.


revange
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 10. zář 2013 22:37:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: VF SU6

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od revange » čtv 31. říj 2013 20:26:58

kluciii, holkyyyy jak udelat, aby se dlouhy sms neprevadeli na MMS? v nastaveni jsem nic nenasla
a jak to udelat, aby se fseckno, co jde, ukladalo na externi kartu? Ted jsme se docela zdesila, kdyz jsme videla, kolik toho je ve vnitrni pameti, porad jsme zila ve snu, ze ukladam na externi
rad007 píše:Sunsky mi psal:
and can you please cancel the order
and choose the reason : put a wrong order
that will make great for our store , because other reason may get trouble for our store
and then we will refund you immidately
Mám to zrušit,jak mi píše?Abych se do toho ještě více nezamotal.

vsichni cinani maji neuveritelny zajem o zakaznika ;) Takze i kdyby se ti to nekde vepsalo do historie, nic se nedeje. Teda za predpokladu, ze ti v zapeti poslou telefon pro tebe a nebo se ti vrati penizky. Stejne tak bys z toho jeste mohl zkusit neco vytriskat :twisted: minimalne pozitivni hodnoceni od prodejce :D


Ladzi
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 03. led 2013 20:07:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Ladzi » čtv 31. říj 2013 20:40:12

Mně napsal to samé, chvíli jsem se s ním hádal, protože telefon prodával dál, je za vyšší cenu. Až potom tu nabídku stáhnul. Dohodnul jsem se s ním na jiném produktu, který je o cca 5USD dražši a posílá mi ho bez doplatku.


rad007
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: sob 09. črc 2011 8:46:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier 910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od rad007 » čtv 31. říj 2013 20:48:29

Jde mi o to,že já jakoby uznám chybu.Co když se začne škubat a když to byla moje chyba,tak u něj něco musím koupit.Třeba.


revange
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 10. zář 2013 22:37:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: VF SU6

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od revange » čtv 31. říj 2013 20:51:07

no mas prece v historii zprav, jak s tebou komunikoval a kdykoliv to muzes proti nemu pouzit

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti