Tak hujer je při nabíjení v režimu AC, žádný USB, takže šuntský jsou asi obě nabíječky (jedna je vlastně od sunskyho

). Netušim nic o power managementu, ale laicky bych předpokládal, že pokud mám nabíječku s výstupním proudem 1 A, tak by přibližně výpočet doby nabíjení mohl vypadat asi takhle:
[kapacita baterie] / (([výstupní proud nabíječky] - [standby spotřeba]) * [účinnost nabíjení])
[1760] / (([1000] - [50]) * [0,9]) = 2,06 h
Z 0 na 100% (ve standby) by to mělo trvat lehce přes 2 hodky, ale mně telefon při 25% nabití odhaduje plné nabití za 3:20 a opravdu to tak dlouho trvá. Možná je aku schopen tu 1A pobrat jen při ideálních podmínkách - teplota, jen v určitém rozmezí nabití např. mezi 15 - 25% a ve zbytku nabíjecího cyklu pobere míň, ale, že by to spadlo až na polovinu se mi moc nezdá.... Tušíš jak moc nelineární nabíjení je?
Nezkoušel někdo dobíjet hujera 2A nabíječkou? To by teoreticky nemělo trvat déle jak hodinu...
@ l.smetana Hujer má IP54 - neboli odolnost proti stříkající vodě, ošplíchnutí pod vodou bych zkoušel až u přístrojů s i IP67. Můj názor je, že se nic opravovat nebude a pošlou Ti nový přístroj. Výrobní náklady jsou podle mně na kolem 50-60 USD, to nestojí za to, aby se v tom někdo vrtal, pájel...