Ostatní asijské telefonyHaier W910 IP54

Odpovědět

adex
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 25. pro 2013 14:53:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910
Tablet: Hyundai T7s

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od adex » stř 25. pro 2013 15:16:23

Zdravím,
mám rovnaký problém s nahratím CWM ako mal užívateľ bonifac83, tu uvádzam jeho príspevok zo strany 14:
bonifac83 píše:[Pokousel jsem se nahrat cwm recovery do tohoto telefonu podle navodu co je tu o nekolik stran hloubeji, bohuzel vsak neuspesne. Telefon se mi pripoji a vse se tvari jako ze probehlo uspesne, ale po vsupu do recovery (power a vol-) tam mam pouze "Android system recovery 3e" ve kterem ale nejde udelat zalohu nebo nahrani ROM.
Telefón mi došiel s Androidom 4.1.2 so svižnou a čistou ROM-kou (žiadny crapware, žiadna Čína, SK+CZ lokalizácia). Bez problémov som ho rootol cez eRoot, no nerozumiem, z akého dôvodu mi nejde prepísať to 3e recovery... Skúšal som vypnúť AV, firewall, použiť iný USB port, ale nič nepomohlo. Pritom samotné flashovanie sa tvári, že prebehlo v pohode (žiadna chybová hláška, všetko OK).

Vopred ďakujem za akékoľvek návrhy :)





vencaXX
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 25. pro 2013 18:21:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HaierW910 a Xperia Sola

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od vencaXX » stř 25. pro 2013 18:22:36

Ahoj můžu se zeptat jestli do telefonu nějak dostanu českou klávesnici? Chybí mi diakritika...


onderfaus
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: úte 17. srp 2010 21:40:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier w910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od onderfaus » stř 25. pro 2013 19:43:05

já používám TouchPal curve a slovník je dobrý s diakritikou. pokud ale chceš řádek navíc s diakritikou tak já instaluji všem smart keyboard pro. je fajna a dá se přidat řádek, kde jsou znaky s diakritikou.


vencaXX
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 25. pro 2013 18:21:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HaierW910 a Xperia Sola

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od vencaXX » stř 25. pro 2013 22:41:20

Super díky vyřešeno. A ještě se zeptám na přehrávač hudby. 6ádný jsem v mobilu nenašel, je tam jen google play. Nějaký tip na hud. přehrávač? :)

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » stř 25. pro 2013 23:09:15

Google Play?


Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11320
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Jumbo78 » stř 25. pro 2013 23:11:17

Tak to je moc...

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


vencaXX
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 25. pro 2013 18:21:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HaierW910 a Xperia Sola

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od vencaXX » stř 25. pro 2013 23:51:59

Sorry od Googlu HUDBA PLAY :) :D

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11320
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 26. pro 2013 0:09:25

PowerAmp je hodně slušný...

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


zaty
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: úte 03. kvě 2011 19:47:37
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Honor 9
Mobil 2 / ROM: Nokia Lumia 730 DS
Bydliště: Brno

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od zaty » čtv 26. pro 2013 0:31:23

Z placenych urcite PowerAMP nebo Gone Mad Music Player, oba maji trial, tak zkus.
Zdarma je fajny Mort Player, ale kdyz na to prijde, i Hudba Play se da pouzit :)
Lumia 730 DS
Asus Memopad ME176CX - na prodej

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22741
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 266
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od LivArt » čtv 26. pro 2013 0:32:40

Zrovna je v akci PlayerPro, za 50 Kč.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


adex
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 25. pro 2013 14:53:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910
Tablet: Hyundai T7s

Ako sa zbaviť 3e Recovery a flashnúť CWM na niektorých Haier

Příspěvek od adex » čtv 26. pro 2013 13:09:00

Zdravím,
podarilo sa mi vyriešiť môj vyššie uvedený problém s flashovaním CWM. Zisitl som, že k prepisovaniu Recovery partície pri flahovaní skutočne dochádzalo, ale pri každom reštarte telefónu sa naflashovalo naspäť to "3e" - môj ROM 4.1.1 nebol patchnutý pre fungovanie s CWM a zakaždým ho dal preč. Tu je menší návod, ako vyriešiť túto nepríjemnosť:

0.) Najprv vyskúšaj postup od hasweba: http://androidforum.cz/haier-w910-ip54- ... ml#p649007, ak telefón po reštarte ide do 3e namiesto do CWM, pokračuj krokom 1.)
1.) Zložku so súbormi na flash pre jednoduchosť premenuj na "cwm" a skopíruj si ju na nejaké pohodlné miesto, napr. C:\cwm
2.) V zložke cwm pravým tlačítkom klikni na "fastboot_Only_For_Recovery" a zvoľ "Upraviť" / "Editovať"
3.) Zmaž posledný riadok súboru ("fastboot.exe reboot")
4.) Štart > napíš "cmd" > klikni pravým tlačítkom na "cmd.exe" > spustiť ako správca
5.) Choď v príkazovom riadku do cwm zložky (v tomto prípade "cd C:\cwm")
6.) Telefón musí byť teraz vo fastboote pripojený k PC (na displeji "fastboot" a nejaký ďalši text) > do príkazového riadku napíš "fastboot_Only_For_Recovery.bat" (tým znovu spustíš flashovanie recovery)
7.) Keď príkaz skončí, napíš "fastboot boot recovery.img"
8.) Mal by si byť v CWM > zvoľ "reboot system now" (tlačítko zapnutia - potvrdenie, hlasitosť +/- - hore/dolu) > "Yes - disable recovery flashing" (niečo také :) ) - tým sa zabráni opätovnému prepisovaniu recovery počas bootu
9.) Keď teraz skúsiš ísť do recovery, mal by ťa opäť privítať CWM a nie 3e :D

Snáď toto niekomu pomôže :)


onderfaus
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: úte 17. srp 2010 21:40:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier w910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od onderfaus » pát 27. pro 2013 4:46:36

Tak jak jsem tady psal ohledně padání těch hovorů, tak jsem u sebe přišel na konkrétní řešení. Padá mi to tehdy, když mám nastavené v mobilu aby byl připojen jen na WCDMA nebo na GSM/WCDMA auto. Když to dam jen na GSM tak to šlape normálně ty hovory. Ještě si nejsem jistý zda to není způsobeno tím, že já bydlím zrovna ve vesnici, kde je ta hranice kde končí 3G síť nebo prostě mám vadný kus a moc si se 3G nerozumí, ale alespoň teď vím že když to budu mít na tom GSM tak můžu normálně zvednout hovor aniž bych měl strach že to padne. Jak budu například v Ostravě, kde je celá pokrytá 3G, tak to přepnu na WCDMA a zkusím udělat pár hovorů, zda to není jen tím že se to u mě doma přepojuje z 2G na 3G sítě.


tonic
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: úte 19. lis 2013 13:06:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Rom: Atomic Mod

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od tonic » pát 27. pro 2013 12:37:11

Inak aky je vlastne v Haier SoC - vsade pisu ze MSM8260A, mne ale napr. CPU-Z ukazuje MSM8960. Ako pozeram, mali by to byt teoreticky rovnake SoC, 8960 ma navyse nejake siete a LTE. Vykon v Antutu mam skoro totozny s Galaxy S3 co bezi na MSM8960.


zaty
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: úte 03. kvě 2011 19:47:37
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Honor 9
Mobil 2 / ROM: Nokia Lumia 730 DS
Bydliště: Brno

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od zaty » pát 27. pro 2013 12:40:05

Haier ma MSM8260A. Ale protoze se MSM8960 lisi jen v podpore LTE siti, tak je logicke, ze budou davat stejne vysledky v benchmarcich :)
Lumia 730 DS
Asus Memopad ME176CX - na prodej


tonic
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: úte 19. lis 2013 13:06:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Rom: Atomic Mod

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od tonic » pát 27. pro 2013 14:08:19

zahada vyriesena:)


bonifac83
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pon 28. říj 2013 19:06:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: w910

Re: Ako sa zbaviť 3e Recovery a flashnúť CWM na niektorých H

Příspěvek od bonifac83 » pát 27. pro 2013 22:35:01

adex píše:Zdravím,
podarilo sa mi vyriešiť môj vyššie uvedený problém s flashovaním CWM. Zisitl som, že k prepisovaniu Recovery partície pri flahovaní skutočne dochádzalo, ale pri každom reštarte telefónu sa naflashovalo naspäť to "3e" - môj ROM 4.1.1 nebol patchnutý pre fungovanie s CWM a zakaždým ho dal preč. Tu je menší návod, ako vyriešiť túto nepríjemnosť:

0.) Najprv vyskúšaj postup od hasweba: http://androidforum.cz/haier-w910-ip54- ... ml#p649007, ak telefón po reštarte ide do 3e namiesto do CWM, pokračuj krokom 1.)
1.) Zložku so súbormi na flash pre jednoduchosť premenuj na "cwm" a skopíruj si ju na nejaké pohodlné miesto, napr. C:\cwm
2.) V zložke cwm pravým tlačítkom klikni na "fastboot_Only_For_Recovery" a zvoľ "Upraviť" / "Editovať"
3.) Zmaž posledný riadok súboru ("fastboot.exe reboot")
4.) Štart > napíš "cmd" > klikni pravým tlačítkom na "cmd.exe" > spustiť ako správca
5.) Choď v príkazovom riadku do cwm zložky (v tomto prípade "cd C:\cwm")
6.) Telefón musí byť teraz vo fastboote pripojený k PC (na displeji "fastboot" a nejaký ďalši text) > do príkazového riadku napíš "fastboot_Only_For_Recovery.bat" (tým znovu spustíš flashovanie recovery)
7.) Keď príkaz skončí, napíš "fastboot boot recovery.img"
8.) Mal by si byť v CWM > zvoľ "reboot system now" (tlačítko zapnutia - potvrdenie, hlasitosť +/- - hore/dolu) > "Yes - disable recovery flashing" (niečo také :) ) - tým sa zabráni opätovnému prepisovaniu recovery počas bootu
9.) Keď teraz skúsiš ísť do recovery, mal by ťa opäť privítať CWM a nie 3e :D

Snáď toto niekomu pomôže :)
Ahoj, dobry vecer

dnes jsem uspesne flashnul CWM recovery na sveho hujera s androidem 4.1.2 podle tohoto navodu od Adexe, cimz mu timto dekuji a zaroven pro ostatni se stejnym problemem potvrzuji, ze navod je bezpecny a funkcni.

Hezke svatky


buumLoL
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: sob 28. pro 2013 17:49:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo zp980

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od buumLoL » sob 28. pro 2013 17:55:04

Mám otázočku, či už niekto ma skúsenosť s používanim Haieru bez ochrannej fólie či môžem bez obáv používať Haier bez fólie bez toho že by sa mi poškrabal displej, alebo si mám radšej objednať fólie.

Vopred Ďakujem za odpoveď.


dano.k
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 22. lis 2013 9:31:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: zadny
Twitter: nemám
Tablet: nemám

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od dano.k » sob 28. pro 2013 18:53:40

Jakou GPS navigaci používate? Jakou si mám stahnout a nainstalovat. Díky za rady tipy

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » sob 28. pro 2013 18:58:39

Be On Road... ma free mapy


dano.k
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 22. lis 2013 9:31:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: zadny
Twitter: nemám
Tablet: nemám

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od dano.k » sob 28. pro 2013 20:06:39

čtu recenzi a moc ji nechválí. Máte dobré zkušenosti?


zaty
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: úte 03. kvě 2011 19:47:37
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Honor 9
Mobil 2 / ROM: Nokia Lumia 730 DS
Bydliště: Brno

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od zaty » sob 28. pro 2013 20:31:02

Pokud offline tak Mapfactor, OsmAnd, BeOnRoad a mozna nejake dalsi postavene na Open Street Maps. Online klidne Google Mapy nebo Waze.
Lumia 730 DS
Asus Memopad ME176CX - na prodej


dano.k
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 22. lis 2013 9:31:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: zadny
Twitter: nemám
Tablet: nemám

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od dano.k » sob 28. pro 2013 20:33:46

Chci offline mapy


zaty
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: úte 03. kvě 2011 19:47:37
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Honor 9
Mobil 2 / ROM: Nokia Lumia 730 DS
Bydliště: Brno

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od zaty » sob 28. pro 2013 21:08:38

Tak je to smutne, ale muj Haier je nakonec v haji. Kdyz ho trosku vice stisknu, nebo ho mam v kapse a sednu si, tak se telefon bud zasekne a restartuje se. Rozebral jsem ho a je nejaky problem na desce. Pokud by nekdo vedel, kde sehnat levne desku, tak prosim napiste. Pokud nesezenu, tak asi zkusim desku "zapect" v troube a pokud to nepomuze, prodam ho na nahradni dily, protoze vse ostatni funguje perfektne.


@dano.k tak zkus ty OsmAnd. Ja je pouzivam a vcelku v pohode.
Lumia 730 DS
Asus Memopad ME176CX - na prodej


be3x
Androiďák!
Příspěvky: 665
Registrován: pon 14. říj 2013 19:25:52
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Xiaomi RN3 SE _ ROM Miui 10 CZ/SK
Mobil 2 / ROM: Mlais MX Base, Lenovo P770, SE Xperia mini ST15
Tablet: Op3n dott W032i-C3 1
Tablet 2 / ROM: ASUS MeMO Pad 7 ME176CX- 7
Bydliště: Kladno

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od be3x » sob 28. pro 2013 22:16:58

BuumLoL : já používám Haier bez fólie,nelíbila se mi tam,tak sem jí sundal a uplně v pohodě,display absolutně bez škrábancu,lesklý jak zrcadlo. Ani ho nenosím v pouzdře,jen k němu do kapsy teda neházím klíče.

Zaty: tak to je smutná zpráva :-( držím palce abys něco sehnal na díly. Když už se v tom vrtaš,bude složité v něm vyměnit baterku? Jak se ti do něj dostávalo?

dano.k: já používám Navigator je free ale umí fungovat i s tomtom mapama když si chce někdo platit.


zaty
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: úte 03. kvě 2011 19:47:37
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Honor 9
Mobil 2 / ROM: Nokia Lumia 730 DS
Bydliště: Brno

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od zaty » sob 28. pro 2013 22:51:16

be3x: Dostava se do nej jednoduse, pripadna vymena baterky bude naprosto v pohode. Ani nehrozi, ze bys neopatrnosti neco poskodil. Co jsem videl, tak nahradni baterie je dodavana primo s flex kabelem a konektorem na board, takze pohoda.
Lumia 730 DS
Asus Memopad ME176CX - na prodej


buumLoL
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: sob 28. pro 2013 17:49:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo zp980

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od buumLoL » ned 29. pro 2013 15:00:33

be3x Ďakujem za odpoveď..:)


be3x
Androiďák!
Příspěvky: 665
Registrován: pon 14. říj 2013 19:25:52
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Xiaomi RN3 SE _ ROM Miui 10 CZ/SK
Mobil 2 / ROM: Mlais MX Base, Lenovo P770, SE Xperia mini ST15
Tablet: Op3n dott W032i-C3 1
Tablet 2 / ROM: ASUS MeMO Pad 7 ME176CX- 7
Bydliště: Kladno

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od be3x » ned 29. pro 2013 20:18:31

Tak to je dobře,teda stejně myslím že ta baterie vydrží co ho budu mít,počítám tak rok a půl,taky jestli vydrží ještě to ostatní.


CzJOe
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pon 30. pro 2013 10:00:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG3

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od CzJOe » pon 30. pro 2013 10:06:16

onderfaus píše:Tak jak jsem tady psal ohledně padání těch hovorů, tak jsem u sebe přišel na konkrétní řešení. Padá mi to tehdy, když mám nastavené v mobilu aby byl připojen jen na WCDMA nebo na GSM/WCDMA auto. Když to dam jen na GSM tak to šlape normálně ty hovory. Ještě si nejsem jistý zda to není způsobeno tím, že já bydlím zrovna ve vesnici, kde je ta hranice kde končí 3G síť nebo prostě mám vadný kus a moc si se 3G nerozumí, ale alespoň teď vím že když to budu mít na tom GSM tak můžu normálně zvednout hovor aniž bych měl strach že to padne. Jak budu například v Ostravě, kde je celá pokrytá 3G, tak to přepnu na WCDMA a zkusím udělat pár hovorů, zda to není jen tím že se to u mě doma přepojuje z 2G na 3G sítě.
Ahoj.
Tak mám naprosto stejný problém. Při WDCMAauto hovor po 10 vteřinách spadne. Tudíž musím přepínat na GSM. :( Vyřešil to už někdo? Pomůže přehrát Firm z 4.0.4 na zde zmiňovaný 4.1.2??? :help:


zaty
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: úte 03. kvě 2011 19:47:37
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Honor 9
Mobil 2 / ROM: Nokia Lumia 730 DS
Bydliště: Brno

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od zaty » pon 30. pro 2013 11:25:29

CzJoE jakou tam mas ROM?
Lumia 730 DS
Asus Memopad ME176CX - na prodej


CzJOe
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pon 30. pro 2013 10:00:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG3

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od CzJOe » pon 30. pro 2013 12:52:00

Ahoj Zaty. Přečetl jsem celé vlákno i tvé vlákno o instalaci tvé ROM 4.1.2 a pěkná práce. Klobouk dolů.

Ale zpět k mému problému. telefon jsem zakoupil před vánoci pro přítelkyni. Je tam original 4.0.4
http://www.aliexpress.com/item/Haier-W9 ... 38444.html

SIM je O2. Myslíš že pomůže ROM 4.1.2?

EDIT xGrany:
Necituj poslední příspěvek!Přečti si prosím pravidla fóra.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti