Ostatní asijské telefonyHaier W910 IP54

Odpovědět

oarsman
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 13. led 2014 21:27:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: haier w918

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od oarsman » pon 13. led 2014 22:23:06

No na kompu je taky neviditelnej...Kdyz podrzim obe tlacitka najednou tak vybruje ale nic vic...kazdopadne diky





aisa
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: stř 18. kvě 2011 23:07:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1s - K-Touch V8 - Haier W910-Xiaomi

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od aisa » pon 13. led 2014 22:46:49

A zkoušel jsi power + vol (-), tedy hlasitost dolů, tím jsem ho dostal do recovery a pak jde reboot.


oarsman
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 13. led 2014 21:27:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: haier w918

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od oarsman » pon 13. led 2014 23:11:53

víš co ,moc tomu nerozumím.Zkousil jsem to na telefonu (power a ztlumit)se nic nezměnilo a na počítaači se mi nezobrazuje,jen se nabijí...

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » pon 13. led 2014 23:16:50

Jen aby jsme si rozumneli, mas telefon vypnuty, pak podrzis zaroven "POWER" a "VOLUME +" (pripadne kombinaci "POWER" a "VOLUME -"), vydrzis par vterin a nic se nestane?


oarsman
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 13. led 2014 21:27:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: haier w918

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od oarsman » pon 13. led 2014 23:21:25

tedˇjsem to odpojil od kompu a dal power a minus mám nabídku a na prvním řádku reboot system now,mám to odpálit ?



aisa
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: stř 18. kvě 2011 23:07:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1s - K-Touch V8 - Haier W910-Xiaomi

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od aisa » pon 13. led 2014 23:24:31

ano

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » pon 13. led 2014 23:24:44

Mas tam teda neco takovyho?
Obrázek


aisa
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: stř 18. kvě 2011 23:07:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1s - K-Touch V8 - Haier W910-Xiaomi

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od aisa » pon 13. led 2014 23:26:58

To je v pořádku, měl by se rozběhnout


oarsman
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 13. led 2014 21:27:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: haier w918

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od oarsman » pon 13. led 2014 23:27:50

bylo tam přesně tohle, odmáčknul jsem to(tlačítko power) a zase černá obrazovka a nápis qisda...

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » pon 13. led 2014 23:35:01

aisa píše:To je v pořádku, měl by se rozběhnout

Ne, bohuzel neni :(

Udelej BACKUP (spis jen pro sychr) a potom FULL WIPE

Full wipe= wipe data/factory reset, wipe dalvik cache a wipe cache.
- Wipe data / factory reset
- Wipe Cache
- Advanced Settings >> Wipe Dalvik cache

Pak restartuj telefon a mel by ti nabehnout


aisa
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: stř 18. kvě 2011 23:07:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1s - K-Touch V8 - Haier W910-Xiaomi

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od aisa » pon 13. led 2014 23:43:17

A nebo tak, to je další možnost. Já s ním mám zase jiný problém. I když se mi podařilo nainstalovat všechny ovladače, tak jediné co nejde je připojit ho jako "paměťové zařízení". PC ho prostě nevidí.


oarsman
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 13. led 2014 21:27:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: haier w918

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od oarsman » pon 13. led 2014 23:49:09

vše jsem odklikal pak jsem tel. resetoval - tlačítko power? a zase nápis qisda...


oarsman
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 13. led 2014 21:27:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: haier w918

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od oarsman » úte 14. led 2014 0:02:00

jo a komp ho vidí jako klávesnici v350. Děkuji všem za snahu mi pomoci,dobrou noc vám všem..

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » úte 14. led 2014 7:35:11

oarsman píše:vše jsem odklikal pak jsem tel. resetoval - tlačítko power? a zase nápis qisda...
Na needrom.com nebo tady na foru si stahni ROM. Zip pak pres PC dej na SD karu a najed do recovery, dej full wipe a pak flashni stazenou ROM... dej pak vedet jak to dopadlo


oarsman
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 13. led 2014 21:27:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: haier w918

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od oarsman » úte 14. led 2014 10:05:28

Během toho wipu mi to píše Error mounting /sdcard/.android_secure!
Je v tomhle ten problém? A vyřeší to přehrání té rom ?
Díky

Uživatelský avatar

rakobr
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: úte 12. lis 2013 11:12:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus ZenFone 2 Laser ZE500KL 16GB
Mobil 2 / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od rakobr » úte 14. led 2014 15:14:40

Helpík :!:
žena se vrátila domů z práce a hlásí: Haier jen modře bliká (notifikační dioda) :(
Nejde vypnout a nijak nereaguje. Když se telefon prozvoní, tak se hlásí, že je normálně dostupný, ale mobil jen pořád bliká. Obrazovka je úplně černá, kdyby mobil neblikal tak vypadá, že je vypnutý. Když se připojí k PC tak se zobrazí jen "Oblast s drivery: CD_ROM:Haier-W910 Android Device Driver" , ale jinak nic - žádná SD ani SDex. Díky za jakoukoliv radu

Uživatelský avatar

corve
Androiďák!
Příspěvky: 546
Registrován: úte 21. zář 2010 21:32:16
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: RN3SE-Gismo-lineageOS13
Tablet: Nexus 7
Rom: SlimRom 4.4.1

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od corve » úte 14. led 2014 15:23:57

1) nouzové vypnutí - stiskni a drž volume+ a pak stiskni a drž power dokud se nevypne.

Uživatelský avatar

rakobr
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: úte 12. lis 2013 11:12:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus ZenFone 2 Laser ZE500KL 16GB
Mobil 2 / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od rakobr » úte 14. led 2014 17:45:57

@ corve: Díky za radu :thumbup: telefon se probral, ale....... má nějaký retro nádech :shock:
to bude asi horší, buď rozdělat Haierka, nebo poslat domů do Číny :(
Přílohy
Haier_W910.jpg
Haier_W910.jpg (115.98 KiB) Zobrazeno 1636 x

Uživatelský avatar

|Mio|
Robot
Příspěvky: 870
Registrován: ned 15. črc 2012 9:13:49
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3
Mobil 2 / ROM: iNew U3 + Power 2

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od |Mio| » úte 14. led 2014 21:25:58

tak to je husty, takhle to vypada i po factory resetu?


oarsman
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 13. led 2014 21:27:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: haier w918

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od oarsman » úte 14. led 2014 22:30:11

Na needrom.com nebo tady na foru si stahni ROM. Zip pak pres PC dej na SD karu a najed do recovery, dej full wipe a pak flashni stazenou ROM... dej pak vedet jak to dopadlo[/quote]


Díky moc za radu udělal jsem to co mi poradil Gersa, stáhnul jsem z uložto romku(ZAKYHO) na sd kartu a pak to nainstaloval z recovery a dopadlo to dobře, díky Vám všem!!!!!!!

Uživatelský avatar

rakobr
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: úte 12. lis 2013 11:12:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus ZenFone 2 Laser ZE500KL 16GB
Mobil 2 / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od rakobr » stř 15. led 2014 9:00:45

Tak factory reset jsem zatim nedělal, žena byla ráda, že se jí milášek probral z kómatu :lol: Okrajový efekt se ztrácí, večer tam byl už jen malý nádech. Uvidím dnes odpoledne, až přijde žena z práce jestli se to zlepšilo, nebo úplně ztratilo.

EDIT: Tak obrazovka je zase OK :lol: Tak nevím co to všechno znamenalo, ale nyní se tváří jakoby se nic nestalo.Faktory reset jsem tedy zatím nedělal.


eddie29
Stálý androiďák
Příspěvky: 135
Registrován: čtv 29. pro 2011 16:42:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: s III

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od eddie29 » pát 17. led 2014 15:17:22

Resil tady nekdo ze se telefon prestal nabijet?


lachatol
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: pát 19. říj 2012 11:45:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vernee Apollo Lite

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od lachatol » sob 18. led 2014 8:54:31

Zdar,
přišel mi tenhle mobil, ale jsem překvapený z nabijecky do 220V. Je to taková mala krychlicka se dvema kolikama (samozřejmě se připojuje pres USB kabel), která vůbec nejde strcit do zásuvky na 220V. Zajímalo by me jestli někdo resi stejný problém jak nabíjet ze zasuvky na 220. Dik

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » sob 18. led 2014 9:06:18

Nebude to tim, ze to nebude nabijecka pro EU?


Unterwassermann
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: stř 07. lis 2012 10:51:17
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Elephone Trunk _ Stock ROM Android 5.1.1
Mobil 2 / ROM: Haier Iron Smartwatch

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Unterwassermann » sob 18. led 2014 10:35:08

lachatol píše: která vůbec nejde strcit do zásuvky na 220V
potrebujes redukci US - EU. me nabijecka prisla i s redukci. http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0 ... c&LH_BIN=1
redukce.jpg
redukce.jpg (83.99 KiB) Zobrazeno 1112 x


lachatol
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: pát 19. říj 2012 11:45:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vernee Apollo Lite

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od lachatol » sob 18. led 2014 11:03:59

Je to normálně zástrcka na 220V se stejnou roztečí jako u nás. Jen nejde kvůli tomu, že nemá díru na kolík a má takovej tvar strčit do zásuvky.
Přílohy
_____IMG_20140118_104425.jpg
_____IMG_20140118_104425.jpg (4.06 KiB) Zobrazeno 1097 x


wamar
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 25. dub 2010 21:07:57
Reputace: 0

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od wamar » sob 18. led 2014 11:11:54

Mne tiez prisla tato nabijacka. Pouzivam zo stareho tel.
Ale vidi sa mi ze to je nejaka ruska norma, ti nemaju tusim koliky na zasuvkach.

@telefon


lachatol
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: pát 19. říj 2012 11:45:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vernee Apollo Lite

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od lachatol » sob 18. led 2014 11:18:42

nešla by na to nějaká redukce?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22746
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od LivArt » sob 18. led 2014 13:17:57

Není lepší koupit za dvě stokoruny normální USB nabíječku?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Ladzi
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 03. led 2013 20:07:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Ladzi » sob 18. led 2014 14:07:23

lachatol píše:Je to normálně zástrcka na 220V se stejnou roztečí jako u nás. Jen nejde kvůli tomu, že nemá díru na kolík a má takovej tvar strčit do zásuvky.
Přesně ta redukce, která je v příspěvku nad tvou fotkou, by ti problém vyřešila. Ale jen do chvíle, kdy zjistíš, že tahle nabíječka je mizerná. Aspoň mně při nabíjení u většiny zařízení způsobila, že se nedají používat. Displej detekuje náhodné doteky, ač se ho nedotýkám. Radši vyhodit a skutečně koupit něco pořádného.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host