Ostatní asijské telefonyHaier W910 IP54

Kategorie pro všechny (nejen) čínské značky, které tu ještě nemají vlastní sekci. Samostaná sekce bude založena až počet příspěvků překročí určité kritické množství. Pokud si myslíte, že se tak už stalo, tak o tom napište Supovi.

Moderátor: Moderátoři čínských mobilů

Odpovědět
Luko69
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: THL T11

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Luko69 »

Presne. ako sa tu pise. Tie ich nabijacky su mizerne a neriskoval by som ju nechat zapnutu cez noc, nech mi to vsetko doma nevyhori.
Vyborne nabijacky su Samsung ETA-U90E.
siki.tom
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Motorola Defy 4.4. Haier W910 4.1.2 a JIAYU G3T
Rom: CM10.2 (Defy)

Příspěvek od siki.tom »

Já měl přibalenou klasickou USB nabíječku, takže bez redukce a nabíjí úplně v pohodě.

@telefon    
libora
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 NEO stock
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: stock

Příspěvek od libora »

mně přišla s US nabíječkou a bez redukce (kupováno v ČR)
Nokia E71 -> LG GT540 (2.1) & SE Xperia X8 (2.3) -> HTC EVO 3D -> Samsung S3 NEO (+ Nexus 7 II)
lachatol
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Vernee Apollo Lite

Příspěvek od lachatol »

Můžeš mi poslat jakou nabíječku jsi kupoval? Potřeboval bych nějaký typ. Díky
lachatol
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Vernee Apollo Lite

Příspěvek od lachatol »

eddie29 píše:Resil tady nekdo ze se telefon prestal nabijet?

Zajímalo by mě jak to dopadlo s tim nabíjením? Vyřešil jsi to nějak?
libora
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 NEO stock
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: stock

Příspěvek od libora »

lachatol píše:Můžeš mi poslat jakou nabíječku jsi kupoval? Potřeboval bych nějaký typ. Díky
Já jsem včera koupil tuhle a vyzkoušel že funguje.
http://www.czc.cz/nabijecka-usb-univers ... 74/produkt
Dokonce jsem ji (mimo kabel a autonabíječku) dal i do krabice od Haiera, takže to dcera dostane jako dárek vše pohromadě (a mně ještě zbyde autonabíječka :D)
Nokia E71 -> LG GT540 (2.1) & SE Xperia X8 (2.3) -> HTC EVO 3D -> Samsung S3 NEO (+ Nexus 7 II)
ipleva
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Haier W910
Tablet: Manta mid08

Příspěvek od ipleva »

Zdravím

možná to už to někde bylo, ale jak máte rozdělené Interní úložiště u Hujera ? Jde mi o to že mám Interní úložiště rozdělené na 2 části a až potom mám Externí paměťovou kartu, takže nevím jak dosáhnout toho abych mohl instalovat Aplikace na SDKartu. Jako Prefered instalation folder jde totiž nastavit buď Interní uložiště 1 nebo 2* (*i když se tváří jako SDkarta) ale ne SDKarta. Dá se to nějak naformátovat zpět ? Pokud ne tak už sem si celkem zvyknul, ale přece jen mě láká nainstalovat i nějakou tu větší hru.

Přítelkyni jsem zakoupil Lenovo A820 a ta má interní úložiště jedno a funguje to jak má.

Díky za kteroukoliv odpověď
gersa
Droid
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad

Příspěvek od gersa »

eddie29
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: s III

Příspěvek od eddie29 »

lachatol píše:
eddie29 píše:Resil tady nekdo ze se telefon prestal nabijet?

Zajímalo by mě jak to dopadlo s tim nabíjením? Vyřešil jsi to nějak?
Hele normalne jsem rekl segre, at ho tam proste necha celou noc a kdyz jsem ji rano volal, tak mi rekla ze je nabitej a normalne jde nabijet bez problemu. Talze takovej divnej problem :-(
frenkie
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG Ku990i

Příspěvek od frenkie »

Mám tento problém: Haier nenančetl vůbec data ze SIM a tak mám seznam kontaktů a sms prázdný(má jich tam být několik desítek). K síti (mobil,cz) přihlášený je. V předchozím telefonu bez op.systému se všechny data načítají normálně. Kde udělali soudruzi z NDR chybu? Nemám něco špatně nastavené? Prosím zkuste poradit.
Jumbo78
Administrátor
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2

Příspěvek od Jumbo78 »

Máš nastaveno zobrazení kontaktů ze SIM v aplikaci, která kontakty na tvém telefonu obsluhuje?

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy
frenkie
Nové Androidě

Příspěvek od frenkie »

Mám nastaveno zobrazení všech kontaktů a ani ň. To samé sms, které jsou na kartě uloženy nejsou k přečtení. Jsem z toho poněkud rozčarován,můj první smartphone a takové komplikace. Nemohou být třeba data na sim uloženy v nějakém formátu, který haier není schopen číst?
|Mio|
Robot
Typ mobilu / ROM: Realme 7 5G - A11 + Leago Elite 6 - A 5.1
Mobil 2 / ROM: Umidigi F2 - A10 + Ulefone Power 3 - A7 + Nokia 1

Příspěvek od |Mio| »

Pouzij aplikaci SIM Contacts k zkopirovani kontaktu do telefonu.

Jinak kontakty ze SIM zobrazit umi, ale uz z hlavy nedam kde to zatraceny nastaveni je. Hledal jsem ho taky dlouho.

Jinak samozrejme je jeste moznost ze kontakty nejsou na SIM, ale v tom starem telefonu, i ty maji vnitrni pamet na kontakty, nez zacnes tak tu SIM zkus v nejakem tretim telefonu jestli tam zkutecne jsou.
frenkie
Nové Androidě

Příspěvek od frenkie »

Dík za rady, aplikaci zkusím. Kontakty na sim určitě jsou, neboť jsem je právě přesouval z vnitřní paměti starého telefonu na sim, abych jenom dal sim do hujera a mohl rovnou volat atd. A ono nic...:-(
EDIT xGrany:
Necituj poslední příspěvek!Přečti si prosím pravidla fóra.

Jelikož se mi nepodařilo ze simky načíst kontakty do Haiera, postupoval jsem nakonec následovně:
1. připojil jsem starý telefon se simkou k PC a v obslužném programu k telefonu jsem načetl ony kontakty.
2. vyexportoval jsem je do fomátu vcard.
3. založil jsem si účet v Gmail
4. naimportoval jsem kontakty do účtu
5. v Haieru jsem se přihlásil do účtu a zadal synchronizaco kontaktů
6. Voalá! Kontakty v haieru načteny, mise dokončena. .-)

Tak asi takto, třeba se to bude někomu hodit.
bonifac83
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: w910

Příspěvek od bonifac83 »

Ahoj,
u jednoho kousku haiera, co jsem kupoval pro rodinu se objevil neprijemny problem. Stava se to, ze kdyz se z telefonu vola, druha strana spatne rozumi, telefonat je velmi tlumeny az nesrozumitelny. Zajimave je, ze kdyz se (na te poruchove w910) zapne hlasity hovor, problem zmizi. Take hlasove vyhledavani funguje dobre. Z vyse uvedeneho mam podezreni, ze by to mohla delat redukce sumu nebo nejaka ficura na vylepsovani hovoru rizena druhym mikrofonem. Zkousel jsem telefon prolejzat horem dolem snad hodinu a najit, kde se to vypina, bohuzel bez uspechu. Pritom jsem si jisty, ze jsem to nekde v nastaveni kdysi videl (ale uz si nepamatuju, jestli u tohohle telefonu :) ). Moje otazka tedy zni, jestli nevite, kde by se to dalo vypnout at uz v nastaveni, nebo i v nejakem konfiguracnim souboru primo v souborovem systemu telefonu?
Jinak je to haier w910 s androidem 4.1.2, system jsem do neho nahral pomoci zalohy v cwm recovery z meho vlastniho haiera (ktery uz pri koupi prisel rovnou s androidem 4.1.2). Zavada se zrejme projevje od sameho zacatku, zpocatku ale spise nahodile.
Dekuji za navrhy
Hark
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Motorola Defy - MB525

Příspěvek od Hark »

Ahoj,
zakoupil jsem neuspěšně flashnutýho Haiera, kterej se s novou ROM stále restartoval, stačilo udělat přes stoct recovery factory reset a wipe, teď telefon jede normálně s 4.0.4, ale nefunguje SIM, vůbec si to něřekne o PIN a ani nevidí IMEI, tak do něj chci zkusit dát jinou ROM.

Chtěl jsem ho přes CWM recovery přeflashovat, jenže patřím k těm, kterým se telefon hlásí jako V350, tudíž na něj nejde CWM flashnout. V zapnutým stavu se všechny ovladače nainstalují správně, ale ve fastboot se hlásí jako V350. Nevyřešil jste to někdo?

Jinak zkoušel jsem přes stock recovery nainstalovat ROM Elbuilt ze .zipu, ale po verifikaci balíčku to vypíše "Installation aborted."

Nenapadá někoho co s tím?
Díky ;)
Tomáš Kubec
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomáš Kubec »

IMEI ale instalací nové ROM neobnovíš.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play
Hark
Nové Androidě

Příspěvek od Hark »

Není ale možný, že IMEI ta špatná ROM prostě nevidí?
Tomáš Kubec
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomáš Kubec »

To pochybuji.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play
wadesss
Nové Androidě

Příspěvek od wadesss »

Zdravím.Chtěl jsem se zeptat,zda někdo používá Haiera pro VoIP.Mne se ho nepodařilo rozchodit :evil: .Buď mne protistrana vůbec neslyší,nebo se hovor po nějaké době přeruší.Používám CSipSimple, Rom mám orginál 4.0.4.Připojením na internet to není ,používám na své domácí wifi dva jiné telefony (android a symbian-na VoIP zatím bezkonkurenční) fungují bezchybně.Pokud má někdo zkušenosti s přesným nastavením,které mu funguje,byl bych rád pokud se podělí.
|Mio|
Robot

Příspěvek od |Mio| »

Ocividne ta aplikace neni vhodna/kompatibilni.

Proc nepouzijes integrovaneho klienta? Vlez do "sluchatka" a v nastavení máš nastavení pro SIP, tedy ve 4.1., ve 4.0.4 jsem si skoro jisty ze byl taky ale uz to nemam jak overit. Ve 4.1. se SIP od sbohempevnalinko.cz funguje jak ma.
evamilan
Nové Androidě

Příspěvek od evamilan »

Mám 4.1 a na CSipSimple mě jde Mikrotech i Odorik.Zkoušel jsem i integrovaného klienta a vše v pohodě.
wadesss
Nové Androidě

Příspěvek od wadesss »

Pro Mio.
Bohužel,já nemůžu najít,žádné nastavení SIP.Hledal jsem ve "sluchátko" v pravo dole "tři tečky" "nastavení" a v tomto menu mám první položku "Povolená telefonní čísla" a poslední položka je "Další nastavení"(pokud otevřu toto je tam pouze "ID volajícího" a "Další hovor na lince").Nikde žádné nastavení SIP.
Už jsem bezradný.
Hark
Nové Androidě

Příspěvek od Hark »

Podarilo se me vyresit problem s ovladacem, u kteryho se telefon hlasil jako V350 ve fastbootu. Nainstaloval jsem Android SDK a upravil ovladac podle ID hardwaru, postupoval jsem podle tohoto navodu: http://www.davinciunltd.com/2011/10/hac ... acer-a500/
Pak slo krasne flashnout ROM i CWM.

IMEI uz telefon vidi, silu signalu taky, ale porad me to nebere SIM kartu. Po vlozeni v zapnutym stavu telefon napise, ze se restartuje, ale po restartu stejne nic :( Zkousel jsem ruzny rom a 2 verze zakladniho pasma, ale bez vysledku.
Kdyz dam vyhledat site, tak to dokonce vsechny operatory vidi, ale nemuzu se k nim pripojit.
S timto se nikdo nesetkal?
Naposledy upravil(a) Hark dne pon 27. led 2014 17:53:27, celkem upraveno 1 x.
|Mio|
Robot

Příspěvek od |Mio| »

wadesss píše:Pro Mio.
Bohužel,já nemůžu najít,žádné nastavení SIP.Hledal jsem ve "sluchátko" v pravo dole "tři tečky" "nastavení" a v tomto menu mám první položku "Povolená telefonní čísla" a poslední položka je "Další nastavení"(pokud otevřu toto je tam pouze "ID volajícího" a "Další hovor na lince").Nikde žádné nastavení SIP.
Už jsem bezradný.
Tak jdi cestou nejmensiho odporu a prejdi na 4.1. .-)
wadesss
Nové Androidě

Příspěvek od wadesss »

Tak jsem vyzkoušel snad všechny SIP klienty a nakonec jsem slavil úspěch.Pro ostatní pokud by měl někdo stejné problémy jako já.Mám android 4.0.4 a funguje mi pouze ZOIPER (tedy z těch co jsem zkoušel).Používám Odorik a Voocall.Nevím jak příchozí hovory to nepoužívám.
puyol
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G LTE a Haier W910 co stavkuje
Rom: Haier - zaty 4.1.2.

Příspěvek od puyol »

Tak mě konečně přišel Haier, dám si tam zatyho rom. Akorát jsem asi slepej, řekne mi někdo, kde bych stáhnul poslední verzi? Díky
gersa
Droid
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad

Příspěvek od gersa »

Ze by tady?
vali
Nové Androidě
Tablet: Ramos i9
Rom: Elbuit v5.2

Příspěvek od vali »

Problémy s mikrofonem jsem vyřešil modifikací souboru build.prop
Stačí najít radek kde je:
Mic = digital a změnit to na
Mic = analog
Není to přesně ten název příkazu v build.prop ale vy už to nějak najdete. Důležitá je ta změna na analog. Restart telefonu a pak už by neměl být problém s hlasitostí..
Jen dodám že na modifikaci build.prop je potřeba root.
puyol
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G LTE a Haier W910 co stavkuje
Rom: Haier - zaty 4.1.2.

Příspěvek od puyol »

gersa píše:Ze by tady?
Dík, samozřejmě jsem to pak našel, takže nainstalováno, zatymu posílám dík a něco na pivo
Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“