Ostatní asijské telefony ⇒ Haier W910 IP54
Moderátor: Moderátoři čínských mobilů
-
- Stálý androiďák
- Typ mobilu / ROM: THL T11
Re: Haier W910 IP54
Presne. ako sa tu pise. Tie ich nabijacky su mizerne a neriskoval by som ju nechat zapnutu cez noc, nech mi to vsetko doma nevyhori.
Vyborne nabijacky su Samsung ETA-U90E.
Vyborne nabijacky su Samsung ETA-U90E.
-
- Stálý androiďák
- Typ mobilu / ROM: Motorola Defy 4.4. Haier W910 4.1.2 a JIAYU G3T
- Rom: CM10.2 (Defy)
Já měl přibalenou klasickou USB nabíječku, takže bez redukce a nabíjí úplně v pohodě.
@telefon
@telefon
-
- Stálý androiďák
- Typ mobilu / ROM: Samsung S3 NEO stock
- Tablet: Nexus 7 (2013)
- Rom: stock
mně přišla s US nabíječkou a bez redukce (kupováno v ČR)
Nokia E71 -> LG GT540 (2.1) & SE Xperia X8 (2.3) -> HTC EVO 3D -> Samsung S3 NEO (+ Nexus 7 II)
-
- Stálý androiďák
- Typ mobilu / ROM: Vernee Apollo Lite
Můžeš mi poslat jakou nabíječku jsi kupoval? Potřeboval bych nějaký typ. Díky
-
- Stálý androiďák
- Typ mobilu / ROM: Vernee Apollo Lite
eddie29 píše:Resil tady nekdo ze se telefon prestal nabijet?
Zajímalo by mě jak to dopadlo s tim nabíjením? Vyřešil jsi to nějak?
-
- Stálý androiďák
- Typ mobilu / ROM: Samsung S3 NEO stock
- Tablet: Nexus 7 (2013)
- Rom: stock
Já jsem včera koupil tuhle a vyzkoušel že funguje.lachatol píše:Můžeš mi poslat jakou nabíječku jsi kupoval? Potřeboval bych nějaký typ. Díky
http://www.czc.cz/nabijecka-usb-univers ... 74/produkt
Dokonce jsem ji (mimo kabel a autonabíječku) dal i do krabice od Haiera, takže to dcera dostane jako dárek vše pohromadě (a mně ještě zbyde autonabíječka

Nokia E71 -> LG GT540 (2.1) & SE Xperia X8 (2.3) -> HTC EVO 3D -> Samsung S3 NEO (+ Nexus 7 II)
-
- Nové Androidě
- Typ mobilu / ROM: Haier W910
- Tablet: Manta mid08
Zdravím
možná to už to někde bylo, ale jak máte rozdělené Interní úložiště u Hujera ? Jde mi o to že mám Interní úložiště rozdělené na 2 části a až potom mám Externí paměťovou kartu, takže nevím jak dosáhnout toho abych mohl instalovat Aplikace na SDKartu. Jako Prefered instalation folder jde totiž nastavit buď Interní uložiště 1 nebo 2* (*i když se tváří jako SDkarta) ale ne SDKarta. Dá se to nějak naformátovat zpět ? Pokud ne tak už sem si celkem zvyknul, ale přece jen mě láká nainstalovat i nějakou tu větší hru.
Přítelkyni jsem zakoupil Lenovo A820 a ta má interní úložiště jedno a funguje to jak má.
Díky za kteroukoliv odpověď
možná to už to někde bylo, ale jak máte rozdělené Interní úložiště u Hujera ? Jde mi o to že mám Interní úložiště rozdělené na 2 části a až potom mám Externí paměťovou kartu, takže nevím jak dosáhnout toho abych mohl instalovat Aplikace na SDKartu. Jako Prefered instalation folder jde totiž nastavit buď Interní uložiště 1 nebo 2* (*i když se tváří jako SDkarta) ale ne SDKarta. Dá se to nějak naformátovat zpět ? Pokud ne tak už sem si celkem zvyknul, ale přece jen mě láká nainstalovat i nějakou tu větší hru.
Přítelkyni jsem zakoupil Lenovo A820 a ta má interní úložiště jedno a funguje to jak má.
Díky za kteroukoliv odpověď
-
- Stálý androiďák
- Typ mobilu / ROM: s III
Hele normalne jsem rekl segre, at ho tam proste necha celou noc a kdyz jsem ji rano volal, tak mi rekla ze je nabitej a normalne jde nabijet bez problemu. Talze takovej divnej problemlachatol píše:eddie29 píše:Resil tady nekdo ze se telefon prestal nabijet?
Zajímalo by mě jak to dopadlo s tim nabíjením? Vyřešil jsi to nějak?

-
- Nové Androidě
- Typ mobilu / ROM: LG Ku990i
Mám tento problém: Haier nenančetl vůbec data ze SIM a tak mám seznam kontaktů a sms prázdný(má jich tam být několik desítek). K síti (mobil,cz) přihlášený je. V předchozím telefonu bez op.systému se všechny data načítají normálně. Kde udělali soudruzi z NDR chybu? Nemám něco špatně nastavené? Prosím zkuste poradit.
- Jumbo78
- Administrátor
- Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
- Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
- Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Máš nastaveno zobrazení kontaktů ze SIM v aplikaci, která kontakty na tvém telefonu obsluhuje?
@phablet
@phablet

-
- Nové Androidě
Mám nastaveno zobrazení všech kontaktů a ani ň. To samé sms, které jsou na kartě uloženy nejsou k přečtení. Jsem z toho poněkud rozčarován,můj první smartphone a takové komplikace. Nemohou být třeba data na sim uloženy v nějakém formátu, který haier není schopen číst?
- |Mio|
- Robot
- Typ mobilu / ROM: Realme 7 5G - A11 + Leago Elite 6 - A 5.1
- Mobil 2 / ROM: Umidigi F2 - A10 + Ulefone Power 3 - A7 + Nokia 1
Pouzij aplikaci SIM Contacts k zkopirovani kontaktu do telefonu.
Jinak kontakty ze SIM zobrazit umi, ale uz z hlavy nedam kde to zatraceny nastaveni je. Hledal jsem ho taky dlouho.
Jinak samozrejme je jeste moznost ze kontakty nejsou na SIM, ale v tom starem telefonu, i ty maji vnitrni pamet na kontakty, nez zacnes tak tu SIM zkus v nejakem tretim telefonu jestli tam zkutecne jsou.
Jinak kontakty ze SIM zobrazit umi, ale uz z hlavy nedam kde to zatraceny nastaveni je. Hledal jsem ho taky dlouho.
Jinak samozrejme je jeste moznost ze kontakty nejsou na SIM, ale v tom starem telefonu, i ty maji vnitrni pamet na kontakty, nez zacnes tak tu SIM zkus v nejakem tretim telefonu jestli tam zkutecne jsou.
-
- Nové Androidě
Dík za rady, aplikaci zkusím. Kontakty na sim určitě jsou, neboť jsem je právě přesouval z vnitřní paměti starého telefonu na sim, abych jenom dal sim do hujera a mohl rovnou volat atd. A ono nic...
EDIT xGrany:
Necituj poslední příspěvek!Přečti si prosím pravidla fóra.
Jelikož se mi nepodařilo ze simky načíst kontakty do Haiera, postupoval jsem nakonec následovně:
1. připojil jsem starý telefon se simkou k PC a v obslužném programu k telefonu jsem načetl ony kontakty.
2. vyexportoval jsem je do fomátu vcard.
3. založil jsem si účet v Gmail
4. naimportoval jsem kontakty do účtu
5. v Haieru jsem se přihlásil do účtu a zadal synchronizaco kontaktů
6. Voalá! Kontakty v haieru načteny, mise dokončena. .-)
Tak asi takto, třeba se to bude někomu hodit.

EDIT xGrany:
Necituj poslední příspěvek!Přečti si prosím pravidla fóra.
Jelikož se mi nepodařilo ze simky načíst kontakty do Haiera, postupoval jsem nakonec následovně:
1. připojil jsem starý telefon se simkou k PC a v obslužném programu k telefonu jsem načetl ony kontakty.
2. vyexportoval jsem je do fomátu vcard.
3. založil jsem si účet v Gmail
4. naimportoval jsem kontakty do účtu
5. v Haieru jsem se přihlásil do účtu a zadal synchronizaco kontaktů
6. Voalá! Kontakty v haieru načteny, mise dokončena. .-)
Tak asi takto, třeba se to bude někomu hodit.
Ahoj,
u jednoho kousku haiera, co jsem kupoval pro rodinu se objevil neprijemny problem. Stava se to, ze kdyz se z telefonu vola, druha strana spatne rozumi, telefonat je velmi tlumeny az nesrozumitelny. Zajimave je, ze kdyz se (na te poruchove w910) zapne hlasity hovor, problem zmizi. Take hlasove vyhledavani funguje dobre. Z vyse uvedeneho mam podezreni, ze by to mohla delat redukce sumu nebo nejaka ficura na vylepsovani hovoru rizena druhym mikrofonem. Zkousel jsem telefon prolejzat horem dolem snad hodinu a najit, kde se to vypina, bohuzel bez uspechu. Pritom jsem si jisty, ze jsem to nekde v nastaveni kdysi videl (ale uz si nepamatuju, jestli u tohohle telefonu
). Moje otazka tedy zni, jestli nevite, kde by se to dalo vypnout at uz v nastaveni, nebo i v nejakem konfiguracnim souboru primo v souborovem systemu telefonu?
Jinak je to haier w910 s androidem 4.1.2, system jsem do neho nahral pomoci zalohy v cwm recovery z meho vlastniho haiera (ktery uz pri koupi prisel rovnou s androidem 4.1.2). Zavada se zrejme projevje od sameho zacatku, zpocatku ale spise nahodile.
Dekuji za navrhy
u jednoho kousku haiera, co jsem kupoval pro rodinu se objevil neprijemny problem. Stava se to, ze kdyz se z telefonu vola, druha strana spatne rozumi, telefonat je velmi tlumeny az nesrozumitelny. Zajimave je, ze kdyz se (na te poruchove w910) zapne hlasity hovor, problem zmizi. Take hlasove vyhledavani funguje dobre. Z vyse uvedeneho mam podezreni, ze by to mohla delat redukce sumu nebo nejaka ficura na vylepsovani hovoru rizena druhym mikrofonem. Zkousel jsem telefon prolejzat horem dolem snad hodinu a najit, kde se to vypina, bohuzel bez uspechu. Pritom jsem si jisty, ze jsem to nekde v nastaveni kdysi videl (ale uz si nepamatuju, jestli u tohohle telefonu

Jinak je to haier w910 s androidem 4.1.2, system jsem do neho nahral pomoci zalohy v cwm recovery z meho vlastniho haiera (ktery uz pri koupi prisel rovnou s androidem 4.1.2). Zavada se zrejme projevje od sameho zacatku, zpocatku ale spise nahodile.
Dekuji za navrhy
-
- Nové Androidě
- Typ mobilu / ROM: Motorola Defy - MB525
Ahoj,
zakoupil jsem neuspěšně flashnutýho Haiera, kterej se s novou ROM stále restartoval, stačilo udělat přes stoct recovery factory reset a wipe, teď telefon jede normálně s 4.0.4, ale nefunguje SIM, vůbec si to něřekne o PIN a ani nevidí IMEI, tak do něj chci zkusit dát jinou ROM.
Chtěl jsem ho přes CWM recovery přeflashovat, jenže patřím k těm, kterým se telefon hlásí jako V350, tudíž na něj nejde CWM flashnout. V zapnutým stavu se všechny ovladače nainstalují správně, ale ve fastboot se hlásí jako V350. Nevyřešil jste to někdo?
Jinak zkoušel jsem přes stock recovery nainstalovat ROM Elbuilt ze .zipu, ale po verifikaci balíčku to vypíše "Installation aborted."
Nenapadá někoho co s tím?
Díky
zakoupil jsem neuspěšně flashnutýho Haiera, kterej se s novou ROM stále restartoval, stačilo udělat přes stoct recovery factory reset a wipe, teď telefon jede normálně s 4.0.4, ale nefunguje SIM, vůbec si to něřekne o PIN a ani nevidí IMEI, tak do něj chci zkusit dát jinou ROM.
Chtěl jsem ho přes CWM recovery přeflashovat, jenže patřím k těm, kterým se telefon hlásí jako V350, tudíž na něj nejde CWM flashnout. V zapnutým stavu se všechny ovladače nainstalují správně, ale ve fastboot se hlásí jako V350. Nevyřešil jste to někdo?
Jinak zkoušel jsem přes stock recovery nainstalovat ROM Elbuilt ze .zipu, ale po verifikaci balíčku to vypíše "Installation aborted."
Nenapadá někoho co s tím?
Díky

- Tomáš Kubec
- Moderátor
- Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
- Kontaktovat uživatele:
IMEI ale instalací nové ROM neobnovíš.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play
-
- Nové Androidě
Není ale možný, že IMEI ta špatná ROM prostě nevidí?
- Tomáš Kubec
- Moderátor
- Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
- Kontaktovat uživatele:
To pochybuji.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play
-
- Nové Androidě
Zdravím.Chtěl jsem se zeptat,zda někdo používá Haiera pro VoIP.Mne se ho nepodařilo rozchodit
.Buď mne protistrana vůbec neslyší,nebo se hovor po nějaké době přeruší.Používám CSipSimple, Rom mám orginál 4.0.4.Připojením na internet to není ,používám na své domácí wifi dva jiné telefony (android a symbian-na VoIP zatím bezkonkurenční) fungují bezchybně.Pokud má někdo zkušenosti s přesným nastavením,které mu funguje,byl bych rád pokud se podělí.

- |Mio|
- Robot
Ocividne ta aplikace neni vhodna/kompatibilni.
Proc nepouzijes integrovaneho klienta? Vlez do "sluchatka" a v nastavení máš nastavení pro SIP, tedy ve 4.1., ve 4.0.4 jsem si skoro jisty ze byl taky ale uz to nemam jak overit. Ve 4.1. se SIP od sbohempevnalinko.cz funguje jak ma.
Proc nepouzijes integrovaneho klienta? Vlez do "sluchatka" a v nastavení máš nastavení pro SIP, tedy ve 4.1., ve 4.0.4 jsem si skoro jisty ze byl taky ale uz to nemam jak overit. Ve 4.1. se SIP od sbohempevnalinko.cz funguje jak ma.
-
- Nové Androidě
Mám 4.1 a na CSipSimple mě jde Mikrotech i Odorik.Zkoušel jsem i integrovaného klienta a vše v pohodě.
-
- Nové Androidě
Pro Mio.
Bohužel,já nemůžu najít,žádné nastavení SIP.Hledal jsem ve "sluchátko" v pravo dole "tři tečky" "nastavení" a v tomto menu mám první položku "Povolená telefonní čísla" a poslední položka je "Další nastavení"(pokud otevřu toto je tam pouze "ID volajícího" a "Další hovor na lince").Nikde žádné nastavení SIP.
Už jsem bezradný.
Bohužel,já nemůžu najít,žádné nastavení SIP.Hledal jsem ve "sluchátko" v pravo dole "tři tečky" "nastavení" a v tomto menu mám první položku "Povolená telefonní čísla" a poslední položka je "Další nastavení"(pokud otevřu toto je tam pouze "ID volajícího" a "Další hovor na lince").Nikde žádné nastavení SIP.
Už jsem bezradný.
-
- Nové Androidě
Podarilo se me vyresit problem s ovladacem, u kteryho se telefon hlasil jako V350 ve fastbootu. Nainstaloval jsem Android SDK a upravil ovladac podle ID hardwaru, postupoval jsem podle tohoto navodu: http://www.davinciunltd.com/2011/10/hac ... acer-a500/
Pak slo krasne flashnout ROM i CWM.
IMEI uz telefon vidi, silu signalu taky, ale porad me to nebere SIM kartu. Po vlozeni v zapnutym stavu telefon napise, ze se restartuje, ale po restartu stejne nic
Zkousel jsem ruzny rom a 2 verze zakladniho pasma, ale bez vysledku.
Kdyz dam vyhledat site, tak to dokonce vsechny operatory vidi, ale nemuzu se k nim pripojit.
S timto se nikdo nesetkal?
Pak slo krasne flashnout ROM i CWM.
IMEI uz telefon vidi, silu signalu taky, ale porad me to nebere SIM kartu. Po vlozeni v zapnutym stavu telefon napise, ze se restartuje, ale po restartu stejne nic

Kdyz dam vyhledat site, tak to dokonce vsechny operatory vidi, ale nemuzu se k nim pripojit.
S timto se nikdo nesetkal?
Naposledy upravil(a) Hark dne pon 27. led 2014 17:53:27, celkem upraveno 1 x.
- |Mio|
- Robot
Tak jdi cestou nejmensiho odporu a prejdi na 4.1. .-)wadesss píše:Pro Mio.
Už jsem bezradný.
-
- Nové Androidě
Tak jsem vyzkoušel snad všechny SIP klienty a nakonec jsem slavil úspěch.Pro ostatní pokud by měl někdo stejné problémy jako já.Mám android 4.0.4 a funguje mi pouze ZOIPER (tedy z těch co jsem zkoušel).Používám Odorik a Voocall.Nevím jak příchozí hovory to nepoužívám.
-
- Nové Androidě
- Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G LTE a Haier W910 co stavkuje
- Rom: Haier - zaty 4.1.2.
Tak mě konečně přišel Haier, dám si tam zatyho rom. Akorát jsem asi slepej, řekne mi někdo, kde bych stáhnul poslední verzi? Díky
-
- Nové Androidě
- Tablet: Ramos i9
- Rom: Elbuit v5.2
Problémy s mikrofonem jsem vyřešil modifikací souboru build.prop
Stačí najít radek kde je:
Mic = digital a změnit to na
Mic = analog
Není to přesně ten název příkazu v build.prop ale vy už to nějak najdete. Důležitá je ta změna na analog. Restart telefonu a pak už by neměl být problém s hlasitostí..
Jen dodám že na modifikaci build.prop je potřeba root.
Stačí najít radek kde je:
Mic = digital a změnit to na
Mic = analog
Není to přesně ten název příkazu v build.prop ale vy už to nějak najdete. Důležitá je ta změna na analog. Restart telefonu a pak už by neměl být problém s hlasitostí..
Jen dodám že na modifikaci build.prop je potřeba root.
-
- Nové Androidě
- Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G LTE a Haier W910 co stavkuje
- Rom: Haier - zaty 4.1.2.
Dík, samozřejmě jsem to pak našel, takže nainstalováno, zatymu posílám dík a něco na pivogersa píše:Ze by tady?