Ostatní asijské telefonyHaier W910 IP54

Odpovědět

Luko69
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: pon 09. zář 2013 16:45:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T11

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Luko69 » sob 18. led 2014 15:10:50

Presne. ako sa tu pise. Tie ich nabijacky su mizerne a neriskoval by som ju nechat zapnutu cez noc, nech mi to vsetko doma nevyhori.
Vyborne nabijacky su Samsung ETA-U90E.





siki.tom
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: ned 26. srp 2012 12:58:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Motorola Defy 4.4. Haier W910 4.1.2 a JIAYU G3T
Rom: CM10.2 (Defy)

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od siki.tom » sob 18. led 2014 20:58:03

Já měl přibalenou klasickou USB nabíječku, takže bez redukce a nabíjí úplně v pohodě.

@telefon    


libora
Stálý androiďák
Příspěvky: 156
Registrován: sob 17. črc 2010 20:25:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 NEO stock
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: stock
Bydliště: Chomutov, Praha, Moldava

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od libora » pon 20. led 2014 8:22:49

mně přišla s US nabíječkou a bez redukce (kupováno v ČR)
Nokia E71 -> LG GT540 (2.1) & SE Xperia X8 (2.3) -> HTC EVO 3D -> Samsung S3 NEO (+ Nexus 7 II)


lachatol
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: pát 19. říj 2012 11:45:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vernee Apollo Lite

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od lachatol » pon 20. led 2014 10:25:45

Můžeš mi poslat jakou nabíječku jsi kupoval? Potřeboval bych nějaký typ. Díky


lachatol
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: pát 19. říj 2012 11:45:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vernee Apollo Lite

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od lachatol » pon 20. led 2014 10:26:49

eddie29 píše:Resil tady nekdo ze se telefon prestal nabijet?

Zajímalo by mě jak to dopadlo s tim nabíjením? Vyřešil jsi to nějak?



libora
Stálý androiďák
Příspěvky: 156
Registrován: sob 17. črc 2010 20:25:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 NEO stock
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: stock
Bydliště: Chomutov, Praha, Moldava

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od libora » úte 21. led 2014 8:21:47

lachatol píše:Můžeš mi poslat jakou nabíječku jsi kupoval? Potřeboval bych nějaký typ. Díky
Já jsem včera koupil tuhle a vyzkoušel že funguje.
http://www.czc.cz/nabijecka-usb-univers ... 74/produkt
Dokonce jsem ji (mimo kabel a autonabíječku) dal i do krabice od Haiera, takže to dcera dostane jako dárek vše pohromadě (a mně ještě zbyde autonabíječka :D)
Nokia E71 -> LG GT540 (2.1) & SE Xperia X8 (2.3) -> HTC EVO 3D -> Samsung S3 NEO (+ Nexus 7 II)


ipleva
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 28. zář 2013 19:23:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910
Tablet: Manta mid08

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od ipleva » úte 21. led 2014 18:51:19

Zdravím

možná to už to někde bylo, ale jak máte rozdělené Interní úložiště u Hujera ? Jde mi o to že mám Interní úložiště rozdělené na 2 části a až potom mám Externí paměťovou kartu, takže nevím jak dosáhnout toho abych mohl instalovat Aplikace na SDKartu. Jako Prefered instalation folder jde totiž nastavit buď Interní uložiště 1 nebo 2* (*i když se tváří jako SDkarta) ale ne SDKarta. Dá se to nějak naformátovat zpět ? Pokud ne tak už sem si celkem zvyknul, ale přece jen mě láká nainstalovat i nějakou tu větší hru.

Přítelkyni jsem zakoupil Lenovo A820 a ta má interní úložiště jedno a funguje to jak má.

Díky za kteroukoliv odpověď

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » úte 21. led 2014 20:20:21



eddie29
Stálý androiďák
Příspěvky: 135
Registrován: čtv 29. pro 2011 16:42:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: s III

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od eddie29 » úte 21. led 2014 21:34:03

lachatol píše:
eddie29 píše:Resil tady nekdo ze se telefon prestal nabijet?

Zajímalo by mě jak to dopadlo s tim nabíjením? Vyřešil jsi to nějak?
Hele normalne jsem rekl segre, at ho tam proste necha celou noc a kdyz jsem ji rano volal, tak mi rekla ze je nabitej a normalne jde nabijet bez problemu. Talze takovej divnej problem :-(


frenkie
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 16. říj 2013 13:26:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Ku990i

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od frenkie » stř 22. led 2014 16:46:58

Mám tento problém: Haier nenančetl vůbec data ze SIM a tak mám seznam kontaktů a sms prázdný(má jich tam být několik desítek). K síti (mobil,cz) přihlášený je. V předchozím telefonu bez op.systému se všechny data načítají normálně. Kde udělali soudruzi z NDR chybu? Nemám něco špatně nastavené? Prosím zkuste poradit.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11319
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Jumbo78 » stř 22. led 2014 16:49:52

Máš nastaveno zobrazení kontaktů ze SIM v aplikaci, která kontakty na tvém telefonu obsluhuje?

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


frenkie
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 16. říj 2013 13:26:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Ku990i

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od frenkie » stř 22. led 2014 17:02:13

Mám nastaveno zobrazení všech kontaktů a ani ň. To samé sms, které jsou na kartě uloženy nejsou k přečtení. Jsem z toho poněkud rozčarován,můj první smartphone a takové komplikace. Nemohou být třeba data na sim uloženy v nějakém formátu, který haier není schopen číst?

Uživatelský avatar

|Mio|
Robot
Příspěvky: 870
Registrován: ned 15. črc 2012 9:13:49
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3
Mobil 2 / ROM: iNew U3 + Power 2

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od |Mio| » stř 22. led 2014 18:35:34

Pouzij aplikaci SIM Contacts k zkopirovani kontaktu do telefonu.

Jinak kontakty ze SIM zobrazit umi, ale uz z hlavy nedam kde to zatraceny nastaveni je. Hledal jsem ho taky dlouho.

Jinak samozrejme je jeste moznost ze kontakty nejsou na SIM, ale v tom starem telefonu, i ty maji vnitrni pamet na kontakty, nez zacnes tak tu SIM zkus v nejakem tretim telefonu jestli tam zkutecne jsou.


frenkie
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 16. říj 2013 13:26:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Ku990i

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od frenkie » stř 22. led 2014 18:49:28

Dík za rady, aplikaci zkusím. Kontakty na sim určitě jsou, neboť jsem je právě přesouval z vnitřní paměti starého telefonu na sim, abych jenom dal sim do hujera a mohl rovnou volat atd. A ono nic...:-(
EDIT xGrany:
Necituj poslední příspěvek!Přečti si prosím pravidla fóra.


Jelikož se mi nepodařilo ze simky načíst kontakty do Haiera, postupoval jsem nakonec následovně:
1. připojil jsem starý telefon se simkou k PC a v obslužném programu k telefonu jsem načetl ony kontakty.
2. vyexportoval jsem je do fomátu vcard.
3. založil jsem si účet v Gmail
4. naimportoval jsem kontakty do účtu
5. v Haieru jsem se přihlásil do účtu a zadal synchronizaco kontaktů
6. Voalá! Kontakty v haieru načteny, mise dokončena. .-)

Tak asi takto, třeba se to bude někomu hodit.


bonifac83
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pon 28. říj 2013 19:06:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: w910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od bonifac83 » pát 24. led 2014 13:01:23

Ahoj,
u jednoho kousku haiera, co jsem kupoval pro rodinu se objevil neprijemny problem. Stava se to, ze kdyz se z telefonu vola, druha strana spatne rozumi, telefonat je velmi tlumeny az nesrozumitelny. Zajimave je, ze kdyz se (na te poruchove w910) zapne hlasity hovor, problem zmizi. Take hlasove vyhledavani funguje dobre. Z vyse uvedeneho mam podezreni, ze by to mohla delat redukce sumu nebo nejaka ficura na vylepsovani hovoru rizena druhym mikrofonem. Zkousel jsem telefon prolejzat horem dolem snad hodinu a najit, kde se to vypina, bohuzel bez uspechu. Pritom jsem si jisty, ze jsem to nekde v nastaveni kdysi videl (ale uz si nepamatuju, jestli u tohohle telefonu :) ). Moje otazka tedy zni, jestli nevite, kde by se to dalo vypnout at uz v nastaveni, nebo i v nejakem konfiguracnim souboru primo v souborovem systemu telefonu?
Jinak je to haier w910 s androidem 4.1.2, system jsem do neho nahral pomoci zalohy v cwm recovery z meho vlastniho haiera (ktery uz pri koupi prisel rovnou s androidem 4.1.2). Zavada se zrejme projevje od sameho zacatku, zpocatku ale spise nahodile.
Dekuji za navrhy


Hark
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: ned 12. úno 2012 12:06:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Defy - MB525

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Hark » pát 24. led 2014 17:10:04

Ahoj,
zakoupil jsem neuspěšně flashnutýho Haiera, kterej se s novou ROM stále restartoval, stačilo udělat přes stoct recovery factory reset a wipe, teď telefon jede normálně s 4.0.4, ale nefunguje SIM, vůbec si to něřekne o PIN a ani nevidí IMEI, tak do něj chci zkusit dát jinou ROM.

Chtěl jsem ho přes CWM recovery přeflashovat, jenže patřím k těm, kterým se telefon hlásí jako V350, tudíž na něj nejde CWM flashnout. V zapnutým stavu se všechny ovladače nainstalují správně, ale ve fastboot se hlásí jako V350. Nevyřešil jste to někdo?

Jinak zkoušel jsem přes stock recovery nainstalovat ROM Elbuilt ze .zipu, ale po verifikaci balíčku to vypíše "Installation aborted."

Nenapadá někoho co s tím?
Díky ;)

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát 24. led 2014 17:25:39

IMEI ale instalací nové ROM neobnovíš.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Hark
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: ned 12. úno 2012 12:06:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Defy - MB525

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Hark » pát 24. led 2014 18:02:18

Není ale možný, že IMEI ta špatná ROM prostě nevidí?

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát 24. led 2014 18:10:54

To pochybuji.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


wadesss
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 11. říj 2013 9:55:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od wadesss » ned 26. led 2014 11:26:52

Zdravím.Chtěl jsem se zeptat,zda někdo používá Haiera pro VoIP.Mne se ho nepodařilo rozchodit :evil: .Buď mne protistrana vůbec neslyší,nebo se hovor po nějaké době přeruší.Používám CSipSimple, Rom mám orginál 4.0.4.Připojením na internet to není ,používám na své domácí wifi dva jiné telefony (android a symbian-na VoIP zatím bezkonkurenční) fungují bezchybně.Pokud má někdo zkušenosti s přesným nastavením,které mu funguje,byl bych rád pokud se podělí.

Uživatelský avatar

|Mio|
Robot
Příspěvky: 870
Registrován: ned 15. črc 2012 9:13:49
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3
Mobil 2 / ROM: iNew U3 + Power 2

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od |Mio| » ned 26. led 2014 21:50:05

Ocividne ta aplikace neni vhodna/kompatibilni.

Proc nepouzijes integrovaneho klienta? Vlez do "sluchatka" a v nastavení máš nastavení pro SIP, tedy ve 4.1., ve 4.0.4 jsem si skoro jisty ze byl taky ale uz to nemam jak overit. Ve 4.1. se SIP od sbohempevnalinko.cz funguje jak ma.


evamilan
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pát 27. pro 2013 5:53:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od evamilan » ned 26. led 2014 23:39:00

Mám 4.1 a na CSipSimple mě jde Mikrotech i Odorik.Zkoušel jsem i integrovaného klienta a vše v pohodě.


wadesss
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 11. říj 2013 9:55:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od wadesss » pon 27. led 2014 16:44:08

Pro Mio.
Bohužel,já nemůžu najít,žádné nastavení SIP.Hledal jsem ve "sluchátko" v pravo dole "tři tečky" "nastavení" a v tomto menu mám první položku "Povolená telefonní čísla" a poslední položka je "Další nastavení"(pokud otevřu toto je tam pouze "ID volajícího" a "Další hovor na lince").Nikde žádné nastavení SIP.
Už jsem bezradný.


Hark
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: ned 12. úno 2012 12:06:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Defy - MB525

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od Hark » pon 27. led 2014 17:12:14

Podarilo se me vyresit problem s ovladacem, u kteryho se telefon hlasil jako V350 ve fastbootu. Nainstaloval jsem Android SDK a upravil ovladac podle ID hardwaru, postupoval jsem podle tohoto navodu: http://www.davinciunltd.com/2011/10/hac ... acer-a500/
Pak slo krasne flashnout ROM i CWM.

IMEI uz telefon vidi, silu signalu taky, ale porad me to nebere SIM kartu. Po vlozeni v zapnutym stavu telefon napise, ze se restartuje, ale po restartu stejne nic :( Zkousel jsem ruzny rom a 2 verze zakladniho pasma, ale bez vysledku.
Kdyz dam vyhledat site, tak to dokonce vsechny operatory vidi, ale nemuzu se k nim pripojit.
S timto se nikdo nesetkal?
Naposledy upravil(a) Hark dne pon 27. led 2014 17:53:27, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

|Mio|
Robot
Příspěvky: 870
Registrován: ned 15. črc 2012 9:13:49
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3
Mobil 2 / ROM: iNew U3 + Power 2

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od |Mio| » pon 27. led 2014 17:51:14

wadesss píše:Pro Mio.
Bohužel,já nemůžu najít,žádné nastavení SIP.Hledal jsem ve "sluchátko" v pravo dole "tři tečky" "nastavení" a v tomto menu mám první položku "Povolená telefonní čísla" a poslední položka je "Další nastavení"(pokud otevřu toto je tam pouze "ID volajícího" a "Další hovor na lince").Nikde žádné nastavení SIP.
Už jsem bezradný.
Tak jdi cestou nejmensiho odporu a prejdi na 4.1. .-)


wadesss
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 11. říj 2013 9:55:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od wadesss » stř 29. led 2014 15:44:01

Tak jsem vyzkoušel snad všechny SIP klienty a nakonec jsem slavil úspěch.Pro ostatní pokud by měl někdo stejné problémy jako já.Mám android 4.0.4 a funguje mi pouze ZOIPER (tedy z těch co jsem zkoušel).Používám Odorik a Voocall.Nevím jak příchozí hovory to nepoužívám.


puyol
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pát 06. pro 2013 13:11:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G LTE a Haier W910 co stavkuje
Rom: Haier - zaty 4.1.2.

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od puyol » čtv 30. led 2014 10:48:29

Tak mě konečně přišel Haier, dám si tam zatyho rom. Akorát jsem asi slepej, řekne mi někdo, kde bych stáhnul poslední verzi? Díky

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od gersa » čtv 30. led 2014 13:48:35

Ze by tady?


vali
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 31. led 2014 5:14:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910
Tablet: Ramos i9
Rom: Elbuit v5.2

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od vali » pát 31. led 2014 5:29:43

Problémy s mikrofonem jsem vyřešil modifikací souboru build.prop
Stačí najít radek kde je:
Mic = digital a změnit to na
Mic = analog
Není to přesně ten název příkazu v build.prop ale vy už to nějak najdete. Důležitá je ta změna na analog. Restart telefonu a pak už by neměl být problém s hlasitostí..
Jen dodám že na modifikaci build.prop je potřeba root.


puyol
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pát 06. pro 2013 13:11:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G LTE a Haier W910 co stavkuje
Rom: Haier - zaty 4.1.2.

Re: Haier W910 IP54

Příspěvek od puyol » pát 31. led 2014 10:27:12

gersa píše:Ze by tady?
Dík, samozřejmě jsem to pak našel, takže nainstalováno, zatymu posílám dík a něco na pivo

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host