Ostatní asijské telefonyFAEA F1 + čeština ke stažení

Odpovědět

LukeNobody
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 10. led 2014 18:19:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HUAWEI Ascend Y300

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od LukeNobody » pát 10. led 2014 20:35:04

Nic, akorát to rozezná že jsem něco připojil.




Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od gersa » pát 10. led 2014 20:36:53

To by melo stacit na to, abys to flasnul pres "flash tool"


LukeNobody
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 10. led 2014 18:19:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HUAWEI Ascend Y300

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od LukeNobody » pát 10. led 2014 20:55:55

To jsem samozřejmě zkoušel (přes QDL.exe - přímo ze stránek výrobce), bohužel mi to neustále píše "Device is not Ready!". :cry:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
HunCZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 199
Registrován: stř 19. zář 2012 18:09:31
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Umidigi Z Pro
Mobil 2 / ROM: Ele P9000
Rom: 7.1.1
Bydliště: Vsetín

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od HunCZ » sob 11. led 2014 12:19:25

Jak tady může nějaký neznalec (píšu hodně slušně) doporučovat flash přes flash tool, když FT je POUZE PRO PROCESORY MTK!!!! S Qualcomm se o to v žádném případě nepokoušejte!!!! Proto je dán k dispozici nástroj od výrobců pro flash FAEA F1, ale dělá se to úplně jinou metodou a nástroji!!! Bože bože, tady vážně radí každý, kdo má do prdele díru... :o :help:
Vždycky existuje cesta... Jakmile NĚCO NĚJAK funguje, každý má sílu přijít na to, JAK... Prosím, pro některé, kteří to nechtějí chápat - poradím, vysvětlím, navedu, ale za nikoho nepracuji...

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od gersa » sob 11. led 2014 14:20:44

Kdyz jsi byl slusny ty, budu i ja......

Faea ma svuj vlastni nastroj na flash o kterem primo na jejich foru pise jako o "flash tool"
Neni to stejny nastroj jako pro MTK chipsety (proto jsem to napsal s uvozovkama), ale to bys vsechno nasel na jejich foru.... kdybys mel v prdeli diru jako ja a obtezoval se cist a ne jen se do nekoho navazet

Priste se vyser* na to abych nekomu radil, kdyz je tady spousta chytrejsich lidoopu, kteri to samozrejme vi lepe

FOR Lukenobody: Mrkni na forum, pripadne i do jinych vlaken, nejaky BRICKnuti se tam resi
http://forum.faeamobile.com/thread-1126-1-1.html


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
HunCZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 199
Registrován: stř 19. zář 2012 18:09:31
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Umidigi Z Pro
Mobil 2 / ROM: Ele P9000
Rom: 7.1.1
Bydliště: Vsetín

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od HunCZ » sob 11. led 2014 23:35:47

Skoda, ze jsem ten lidoop, co tohle vlakno zalozil, pouze jako prvni F1 rozpitval, jenom pouze zdarma pro vsechny prelozil a udelal novou rom a uzivatelum F1 poskytnul a chce jen, aby se tu nazyvaly veci pravymi jmeny... Skoda, ze mam jen minimalni zkusenosti a vubec se do toho pletu. Kdyz tu napises flash tool, tak nekdo mene zkuseny, nez ty, mi pak bude vypisovat pres SZ, jak debricknout foun s qualcommem - rad ho pak presmeruji na Tebe. To neni o Tobe, ale o tech mene zkusenych. Pokud jsem se te dotkl, i kdyz jsem nikoho nejmenoval, omlouvam se.
Vždycky existuje cesta... Jakmile NĚCO NĚJAK funguje, každý má sílu přijít na to, JAK... Prosím, pro některé, kteří to nechtějí chápat - poradím, vysvětlím, navedu, ale za nikoho nepracuji...


brblik
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: úte 14. led 2014 15:24:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 6

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od brblik » úte 14. led 2014 15:36:25

Zdravím,
právě mi dorazil tento telefon a musím říct, že jsem z něj dosti rozpačitý a rád bych si vyměnil ROM, protože ta originální mi nevyhovuje A nejsem schopen použít postup z fóra výrobce jak do telefonu dostat CWM. Můžete mi prosím někdo poradit jak na to?

A ještě se zeptám fungují vám aplikace jako foursquare? Mně to při instalaci hlásí chybu "missing shared library".

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od gersa » úte 14. led 2014 16:17:15

Mrkni na na needrom.com, je tam par ROMek k vyzkouseni.
http://www.needrom.com/phone-roms/faea/f1/

Za sebe muzu doporucit MIUI, je u ni postup jaky CWM pouzit a jak nainstalovat. Satna neni ani Lewa
http://www.needrom.com/mobile/faea-f1-miui-v5-eu-2/

Muzes prosim byt konkretnejsi, co ti na origo ROM nevyhovuje? IMHO je velmi podobna jako u jinych cinanu

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od gersa » úte 14. led 2014 16:23:36

HunCZ píše:Skoda, ze jsem ten lidoop, co tohle vlakno zalozil, pouze jako prvni F1 rozpitval, jenom pouze zdarma pro vsechny prelozil a udelal novou rom a uzivatelum F1 poskytnul a chce jen, aby se tu nazyvaly veci pravymi jmeny... Skoda, ze mam jen minimalni zkusenosti a vubec se do toho pletu. Kdyz tu napises flash tool, tak nekdo mene zkuseny, nez ty, mi pak bude vypisovat pres SZ, jak debricknout foun s qualcommem - rad ho pak presmeruji na Tebe. To neni o Tobe, ale o tech mene zkusenych. Pokud jsem se te dotkl, i kdyz jsem nikoho nejmenoval, omlouvam se.

To ze jsi zalozilo vlakno a prelozil ROM je velmi dobre, ale nemusis se kvuli tomu chovat jako........
A kdyz nekomu napisu "Zajed si pro to do samosky autem" a on se cestou naboura, tak je to taky moje vina. A jeste ti pak bude vypisovat pres SZ, jak opravit nabourany auto, protoze mu to Gersa na foru poradil..... kazdy ma snad obcanku a je strujcem sveho stesti

Jinak omluva prijata :)


brblik
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: úte 14. led 2014 15:24:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 6

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od brblik » úte 14. led 2014 17:00:32

gersa píše:Muzes prosim byt konkretnejsi, co ti na origo ROM nevyhovuje? IMHO je velmi podobna jako u jinych cinanu
Já měl do teď CM, takže bych rád místo ukazatele baterie viděl procenta, pak mi vadí, že si telefon sám zapíná data, ikdyž je mám přes notifikační lištu vypnutý. No a v neposlední řadě mi nejdou nainstalovat aplikace - foursquare, bankovní aplikace, kterou považuju za nejduležitější a ješttě pár dalších..
S tím návodem jsem asi natvrdle, tak tě poprosím o polopatičtější vysvětlení, u tý ROMky je odkaz na CWM, ale jak ho dostanu do telefonu? Díky

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od gersa » úte 14. led 2014 17:25:30

Stahni si ROMku a uloz na SD kartu (kamkoliv, jen si to pamatuj kam)
Stahni si Miro's CWM a uloz do rootu na kartu nebo do mobilu
Zmackni VOLUME + a POWER, drz dokud nenajedes do "faeackyho" factory recovery
Vyber aply update from external (nebo internal, podle toho kam jsi ulozil Miro's CWM) storage
Najdi cwm_FAEA_F1_miro.zip a flasniho
Mas docasne CWM (tohle bude potreba udelat pri kazdem najeti do factory recovery). Pokud chces trvale recovery, hledej na faea foru
Udelej Full Wipe
Flasni ROM
Restartuj mobil (vyskoci hlaska ohledne preflashovani recovery, nevim co je spravna odpoved, nezjistil jsem rozdil at potvrdim kteroukoliv moznost)
Done

Sorry pokud neni vse uplne presny, nemam ted Faeu u sebe abych to vyzkousel


brblik
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: úte 14. led 2014 15:24:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 6

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od brblik » stř 15. led 2014 11:19:39

Díky. Tohle vlákno má 6 stránek, ale takový postup tu chyběl :-D Myslím, že mojí hlavní chybou byla představa, kterou jsem měl z minulýho telefonu, kdy jsem hned zprvu nahrál „napevno“ CWM a tak sem hledal takový postup i teď.
Přiznám se, že jak jsem byl netrpělivý, tak jsem cestou z práce na ten postup přišel, ač nejdřív jsem zkoušel nahrát novou ROM přes původní recovery, což nešlo. A vlastně jediný rozdíl u mého telefonu byl, že po rebootu z CWM se mě to na nic nezeptalo a naskočila mi černá obrazovka, tak jsem musel vyndavat baterku. Teď mi zatím vše funguje a musím říct, že MIUI (ač to jsou omalovánky) mi přijde lepší než ta originální.


Dawe1976
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 03. led 2014 21:27:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 2
Tablet: Ainol Novo 7 Fire

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od Dawe1976 » čtv 16. led 2014 13:35:22

Zdravím všechny,
ostal jsem se k problému mého kamaráda a tím je bricknutý telefon. Jedná se o FAEA F1, do kterého se pokoušel nahrát počeštěnou ROM. Nevím, jak přesně postupoval a myslím, že úplně přesně to neví ani samotný majitel.
Nezvládl byste mi poradit, jak postupovat se zprovozněním? Netuším, jak se z telefonu stala cihla, každopádně na Win7 se nedaří nainstalovat ovladače. To jsem zvládl na XP, ale všechny další postupy z fóra FAEA už selhávají.
http://forum.faeamobile.com/forum.php?m ... d&tid=1376
U bodu 6 už QDL hlásí, že Device is not ready.
Stejně neúspěšný jsem při pokusu "via SD card".
http://forum.faeamobile.com/thread-1048-1-1.html
Omlouvám se, že Vás otravuju a případně děkuji za reakci.
David

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od gersa » čtv 16. led 2014 18:50:09

Stejne neuspesny jsem i pri pokusu pres sdkartu.... predpokladam,ze do recovery se tim padem nedostanes


Dawe1976
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 03. led 2014 21:27:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 2
Tablet: Ainol Novo 7 Fire

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od Dawe1976 » čtv 16. led 2014 20:01:10

Gersa: Přesně tak, nedostanu. :(


hotovyrado
Účet zrušen
Příspěvky: 632
Registrován: stř 23. úno 2011 10:39:07
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Amoi A862W_MIUI v5
Bydliště: Ostrava

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od hotovyrado » úte 21. led 2014 18:25:17

Kamarád si to koupil přímo z Faeashopu (doprava DHLkem do týdne) a dnes jsem si s tím hrál. Musím uznat, že kompaktnost, mechanické provedení a displej jsou úžasné!!
Rychlost systému klasika, jako u MSM8225Q, kterého už mám.... ROMka čistý android.

Po instalaci MIUI v5 z Needromu vše super, ale jak již bylo popsáno.... nejede NFC a LED dioda, to druhé mě celkem zamrzí. Je zvláštní že po návratu zpět na origo ROM (nebo do CWM zálohy té původní) proběhl flash košer ale po startu přestal býti displej dotykový... laboroval jsem s tím celý den a při jakékoliv jiné (LeWa jsem nezkoušel) ROM, než MIUI nebyl displej dotykový.... co s tím?


brblik
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: úte 14. led 2014 15:24:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 6

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od brblik » ned 02. úno 2014 22:46:26

Řešili jste někdo problém s malým interním úložištěm? Tedy to, že je paměť telefonu rozdělená na systémové úložiště pro aplikace a "SD" kartu (1.6 GB) A mojí SD kartu to vidí jako interní úložiště a nechce na něj ukládat, takže například mapy z navigace (koupil sem si sygic) se mi tam prostě nevejdou a stejný to je i s ostatníma aplikacema, co chtějí instalovat na SD kartu. Prostě to mi to neumožní instalovat na mojí kartu.
Díky za radu.


xing11
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 01. úno 2014 22:47:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: FAEA F1

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od xing11 » úte 04. úno 2014 21:27:45

Pozdravujem (ne)stastnych majitelov FAEA F1.

Podarilo sa mi na svojom FAEA F1 rozbit display (nefunguju kontextove "tlacidla" a lava spodna strana touch panelu).
Ovladanie som docasne vyriesil aplikaciami - mam teraz "vyskakovacie menu" a k niektorym funkciam (ako napr hlasny hovor) mam prisup len po otoceni telefonu hore nohami...

Nakolko FAEAmobile.com ma nulovu podporu - ziadna odpoved na emaily a nahradny display (ktory stoji 59 dolarov) je out of stock, tak sa obraciam o radu sem, ci ste nahodou nemali podobny problem a ci ste nahodou nezohnali display niekde inde. Na fore faemobile mi poradili FAEA.eu - nejaku taliansku mutaciu stranky, ale odpoved nemam ani od nich, cize asi ten display nevymenim.

V tejto suvislosti ma napadla otazka, ci niekto z vas nema v zasuvke odlozeny nejaky bricknuty FAEA F1 a ci by neuvazoval s predajom nahradnych dielov... Ak ano,, kontaktujete ma, prosim. Vdaka za pomoc.


hotovyrado
Účet zrušen
Příspěvky: 632
Registrován: stř 23. úno 2011 10:39:07
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Amoi A862W_MIUI v5
Bydliště: Ostrava

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od hotovyrado » úte 04. úno 2014 21:41:21

a má to smysl?

Když na Faea stránkách je displej za 60, v Evropě bude zcela jistě dražší (pokud bude) plus práce.... celý telefon stojí 150 i s poštou.... Holt pech.... Lépe vyjde koupit nový, máš náhradní baterku (co stojí dvacku), zadní kryt (10) a nabíječku plus základní desku k dobru.... Navíc není nikde napsáno, že koupíš displej a nebude další zádrhel....


xing11
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 01. úno 2014 22:47:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: FAEA F1

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od xing11 » stř 05. úno 2014 22:52:22

Mam pocit ze zadrhel je samotny FAEA.
Staci precitat ich oficialne forum - druhy krat by som ho uz nekupil... ale crta sa nieco, tak uvidim.

Uživatelský avatar

|Mio|
Robot
Příspěvky: 870
Registrován: ned 15. črc 2012 9:13:49
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3
Mobil 2 / ROM: iNew U3 + Power 2

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od |Mio| » čtv 13. úno 2014 22:20:45

Několikrát tu bylo zníněno, že nové kusy F1 se liší v HW, je to pravda? Ověřené? V čem přesně?

Za pár dní mi dorazí, tak bych nerad bricknul novou hracku. Par lidi tu popisuje problemy s diplayem pri prechodu mezi ROM, coz by mohlo byt zpusobeno rozdilnosti HW presneji firmware displaye.

Taky jsem dohledal, ze by jiz mel byt procesor v nove revizi vyraben 28nm technologii, bohuzel nevim zda je muj kus ze starych zasob ci nove vyrobeny, nevsimli jste si nekdo s novym kusem nadstandardni vydrze, rekneme 3dny a vice?


vikla
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: úte 21. led 2014 15:03:47
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Jiayu G4S
Mobil 2 / ROM: Jiayu S3
Bydliště: Kladno

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od vikla » čtv 13. úno 2014 22:34:47

Chtěl jsem koupit F1, tak jsem psal do Faeamobile zda mají skladem nové, nebo staré verze a napsali mi, že nové (s novou deskou) ještě neprodávají, že prý až tak v polovině března, možná prý až v dubnu. Co jsem četl tak LCD vyměnili před časem, takže tam nechodí některé ROMky pro starý LCD - nevím jak se pozná nový a starý....
Řešit něco s Fafeamobile to je o nervy - nejdříve jsem objednal F1 a napsal jsem jim, aby uvedli cenu 40$ za 3 dny odepsali, že to není možné, že musí deklarovat plnou cenu. Tak jsem odepsal ať objednávku zruší a vrátí mi zpět peníze, za další 4 dny po každodení urgenci odesali, že po konzultaci s managerem napíšou cenu 50$, ale, že když se jim zásilka vrátí zpět tak s tím budou mít náklady 150$ (to jsem nepochopil). Po přečtení jejich fora jsem objednávku zrušil a vezmu Amoi A862W tak čekám jestli pošlou zpátky peníze, zatím se jim moc nechce....


hotovyrado
Účet zrušen
Příspěvky: 632
Registrován: stř 23. úno 2011 10:39:07
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Amoi A862W_MIUI v5
Bydliště: Ostrava

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od hotovyrado » pát 14. úno 2014 4:38:18

Mio > Kdes přišel na to, že v nové revizi bude CPU vyráběn 28nm technologií? To by musel být zcela jiný CPU s jinou GPU? Dle mě je to blábol....


grimovaj

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od grimovaj » pát 14. úno 2014 12:36:18

Mám o tento tlf zájem, podařilo se někomu na alternativní ROMce rozjet LEDku? Děkuji J

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od gersa » pát 14. úno 2014 12:48:33

LED jede jen na origo ROM (pripadne na prelozene origo ROM), na MIUI ani LEWA se mi to nepodarilo rozjet

Uživatelský avatar

|Mio|
Robot
Příspěvky: 870
Registrován: ned 15. črc 2012 9:13:49
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3
Mobil 2 / ROM: iNew U3 + Power 2

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od |Mio| » pát 14. úno 2014 15:35:52

hotovyrado píše:Mio > Kdes přišel na to, že v nové revizi bude CPU vyráběn 28nm technologií? To by musel být zcela jiný CPU s jinou GPU? Dle mě je to blábol....
Qualcomm avizoval die shrink MSM8225Q loni v srpnu. Narozdíl od Mediateku jen kvuli snizeni vyrobnich nakladu, nikoliv jako treba Mediatek MT6589 a MT6589T kde zaroven vyuzili uvolneneho potencialu a zvysili i takty a tim padem i prodlouzili zivotnost produktu. Ale je to stejne stejny produkt,neni treba vubec zasahovat do zapojeni a jsou plne zamenitelne.

Dělá se to tak naprosto běžně. Problém je že se to vždy dělá potichu, aby jim nezustali viset na skladech vyrobene starsi verze jak budou vyrobci cekat na uspornejsi a levnejsi variantu.


Nechcete nekdo zluty nebo bily zadni kryt, vymenil bych za cerny a pridam k tomu základní bezbarve matne pouzdro

Uživatelský avatar

|Mio|
Robot
Příspěvky: 870
Registrován: ned 15. črc 2012 9:13:49
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3
Mobil 2 / ROM: iNew U3 + Power 2

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od |Mio| » sob 22. úno 2014 18:01:03

NOVA ROM - TOVARNI

Ve formatu CWMR/OTA_MMC

Datum 18.11.2014

msm8x25q_n451_f1-ota-eng.root_mmc20131118.zip

http://uloz.to/xpvCna6N/msm8x25q-n451-f ... 131118-zip

Zdroj/Info: http://forum.faeamobile.com/forum.php?m ... typeid%3D1

UPDATE 23.2.:
Změny po otestovani:


- předem upozorňuji, že je to aktualizace OTA, která ZACHOVÁVÁ veškerá nastavení, je tedy možné že zachová i chyby či že se projeví nové chyby až po resetu do továrního nastavení

- funkční OTA
- v /system/app jsou doplněny integrovane systemove aplikace pro Servisni menu, rychlé starty, Záznam hovoru, úspora napájení
-


brblik
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: úte 14. led 2014 15:24:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 6

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od brblik » čtv 06. bře 2014 21:07:31

Před časem jsem tu vznesl dotaz jestli je možné v MIUI ROM přehodit standardní nastavení pamětí (standardně je SD karta braná jako interní paměť a interní paměť jako SD karta). A jelikož jsem úplně náhodou našel odpověď, tak jí sem dávám, kdyby se někomu hodila ;-)

v system\etc jsou dva soubory vold.emmc.fstab a vold.fstab, ve kterých jsou příkazy pro mountnutí pamětí. Takže stačí přejmenovat sdcard1 na sdcard0 a sdcard0 na sdcard1. A je to. Je to možné jak před instalací - upravit soubory a pak nahrát ROM, nebo po instalaci v telefonu přejmenovat a rebootnout. Já zvolil první postup a funguje!

Uživatelský avatar

momors
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: sob 23. dub 2011 13:00:23
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 Prism Green
Rom: One UI Android 10

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od momors » pát 21. bře 2014 18:41:13

Zdravím, (smazáno)
EDIT by jumbo78:
Na prodej tu máme bazar! Přečti si prosím laskavě pravidla fóra a dodržuj je!
:(
Ericsson T10s -> Ericsson A1018 -> Sony Ericsson Z520i -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X10mini -> Star B92m -> ZTE V967s -> Samsung Galaxy S4 mini -> Meizu m2 -> Xiaomi Redmi Note 3 SE -> Xiaomi Mi A1 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S10e -> Samsung Galaxy S10


hotovyrado
Účet zrušen
Příspěvky: 632
Registrován: stř 23. úno 2011 10:39:07
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Amoi A862W_MIUI v5
Bydliště: Ostrava

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od hotovyrado » úte 08. dub 2014 15:53:19

Mimochodem, na Faeamobile v Shopu jsou zajímavé ceny... F1 za 100 USD, F2 za 150 :-)

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host