K romce od HunCZ. Díky za ni je opravdu kvalitně počeštěná, nicméně má chybičky. Jedna z nich je, že u fotoaparátu můžu nastavit maximální rozlišení jen 5Mpx a v základu jsem tam neměl žádnou funkční klávesnici, takže jsem musel přes cwm flešnout zip s Android keyboard. Palec hore za next launcher

. Pokud bys byl schopnej ten foťák nějak pořešit, byl bych vděčnej ještě víc ale i tak velkej dík
EDIT: Foťák už jde i na 8Mpx přes aplikace pro capture camera

Pokud si tedy romku od Huna lehce upravíte, je naprosto bez chybičky
Co se týče telefonu, první dojem byl takovej neutrální. Nevím jestli je to jen vada kusu ale v pravo dole mi lehce vrže displej (Fakt to nedělá kryt) a pocit z telefonu byl takovej až příliš plastovej. Nicméně mě potěšila fólie na displej a kryt na mobil v balení. Horní plocha mobilu vypadá pěkně. Barvy displeje jsou syté a pěkné, černá je černá, rastr je velice jemný - displej se povedl. Na povrchu displeje rozhodně není sklo, jedná se o nějaký tvrzený plast, proto je tam ale ta folie.

Tlačítka na hlasitost a vypínání jsou z bílého plastu a docela se 'kejlklaj', ale to dělá u většiny číny občas i u značkových výrobců. Z pár prvních fotek mně docela příjemně překvapil foťák. Rychle ostří a fotky nevypadají vůbec zle. Další lehčí zklamaní byla kvalita zvuku zadního reproduktoru o nějakém náznaku basů nemůže být moc ani řeč, ale k výraznému šumu nedochází. Reproduktor pro hovor je ok, mikrofon taky. Lehce odfláknutě působí snímač regulace jasu. Má asi jenom 3 úrovně a při přeskočení zde není nějaký efekt postupného ztlumování nebo zjasnění. Prostě jenom přeskočí na jinou úroveň jasu a všimnete si toho. S plynulostí prostředí telefonu nemám žádné výhrady, všechny aplikace fungují jak mají. Na Root telefonu doporučuji aplikaci framroot

Antutu score - 10507
Abych pravdu řekl, jsem z telefonu trošku v rozpacích a rozhodně takové nadšení, jako když mi přišlo ZTE V967s nepanuje, spíš tak nějak podobně jako když jsem měl v ruce kopii S4ky za 150$ nebo THL W100. Holt je lehce vidět, že se šetřilo, nicméně když se podívám na cenu co jsem zaplatil je mi jasné, že se šetřit muselo.

Uvidímě, třeba F1 ještě překvapí. Jsem zvědavej na GPS a na první týden, třeba si ještě zlepší reputaci