Ostatní asijské telefonyFAEA F1 + čeština ke stažení

Odpovědět
Uživatelský avatar

|Mio|
Robot
Příspěvky: 870
Registrován: ned 15. črc 2012 9:13:49
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3
Mobil 2 / ROM: iNew U3 + Power 2

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od |Mio| » úte 29. dub 2014 18:38:57

Pokud se dostanete pri zapnuti do fastbootu, z nej bootnout do CWMR z RAM a odtud obnovit vlastni zalohu by melo pomoct.

Otazka je jestli takto nactene CWMR dokaze zinicializovat display.





nightkyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 218
Registrován: úte 15. led 2013 15:32:38
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: AMOI A862W

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od nightkyn » stř 30. dub 2014 18:28:32

Tak dnes dorazil a musím povedať, že je to isto parádny kúsok, dizajnovo nádherný tel. a rozmerovo to je aj v ruke poznať v porovnaní s AMOI.

Ako tak som prešiel vlákno, ale stále platí, že NFC a notifikácie fungujú len v pôvodnej ROM? Vo všetkých tel. čo som mal preferujem LeWu, no keď to nepôjde tak to nemá zmysel. Kde by som mohol stiahnuť CWM ? (alebo som to prehiadol ?)

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od gersa » stř 30. dub 2014 18:31:28

NIGHTKING - Pokud vim, tak to jede jen se stock :(
CWM si stahni tady, je potreba flashovat pri kazdem najeti do recovery, je to jen "docasne" cwm
Naposledy upravil(a) gersa dne stř 30. dub 2014 18:35:39, celkem upraveno 1 x.


nightkyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 218
Registrován: úte 15. led 2013 15:32:38
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: AMOI A862W

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od nightkyn » pát 02. kvě 2014 15:24:09

Tak v tom prípade radšej nechám pôvodné, ale dík za info :)

Inak stále mi bliká ten krúžok(na modro) pritom mam zapnuté len Low Power a Notification, zmeškané hovory/sms/fb/gmail atd nemám žiadne a aj tak bliká, je nato nejaká appka, ktorou sa to zredukuje napr len na zmeškané hovory, sms, gmail ?

Ďalšia vec - spotreba batérie mi príde príliš veľká a to aj s min. podsvietením , deň je dosť málo. Keď si tak spomínam, tak AMOI mal na začiatku tiež veľmi malú výdrž (deň aj par hod), teraz aj 3 dni to dá :D náhoda alebo sa to časom nejako "upraví" ? :D

Tí čo máte F1 ide vám tam dostať TASKER? Píše, že to nieje kompatibilné - niečo podobné mi vypisovalo na Jiayu, zmenou romky to išlo bez problémov, tu nemám v pláne meniť ROM kvôli tomu.

Uživatelský avatar

foto1977
Droid
Příspěvky: 1537
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia XZ1 Compact
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od foto1977 » pát 02. kvě 2014 17:25:25

Spotřebu jsem vyřešil přepnutím na 2G. Teď se přítelkyně v pohodě dostane na 1den a na to její surfování to stačí.
Tak strašně optimalizovaný systém jako má F1 jsem ještě u číňanů nevyděl. Ta spotřeba je brutální.
Je fak, že to má starší čipset, ale když mi můj 5" iOceanX7S (osmijádro) s FullHD displejem vydrží 2X tolik a to ho oproti přítelkyni opravdu ždímu, tak je asi něco špatně...
A to mají oba mobily baterii 2000 mAh...
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C



Bomber88
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 25. bře 2014 16:00:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: FAEA F1

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od Bomber88 » ned 04. kvě 2014 13:23:49

delete
Naposledy upravil(a) Bomber88 dne pát 09. kvě 2014 22:12:26, celkem upraveno 1 x.


Crazycech
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 09. led 2013 14:55:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Newman N1
Bydliště: Ostrava

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od Crazycech » pon 05. kvě 2014 11:02:09

Dobrý den,

četl jsem celý thread a chci se zeptat, mám objednané dva kusy F1, chtěl bych jednu hodit do češtiny, ale zachovat funkci breathe LED diody, někteří tu psali, že na počeštěné ROM od HunCZ LED dioda nefunguje. Může někdo potvrdit?
Vyřešil někdo problém s tou ROM od FOTO1977? Předpokládám, že moje objednané telefony budou mít stock rom verzi z listopadu, kterou tady FOTO1977 počeštil. Jelikož se jeho verze ukázala, že nefunguje, je tedy možné jít spátky k ROM verzi od HunCZ, která je tu zatím jediná potvrzená, že funguje?

Předem děkuji za odpověď. Jsem trochu nováček ve flashování.

Petr

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od gersa » pon 05. kvě 2014 11:17:19

Pokud si dobre pamatuju, na Hunove ROM dioda chodi


bystryi
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: čtv 13. kvě 2010 16:21:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo S60-W android 5.0.2 CZ
Tablet: Chuwi VI8 Windows 10
Kontaktovat uživatele:

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od bystryi » pon 05. kvě 2014 14:56:38

Tak jsem tu zas, nedalo mi to a zkusil jsem tu počeštělou ROM z prvního příspěvku. Vše proběhlo v pořádku, ale telefon se zasekl na logu FAEA a nenaběhl. Tak jsem zkusil znova ROM od uživatele "foto1977" a odstranil jsem .enc soubory a složku recovery (jak tu někdo radil), ROM naběhla v pořádku, ale nefungoval dotyk. Takže jsem dále experimentoval a odstranil jen složku recovery a nahrál, bohužel to již v CWM vyhodilo chybu, telefon jsem dal restartovat, ale nic se na LCD nezobrazovalo, pouze zavibroval, což značilo brick stejně jako v prvním případě. Nezpanikařil jsem a ještě zkusil flash přes flashtool a windows XP a povedlo se, telefon je funkční, ale nikam jsem se nedostal. Takže pro ty, kterým telefon při spuštění zavibruje, ale neukazuje se nic na LCD, tak je tu možnost obnovy přes flashtool, bohužel můj první kousek (viz. několik příspěvků zpět) při spuštění ani nezavibruje a tento postup nefunguje. Otázka zní: proč mi ten dotyk nefungoval? Vše jsem dělal dle postupu.

Uživatelský avatar

|Mio|
Robot
Příspěvky: 870
Registrován: ned 15. črc 2012 9:13:49
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3
Mobil 2 / ROM: iNew U3 + Power 2

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od |Mio| » pon 05. kvě 2014 16:56:40

Mas novejsi display+digitizer a zrejme je neco spatne s ovladacem ci s konkretnim kalibracnim souborem. Taky si muzes nechat puvodni kernel, tedy z updatu odebrat i boot.img

To by melo jit poladit, muzes jeste v te romce nahradit slozku /system/etc/firmware svym obsahem, tedy z te tve stavajici factory a vubec lze i vsechny konfiguracni soubory z /system/etc ovsem nikoliv slozky.

Ja si z te nove prelozene proste jen vycucnul co bylo potreba, da se proste za chodu prepisovat v /system/app a /system/data jednotlive aplikace a pak si z recovery wipnout cache a dalvik a mas bezpecne pocesteno.

Clovek se touhle metodou vyhne problemum z kompatibilitou, malwarem, firmware, rekalibraci, atd. atd. a vzdy je pak bezpecne vratit si vlasni zalohy.


bystryi
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: čtv 13. kvě 2010 16:21:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo S60-W android 5.0.2 CZ
Tablet: Chuwi VI8 Windows 10
Kontaktovat uživatele:

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od bystryi » pon 05. kvě 2014 17:31:56

Můžeš pls postnout tu tvoji upravenou ROM ?

Uživatelský avatar

|Mio|
Robot
Příspěvky: 870
Registrován: ned 15. črc 2012 9:13:49
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3
Mobil 2 / ROM: iNew U3 + Power 2

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od |Mio| » pon 05. kvě 2014 19:02:46

Spis ne, do exportu a vycisteni od mejch specialit se mi nechce.


bystryi
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: čtv 13. kvě 2010 16:21:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo S60-W android 5.0.2 CZ
Tablet: Chuwi VI8 Windows 10
Kontaktovat uživatele:

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od bystryi » pon 05. kvě 2014 20:16:46

Tak tedy, co vše je potřeba vytáhnout, abych tam měl češtinu?
// Tak už tam mam češtinu, při instalaci to vyhodilo error (status 7), ale telefon naběhl už s češtinou, která je sice cca 80%ní, ale díky za ni. ;)


Crazycech
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 09. led 2013 14:55:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Newman N1
Bydliště: Ostrava

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od Crazycech » stř 07. kvě 2014 11:10:16

Dobrý den,

mohl byste sem dát nějaký návod jak jste FAEU hodit do češtiny? Plánuji se na to vrhnout příští týden až dorazí.

S pozdravem

Petr


prasil
Robot
Příspěvky: 933
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Crdroid
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od prasil » stř 07. kvě 2014 12:31:09

Na devátý straně vlakna :rtfm:


bystryi
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: čtv 13. kvě 2010 16:21:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo S60-W android 5.0.2 CZ
Tablet: Chuwi VI8 Windows 10
Kontaktovat uživatele:

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od bystryi » stř 07. kvě 2014 16:19:34

Tak mam problém, telefon se při nabíjení odpojuje a nenabíjí.

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od gersa » stř 07. kvě 2014 16:20:32

Jinou nabijecku, kabel jsi predpokladam zkousel


bystryi
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: čtv 13. kvě 2010 16:21:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo S60-W android 5.0.2 CZ
Tablet: Chuwi VI8 Windows 10
Kontaktovat uživatele:

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od bystryi » stř 07. kvě 2014 16:36:20

Nabíječkou to neni, ještě jsem zjistil, že telefon se nabíjí, jen to telefon špatně indikuje, protože po restartu má baterie víc procent (jako kdyby se normálně nabíjela), pokud telefon nerestartuji, tak ukazuje stále stejně procent.


Bomber88
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 25. bře 2014 16:00:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: FAEA F1

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od Bomber88 » pát 09. kvě 2014 22:21:49

Tak a uz aj ja mam kaputo :(
tiez som vliezol do recovery (po fleshnuti romky) pre upravu a potom brick ... este mi vibroval no ozivenie s flashtools mi nepomohlo a prestal uz aj vibrovat.
mozno toto vedie k naprave, ale akosi bez odpovede:

Kód: Vybrat vše

http://forum.faeamobile.com/thread-1376-1-1.html
je divne ze romku zhltne ale nebootuje. Je tu moznost este, ze pc vidi particie a zohnat daky bootovaci subor (debrick), to by bolo mozno jedina moznost..

nejake napady hosi?


bystryi
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: čtv 13. kvě 2010 16:21:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo S60-W android 5.0.2 CZ
Tablet: Chuwi VI8 Windows 10
Kontaktovat uživatele:

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od bystryi » sob 10. kvě 2014 0:21:48

Zatím jsem na žádné řešení nenarazil, jednu Feau se mi podařilo počeštit, ale na další ten samej postup nezabral a byl z toho brick. Tento telefon opravdu neni vhodný na nějaký laborování.

Uživatelský avatar

foto1977
Droid
Příspěvky: 1537
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia XZ1 Compact
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od foto1977 » sob 10. kvě 2014 10:45:03

Bomber88 píše:Tak a uz aj ja mam kaputo :(
tiez som vliezol do recovery (po fleshnuti romky) pre upravu a potom brick ...
Ahoj jakou rom jsi tam flešoval?
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C

Uživatelský avatar

|Mio|
Robot
Příspěvky: 870
Registrován: ned 15. črc 2012 9:13:49
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3
Mobil 2 / ROM: iNew U3 + Power 2

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od |Mio| » sob 10. kvě 2014 13:50:57

Bomber88 píše:...... Je tu moznost este, ze pc vidi particie......
nejake napady hosi?
Tobě PC vidi filesystem???

Pokud ano, tak je ROM ok a telefon je nabootovaný, problém je zřejmě jen že nenaběhne display, buď je to kernelem se špatnym ovladačem, nebo je mrtvej display (že by cwmr šahalo na jeho firmware?)


Crazycech
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 09. led 2013 14:55:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Newman N1
Bydliště: Ostrava

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od Crazycech » pon 12. kvě 2014 8:48:20

bystryi píše:Tak tedy, co vše je potřeba vytáhnout, abych tam měl češtinu?
// Tak už tam mam češtinu, při instalaci to vyhodilo error (status 7), ale telefon naběhl už s češtinou, která je sice cca 80%ní, ale díky za ni. ;)

Mohl byste napsat prosím podrobnější návod, jak jste dostal češtinu do vašeho telefonu? Postupoval jste dle níže popsaného návodu?
|Mio| píše:Mas novejsi display+digitizer a zrejme je neco spatne s ovladacem ci s konkretnim kalibracnim souborem. Taky si muzes nechat puvodni kernel, tedy z updatu odebrat i boot.img

To by melo jit poladit, muzes jeste v te romce nahradit slozku /system/etc/firmware svym obsahem, tedy z te tve stavajici factory a vubec lze i vsechny konfiguracni soubory z /system/etc ovsem nikoliv slozky.

Ja si z te nove prelozene proste jen vycucnul co bylo potreba, da se proste za chodu prepisovat v /system/app a /system/data jednotlive aplikace a pak si z recovery wipnout cache a dalvik a mas bezpecne pocesteno.

Clovek se touhle metodou vyhne problemum z kompatibilitou, malwarem, firmware, rekalibraci, atd. atd. a vzdy je pak bezpecne vratit si vlasni zalohy.
Rád bych pro přítelkyni dostal telefon do češtiny, i 80% češtiny pro ni bude dostačující.

Předem děkuji

Petr


hotovyrado
Účet zrušen
Příspěvky: 632
Registrován: stř 23. úno 2011 10:39:07
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Amoi A862W_MIUI v5
Bydliště: Ostrava

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od hotovyrado » pon 12. kvě 2014 8:57:19

Crazycech - nic ve zlém, ale stojí Ti to za to, když vidíš, že polovině F1 flash české ROMky skončí katastrofou? No ale jak myslíš.....


Crazycech
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 09. led 2013 14:55:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Newman N1
Bydliště: Ostrava

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od Crazycech » pon 12. kvě 2014 9:15:58

hotovyrado píše:Crazycech - nic ve zlém, ale stojí Ti to za to, když vidíš, že polovině F1 flash české ROMky skončí katastrofou? No ale jak myslíš.....
Je pravda, že mám trochu strach, ale ta metoda popsaná výše by mohla fungovat, kdy původní soubory pro chod romky se zachovají, takže by neměl nastat problém. Samozřejmě chápu, že se to celé může podělat. Stačilo by napsat trochu podrobnější návod jak na to. Nejsem jelito, dokážu se s věcmi poprat, ale nedělám to každý den, takže nějaký návod by jistě pomohl.

Uvažuji, že bych flashnul hunCZ romku, ale nevím, jestli ta někomu funguje s poslední várky od Faea. Mobil jsem objednávál přímo od Faeamobile.

Petr


hotovyrado
Účet zrušen
Příspěvky: 632
Registrován: stř 23. úno 2011 10:39:07
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Amoi A862W_MIUI v5
Bydliště: Ostrava

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od hotovyrado » pon 12. kvě 2014 9:19:37

F1 má několik buildů (minimálně dva) a není jasné, jak je který signifikován...

Drtivá většina launcherů (APEX, GO, NOVA, HOLO) má svůj jazykový balíček, stejně tak všechny aplikace od GO například a další appky na Marketu jsou v češtině.... takže telefon bude komunikovat při každodením užívání česky. A do systémového nastavení jdeš jednou za sto let, ne?

Ale dělej jak rozumíš....


Crazycech
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 09. led 2013 14:55:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Newman N1
Bydliště: Ostrava

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od Crazycech » pon 12. kvě 2014 9:27:24

To je pravda, až mi telefony tento týden dorazí, tak uvidím co na to přítelkyně. Možna si ho nechá v angličtině. Já si svůj nechám v aj protože je to pro mě uživatelsky lepší a jednodušší.

Je zajímavé, že právě s tímhle telefonem je tolik problémů s počeštění romky. Je to škoda.

Petr

Uživatelský avatar

|Mio|
Robot
Příspěvky: 870
Registrován: ned 15. črc 2012 9:13:49
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3
Mobil 2 / ROM: iNew U3 + Power 2

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od |Mio| » úte 13. kvě 2014 19:28:33

Muj postup nezbytne potrebuje zkusenost a znalost vsech ukonu od zacatku tematu a obecne servisnich pro Android.

Hledej nasledujici navody:
- Root telefonu
- Zapnuti a prace s USB debug, respektive s adb vsetne instalace adb ovladace
- prace s fastboot, instalace ovladace a zavedeni boot.img z RAM, v nasem pripade to bude prislusny CWMR image

Take ale nezbytne potrebujes znalost filesystemu androidu, umisteni systemovych aplikaci a jejich datovych souboru.

Pak uz je to jednoduchoucky ROOT, potom si bootnes docasne CWMR, udelas komplet zalohu, vybalis si pocestenou ROM a pres nejaky filemanager ktery umi root si nakopirujes pocestene aplikace i s daty do systemu, bootnes CWMR, wipnes Dalvik a Cache, po nabootovani nainstalujes MoreLocale a prepnes do Cestiny, pokud si odvazny muzes pouzit i pocesteny Settings.apk ktery ti cestinu nabidne i bez MoreLocale, ale pak pred jakymkoliv resetem do Factory musis vzdy nejdriv prepnou do EN a restartovat.

Me to pride jednoduchy a polopaticky, bo se v tom stouram leta, tak sem zvedav jak to prijde amaterovi :-)


denial
Stálý androiďák
Příspěvky: 114
Registrován: ned 20. dub 2014 14:52:26
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: 0

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od denial » stř 14. kvě 2014 13:31:47

je ten telefon plne/dobre pouzitelny so stock rom?

je to pouzitelne do auta ako navigacia (s drziakom na sklo) ?

lebo teraz na tie ucely (obcas) pouzivam 7 palcovy tablet a to je ... dost velke

kukam, ze na faeamobile je uz out of stock a z aliexpressu co tom objednal od toho zjavne podvodnika mi vratili uz peniaze...

este som sa dobre obtiahol, ked som platil v dolaroch a sice mi vratili presne tolko dolarov, ale po prepocitani z eur a zasa na eura som prisiel o par eur; visa sa zjavne nabalila s tym ich cross-border fee

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: FAEA F1 + čeština ke stažení

Příspěvek od gersa » stř 14. kvě 2014 14:48:08

Jediny problem se stock ROM je s cestinou. Tedy za predpokladu, ze nedostanes nejaky nepovedeny kousek......
A potom jeste by mohlo vadit, ze CWM je jen "docasne", tedy musi se flashovat MIRO's CWM pri kazdem vstupu do recovery. Mozna ze uz to na faea foru nekdo vyresil trvale, nevim. Jelikoz s CWM je jen vyse uvedeny problem, tak jsem to nijak vice neresil

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host