Ostatní asijské telefonyNeo N003 MTK6589

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
HunCZ
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Umidigi Z Pro
Mobil 2 / ROM: Ele P9000
Rom: 7.1.1

Neo N003 MTK6589

Příspěvek od HunCZ » ned 25. srp 2013 14:31:20

Ahoj. Pokud by se tu našel nějaký uživatel tohoto telefonu, prosil bych o technickou pomoc ohledně zálohy NVRAM z tovární ROM. Pokud by dotyčný nevěděl, o co se jedná, dodám podrobný návod, jak postupovat nebo na dálku udělám sám. Díky předem za pomoc (jeden rychlý klik mimo a jsem bez WiFi). Na oplátku poradím, čeho se vyvarovat :-)
Vždycky existuje cesta... Jakmile NĚCO NĚJAK funguje, každý má sílu přijít na to, JAK... Prosím, pro některé, kteří to nechtějí chápat - poradím, vysvětlím, navedu, ale za nikoho nepracuji...

Autor tohoto vlákna
HunCZ
Stálý androiďák

Re: Neo N003 MTK6589

Příspěvek od HunCZ » úte 03. zář 2013 15:34:05

Hurá, jsem na dobré cestě k opravě! Budu průběžně informovat!
Naposledy upravil(a) HunCZ dne čtv 05. zář 2013 12:49:34, celkem upraveno 1 x.
Vždycky existuje cesta... Jakmile NĚCO NĚJAK funguje, každý má sílu přijít na to, JAK... Prosím, pro některé, kteří to nechtějí chápat - poradím, vysvětlím, navedu, ale za nikoho nepracuji...

Michal.smejdik
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Jiayu S3 3GB RAM + A-Data Premier 32GB class 10
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S 16GB, HTC One X
Tablet: Ainol Novo7 AURORA II
Tablet 2 / ROM: Xiaomi Mi Pad ..(sold)
Rom: CyanogenMod

Příspěvek od Michal.smejdik » úte 03. zář 2013 16:14:25

Stejně mám pocit že už tohle téma tu je. Jestli ne tak se omlouvám za to co řeknu. Nechápu proč jsou lidi tak tupý a než založí téma tak nezadají do Googlu s ohledem na nejhorší vyhledávání tady na stránce kde takřka nic nenajde i když to tady je a vyhledávač to normálně najde, prostě nezadají to co chtějí a za to vloží androidforum a už jen dát hledat pak aby se prase vyznalo v těch duplicitních tématech..

prasil
Robot
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Crdroid
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G

Příspěvek od prasil » úte 03. zář 2013 17:37:37

Obecně určitě, ale na HunCZ mi nešahej nebo bude férovka ;)

Autor tohoto vlákna
HunCZ
Stálý androiďák

Příspěvek od HunCZ » čtv 05. zář 2013 12:44:42

Díky prasil za zastání, ale tenhle týpek (nomen omen - má to ve jméně :-) )se odstřelil sám už tím, co tu napsal. Ohání se Googlem a kdo ví čím vším, ovšem vůbec netuší, na co jsem se ptal :-) Patrně zastává heslo "Když na to nemám a neumím poradit (mrkněte na jeho příspěvky), tak si aspoň kopnu". Takové chytráky tu na Valašsku hážeme prasatům na hraní. Nicméně má pravdu, že zde na fóru a i ve světě je mnoho rad pro odstranění PODOBNÝCH závad PRO JINÉ TELEFONY a já nejsem taky úplně blbý, ale nikdo učený z nebe nespadl a tak i já potřebuji občas radu nebo se aspoň svěřit. Kdyby tedy sám Google použil, tak by seznal, že ani na oficiálním fóru není pro tuto závadu jednostranné řešení... Backup NVRAM jsem si už udělal z jiného telefonu, 50% mám vyřešeno, dokážu obnovit trvale do flash paměti IMEI, wifi už funguje, jen se nechce přihlašovat do sítí. Ale to nic, já na to příjdu :-)

Michal.smejdik
Androiďák!

Příspěvek od Michal.smejdik » čtv 05. zář 2013 13:09:51

Jsi dobrý trapák,stačilo říct normálně že to tu není ale stejně tohle patří do téma o tomto telefonu a ne zakládat nové a úplně zbytečně přece od toho to fórum je aby se dotazy psali tam kam patří.. Máš štěstí že si anonymní protože za ty urážky bych tě profackoval jak malého Jardu . Idiotu jako jsi je všude plno..

Autor tohoto vlákna
HunCZ
Stálý androiďák

Příspěvek od HunCZ » čtv 05. zář 2013 13:18:24

Podívej, lásko, já nebudu psát do příspěvku fóra, které začíná recenzí NEO N003 a v tomto duchu se nese, technické problémy, protože je to skvělý telefon a někdo by mohl usoudit, že tomu tak není. Já založil nové vlákno proto, aby někdo, kdo bude hledat řešení pro stejnou chybu, to hned našel. :yes: A nejvíc se mi líbí, jak hned na začátku posledního příspěvku otáčíš :? Jsi patrně "velký chlap", bohužel Androidu moc nerozumíš :idea: a chovat se také neumíš :no: . Ach jo... Vy ostatní, z tohoto pána si, prosím, příklad neberte... :no:

Michal.smejdik
Androiďák!

Příspěvek od Michal.smejdik » čtv 05. zář 2013 13:40:46

Tak jsi měl tomu přizpůsobit svůj nadpis a ne aby byl skoro stejný jako originální téma, při štěstí to v první řadě stejně člověk najde na prvním místě a já se na rozdíl od tebe o android zajímám několik let a snažím se mu rozumět ale nevím ani většinu ale snažím se.. To že fórum začíná recenzi je logické aby se o něm ostatní něco dozvěděli ale já narážel proč to není kam to patří. Proč u ostatních telefonů to tak funguje ale ty tvrdíš opak, asi moc ne čteš ale já čtu tohle fórum několikrát denně neustále a tak si myslím že by to mělo fungovat tak jak to momentálně je. Možná se mýlím. Proti nikomu nic nemam ale tohle se porad opakuje a informace jsou pak rozházené po různých samostatných dotazech jak to máš ty a pak to vypadá jak to vypadá. Kdybych věděl jak tak pomůžu ale já mluvil offtopic a sice neprávem ale za to jediné se omlouvám.. Kdybych nečetl fórum o tomto telefonu už dobu zpátky tak bych nic neřekl ale podle mě to samostatně nepatří.

Autor tohoto vlákna
HunCZ
Stálý androiďák

Příspěvek od HunCZ » čtv 05. zář 2013 14:00:17

Jednak by z tebe měla češtinářka radost a myslím, že už stačilo. Dělám věci po svém a tak to taky zůstane...

Michal.smejdik
Androiďák!

Příspěvek od Michal.smejdik » čtv 05. zář 2013 14:19:35

Když dochází argumenty, přichází urážky a narážka na češtinu.. Ubožáčku, ani se nedivím že Ti nikdo nepomohl..

Autor tohoto vlákna
HunCZ
Stálý androiďák

Příspěvek od HunCZ » čtv 05. zář 2013 16:54:44

A kdo ti řekl, že mi nikdo nepomohl? Vážně si myslíš, že víš všechno na světě? Přestaň mi tu laskavě kazit vlákno a léčit si tu mindráky a komplexy a pokud nemáš něco věcného k tématu (což nemáš, protože z tvých příspěvků vyplývá, že ničemu nerozumíš a pouze jen vykrádáš jiné názory a fóra), přestaň si tu vylévat srdíčko jdi do jiného vlákna. Lidé, kteří se zde chtějí podělit o své zkušenosti, o takové jako ty, nestojí. Pokud mi chceš něco odpovědět, tak laskavě do SZ (pokud víš, co to je a jak to použít) a tam Ti to řeknu třeba i jasněji. Do té doby vypadni z mého vlákna. Díky.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“