Ostatní asijské telefonyK-Touch V8 - zaseknutí se v kruhu [VYŘEŠENO]

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Wixi18
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 04. zář 2013 17:33:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Moto G LTE
Twitter: Wixi18
Rom: Stock ROM
Bydliště: Praha

K-Touch V8 - zaseknutí se v kruhu [VYŘEŠENO]

Příspěvek od Wixi18 » stř 04. zář 2013 17:44:57

Dobrý den,
předevčírem mi došel telefon z Číny, bohužel bez GAPPS. Podařilo se mi ho rootnout, nahrát recovery a když jsem chtěl nahrát novou ROMku http://www.needrom.com/mobile/k-touch-v8-4/, tak jsem chtěl postupovat podle návodu, znovu jsem stáhl soubory k rootování, dal ROOT a telefon se zrestartoval. Po spuštění se ted zobrazí logo K-Touch chvilku se točí, naskočí Android is upgrading - Optamalizing application 1 of 14 na neceleou vteřinu a potom se zase točí logo K-Touch. Nevíte někdo jak se z toho dostat? Do recovery se bohužel taky nedostanu... (do recovery jsem se dostával přes ROM manager)

Řešení

Po více než 6ti hodinách úsilí se mi podařilo zvláštní kombinací VOL+ a POWER tlačítka dostat do recovery (po naběhnutí zelené plochy - AP - pustit POWER tlačítko a při naběhnutí modré pustit i VOL+ tlačítko) Přes recovery jsem všechno wipnul, dal reboot a už je ve stavu, kdy se dá používat.

Poznámka: pustit = dále nedržet


K-Touch V8 - Android 4.1.2, CM10


Uživatelský avatar

Reeprich
Stálý androiďák
Příspěvky: 174
Registrován: ned 05. čer 2011 8:19:40
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Hero 9300+
Bydliště: Kroměříž
Kontaktovat uživatele:

Re: K-Touch V8 - zaseknutí se v kruhu [VYŘEŠENO]

Příspěvek od Reeprich » úte 17. zář 2013 8:56:02

Díky za info :) - taky o něm uvažuji a určitě upgrade ROMky zkusím, takže podobná informace je důležitá..
¨
Měl bych jen dotaz odkud jste kupoval? (Aliexpress, pandawill atd..), pokud to není tajné..

Díky
Naposledy upravil(a) Reeprich dne čtv 19. zář 2013 10:53:54, celkem upraveno 1 x.
momentálně ZTE Blade CM7 n131, http://www.pcpomoc.g6.cz/; Vydělejte si penízky

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Wixi18
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 04. zář 2013 17:33:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Moto G LTE
Twitter: Wixi18
Rom: Stock ROM
Bydliště: Praha

Re: K-Touch V8 - zaseknutí se v kruhu [VYŘEŠENO]

Příspěvek od Wixi18 » stř 18. zář 2013 19:06:20

Na Aliexpressu viz. http://bit.ly/17JVYPH. I hned po doručení ale zvedl číňan cenu o $20 :) Bohužel se mi ale stále zatím nepovedlo do telefonu natáhnout Clockworkmod, takže jde přes recovery mod natáhnout jen MIUI romka. Co se ale týče výkonu na hry, tak DEAD TRIGGER to utáhne bez sebemenších potíží. Jestli máte další otázky, tak rád odpovím (pokud se podaří nainstalovat CWM, tak sem napíšu )
K-Touch V8 - Android 4.1.2, CM10

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: K-Touch V8 - zaseknutí se v kruhu [VYŘEŠENO]

Příspěvek od gersa » čtv 19. zář 2013 7:17:01

Jak je na tom telefon s vydrzi? Preci jen 1800mAh baterka nejde s Tegrou dohromady. Mel jsem LG 4X HD, ktery,mel 2150mAh baterku a bylo to tragicky
A jeste by me zajimalo, jak je na tom telefon s presnosti GPS. Pouzivas nejaky program typu Endomondo a pod?

Dik

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Wixi18
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 04. zář 2013 17:33:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Moto G LTE
Twitter: Wixi18
Rom: Stock ROM
Bydliště: Praha

Re: K-Touch V8 - zaseknutí se v kruhu [VYŘEŠENO]

Příspěvek od Wixi18 » čtv 19. zář 2013 18:34:06

Co se týče baterie, tak ještě nemám vyzkoušen ,,bezherní režim" poněvadž zatím každý den telefon namáhám hrami :twisted: . Jinak je ale pravda že s mým užíváním přežije bez nabíječky okolo 9 hodin. GPS je poměrně rychlá i bez dat, s přesností je to zatím horší (20 m), až telefon nějak rozumně přeinstaluju, tak se budu od GPS zajímat víc.

Tak RECOVERY nahráno, ROM nainstalována. Návod zde: http://androidforum.cz/k-touch-v8-t47484.html

EDIT by pRo_lama:
Nepíš dva a viac príspevkov za sebou, od toho máš tlačítko "Upraviť"! Prečítaj si prosím Ťa pravidlá fóra a dodržuj ich!
K-Touch V8 - Android 4.1.2, CM10



aisa
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: stř 18. kvě 2011 23:07:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1s - K-Touch V8 - Haier W910-Xiaomi

Re: K-Touch V8 - zaseknutí se v kruhu [VYŘEŠENO]

Příspěvek od aisa » ned 22. zář 2013 12:46:37

Zdravím, měl bych takovou prosbu, mohl by sem někdo hodit pár obrázků v "plné palbě", abych si udělal obrázek, jaký to umí obrázek :-)
Jinak musím říct, že se mi ten telefon moc líbí a vzhledem k tomu, že mám objednaný Haier W910 asi u třech obchodů a všichni tvrdí, už, už bude, tak asi přeobjednám. Tedy pokud to s tímto nebude stejné:-)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Wixi18
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 04. zář 2013 17:33:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Moto G LTE
Twitter: Wixi18
Rom: Stock ROM
Bydliště: Praha

Re: K-Touch V8 - zaseknutí se v kruhu [VYŘEŠENO]

Příspěvek od Wixi18 » ned 22. zář 2013 16:01:06

Někteří obchodníci na AliExpressu mají napsáno kolik kusů zboží mají na skladě a vzhledem k tomu že tam, kde jsem ho kupoval já, jich měl 89 a byla jedna objednávka, tak by neměl být problém :)
V příloze zasílám nějaké fotky ,,v plné palbě" co jsem náhodně vybral :)
Pozn. K plné velikosti stačí zkopírovat adresu obrázku
Přílohy
2013-09-08 15.48.24.jpg
2013-09-08 15.48.24.jpg (2.17 MiB) Zobrazeno 1068 x
2013-09-14 13.53.13.jpg
2013-09-14 13.53.13.jpg (2.21 MiB) Zobrazeno 1068 x
2013-09-21 16.32.13.jpg
2013-09-21 16.32.13.jpg (1.78 MiB) Zobrazeno 1068 x
2013-09-17 18.25.17.jpg
2013-09-17 18.25.17.jpg (1.53 MiB) Zobrazeno 1068 x
K-Touch V8 - Android 4.1.2, CM10


aisa
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: stř 18. kvě 2011 23:07:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1s - K-Touch V8 - Haier W910-Xiaomi

Re: K-Touch V8 - zaseknutí se v kruhu [VYŘEŠENO]

Příspěvek od aisa » pon 23. zář 2013 22:03:00

Hmm, tak to vypadá že fotí slušně. Dnes jsem ho objednal u "pandy" a údajně je skladem, ale já těm rejžákům nevěřím. Takže dokud nebude doma...
Tak už je to na dobré cestě, konkrétně z Hong Kongu :)
No, tak ho mám od včerejška doma a stále hledám nějakou ROM, která by chodila. Teď tam mám Miui a nejdou instalovat některé aplikace z marketu.
Máte někdo nějakou vyzkoušenou, plně funkční ?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Wixi18
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 04. zář 2013 17:33:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Moto G LTE
Twitter: Wixi18
Rom: Stock ROM
Bydliště: Praha

Re: K-Touch V8 - zaseknutí se v kruhu [VYŘEŠENO]

Příspěvek od Wixi18 » stř 02. říj 2013 19:50:17

Zatím bez větších potíží používám http://www.needrom.com/mobile/k-touch-v8-4/, jen je v angličtině a zatím jsem nezkoušel GPS a bluetooth :) (když by nešlo přeinstalovat recovery, tak vyzkoušejte toto: http://androidforum.cz/k-touch-v8-t47484.html )
K-Touch V8 - Android 4.1.2, CM10

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: K-Touch V8 - zaseknutí se v kruhu [VYŘEŠENO]

Příspěvek od gersa » stř 02. říj 2013 21:40:36

ROM s cestinou na tento mobil existuje?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Wixi18
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 04. zář 2013 17:33:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Moto G LTE
Twitter: Wixi18
Rom: Stock ROM
Bydliště: Praha

Re: K-Touch V8 - zaseknutí se v kruhu [VYŘEŠENO]

Příspěvek od Wixi18 » čtv 03. říj 2013 6:11:44

Mám dojem, že jsem někde češtinu viděl, možná na AliExpressu, když jsmem procházel různé nabídky.
K-Touch V8 - Android 4.1.2, CM10

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host