Ostatní asijské telefonyHDC S4 Legend

Odpovědět
Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22746
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od LivArt » ned 22. zář 2013 8:18:53

USB JIG je jen pro Samsungy.


lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.



pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » ned 22. zář 2013 8:55:37

Tak kdyz nepomuze JIG, tak pomuze kladivo :-D ... Ne snad pomuze nejakej soft od toho kamose, jinak to poslu tady www.servis.4fun.cz
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » ned 22. zář 2013 9:33:02

Si chtel napsat http://www.servis.4fan.cz :DD

Tak muj telefon uz je na letisti v Honkongu a jsem zvedavy za jak dlouho mi dorazi domu. :DD
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


m1112
Stálý androiďák
Příspěvky: 226
Registrován: úte 06. lis 2012 9:30:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: coolpad 7320

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od m1112 » pon 23. zář 2013 7:45:49

uvažuji tento telefon koupit manželce, máte odkaz na dobrého prodejce, který nabízí tento teelefon i s logy samsung a funkční? díky

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » pon 23. zář 2013 8:15:36

Ja nakoupil u tohodle prodejce a uz je telefon na ceste http://www.aliexpress.com/item/I9500-NE ... 1.html?s=p
Jinak jeste tohoto prodejce doprorucuji klegove http://www.aliexpress.com/store/product ... 11675.html

Jinak si vlakno prolistuj dozadu je tam toho vice.
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex



Milhause
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: ned 18. črc 2010 9:38:27
Reputace: 0

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Milhause » pon 23. zář 2013 8:35:44

V popisu ma full HD což je jasný ze nemá
A četl jsi ty komentáře


BIG LIARS, NOT BUY HERE

They sell me a best features for phone but send to me the entry level features phone,

4 core cpu --2 core cpu entry level
2 GB Ram -- 512 Mb RAM
1920 x1080 -- 960 x 540
12.1 Mpx camera -- 8 MPx camera low quality

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » pon 23. zář 2013 9:30:26

Ten komentar co si sem dal tam pribyl az co jsem objednal, z prodejcem sem domluven na vice kusu jak bude vse OK tak me ujistil ze mi posle tu nevedsi kvalitu co ma. Tak uvidim jak telefon dorazi pak sem hodim hned info co je natom pravdy.
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » pon 23. zář 2013 10:57:15

No tenhle telefon můžu vřele doporučit. Než jsem ho bricknul, šlapal v pohodě, jen co se týče kvality fotek byl na štíru, ale to se u tak levného smarta z Číny dá očekávat.
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » pon 23. zář 2013 14:11:37

Jak jsi dopadl stim telefonem jak si psal ze pujdes snim na JIG?
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » pon 23. zář 2013 17:43:32

Nevím nakonec JIG neměl, takže zítra si ho vyrobím a zkusím, když to nepomůže, tak to pošlu do Prahy.
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » stř 25. zář 2013 11:49:39

Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22746
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od LivArt » stř 25. zář 2013 11:54:44

Zkus na tom nějakou aplikaci na zjištění opravdového HW, jako je třeba CPU-Z. ;)
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » stř 25. zář 2013 11:57:16

Tady mas foto z CPU-Z http://makucz.rajce.idnes.cz/HDC_S4_Leg ... 2385_1.jpg
Telefon jsem ROOTnul bez problemu viz tady http://androidforum.cz/post656888.html#p656888, GPS jak ma viz navod vyse http://androidforum.cz/post657510.html#p657510 a jeste by me zajimalo jak odstranit nebo jestli budou vadit ty chinske aplikace jak je dam pryc :DD

I po Rootu dava telefon 23000 a vice v AnTuTu :DD
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


Elwood
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pát 21. říj 2011 2:44:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Elwood » čtv 26. zář 2013 14:53:27

Stahni si novy antutu prorote to co je v telefonu tak je smelo a ukazuje blbosti, Jinak co koukam rak sme na tom stejne a telefon ma jen 467.9 mb ram takze ty 2 giga sou keci a 1 giga taky

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » čtv 26. zář 2013 14:55:23

Mam nove AnTuTu, ale nejde mi nainstalovat ani nejde odebrat to co tam je.
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22746
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od LivArt » čtv 26. zář 2013 14:57:22

Mně šlo hlavně o ten displej (potvrzení/vyvrácení toho nařčení v recenzi).
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Elwood
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pát 21. říj 2011 2:44:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Elwood » čtv 26. zář 2013 16:32:36

Stahni si clean master a pres ro odinstaluj to anturu a pak si stahni aktualni verzi.

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » čtv 26. zář 2013 20:04:55

Nevite nekdo kcemu jsou ty aplikace co jsem zakrouzkouval cervene http://makucz.rajce.idnes.cz/HDC_S4_Leg ... -52-36.jpg http://makucz.rajce.idnes.cz/HDC_S4_Leg ... -52-50.jpg http://makucz.rajce.idnes.cz/HDC_S4_Leg ... -59-08.jpg a jak jsem dal tovarni nastaveni tak mam u pocasi toto http://makucz.rajce.idnes.cz/HDC_S4_Leg ... -53-13.jpg :shock:

Specifikace meho telefonu zde http://specdevice.com/showspec.php?id=0 ... 5f621fd2dd Tak hledam tu spravnou ROM pro muj telefon.

Ten puvidni Antutu co tam byl jsem odinstaloval az prez Titanium Backup, pak reset telefonu az pak sel nainstalovat novy stazeny Antutu a vysledky jsou zde http://makucz.rajce.idnes.cz/Antutu
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » pát 27. zář 2013 13:45:25

Jo takže mám ten samý, ale problém jsem stále nevyřešil. A těch 512 ram je tedy pravda, jinak jak to máš s foťákem, taky má je 6 Mpx, když se podíváš na rozlišení přímo ve fotografické aplikaci ?
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » pát 27. zář 2013 14:18:27

Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » pát 27. zář 2013 14:29:13

Jo jen já tam měl 6 Mpx, tak to fakt nevím asi to bylo tou ROMkou co tam byla... Teď bych to chtěl nějak zprovoznit, ale nevím jak :D
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » pát 27. zář 2013 14:51:01

Hledam ti navod, ale zatim jsem nic nenasel a co telefon poslat tam jak jsi psal vyse?
How to install CWM on most rooted mtk devices http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=417 Odzkouseno na mojem telefonu a je to plne funkcni FUNKCNI!!!! http://makucz.rajce.idnes.cz/ROOT#root.jpg

Tak uz se taky pridavam k tem co po fashnuti ROM telefon zdechnul :shock:

MT6589 Galaxy S4 clone issues and some solutions, and an easy way to change IMEI http://forum.xda-developers.com/showthr ... st45520363
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex

Uživatelský avatar

Michal.smejdik
Androiďák!
Příspěvky: 306
Registrován: ned 10. úno 2013 17:04:02
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Jiayu S3 3GB RAM + A-Data Premier 32GB class 10
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S 16GB, HTC One X
Tablet: Ainol Novo7 AURORA II
Tablet 2 / ROM: Xiaomi Mi Pad ..(sold)
Rom: CyanogenMod
Bydliště: Olomouc city..

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Michal.smejdik » ned 29. zář 2013 6:39:12

pospech11 píše:Jo jen já tam měl 6 Mpx, tak to fakt nevím asi to bylo tou ROM co tam byla... Teď bych to chtěl nějak zprovoznit, ale nevím jak :D
Panebože, jsi upadl? Ne fakt to romkou nebylo ale Tebou, hlavně proto že ne čteš co Ti kdo píše.. Pár stran zpátky jsem psal že 6mpx je jen při širokoúhlé fotografii 16/9,když to přehodíš na 4/3 ve stock foťáku tak můžeš využít i 13mpx ale dá se to obejít externí aplikací foťáku, já mám třeba CameraMX,.. Pardon, omlouvám se ale tady je to někdy fakt jak u debilů..

Maku : Myslíš ze mi ten CWM půjde i na Feiteng h9500?

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » ned 29. zář 2013 6:47:42

Je to pro MTK, projdi si ten link k tomu je to tam popsano, ale pamatuj ze vsechno co delas delas na vlasni zodpovednost.
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » ned 29. zář 2013 13:29:59

No já umím číst, jen prostě u mě nešlo nastavit, jestli širokoúhlá nebo 4:3, nešlo nastavit nic... Takže to bylo buď aplikací foťáku nebo nevím čím ;)
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2

Uživatelský avatar

Michal.smejdik
Androiďák!
Příspěvky: 306
Registrován: ned 10. úno 2013 17:04:02
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Jiayu S3 3GB RAM + A-Data Premier 32GB class 10
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S 16GB, HTC One X
Tablet: Ainol Novo7 AURORA II
Tablet 2 / ROM: Xiaomi Mi Pad ..(sold)
Rom: CyanogenMod
Bydliště: Olomouc city..

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Michal.smejdik » ned 29. zář 2013 13:55:08

Já jsem měl Samsung ROM a tam to bylo, tak asi za to nemůžeš.. Každopádně se většinou dá takové mouchy vychytat bez problému..


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » ned 29. zář 2013 14:10:43

Já vím, ale k vychytání už jsem se nedostal, jelikož telefon umřel, ovšem nejsem sám komu to udělalo, takže chyba nebyla v mých rukách :D
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » ned 29. zář 2013 14:19:05

Takze novy poznatek, jak do telefonu nahrajete ROM co neni primo pro vas model tak ho umrtvite a nepomuze nic jen SERVIS oziveni cena cca 700Kc.
Pokut udelate ROOT tak to nemam vliv na chod telefonu a ani tim neumrtvite telefon.

NEZ NAHRAJETE ROM STAHLOU Z NETU DO VASEHO TELEFONU SI OVERTE JESTLI JE PRO VAS TELEFON, HROZI UMRTVENI TELEFONU A PAK POMUZE AZ SERVIS!!!!! http://www.servis.4fan.cz/
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


Autor tohoto vlákna
Kapr99
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 17. úno 2013 16:12:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Kapr99 » ned 29. zář 2013 19:26:36

Kluci kluci...clovek by cekal ze nekdo kdo si bude objednavat telefon z ciny bude o telefonu neco vedet.Viz pomer stran a *zmenseni* Mpx...
Dal...telefon(pokud mate 5 palec HD display loga diodu atd ma !! 1GB !! Ram...512 mb cca ukazuje kolik je volna ...to jste nikdy nemeli android?I XX telefonu od ostatnich ma RAM cca stejnou snad jen jeden Alcatel dokazal z 1GB Ram vytahnout 800Mb volnyho...i tak u takovyho mobilu to staci.
Jinak Maku hod sem kdyztak nejaky fotky a video z toho telefonu :)


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » ned 29. zář 2013 19:36:50

To všechno ohledně velikosti a poměru stran jsem věděl , ale jak jsem už psal, měl jsem asi chybnou apku foťáku, protože ty nastavení tam ani nebyly. A co se týče RAM, tak vážně to neukazovalo kolik je volné ale celkově, že je v mobilu jen 512...
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host