Ostatní asijské telefonyHDC S4 Legend

Odpovědět

stenly67
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 29. zář 2013 19:49:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HDC GALAXY S3 LEGEND

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od stenly67 » ned 29. zář 2013 20:15:40

Toto vlakno je zaujimave. Ja mam od marca cez fadtcardtech HDC GALAXY S3 LEGEND a rad by som sa podelil so svojimi skusenostami. Telefon pracuje uplne v pohode. Inak okrem neho som doviezol este dva pre znamych a do prace. Moka verzia ma 1Gb RAM a 3Gb ROM na SD karte mam dalsich 32Gb. Mam ho rootnuty root je na xda pre CPU MTK 6589 je to root BOROMIR. Ma 13 Mpx zadny a 5Mpx predny fotak. GPS funguje uplne spolahlivo. Nemal som s nim absolutne este ziadny problem. Vykon je uplne v pohode a vyrovna sa ovela drahsim strojom. Prave trraz mam na ceste dalsie 2 kusy S4 mini.





Autor tohoto vlákna
Kapr99
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 17. úno 2013 16:12:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Kapr99 » ned 29. zář 2013 20:24:52

pospech:jestli mas pri 16:9 6Mpx tak pri 4:3 je to 8Mpx...a volny mas RAM kolik?kdyz pouzijes nejakej cistici program?Jestli cca kolem 80-140+- mas jen 512Mb.


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » ned 29. zář 2013 20:28:01

No teď už ti přesně neřeknu jestli i po cleaneru to bylo tak málo, ale myslím že jo, protože tyhle věci používám celkem často a co se týká toho foťáku tak jsem měl 6Mpx a nastavení prostě nešlo, jen nějaké blbosti, ale ne rozměry.
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » ned 29. zář 2013 20:33:28

Kapr99: jj vsechno bude az bude telefon opet zivy zatim je zabaleny a pripraveny na odeslani do servisu na oziveni. :lol: :lol:

Co se tyce rozliseni fotaku a RAM http://makucz.rajce.idnes.cz/Antutu/#Sc ... -26-25.jpg

Tady je popsany ten root co o nem pise - stenly67 http://www.svetandroida.cz/framaroot-ro ... uti-201307
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


Autor tohoto vlákna
Kapr99
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 17. úno 2013 16:12:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Kapr99 » ned 29. zář 2013 21:02:53

Maku: ok po precteni vseho co jsi psal a HLAVNE od koho jsi objednaval jsem zjistil ze ty nemas HDC S4 Legend...mas klon klonu kterejch je taky ranec...
Ono kdyz se kouknes na toho prodejce tak se ani neni cemu divit...
Telefon *original* HDC S4 Legend ma normalne HD Display(1280*720 a 1GB RAM)
Ten tvuj ma jen 512(144Mb volny) a *jen* qHD display...
Mel jsem moznost uz par *pravych* videt a opravdu maji HD display a 1GB RAM..

Bohuzel tamani vyuzili boom po tomhle a udelali jeste jednu kopii ale s jinejma specs:(ty co jsou osvedceny na to na 99% na strance o *pravem* HDC S4 Legend upozornuji.

BTW:Chci se zeptat proc si ty telefony vubec rootujete a flashujete?


Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » ned 29. zář 2013 21:12:52

To potom vysvetluje proc muj telefon i telefon od pospech11 po nahrani ROM pro HDC S4 Legend zdechnul.

Jak jsou vykonove natom ty s 1GB RAM? Podle me to bude stejne a to HD bude jen soft uprava?

Root abys mohl odebrat aplikace ktere jsou v systemu uz predinstalovane a nejsou urcene pro nas ale pro chinu.
Naposledy upravil(a) maku dne ned 29. zář 2013 21:18:26, celkem upraveno 1 x.
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


Autor tohoto vlákna
Kapr99
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 17. úno 2013 16:12:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Kapr99 » ned 29. zář 2013 21:16:57

Jestli mate oba dva stejny(512Mb qHD display) Tak ano...

Pokud by jste chteli opravdu HDC S4 Legend(ted uz se jim rika i jinak) musite si najit opravdu dobreho prodejce viz:
http://www.aliexpress.com/store/product ... 11675.html
Sam na to i upozornuje na klony s 4,7-4,8 displayem atd.

Je to klon klonu...tenhle je osvedceny...ale na 100% jestli je to opravdu 1GB RAM a HD display...mel by byt.
Treba to jen jedna velka reklama od tamanu...a telefon ma opravdu jen qHD display a 1GB RAM...
ale co ja videl meli(ty 3) HD display a 1GB RAM.

RAM je relativni...pokud bude system vyladeni(coz ale u cinanu nemyslim s X funkcemi od S4ky) stacilo by i 512Mb...ale 1Gb je minimum.
Co jsem videl Antutu mel stejne jako tvuj cca od 12500-13XXX...ale ukazovalo to 997Mb RAM a HD 1280*720 display po rootu flashi a dohrani antutu z marketu...vic asi zjistit nejde.
maku píše:Prave jak se podivas na fotky co jsem zde dal tak prvni Antutu po vybaleni telefonu ukazoval 24xxx a jak jsem ho rootnul odinstaloval ten puvodni Antutu, pak reset telefonu a nainstaloval tam stahly Antutu tak ukazoval pak prez 12xxxx.
Jo ja vim to maj ten jejich FAKE s Exynosem a 2GB RAM atd atd...ale ten prodejce to tam i pise ze antutu rika neco jinyho ale jinak je tam 1GB RAM a 4GB ROM...ten tvuj ma 2GB ROM co jsem tak videl takze bych tech 512Mb asi odpovidalo...

Ted po tom boomu co je na tyhle founy je uz tezsi najit opravdu ten *pravy*....driv (cca 3 mesice zpet) byl jen jeden prave klon...ted to zacinaj smelit no.
Naposledy upravil(a) Kapr99 dne ned 29. zář 2013 21:28:27, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » ned 29. zář 2013 21:25:19

Prave jak se podivas na fotky co jsem zde dal tak prvni Antutu po vybaleni telefonu ukazoval 24xxx a jak jsem ho rootnul odinstaloval ten puvodni Antutu, pak reset telefonu a nainstaloval tam stahly Antutu tak ukazoval pak prez 12xxxx. Ono to budou mit soft osetrene chinani aby se mohli dohadovat co kdo ma lepsi telefon. Kazdopadne za ty penize je to slusny vykon.
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


stenly67
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 29. zář 2013 19:49:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HDC GALAXY S3 LEGEND

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od stenly67 » ned 29. zář 2013 21:44:22

Dostal si spravu o tom framaroote?


Autor tohoto vlákna
Kapr99
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 17. úno 2013 16:12:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Kapr99 » ned 29. zář 2013 21:47:01

Jo to nerikam.Za ty penize.Ale i tak...skoro kazdej(snad kazdej na YT co ma video) a normalni antutu ma rozliseni 720*1280 a 456Mb cca z 971Mb RAM)
No ja to budu(asi) objednavat od toho typka co jsem sem daval...chtel bych ho stejne jen kvuli tomu jak vypada a kvuli kravinkam...ale zase ten fotak...
Mam LG Optimus 2X bez predniho skla s upravou FW kterej dela opravdu nadherny fotky a video taky...timhle jak tak koukam bych si dost pohorsil...tak jeste popremyslim.Kdyby se tady prodaval za cca 3500-4000 hned od nekoho sel bych asi do nej :D

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » ned 29. zář 2013 21:58:41

To jako si ho nekdo koupi na Ali a tobe by ho prodal pak tady zaty penize :shock: :lol: :lol:

Ta interni ROM me ani tak nestve mam tam 32GB SD

Akorat by me zajimalo kde se nastavuje bay se fotky ukladay na externiSD kartu a na interni SD.

stenly67: nic mi neperislo
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » pon 30. zář 2013 7:20:03

No tak co se tyce vykonu telefon slapal skvele, skoda, ze clovek natrefil na chuja, ktery prodava fake. Nu coz, rozchodim foun, necham si ho chvilenku a nasetrim na 2gigovej iNew 6000 nebo Neo 003
PS: Co se tyka tech hodnoceni a popisu, muj prodejce mel 98% a v popisu uvadel 100% clone S4 1:1 i s parametry 1/4 a dokonce tam mel napsane 2/8.
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2

Uživatelský avatar

Michal.smejdik
Androiďák!
Příspěvky: 306
Registrován: ned 10. úno 2013 17:04:02
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Jiayu S3 3GB RAM + A-Data Premier 32GB class 10
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S 16GB, HTC One X
Tablet: Ainol Novo7 AURORA II
Tablet 2 / ROM: Xiaomi Mi Pad ..(sold)
Rom: CyanogenMod
Bydliště: Olomouc city..

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Michal.smejdik » pon 30. zář 2013 7:32:29

Kapr99 píše:Kluci kluci...clovek by cekal ze nekdo kdo si bude objednavat telefon z ciny bude o telefonu neco vedet.Viz pomer stran a *zmenseni* Mpx...
Dal...telefon(pokud mate 5 palec HD display loga diodu atd ma !! 1GB !! Ram...512 mb cca ukazuje kolik je volna ...to jste nikdy nemeli android?I XX telefonu od ostatnich ma RAM cca stejnou snad jen jeden Alcatel dokazal z 1GB Ram vytahnout 800Mb volnyho...i tak u takovyho mobilu to staci.
Jinak Maku hod sem kdyztak nejaky fotky a video z toho telefonu :)
To je jako komu směřované ? Příště neuškodí doplnění komu je to adresované.


Autor tohoto vlákna
Kapr99
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 17. úno 2013 16:12:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Kapr99 » pon 30. zář 2013 8:35:08

pospech:a od jakyho jsi to kupoval ty konkretne?

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » pon 30. zář 2013 8:47:16

Tak muj telefon sel dnes postou a pojistenim na 15tis. do servisu viz jak jsem psal vyse, prej do tydne od doruceni mi ho opraveny poslou zpet tak uvidime jak to dopadne. :DD

Jinak jak kupujes telefon z chiny tak ani hodnoceni prodejce nemusi byt pravdive a pak koupis jako ja nebo jako pospech11 a parvdu zjistis az doma.

Michal.smejdik: vseobecne nebude psat na koho konkretne to psal.

Kapr99: zalistuj dozadu daval tam link na prodejce a ja jsem ho tam taky zopakoval kde kupoval prospech11, ale ti to ulechcim http://androidforum.cz/post657245.html#p657245
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » pon 30. zář 2013 9:15:28

Presne jak pise Maku, ja napriklad vybiral mezi 4 prodejci. Dva z nich se mnou komunikovali a tak jsem se jich ptal na prave specifikace a tenhle me ujistoval ze opravdu ma 2gb ram a full hd displej, poslal mi i "realne" screeny z nastaveni primo v androidu, no a stejne mam uplne jine. A to nemluvim o odezve ktera psala o spokojenosti a o tom jak telefon ma pozadovane parametry.
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2


Milhause
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: ned 18. črc 2010 9:38:27
Reputace: 0

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Milhause » pon 30. zář 2013 9:21:07

Nebude lepší si to koupit o něcodráž na Fastcardtech?
Ten co založil to vlákno, to tam kupoval a už se neozval. To znamená , že ke spokojen a už nemá potřebu sem psát.

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » pon 30. zář 2013 9:27:28

Ten co zalozil toto vlakno je Kapr99 a jeste nic nekoupil :lol: :lol:

Jinak nakoupil tam Elwood a vysledek mas zde http://androidforum.cz/post658546.html#p658546 takze taky nema 1GB RAM :DD
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex

Uživatelský avatar

Michal.smejdik
Androiďák!
Příspěvky: 306
Registrován: ned 10. úno 2013 17:04:02
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Jiayu S3 3GB RAM + A-Data Premier 32GB class 10
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S 16GB, HTC One X
Tablet: Ainol Novo7 AURORA II
Tablet 2 / ROM: Xiaomi Mi Pad ..(sold)
Rom: CyanogenMod
Bydliště: Olomouc city..

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Michal.smejdik » pon 30. zář 2013 9:34:41

Tak v tom případě to jsou jenom plky do prázdna..

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » pon 30. zář 2013 9:41:17

Taky se mi to tak jevi zeby pravy HDC S4 Legend mel 1GB RAM vic jak nerealne leda tak s upravenym softem. Zatim co ho vlasnime mame vsici 512MB RAM a je jedno od jakeho prodjce pochazi a zabyvat se jake ma ktery prodejce hodnoceni je zbytecne stejne ti telefon vychvali a prikivne na vsechno jak se ho zeptas a vysledek je opacny.
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex

Uživatelský avatar

Michal.smejdik
Androiďák!
Příspěvky: 306
Registrován: ned 10. úno 2013 17:04:02
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Jiayu S3 3GB RAM + A-Data Premier 32GB class 10
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S 16GB, HTC One X
Tablet: Ainol Novo7 AURORA II
Tablet 2 / ROM: Xiaomi Mi Pad ..(sold)
Rom: CyanogenMod
Bydliště: Olomouc city..

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Michal.smejdik » pon 30. zář 2013 9:46:30

To co jsi napsal jsem trošku nepobral, co má společného upravený software a větší RAM paměti? :D To mě budeš muset poučit.. Software maximálně navýší hodnotu volné a vlastně nepotřebné RAM protože by se měla využívat a ne být neaktivní ale rozhodně nemůže změnit celkovou kapacitu RAM, možná jsi to myslel jinak ale prostě jsi napsal nešťastně.. Já nevím proč by giga ram nemohl mít, každý druhý china Phone ji má, i telefony za 2 tisíce.. Ale neříkám že není možné že tam nakonec menší RAM..

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » pon 30. zář 2013 9:50:15

Proste to dela ten jejich FAKE soft ze ti pak v Antutu ukaze 1GB RAM a vice tak samo i 4GB ROM a vice a nakonec jak telefon rootnes a das tam stahly Antutu tak vysledek je uplne jiny.
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


Autor tohoto vlákna
Kapr99
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 17. úno 2013 16:12:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Kapr99 » pon 30. zář 2013 9:53:27

Na fastcardtechu jsou dev*y tam ti budou lhat i kdyz jim posles screen ze to ma jen 512/1G RAM...ja tam psal asi 10x a porad mi tvrdej ze ten jejich ma 2GB RAM Universal 5410 atd atd....i kdyz zadnej takovej telefon neexistuje.

Ted tohle ale vi snad uz kazdej takze to nema cenu ani komentovat....

Zajimavejsi je proc i kdyz mate presne 1:1(mate ne?loga diodu 5 palec controlu pohybem atd??) proc ma telefon jen 512Mb a qHD display...
Kdyz se kouknete na YT na videa tak tam ma hodne lidi stazeny antutu a maj tam ukazany HD display a RAM 1GB...i tak MTK6589 mel *vzdycky* 1GB RAM...

No to by ale znacilo ze cinanci z 2GB RAM a universalu 5410 kterej jim uz nikdo neveril...prehodnotili na neco vic uveritelnyho...co tam ale stejne neni...

Tak by me ted teda fakt zajimalo co tam opravdu je....mel jsem za to ze aspon 1GB RAM a HD display to ma...

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » pon 30. zář 2013 10:01:37

Kup u toho prodejce co jsi sem psal, ze je dobry a jak ti telefon dorazi domu tak se pak pochlub co vnem opravdu mas, ale nebude tam na 100% 1GB RAM ani 4GB ROM atd. :DD .

Tady je ten muj pred rootem s tim jejich fake antutu staci prolistovat album http://makucz.rajce.idnes.cz/HDC_S4_Leg ... G_2379.jpg
A tady po rootu uz s mojim stahnutym antutu staci prolistovat album http://makucz.rajce.idnes.cz/Antutu/#Sc ... -27-31.jpg
Naposledy upravil(a) maku dne pon 30. zář 2013 10:21:00, celkem upraveno 1 x.
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


Autor tohoto vlákna
Kapr99
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 17. úno 2013 16:12:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Kapr99 » pon 30. zář 2013 10:08:16

No kdyz to tak vidim ze tam maj i to svoje antutu smeckovy a ze telefon nema ani 1GB RAM atd....tak to i kdyz je ti 1:1 vazne ne....ja moc dobre vim co 512Mb RAM umi...staci nainstalovat par aplikaci...necistit kazdej den a telefon se tak zaseka ze je skoro nepouzitelnej...natoz jeste nejakej cinskej...

BTW takze kdo ten telefon tady ma?Mel v nem antutu ktery rikalo ze mate 1GB RAM HD Display?Zkouseli jste nejakej RAM cleaner jeste pred rootem atd aby jste zjistili pres nej kolik ma RAM?

Ono i kdyz dost pochybuju tak SW ovlada HW...a bylo by teoreticky mozny ze telefon po rootu a flashi prijde o cast RAM...protoze i tak co jsem videl videa telefon je bud jeden z nejlip odladenejch telefonu a nebo ma vic jak 512Mb....protoze beha uplne krasne.


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » pon 30. zář 2013 10:24:24

No jsem zvedav jestli se tu objevi nekdo s pravym clonem S4 (zvlastni souslovy :-D ), ale jak rikas na youtube a vsude jinde se objevuji testeri a ti maji romku giga. Nevim treba je to nejaky fake a ty nase ve zkutecnosti maji giga a jen nas ty telefony klamou :-D :-D

Kapr: Ja mel jeste pred rootem v telefonu android asistant a i ten hlasil giga ram ale treba go launcher a jeho cleaner mi hlasil 512 ovsem pravda je ze slapal ja hodinky.
Naposledy upravil(a) pospech11 dne pon 30. zář 2013 10:42:03, celkem upraveno 1 x.
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2


Autor tohoto vlákna
Kapr99
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 17. úno 2013 16:12:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Kapr99 » pon 30. zář 2013 10:41:59

Ja sam ted nevim a jsem z toho zmatenej...to ze telefon by mel mit universal a 2GB jsem upustil po 2 dnech...ale dal jsem proste veril ze ma HD display a 1GB RAM...protoze je to s MTK6589 u cina telefonu celkem normalka....vsude to referujou...a co jsem koukal na hodnoceni atd...nikdo si nestezoval...

JENZE:jsme to prave my Cesi co radi rootujou palej atd...takze 90% ostatnich proste telefon dostane....zapne antutu a ma telefon s tim vsim co je napsane...ale asi kdyby ho rootnul...
To je prave to co nevim...jestli ty lidi na YT maj root nebo ne a jestli to maj stazeny...
Pac jestli ma telefon opravdu jen qHD a 512...a je na stesti jestli vubec nejakej *pravej* existuje...tak to uz o nej asi nemam zajem :D

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » pon 30. zář 2013 11:04:15

Podle me co je YT bude vsechno FAKE a nebude tam ROOT skus pohledat video kde je ROOT a vysledek Antutu.
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » pon 30. zář 2013 11:36:50

No nejspis mas pravdu, protoze zadne video jsem nenasel, ale mam spoustu videii kde si to da s prehledem 20 000 bodu :-D a ma to full hd a same podobne kidy :-D
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2


Autor tohoto vlákna
Kapr99
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 17. úno 2013 16:12:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Kapr99 » pon 30. zář 2013 11:52:50

No tak full HD 2GB RAM atd to uz vime ze je FAKE...ale to jste meli i vy prece.Ale co ty co maj u toho Antutu to co ma byt...1GB RAM a HD Display?

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host