Ostatní asijské telefonyHDC S4 Legend

Odpovědět

pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » pon 30. zář 2013 14:11:05

No tak se mi konecne ozval muj prodejce a dostal me

Dancy Liao: Dear friend You can check the ram in the apps,then find the running, it will show the real ram,I am waiting your good news.

No co ja mu mam odepsat na tohle :-D


Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2



Autor tohoto vlákna
Kapr99
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 17. úno 2013 16:12:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Kapr99 » pon 30. zář 2013 14:15:39

Je to deb*l jako kazdej cinan...zadnej z nich neumi poradne anglicky a vetsinou co pisou je bud strasny a nebo to nedava ani smysl...tenhle sikmej retard te bude presvedcovat jak to tam musi bejt atd...a kdyz to tak neni napise ti ze mu poskozujes jmeno a ze lzes.Proste od cinanu koupit co maj nejlepsi hodnoceni a komentu...a pak jen doufat.

Ja co jsem to tak procital tak tenhle telefon asi nakonec prejdu.

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » pon 30. zář 2013 15:04:37

No napis mu tohle Kiss my ass aji with ram You muppet :lol: :lol: :lol:
To se dalo cekat kdyby byli z CR nebo Slovenska tak skocis na vlak a jedes mu nakopat zadek, ale tak jak na neho budes platit letenku a nebo se tam nechas poslat prez DHL :DD

Ty recenze a hodnoceni jsou tam jen ty co se jim hodi je to vsechno FAKE jako unas hocimini na trznici taky vsechno original :DD

Kapr99: nevzdavej to vsak mas dobreho prodejce tak jen donej :yes:


Ale my co ten telefon uz mame doma tak bude treba vezt diskuzi k veci a nezabyvat se pi*ovinami.
A je jasne, ze jak do telefonu co ma 512MB RAM nahrajes soft pro telefon co ma 1GB RAM tak ho umrtvis.
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » pon 30. zář 2013 16:53:30

No ja mu poslu screeny co si daval na net kde je 512 ramka a uvidim co rekne potom treba se omluvi a sezene mi gigovou verzi :-D. Ne to byl vtip jen me sere ze proste tihle prodejci tam maji 95 a vice % hodnoceni i u toho produktu, kdyz jsou to ocividne ***** (omlouvam se za ten vyraz)
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2


stenly67
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 29. zář 2013 19:49:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HDC GALAXY S3 LEGEND

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od stenly67 » pon 30. zář 2013 17:47:39

To maku,kapr99,pospech11: Tak ako to tu pokracuje? Ako som uz vyssie pisal ja sice nemam s4 legend ale mam S3 Legend no vidim ze cinani zacinaju spekulovat. Natlkli ste mi srouby do hlavy s tou RAMKOU tak som si to pozrel na mojom a mne na antutu x pise 987 Mb. Takze ak nieco zoberie system mohla by mat ten 1Gb. Uvazoval som nad tou S4 ale tato diskusia ma poriadne zneistila. Maku- od koho si ho kupoval? Nepostrehol som.



pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » pon 30. zář 2013 18:01:23

stenly67: Ani se neptej :D čínani nás podrazili a vyhlásíme jim válku...
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2


Autor tohoto vlákna
Kapr99
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 17. úno 2013 16:12:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Kapr99 » pon 30. zář 2013 18:19:28

stenly67: hele jestli mas stazeny antutu normalne z google play a ukazuje ti cca 1Gb tak mas 1Gb...zkus jeste nejaky cistice ci tak neco...a uvidis.

Jinak ja jestli budu kupovat tak tady : http://www.aliexpress.com/store/product ... 11675.html
Ma dobry hodnoceni jsou 2 a odepisou(kdyz tam jsou) hned.
Psal jsem oboum a oba rikaj ze telefon ma HD display a 1GB RAM.
Tak i tak to tady vyjde hodne levne a s tim 5 dolarovym kuponem co tam je to vyjde na cca 3840 i s DHL coz je super.

Jinak jsem psal jednomu YT co ma telefon a antutu mu ukazuje 1GB a HD display a psal ze si ho normalne stahnul z google play.

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » pon 30. zář 2013 18:33:49

Kapr99: jj a ma tam na screnu HW CPU napsano UNIVERSAL54(EXYNOS5) to bych chtel videt jak je to MTK :DD
Mi telefon chodil velice svizne ikdyz jsem tam napraskano x aplikaci tak vykon na stazenym Antutu nesel pod 12xxx a chod byl stabilni nez jsem ho fleshnul :DD

Jinak jsem vcera mailoval ze servisem co mi bude telefon ozivovat tak mi hned nabidli aji dalsi verze FW k testovani ze pak uz se mi to nestane zeby zustal telefon mrtvy tak co pak tam ten cinan nahral, ze to po flashnuti zdechlo. :shock:

stenly67: ja to kupoval tady http://www.aliexpress.com/item/I9500-NE ... 42331.html
Naposledy upravil(a) maku dne pon 30. zář 2013 18:46:18, celkem upraveno 5 x.
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


Autor tohoto vlákna
Kapr99
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 17. úno 2013 16:12:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Kapr99 » pon 30. zář 2013 18:35:14

JJ universal 5410 ukazuje ten FAKE antutu a dost mozna i nejaky jiny programy...

Zase na druhou stranu...at je tam co chce...512 RAM 10GB RAM jestli telefon bezi v pohode a plynule zvlada vsechny ty srandy z S4ky...tak je celkem jedno co tam je :)


stenly67
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 29. zář 2013 19:49:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HDC GALAXY S3 LEGEND

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od stenly67 » pon 30. zář 2013 19:02:34

Na oboch antutu ukazalo rovnake score. Pozrel som aj cez CPU-Z a je to ok. Zaujal ma fonik Faea F2.... Pozrite sa nan. A da sa kupit priamo u vyrobcu... Moj S3 legend funguje tak radsej nespekulujem ... Fastcard teraz ponuka Note 3 a ojebava ze ma 3Gb /16Gb a Exynos octa 1,9 Ked som sa cinana opytal natvrdo ci je to tak a ci mi je to schpony dolozit tak z neho vyslo ze to len system tak ukazuje.... Presne ako pisal maku ... Oni to nejako tak nastavia ze ten system ukazuje ine parametre a ked si ho rootnes tak zistis co je vlastne zac... Takze nakoniec ten Note3 mal mtk 6589 1,2. a. 1/3Gb ....

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » pon 30. zář 2013 19:09:06

Jo a po Rootu dej pak tovarni nstaveni a uvidis co je v nem za system ani logo samsung se ti neukaze mi se tam ukazalo jen WELCOME :DD
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


stenly67
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 29. zář 2013 19:49:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HDC GALAXY S3 LEGEND

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od stenly67 » pon 30. zář 2013 19:22:42

Tak to radsej neskusam... Pozri mobil je len spotrebna elektronika. Poznam ludi ktori uz maju v oprave aj original S4 za tu cemu to 2-3 roky vydrzi a potom pride zase nieco nove... Za tych 130.€ co ma stal nemozem chciet zazraky ... Ale musim zaklopat na drevo, este ma nesklamal...


Milhause
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: ned 18. črc 2010 9:38:27
Reputace: 0

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Milhause » pon 30. zář 2013 20:00:59

Stanley, muzes aspoň zhrnout vlastnosti toho telefonu. Foťák, baterka, chyby ve firmwaru. Na XDA píší, že je hrozná baterka. Nevim proč všichni nahravaj custom firmware, je někde chyba?
Ještě jestli je telefonování ok výpadky signálu a 3g. Toť asi vše, díky


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » pon 30. zář 2013 20:14:19

Tak on custom firmware pro chod těhle telfonu je asi celkem dost nezbytný protože, když si vezmu můj kus, tak byla vadná apka foťáku, nešlo nastavit Air Gesture a další věci které byly chybou romky.
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2


stenly67
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 29. zář 2013 19:49:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HDC GALAXY S3 LEGEND

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od stenly67 » pon 30. zář 2013 20:49:13

Ja nemam S4 o ktorom sa tu pise... Mam S3 ...fotak ma 13Mpx ale to je asi len na papieri... Baterku ma 3000 ku a ta je bezchybna ... Ked iba volam vydrzi v pohode 2 dni... Ked surfujrem tak max 6 hod... 5,3 palca zerie ... V hovoroch mi este nezhasol, ani som nemal vypadok signalu .... GPS je trochu leniva ale tak do 2 minut je fix hotovy ... Trovhu blbne rotacia displaya ... Alr v celku sa da... Inak neviem co by som este dodal... Gesture nema ...

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » pon 30. zář 2013 20:51:21

stenly67: nejake screny z Antutu bys mohl hodit a adresu u jakeho prodejce jsi telefon koupil.
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


stenly67
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 29. zář 2013 19:49:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HDC GALAXY S3 LEGEND

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od stenly67 » pon 30. zář 2013 21:02:18

Kupil som cez fastcardtech. Screeny hodim zajtra....


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » stř 02. říj 2013 12:04:59

Maku tak mě napadá měřil sis rozměry telefonu ??? Protože já mám třeba velikost displeje 4,7 palců. Napadlo mě to dneska změřit.

Edit: Tak jsem prodejci poslal screeny z reálného antutu a taky dotaz jak to že je displej jen 4,7" velký, tak uvidím co mi odpoví na tohle :DD
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » stř 02. říj 2013 14:39:52

Kukni na moje Antutu co jsem dal screny a je tam videt ze displey je o 2mm mensi nez 5" jinak ho uz nemam jak zmerit je od vcera v servisu a dneska sel na diagnostiku a pak oziveni no jsem zvedavy jak to dopadne.

Co ten tvuj jeste ho mas mrtveho doma nebo kdy hop budes posilat na oziveni?

Jinak je hezke ze pises prodejci, ale dle meho nazoru jemu to je tak jedno a hlavne ze vydelal.

Jinak co my jsme dali za ty nase telefony tak neco podobneho nebo jestli ne stejenho prodavaji jini co maji dobre ohodnoceni za 130USD a tam uvadi 512RAM, 2GB ROM a LCD 4,7"

No kazdopadne jak koupis telefon z chiny tak udelat maximalne ROOT a dal nebadat co a jak je udelano, bo cim vice budes do toho stourat tak te to bude vice s*at. :DD

A uz ti odepsal na to jak ses ho ptal proc to ma jenom 512MB RAM?
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


Elwood
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pát 21. říj 2011 2:44:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Elwood » čtv 03. říj 2013 2:18:01

Psal jsem jim na FCT pres paypal stiznost ze jsem obdrzel jiny typ mobilu nez jsem si objednal s tim ze mobil ma jen 467.9mb ram a necely 2giga rom misto uvedenych 2giga ram a 4giga rom. A obi mi zamitly pozadavek stum ze mi co nejdrive ozve technik a nejak se to vyresi tak jsem cekal 2 dny a dostal jsem email. Odkazem na novou romku. Sic netusim co se tim vyresi a hlavne nevim jak nahrat do mobilu anglicky cwm protoze kdyz dam volume + a power tamk nabehne cinsky factory menu ktetymu vubec nerozumim a nebo je moznost pres USB ale to se mi taky nejak nedari nahodit takze bych potreboval poradit jak to tam hodit, nebo se na to vy**ru a poslu jim to z5 at mi poslou to co pisou nebo vrati prachy.... To mi tak nabidly . kazdopadne jsem jim poslal screeny z 5app a oni mi nechtely verit ze to tak je a ze kontrovaly ostatni mobily a ze jim tam normalne ukazuje 2giga ram a 4giga rom coz je blbost prooze typek na youtube co ma navod a cwm a custom ron jk naistalovat tak ma ten samej mobil, akorad ma 1gb ram. Tak me jen zajima kdyz tam hodim tu romku co me poslaly jestli to taky chcipne nebo pobezi:-D


Elwood
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pát 21. říj 2011 2:44:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Elwood » čtv 03. říj 2013 2:22:26

Odpoledne dopisu zbytek :roll:

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » čtv 03. říj 2013 8:17:16

Muzes zde dat link na tu ROM co tip oslali a jinak ji tam dostanes prez SP_Flash_Tool, pokud je to ta prava co ti poslali tak by nemel byt telefon umrtven, ale zarucit ti to nemohu.
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » čtv 03. říj 2013 8:58:25

No tal jsem zvedavej jestli bude i treti clovek kteremu se telefon odporouci do vecnych lovist nebo konecne nekdo kdo rozlouskne co se tedy doopravdy v telefonu ukryva :-D
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » čtv 03. říj 2013 11:08:56

To snad ne pokud ma primo FW pro nas model tak by to melo byt vse OK, ale odkaz na jeho stahnuti by se hodil pokud to neni tajne :DD
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


Autor tohoto vlákna
Kapr99
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 17. úno 2013 16:12:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Kapr99 » čtv 03. říj 2013 16:05:37

Tak kdyz ma telefon 4,7 palcu...tak ale musi vypadat jinak nez 1:1.Ja tyhle typy znam a uz jsem videl je prodavat ale kdyz date vedle sebe 1:1 S4ku a tenhle tak je to poznat(display neni tak velky a me vetsi mezery)

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » čtv 03. říj 2013 17:49:34

Tak mam info o tom mojem a zpava spatna uz nepujde ozivit, prej neco odeslo na desce.
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


pospech11
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: ned 11. srp 2013 10:58:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2
Twitter: pospech11

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od pospech11 » čtv 03. říj 2013 18:43:36

Co :shock: :shock: jak to ???
Siemens c25 →Motorola T 180 → Alcatel OT 302 →Alcatel OT 511 →Nokia 3310 →Nokia 3410 →SE T230 →K700i → SE W810i →SE K600 →SE J220i → Samsung 5839i →HDC S4 Legend →Prestigio 7500→LG G Flex 2

Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od maku » čtv 03. říj 2013 18:47:41

Njn tak ho rozprodam na dily a poohlednu se po novem, ale budu uz hodne vybirat u koho nakoupim. :DD
Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex


Elwood
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pát 21. říj 2011 2:44:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od Elwood » čtv 03. říj 2013 19:37:36

http://pan.baidu.com/share/link?shareid ... 2637246389
toto mi poslali, jeste jsem to nezkousel.


johanslota
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: pát 20. črc 2012 10:17:39
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: samsung s3 i9300, NEXUS 4,MI5,HONOR10

Re: HDC S4 Legend

Příspěvek od johanslota » čtv 03. říj 2013 20:42:54

Myslim ze toto bude lepsie ako HDC S4 Legend: http://www.tinydeal.com/index.php?main_ ... hange=true

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů