Ostatní asijské telefonyAligator S4000 Duo


Autor tohoto vlákna
V€nca
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: stř 31. říj 2012 20:06:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Aligator S4000 Duo

Příspěvek od V€nca » úte 10. zář 2013 14:02:39

Nenašel jsem, proto zakládám tento topic.
Kdo máte a jaké zkušenosti s tímto telefonem?
Mám ho od včerejška a zatím dobrý, je to služební mobil, myslím, že za 2000 to jde.


Edit 12.9.
Fakt nikdo nemá tento "kvalitní" přístroj?
Zjistil jsem pár nedostatků, nejde paralerně zapnout vzvánění + vibrace. Buď hlasité vyzvánění nebo vibrace. Displej je až moc citlivej a při psaní SMS nepřesnej, někdy skáčou vedlejší písmenka. Kalibrace není možná, ale dělá to jen při psaní SMS, pokud třeba ukládám kontakty, tak tam to píše přesně.
Někdy se stává, že při přijetí hovoru je telefon asi 3 vteřiny hluchej, neslyším nikoho já a ani volající mě neslyší. :shock:





eliška
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 20. říj 2013 4:03:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: aligator s400 duo

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od eliška » ned 20. říj 2013 4:08:49

jj skutečně 3 sec hluchej,nízká hlasitost hovorů a hudby,a hlavně problematické přijímání a ukončování hovorů... :x


panzababa
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 29. říj 2013 18:04:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: aligator s4000 duo

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od panzababa » úte 29. říj 2013 18:27:13

koupil jsem dnes tento telefon pro syna,za ty penize jsme spokojeni ,ale mame problem s propojenim s domaci wi-fi .telefon sice bez problemu sit vidi,ale po vyplneni hesla se odpoji a dale se nedostaneme,heslo znam ;) ,muze to souviset s nizsim androidem 2.3 ??? Mobil s symbian nebo tablet s vyzsim android se prihlasi bez problemu,prosim poradte !!! :idea:


alfik1980
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: sob 09. črc 2011 15:12:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxi mini

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od alfik1980 » ned 10. lis 2013 16:09:32

Jak routnou tento mobil,možná kdybych našel ovladače tak bych to nejak udělal,ale mobil v pc není vidět jen sdkarta

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10583
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 287
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od Mirda86 » sob 23. lis 2013 20:24:14

Dnes sem ho koupil do rodiny a ze srandy sem zkusil antutu a vysledek byl cca 7500...divny :-D



Autor tohoto vlákna
V€nca
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: stř 31. říj 2012 20:06:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od V€nca » ned 29. pro 2013 10:40:25

Mám další negativní poznatek, telefon je pomalej nebo jestli se seká, neumím to přesně definovat, Mám na hlavní stránce vlevo dole ikony Kontakty a Telefon (číselník), pokud na jednu z těchto ikon kliknu, tak se mi objeví černá obrazovka a až asi po 3 vteřinách teprve naskočí kontakty, či telefon (číselník). Pokud se vrátím domů a opět kliknu na kontakty, tak už kontakty naskočí bez prodlevy, pokud, ale v kontaktech třeba vyberu číslo zavolám, zavěsím a chci znovu do kontaktů, tak už opět ta černá obrazovka a prodleva asi 3 vteřiny. Zkoušel jsem telefon restartovat do základního nastavení a pomohlo to asi na týden, pak se ta černá obrazovka objevila znova. Ostatní ikony to nedělají, jen tyhle dvě.
Máte s tím někdo nějakou zkušenost, jak se toho zbavit?
Díky

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10583
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 287
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od Mirda86 » ned 29. pro 2013 10:45:15

Slabej Hw ale hlavne mala operacni pamet.Tohle je bezne.
Mas tam nejake narocnejsi aplikace?


Autor tohoto vlákna
V€nca
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: stř 31. říj 2012 20:06:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od V€nca » ned 29. pro 2013 13:36:58

Hele nevyznám se moc, když otevřu stažené aplikace, tak tam mám jen
obchod google play 9,98 MB,
služby google 6,39 MB
solitaire 4,46 MB

interní úložiště využito 54 MB, volných 148 MB

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22740
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 266
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od LivArt » ned 29. pro 2013 14:40:35

To taky není operační paměť.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10583
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 287
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od Mirda86 » ned 29. pro 2013 14:41:38

Operacni pameti tam je volne cca 50mb a to tam neni vubec nic nainstalovane...


Autor tohoto vlákna
V€nca
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: stř 31. říj 2012 20:06:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od V€nca » ned 29. pro 2013 15:38:51

Omlouvám se, ale nevím, kde hledat operační paměť. Nikde mi to neukazuje, jaké je využití této paměti. :oops:

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22740
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 266
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od LivArt » ned 29. pro 2013 15:40:12

V nastavení -> aplikace -> spuštěné.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
V€nca
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: stř 31. říj 2012 20:06:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od V€nca » ned 29. pro 2013 16:29:09

Děkuji,
RAM využito 195MB, volno 8,9MB
a trochu to kolísá občas mám i 14MB volných

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10583
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 287
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od Mirda86 » ned 29. pro 2013 16:38:12

To je ten duvod proc ti trva 3s nez se ti spusti tel. aplikace.


Autor tohoto vlákna
V€nca
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: stř 31. říj 2012 20:06:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nejdek okr. K. Vary

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od V€nca » ned 29. pro 2013 16:42:12

Děkuji. :(
tak s tím nic nenadělám co?


ann936
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 02. zář 2013 13:14:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: aligator s4000 duo
Tablet: sencor element 9.7
Bydliště: Mladá Boleslav

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od ann936 » stř 01. led 2014 8:58:47

zdravim mam take tento telefon a docela me mrzi par veci. na klavesnici nikde nemam carku. mohu pouzit pouze tecku neebo strednik. nemohu psat hacky a carky a kdyz si z marketu stahuji nejake hry tak mi nejdou spustit. nevite nekdo co s tim?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22740
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 266
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od LivArt » stř 01. led 2014 10:57:03

1) Vyměň klávesnici, na Playstore je jich hodně ;)
2) Se stává.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


prasil
Robot
Příspěvky: 933
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Crdroid
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od prasil » stř 01. led 2014 11:01:35

Klávesnice jde nainstalovat jiná, horší je to s tou RAM :( Papírově je to sice chytrej telefon, ale tak trochu retardovanej a navíc kulhá na obě nohy - na volání bude ok, ale na hry.... :no:


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16710
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 207
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od ludekbrno » stř 01. led 2014 15:09:26

On nebude moc ani na volání. Když ti někdo bude volat, tak bude kdovíjak dlouho trvat, než se ti zobrazí jméno volajícího. To je právě blbé, že ty low-endové smartphony se nehodí na aplikace, ani na volání a SMS, protože jsou celkově hodně zabržděné. To už je fakt lepší koupit "hloupý" telefon, protože ten je dobrý aspoň na ty základní funkce.

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10583
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 287
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od Mirda86 » stř 01. led 2014 15:37:28

Zase ma ale celkem uchazejici velkej display a prekvapive presne reakce na tu cenu.Volani zvlada a navic ma dve sim.Ja ho kupoval pac sem potreboval pro nekoho levnej telefon na dve sim.A jeste ten den.Mit cas tak koupim nejakou cinu s lepsima specifikacema.
Nicmene dotycna si zatim nestezuj.Dal sem ji tam asi 3 aplikace a zatim slape.Ale ani tak bych ho nikomu nedoporucil.A uz vubec ne nekomu kdo chce pouzivat smartphone jako smartphone.

Uživatelský avatar

jaromir7
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 07. lis 2013 16:41:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Navon F-552
Tablet: Tablety vkládejte do myčky...

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od jaromir7 » stř 22. led 2014 19:15:16

Zatím O.K. Celkem svižnej, nepadá, tak zatím spokojenost.


danton
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: pon 23. led 2012 20:28:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi REDMI Note 2 16 GB
Mobil 2 / ROM: ALIGATOR S4000
Tablet: Archos 48 500GB, Prestigio GeoVision 7777 iGo
Tablet 2 / ROM: PIPO X10

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od danton » čtv 30. led 2014 5:39:30

Ja nevim, mate asi smulu na nepovedene kusy. Mam ho uz dva mesice a uplne v pohode. Telefonovani, čárky - háčky pri psani, filmy bez trhani, muzika jak z Hi-Fi... Doinstaloval jsem plno apk, napr. vypinani disleje ne tlacitkem, ale ikonou na plose, volitelne zakaz uzamknuti, dobre kdyz jsem doma, vypinani a zapinani telefonu v nastaveny cas atd.
...zatím
jdu škrábat brambory...


danton
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: pon 23. led 2012 20:28:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi REDMI Note 2 16 GB
Mobil 2 / ROM: ALIGATOR S4000
Tablet: Archos 48 500GB, Prestigio GeoVision 7777 iGo
Tablet 2 / ROM: PIPO X10

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od danton » pát 31. led 2014 10:09:31

Zdravim.
Podarilo se nekomu udelat root v tomto stroji? Zkousel jsem Kingo Android Root 1.1.8 a vysledek - nezdarilo se.
Diky.
...zatím
jdu škrábat brambory...

Uživatelský avatar

Longermann
Stálý androiďák
Příspěvky: 68
Registrován: ned 01. kvě 2011 16:57:35
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG Optimus L5
Rom: CM 10.1
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od Longermann » čtv 27. úno 2014 18:20:28

No... Koukam, ze jsem do rukou dostal zas jednou poradny smejd k oprave... Ale zas jedna pozitivni - podle Root Checker je rootnuty, tak jsem zvedav, jakym zpusobem. Zeptam se a dam vedet...
Osel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, ale blbec ze všech stran!!!
Jestliže vám nad něčím zůstává rozum stát, neděste se, je to neklamný důkaz toho, že nějaký máte


glock69
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: sob 07. pro 2013 13:48:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: thl w100

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od glock69 » pon 03. bře 2014 10:51:24

Nemáte někdo problémy s restartem telefonu? Jednou za pár dnů se mobil sám restartuje, přitom nikdo ho nepoužívá nebo je na nabíječce..Lze zjistit možnou příčinu nebo mobil reklamovat?


pijao81
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 14. bře 2014 9:14:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: aligator s4000

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od pijao81 » pát 14. bře 2014 9:41:49

ja jsem ho koupil vcera.. mel jsem dobry pocit jak jsem to zacal pouzit...

ale mam taky ten problem s wifi... porad se odpoji, najde ten sit ale nepripoji :nene: .... musim zrusit wifi, hledat znovu a dat heslo ... a to se mi nelibi.. to je fakt velky problem.

mobil je dobry, kdyz neni na hry.. jen volani, facebook , a whatsapp..ale ne narocnejse aplikace jako, candy crush. where is my water , etc :no: .... i tak, prekvapilo me :shock: jak je ten displej jasny, ze hraje filmy dobre, a vysoka hlasitost .. ale zklamalo ze nema HSDPA, tak internet v mobilu je poooooomaaaaaaleeeeeeeeeeee... tak.. obecne nejsem zklamany za tu penize co jsem dal . ale myslim ze kdyz ten problem s wifi pokracuje jdu ho vratit.

nekdo nasel reseni na wifi problem ? da se aktualizovat android ?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22740
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 266
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od LivArt » pát 14. bře 2014 9:43:41

Nedá se aktualizovat android.
Za ty peníze jsou i lepší telefony - například Vodafone Smart III.
Wifi nemusí fungovat, protože máš špatně nastavený AP.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Longermann
Stálý androiďák
Příspěvky: 68
Registrován: ned 01. kvě 2011 16:57:35
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG Optimus L5
Rom: CM 10.1
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od Longermann » úte 01. dub 2014 22:01:22

Koncem února jsem slíbil, že se zeptám na ten ROOT... Tak se mu to prej podařilo přes nějaký Root Package z uloz.to
Osel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, ale blbec ze všech stran!!!
Jestliže vám nad něčím zůstává rozum stát, neděste se, je to neklamný důkaz toho, že nějaký máte


Jirkafil
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: úte 23. dub 2013 17:29:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy J5 (2016)
Tablet: HUAWEI MediaPad T3-10

Re: Aligator S4000 Duo

Příspěvek od Jirkafil » pát 05. pro 2014 15:34:41

mám Aligator S4000Duo,který zamrzl a nejde zresetovat,dozvěděl jsem se,že si mám stáhnout firmware Android 3.6.6 a znovu nainstalovat.Bohužel ale nemůžu nic najít,pomůže mi někdo vyřešit vzniklý problém?Děkuji.


janys1488
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 16. pro 2014 3:12:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: aligator s4000duo
Twitter: Janys Habibi Svobodu
Bydliště: Karlovy Vary

Aligator S4000 Duo a Obchod play

Příspěvek od janys1488 » úte 16. pro 2014 20:16:18

Zdravim,
chci se zeptat jestli nekdo nevite proc se po obnoveni tovarniho nastaveni telefonu nemuzu pripojit v aplikaci Obchod play ke svemu uctu google. Pise mi to ze neni aktivni datove pripojeni at se pripojim pres wi-fi, ale ani tak mi to nejde.
dekuji za.odpoved

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host