Ostatní asijské telefonySTAR Q9000

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
faster86
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 09. úno 2012 18:58:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg optimus black

STAR Q9000

Příspěvek od faster86 » úte 01. říj 2013 18:39:17

Zdravím, máte někdo zkušenost s timto mobilem?




Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: STAR Q9000

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte 01. říj 2013 19:46:19

Je v pohodě.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play

Uživatelský avatar

momors
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: sob 23. dub 2011 13:00:23
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 Prism Green
Rom: One UI Android 10

Re: STAR Q9000

Příspěvek od momors » stř 06. lis 2013 14:42:33

Měl bych prosbu. Našla by se tu nějaká dobrá duše co by udělala zálohu přes MTK Droid Tools pro q9000, včetně preloaderu?
A jedno varování, abyste nedopadli stejně jako já. Obě dvě ROM co jsou na needrom pro tento telefon jsou nefunkční! Jednou z nich jsem ho bricknul, ta druhá ani nejde flešnout.. Pokud byste měli jakýkoliv tip na nápravu tak budu moc rád.

EDIT.: Vyřešeno pomocí Setu Volcano box ;)
Ericsson T10s -> Ericsson A1018 -> Sony Ericsson Z520i -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X10mini -> Star B92m -> ZTE V967s -> Samsung Galaxy S4 mini -> Meizu m2 -> Xiaomi Redmi Note 3 SE -> Xiaomi Mi A1 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S10e -> Samsung Galaxy S10


andre.jan
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: ned 06. led 2013 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star Q5
Rom: 4.2

Re: STAR Q9000

Příspěvek od andre.jan » ned 01. pro 2013 11:48:45

Vsiml jsem nove ROM pro tento telefon http://www.needrom.com/mobile/starq9000-alpsq5/.

Mam jeste dotaz - sice jsem ho uz koupil, ale je teprvge na ceste - jak je to s GPS? Chyta se ok a nebo dlouho a navic nepresne?
Mam ted Cubot GT99 a tam je to silenstvi...

Uživatelský avatar

momors
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: sob 23. dub 2011 13:00:23
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 Prism Green
Rom: One UI Android 10

Re: STAR Q9000

Příspěvek od momors » ned 01. pro 2013 12:03:00

S instalováním romek bych byl u tohoto zařízení dost opatrnej. Telefon se sidce podařilo unbricknout, nicméně nabíjení baterie moc nefunguje, ať už originální, nebo jiného typu. Navíc všechny tyto romky na needrom jsou uplně stejné a žádný update tam není.. Nechal bych to co tam je z výroby, protože to funguje, jak má ;)

GPS je po stažení EPO docela ok, takovej průměr co se týče čínských mobilů.. žádný zázrak to není ale funguje :DD
Ericsson T10s -> Ericsson A1018 -> Sony Ericsson Z520i -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X10mini -> Star B92m -> ZTE V967s -> Samsung Galaxy S4 mini -> Meizu m2 -> Xiaomi Redmi Note 3 SE -> Xiaomi Mi A1 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S10e -> Samsung Galaxy S10



andre.jan
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: ned 06. led 2013 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star Q5
Rom: 4.2

Re: STAR Q9000

Příspěvek od andre.jan » ned 01. pro 2013 17:08:09

ROOTnout to jde podle toho onclick navodu pro Mediatek procesory? Daval jsi tam CWM?

Uživatelský avatar

momors
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: sob 23. dub 2011 13:00:23
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 Prism Green
Rom: One UI Android 10

Re: STAR Q9000

Příspěvek od momors » ned 01. pro 2013 21:19:31

Rootval jsem přes motochoper, CWM jsem tam nedával
Ericsson T10s -> Ericsson A1018 -> Sony Ericsson Z520i -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X10mini -> Star B92m -> ZTE V967s -> Samsung Galaxy S4 mini -> Meizu m2 -> Xiaomi Redmi Note 3 SE -> Xiaomi Mi A1 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S10e -> Samsung Galaxy S10


andre.jan
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: ned 06. led 2013 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star Q5
Rom: 4.2

Re: STAR Q9000

Příspěvek od andre.jan » stř 11. pro 2013 20:35:12

Jsem s Q9000 maximalne spokojeny... Dorazila vcera :-)
Bál jsem se GPS - doba fixace a poskakovani (oboji problem u Cubot GT99) a fixace je v radu vterin (jednou myslim i 10).
Zda se mi trochu ticha ale to jde nastavit pres Uncle Tools - zatim jsem se do toho jeste nepustil ale asi mne to dozene.
Rootoval jsem kvuli návyku na Power Toggles a delal jsem to pres MKT Droid Tools (vcetne zalohy ROM).


Checkpoint
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 05. led 2014 22:24:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew V3-E - KK 1.0.13

Re: STAR Q9000

Příspěvek od Checkpoint » stř 08. led 2014 19:12:36

Koukám že tenhle telefon nemá zrovna širokou základnu fanoušků, přitom mi přijde docela v pohodě? Pro ty kdo ho mají - jak jsou na tom fotky a výdrž?

Přemýšlím nad ním jako nad alternativou k iNew V3, který se mi sice strašně líbí, ale ta baterka tam... Bral bych ThL W8, ale ten se mi zase strašně nelíbí, já jsem hrozně moc přes ty "ostrý" hrany a rohy...


Juniko
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 21. led 2014 10:41:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Q9000

Re: STAR Q9000

Příspěvek od Juniko » úte 21. led 2014 10:44:46

Ahoj, řešil ste už někdo hlasitost vyzvánění tohoto mobilu. Díky za rady.


Juniko
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 21. led 2014 10:41:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Q9000

Re: STAR Q9000

Příspěvek od Juniko » čtv 23. led 2014 16:23:49

Ahoj, tak po továrním nastavení dobíjí pouze po restartu. Nejaký nápad?


Dr.mudrc
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 13. bře 2014 8:38:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star q9000

Re: STAR Q9000

Příspěvek od Dr.mudrc » čtv 13. bře 2014 8:41:56

Ahoj,s tim vyzvanenim nic neudelas,ja jsem si nechal vymenit buzzer. Ale mam jiny problem, nechce mi precist sd kartu. Do vcera v poho, ale jak jsem prohodil karty tak uz to nejede. Nevite nekdo co s tim? Furt mi to pise vadna sd karta. Ale jedna je nova, a druha tam frcela bez problemu.


Dr.mudrc
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 13. bře 2014 8:38:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star q9000

Re: STAR Q9000

Příspěvek od Dr.mudrc » čtv 13. bře 2014 8:44:34

Ahoj,s tim vyzvanenim nic neudelas,ja jsem si nechal vymenit buzzer. Ale mam jiny problem, nechce mi precist sd kartu. Do vcera v poho, ale jak jsem prohodil karty tak uz to nejede. Nevite nekdo co s tim? Furt mi to pise vadna sd karta. Ale jedna je nova, a druha tam frcela bez problemu.


mik11
Stálý androiďák
Příspěvky: 189
Registrován: stř 12. čer 2013 10:10:23
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Oneplus 2
Mobil 2 / ROM: IUNI U3
Tablet: GOOGLE NEXUS 7

Re: STAR Q9000

Příspěvek od mik11 » pon 17. bře 2014 10:09:10

nešlo by to přes mobile uncle-engineer mode-MTK-audio-normal mode atd jsou tam všelijaký nastavení,někde se to tu už řešilo ale nevím u jakýho mobilu
Obrázek


Juniko
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 21. led 2014 10:41:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Q9000

Re: STAR Q9000

Příspěvek od Juniko » stř 23. dub 2014 20:21:46

Taky najednou nevidi sd kartu. Zadnou, nevite co s tim?


Dr.mudrc
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 13. bře 2014 8:38:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star q9000

Re: STAR Q9000

Příspěvek od Dr.mudrc » čtv 24. dub 2014 8:17:34

U me to samovolne preslo a uz to funguje v poho


Freshik
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 06. črc 2014 13:50:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Umi plus E

Re: STAR Q9000

Příspěvek od Freshik » ned 06. črc 2014 13:56:27

Mám ho už nějakou dobu a neměnil bych. Jen mě mrzí, že nejsou oficiální alternativní ROMky a že nevychází aktualizace androidu. ROOTnutý ho mám už od výroby, ale flashovat ho neoficiálním softwarem se bojím.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti