Ostatní asijské telefonyiNEW 6000 nezname IMEI !!!

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Limakos
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: čtv 31. led 2013 14:38:27
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: S7 edge

iNEW 6000 nezname IMEI !!!

Příspěvek od Limakos » stř 16. říj 2013 8:22:12

Prosim pomoc, umite mi poradit co s tim? Telefon site vyhleda., ale nejde se prihlasit - nezname IMEI. Oba dva sloty SIM a ani v jednou to nejde :DD :help:


Diskuzní fórum http://www.polskykotel.cz Mate problém s kotlem a nevíte si rady? Navštivte fórum České a Polské kotle, řídicí jednotky, paliva, alt. zdroje apod. Těšíme se na vás.
S7 edge Nougat 7 + Gear S + Sony SBH20


Uživatelský avatar

maku
Robot
Příspěvky: 1216
Registrován: ned 10. čer 2012 17:46:54
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Pixel 4XL \ Just Black
Mobil 2 / ROM: Pixel 3XL \ Black

Re: iNEW 6000 nezname IMEI !!!

Příspěvek od maku » stř 16. říj 2013 8:43:25

Pixel 4 XL 6 \ 64 GB \ Just Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
Pixel 3 XL 4 \ 64 GB \ Black \ OS: Android 11.0.0 \ ROM: STOCK RQ1A.210105.003
xiaomi amazfit T‑Rex

Uživatelský avatar

mrnus
Moderátor
Příspěvky: 1010
Registrován: čtv 03. lis 2011 11:07:59
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: HUAWEI HONOR 8 PREMIUM
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: iNEW 6000 nezname IMEI !!!

Příspěvek od mrnus » stř 16. říj 2013 8:56:41

A pokud ti to nepomůže tak:
1. Vyjmi obě karty z telefonu zapni ho
2. Zadej do číselníku *#*#3646633#*#* , měl by jsi být v engineer mode
3. Jdi do záložky "CONECTIVITY" Zadej CDS INFORMATION
4. V CDS INFORMATION zadej RADIO INFORMATION
5 PHONE 1 a tam doplň v řádku AT+EGMR=1,7,"zde bude 15 digit imei" zadat send command
6. PHONE 2 a tam doplň v řádku AT+EGMR=1,10,"zde bude 15 digit imei" zadat send command

Mě to zafungovalo


Autor tohoto vlákna
Limakos
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: čtv 31. led 2013 14:38:27
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: S7 edge

Re: iNEW 6000 nezname IMEI !!!

Příspěvek od Limakos » stř 16. říj 2013 9:25:19

mrnus: tak to zafungovalo imei doplnen, ale porad se nezaregisturje do site TMOBILE. Když dam vyber site rucne - hlasi nelze se prihlasit do site.
Naposledy upravil(a) Limakos dne stř 16. říj 2013 9:29:42, celkem upraveno 1 x.
Diskuzní fórum http://www.polskykotel.cz Mate problém s kotlem a nevíte si rady? Navštivte fórum České a Polské kotle, řídicí jednotky, paliva, alt. zdroje apod. Těšíme se na vás.
S7 edge Nougat 7 + Gear S + Sony SBH20

Uživatelský avatar

mrnus
Moderátor
Příspěvky: 1010
Registrován: čtv 03. lis 2011 11:07:59
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: HUAWEI HONOR 8 PREMIUM
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: iNEW 6000 nezname IMEI !!!

Příspěvek od mrnus » stř 16. říj 2013 9:28:29

Hmm to je divné.
A restart asi proběhl že.
Ty imei máš určitě dobře vepsané



Autor tohoto vlákna
Limakos
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: čtv 31. led 2013 14:38:27
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: S7 edge

Re: iNEW 6000 nezname IMEI !!!

Příspěvek od Limakos » stř 16. říj 2013 10:55:25

IMEI mam spravne zadany, vidim ho pak c CDS, ze se zapsal. Tel restartovany a nic. Co ted? Ještě nekde mam zálohovanou puvodni rom nekde v notasu tak se pokusim obnovit.pres CWM

PHONE 1: vepsany IMEI ok , phone on, PHONE 2: vepsany IMEI ok, radio off -
Diskuzní fórum http://www.polskykotel.cz Mate problém s kotlem a nevíte si rady? Navštivte fórum České a Polské kotle, řídicí jednotky, paliva, alt. zdroje apod. Těšíme se na vás.
S7 edge Nougat 7 + Gear S + Sony SBH20

Uživatelský avatar

mrnus
Moderátor
Příspěvky: 1010
Registrován: čtv 03. lis 2011 11:07:59
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: HUAWEI HONOR 8 PREMIUM
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: iNEW 6000 nezname IMEI !!!

Příspěvek od mrnus » stř 16. říj 2013 11:01:38

radio musí být on


Autor tohoto vlákna
Limakos
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: čtv 31. led 2013 14:38:27
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: S7 edge

Re: iNEW 6000 nezname IMEI !!!

Příspěvek od Limakos » stř 16. říj 2013 11:10:34

Mam v sim 1 SIM:

Phone 1: imei: 353xxxxxxxxxxx3, IMSI:2300013xxxxxxxx, radio on, status ready, nebudu to vse vypisovat!
SIM 1 home null null null asi udelam otisk obrazovky a hodim to sem snad nekoho něco napadne
Phone 2: tam sim nenam,, radio pise off
Naposledy upravil(a) Limakos dne stř 16. říj 2013 11:13:04, celkem upraveno 1 x.
Diskuzní fórum http://www.polskykotel.cz Mate problém s kotlem a nevíte si rady? Navštivte fórum České a Polské kotle, řídicí jednotky, paliva, alt. zdroje apod. Těšíme se na vás.
S7 edge Nougat 7 + Gear S + Sony SBH20

Uživatelský avatar

mrnus
Moderátor
Příspěvky: 1010
Registrován: čtv 03. lis 2011 11:07:59
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: HUAWEI HONOR 8 PREMIUM
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: iNEW 6000 nezname IMEI !!!

Příspěvek od mrnus » stř 16. říj 2013 11:12:11

Aha, tak to je ok.
Hmm, zkus ještě wipe reset a reset dalvik case.
Jinak už nevím.Jedině jak jsi říkal že máš tu původní rom .


Autor tohoto vlákna
Limakos
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: čtv 31. led 2013 14:38:27
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: S7 edge

Re: iNEW 6000 nezname IMEI !!!

Příspěvek od Limakos » stř 16. říj 2013 12:46:44

Tak nic, recovery provedeno a nic !!! Asi tel bricknu a poslu zpet s popisem, ze nejede gsm tel se sam restaroval az kleknul uplne.
Tak je to uplne v cudu - obnova obnobvila imei a nic!
Diskuzní fórum http://www.polskykotel.cz Mate problém s kotlem a nevíte si rady? Navštivte fórum České a Polské kotle, řídicí jednotky, paliva, alt. zdroje apod. Těšíme se na vás.
S7 edge Nougat 7 + Gear S + Sony SBH20

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host