Ostatní asijské telefony[ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Odpovědět

Ladzi
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 03. led 2013 20:07:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od Ladzi » stř 08. led 2014 14:34:38

Podívej se Zatymu do podpisu. Vypadá to dobře.





Autor tohoto vlákna
zaty
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: úte 03. kvě 2011 19:47:37
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Honor 9
Mobil 2 / ROM: Nokia Lumia 730 DS
Bydliště: Brno

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od zaty » stř 08. led 2014 17:49:37

Revange: Poridil jsem si tohodle krasavce http://androidforum.cz/inew-v3-quadcore ... 51167.html
Lumia 730 DS
Asus Memopad ME176CX - na prodej


fixx
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 03. pro 2013 0:22:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od fixx » čtv 09. led 2014 17:38:33

Mám poměrně triviální otázku: nejde mi v telefonní aplikaci přiřadit vyzvánění k určitému číslu. Ne že bych nevěděl jak, v tom to není. Když ale číslu přiřadím jiné než výchozí vyzvánění, zvonění se nezmění. Pokud to chci provest znovu, tak je v nabídce zaškrtnutý opět "Výchozí vyzváněcí ton".
Stalo se vám to někomu?
(mám předposlední verzi zatyho ROMky 05122013)


jojkoz
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: pon 30. zář 2013 8:11:45
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: w910

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od jojkoz » čtv 09. led 2014 21:40:42

Ja som nainstaloval poslednu ROM oz ZATYho a pozorujem nejake divne spravanie GPS.
Akosi slabsie chyta a aj mi parkrat stratila signal za jazdy - a to na motorke s paradnym vyhladom.
Doteraz sla paradne.

Ma aj niekto iny tento problem?


edit

Aj teraz skusam von z okna - predtym to naskocilo hned teraz uz niekolko minut len par satelitov a nechce sa fixnut.
Taktiez mam pocit ze vobec neberie teraz glonass satelity.


Autor tohoto vlákna
zaty
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: úte 03. kvě 2011 19:47:37
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Honor 9
Mobil 2 / ROM: Nokia Lumia 730 DS
Bydliště: Brno

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od zaty » čtv 09. led 2014 22:13:50

Udelal jsi po instalaci wipe? Proslo mi rukama 6 kousku a na vsechny jsem daval moji ROM a u vsech jede GPS jak ma. Vlastne jsi myslim prvni uzivatel me ROM, ktery si stezuje na GPS.
Lumia 730 DS
Asus Memopad ME176CX - na prodej



jojkoz
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: pon 30. zář 2013 8:11:45
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: w910

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od jojkoz » čtv 09. led 2014 22:18:31

WIPE som Spravil.

No ved preto sa pytam :) , ja isto nechcem hanit tvoju robotu - to naopak :)
Ci sa s tym niekto nestretol kym ho nanovo vymazem :)

EDIT by jumbo78:
Nezneužívej citaci! Přečti si prosím laskavě pravidla fóra a dodržuj je!


tesman
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: sob 22. led 2011 9:49:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V5 redbull CM11
Mobil 2 / ROM: SA GALAXY S advence, HAIER W910, XIAOMI REDMI 1S,
Tablet: NEXUS 7
Bydliště: Olomouc

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od tesman » čtv 09. led 2014 23:02:33

Jj mě se před 14 dni stalo to samé. Během navigace sygic v autě se z ničeho nic zbláznila GPS-ka. Pořád se odpojovala a pozici ukazoval úplně někde jinde. Pomohlo jedině vše smazat a vše znova. To se stalo jen jednou a teď už v pohodě, doufám. ☺


Autor tohoto vlákna
zaty
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: úte 03. kvě 2011 19:47:37
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Honor 9
Mobil 2 / ROM: Nokia Lumia 730 DS
Bydliště: Brno

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od zaty » čtv 09. led 2014 23:07:01

No kurna panove, ale to musite napsat, jinak se o tech chybach nedozvim :) Ja se na to podivam, jestli tam nekde neni bota. Zkus jeste kdyz tak z Play Fastergps a nastav si tam SK nebo CR a pak pres Gps status to pak proklepni, kolik to fixne satelitu a dalsi info.
Lumia 730 DS
Asus Memopad ME176CX - na prodej


tesman
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: sob 22. led 2011 9:49:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V5 redbull CM11
Mobil 2 / ROM: SA GALAXY S advence, HAIER W910, XIAOMI REDMI 1S,
Tablet: NEXUS 7
Bydliště: Olomouc

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od tesman » pát 10. led 2014 7:32:29

No já jsem to bral jako svoji chybu, protože v té době jsem s telefonem hodně šachoval. Potom, co jsem vše znovu dočista smazal a znovu nahrál, se to už neopakovalo.


jojkoz
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: pon 30. zář 2013 8:11:45
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: w910

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od jojkoz » pát 10. led 2014 7:33:23

No ja som vecer vymazal telefon. Nahodil AndroiTS GPS ( tiez pekne ukazuje satelity ktore vidi a ci je nane locknuty...). Hned aj doma pod strechou vsetko slapalo na paradu - videl aj GLONASS a hned chytil polohu.

Tak som nahodil zalohu aplikacii co pouzivam - ale nastavenie telefonu radsej nie. Rucne som ponastavoval. Skusil este pred spanim - vsetko OK (telefon nevypinam na noc).

Rano hned skusam a zasek problem - dlho hlada najde len par sat bez glonass, nenasiel polohu. Skusil som vonku, tam naslo dost satelitov GPS (bez glonass) mozno nejakych 7-8 a na vacsinu sa aj locklo ale stale neprijalo polohu.
Nasledne v aute cestou do roboty skusam - zrazu sa objavili aj glonass a hned chytilo polohu a fungovalo na paradu. - Co som si ale vsimol par krat sa cestou stratili glonass satelity - ale satelity GPS drzala aj presnu polohu 3-4 m.
Teraz skusam v robote pod strechou a prekvapivo mi najde najprv. glonass satelity az potom GPS a chyti polohu.

Mne to pripada ko keby sa niekedy znizila citlivost GPS. Vtedy nevidi glonass a asi aj satelity GPS snima horsie. Ale netusim z akeho dovodu.

edit - tak teraz som skusil v robote restart telefonu nasledne gps - a s biedou najde 2-3 GPS satelity bez glonass a nelockne sa ( mam aj fastersgps).Ked vyjdem von pred budovu ta najde len GPS satelity (bez glonass) locne asi na 7 a stale nema polohu.
Je mozne ze to robi nejaka aplikacia ale netusim neviem ze by som v poslednej dobe nejaku pridaval - a tiez som sa snazil aj teraz vsetky povypinat.
Naposledy upravil(a) jojkoz dne pát 10. led 2014 9:16:57, celkem upraveno 2 x.


jojkoz
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: pon 30. zář 2013 8:11:45
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: w910

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od jojkoz » pát 10. led 2014 7:52:31

fixx píše:Mám poměrně triviální otázku: nejde mi v telefonní aplikaci přiřadit vyzvánění k určitému číslu. Ne že bych nevěděl jak, v tom to není. Když ale číslu přiřadím jiné než výchozí vyzvánění, zvonění se nezmění. Pokud to chci provest znovu, tak je v nabídce zaškrtnutý opět "Výchozí vyzváněcí ton".
Stalo se vám to někomu?
(mám předposlední verzi zatyho ROMky 05122013)

Ja mam poslednu zatyho ROM, v kontaktoch som dal zmenit vyzvanaci ton - zvolil som jeden z tych co su tam (format OGG) a ide to bez problemov.
Skus pripadne aj ty OGG ci ti ho zoberie.


fixx
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 03. pro 2013 0:22:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od fixx » pát 10. led 2014 14:26:13

Právě že vyzvánění nejde změnit ani na žádné z předvolených - chová se to jako kdyby nastavení apky telefon bylo "readonly". Pomohlo by vymazat nastavení apod.?

BTW: Zvolit jiné vyzvánění než .ogg mi nejde vůbec - telefon je pak během vyzvánění potichu.

Uživatelský avatar

corve
Androiďák!
Příspěvky: 546
Registrován: úte 21. zář 2010 21:32:16
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: RN3SE-Gismo-lineageOS13
Tablet: Nexus 7
Rom: SlimRom 4.4.1

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od corve » pát 10. led 2014 15:45:06

Kde to vyzvánění nastartuješ? V telefonní aplikaci? Zkus to v aplikaci lidé..


l.smetana
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: čtv 05. zář 2013 10:45:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od l.smetana » pát 10. led 2014 21:55:17

Jakou máte výdrž se zaplými daty? Mám zaplé data, telefon v kapse (na pozadí běží Viber, Gmail a Facebook) a baterku mám během 5ti hodin pryč. Zapoměl jsem něco nastavit, nebo je to normální? ROM Zatyho, samozřejmě.


revange
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 10. zář 2013 22:37:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: VF SU6

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od revange » ned 12. led 2014 0:16:52

co se tyce te navigace, nejni mozny, ze mate Sygic 13.4?

My to taky tedka nejak zlobi - pomaly fix, ztrata signalu, ale doted jsem to prisuzovala apk a ne chybe v Romce


jojkoz
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: pon 30. zář 2013 8:11:45
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: w910

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od jojkoz » ned 12. led 2014 0:52:09

EE, ja pouzivam iGO Primo, navyse to sledujem aj na AndroiTS GPS, ktory len ukazuje conectnutie na satelity.
Momentalne niekedy to ide paradne a niekedy nafigu - vtedy ako som pisal nevidi glonass.

EDIT by jumbo78:
Nezneužívej citaci! Přečti si prosím laskavě pravidla fóra a dodržuj je!


Autor tohoto vlákna
zaty
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: úte 03. kvě 2011 19:47:37
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Honor 9
Mobil 2 / ROM: Nokia Lumia 730 DS
Bydliště: Brno

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od zaty » ned 12. led 2014 10:51:44

Zkuste vymazat soubor /system/etc/gps.conf. Odpoledne tu přidám update s původním radio firmware, možná je problém v tom ze 4.0.4. Bohužel můj Haier je na opravě, takže nemám na čem testovat.
Lumia 730 DS
Asus Memopad ME176CX - na prodej


jojkoz
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: pon 30. zář 2013 8:11:45
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: w910

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od jojkoz » ned 12. led 2014 11:33:50

Este info - teraz skusam - vystrcil som aj z okna.
zachvilu naslo cca 10 GPS satelitov na cca 8 je aj locknuty - ale polohu nechytilo.
Glonass satelity nevidi.

Neviem ci moze byt chyba v ovladaci ked niekedy to ide a niekedy nie. Mne to skor pripada ze to ovplyvnuje nejaka aplikacia .
Rozmyslam ze by som nechal cistu rom nechal len tel. zoznam a poskusal den.


Radim006
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: stř 09. led 2013 13:10:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A660

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od Radim006 » ned 12. led 2014 18:35:14

Kdyby jsi zapracoval na MIUI pro Haiera,tak by to bylo super.Je to super prostredi...


cZ4rA
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: stř 03. srp 2011 8:33:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Flex 2
Bydliště: Liberec

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od cZ4rA » pon 13. led 2014 9:34:45

to GPS:
Protože GPS nepoužívám tak často, tak jsem si zhoršení nevšiml, o víkendu jsem vyzkoušel a musím souhlasit s ostatními. Fix trvá poměrně dlouho, satelity GPS viditelné prakticky hned a fixlé, Glonass se objeví později a z cca 7 se fixnou max. 2. Ale neudrží se a na chvíli všechny satelity Glonass zmizí a za chvili se zase objeví. Jako by se ztrácela citlivost, nevím jak jinak to popsat. Testováno v programu AndroiTS GPS Test.
V půlce prosimce jsem zaznamenával trasu v Endomondu Pro o víkendu, první byl v pořádku, druhý ne - část trasy v pořádku pak část trasy s odskoky v protisměru (myslel jsem, že byl problém na mé straně - zima a trasa k vysílači) . Pro informaci můžu případně nasdílet.
to fixx:
A kde máš ty vyzvánění umístěná? (karta? paměť telefonu?)
Já mám vyzvánění nastavená individuálně v mp3 a jde to bez problémů. (storage/sdcard0/Ringtones)
Jen jsem měl problém s postupným zesilováním zvuku u budíku - vyřešil to převod do *.ogg


bystryi
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: čtv 13. kvě 2010 16:21:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo S60-W android 5.0.2 CZ
Tablet: Chuwi VI8 Windows 10
Kontaktovat uživatele:

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od bystryi » pon 13. led 2014 15:48:30

Mě se to s těmi satelity glonass taky stává a to nemam zatyho ROM, prostě po chvilce vypadnou a pak ještě, že se chytí třeba jen dva, když další mají i větší sílu signálu než ty chycený.


jojkoz
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: pon 30. zář 2013 8:11:45
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: w910

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od jojkoz » pon 13. led 2014 18:47:45

Tak som dal naskusku starsiu ZATYho ROM ku s original 4.1.2 radiom.
Skusam hned po nahodeni na cistej ROM a zdalo sa mi to rovnake - sem tam ide dobre sem tam ne.

Tak som teraz este skusil pri vypnutej WIFI a siet som dal 2G a zda sa mi to lepsie ( mozno to len ma ale svetlejsiu chvilku :) ).


Unterwassermann
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: stř 07. lis 2012 10:51:17
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Elephone Trunk _ Stock ROM Android 5.1.1
Mobil 2 / ROM: Haier Iron Smartwatch

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od Unterwassermann » úte 14. led 2014 17:17:06

Ufff, musim to zaklepat, GPSka me maka na 100%

Jedu na Zatyho ROM Haier_W910_4.1.2_multi-05122013, WIFI vypnuto, Data - vypnuto, Rezim Site - auto
Spoiler:
Po nekolikadennim pouzivani bez restartovani telefonu
GPS1.png
GPS1.png (67.17 KiB) Zobrazeno 2277 x
GPS2.png
GPS2.png (99.27 KiB) Zobrazeno 2277 x
Po restartovani telefonu
GPS3.png
GPS3.png (67.98 KiB) Zobrazeno 2277 x
GPS4.png
GPS4.png (109.16 KiB) Zobrazeno 2277 x
Slunecno, polojasno, peknej den
GPS5.png
GPS5.png (617.64 KiB) Zobrazeno 2277 x
Zatazeno, mlha, mrholeni, no humus
GPS6.png
GPS6.png (616.18 KiB) Zobrazeno 2277 x


revange
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: úte 10. zář 2013 22:37:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: VF SU6

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od revange » úte 14. led 2014 17:38:13

zatyyyy pomoooooc .... mam 2 haiery oba s tvoji romkou a najednou ani u jednoho nejede predni kamera - jen cerno, zadny obraz - u obou apk fotaku - jak puvodni, tak camera bravo

EDIT: asi pomohl restart nebo nevim, ale uz to zase slape :roll:
Naposledy upravil(a) revange dne sob 18. led 2014 11:27:58, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11323
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od Jumbo78 » úte 14. led 2014 18:33:11

Factory reset jsi zkoušel?

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


wamar
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 25. dub 2010 21:07:57
Reputace: 0

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od wamar » úte 14. led 2014 18:50:02

Gps mi funguje bez problemov, aspon myslim :smile:. Niekedy android ukazovatel blika akoby hladalo satelity, ale gps test ukazuje kludne fix na 12 sat.
Jedine ma hneva nastavenie hlasitosti tel hovoru. Po restarte sa da zmenit pocas hovoru hlasitost. Pri dalsich telefonatoch sa ukazovatel aj hybe ale bez ziadneho efektu.
Ked zmenim hlasitost pred telefonovanim, ta sa zmeni, ale pocas uz zas nie. V gravityboxe som aj nastavoval rozsirene nastavenie hlasitosti a nic:cry:
Nejake napady ako to riesit?
Skusal som aj factory reset...

@telefon


petrsm09
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 30. lis 2013 10:16:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od petrsm09 » pon 20. led 2014 22:05:33

Ahoj,
řekl bych, že se mi telefon moc probouzí (viz. screeny), s původní ROM se téměř neprobouzel. Ovšem ačkoliv se probouzí, tak na výdrž to asi nemá vliv, protože mi vydrží 2x víc než před tím (díky za to zaty :-)). Ve Wakelock Detector jsou pokaždé s vysokým "skórem" Hodiny.
Sice mě to nijak neomezuje, ale rád bych věděl proč to dělá...
Spoiler:
Obrázek
Obrázek


Lukas.K
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: čtv 26. zář 2013 16:11:38
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: MOTO G
Mobil 2 / ROM: HONOR 6

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od Lukas.K » úte 21. led 2014 9:05:17

Ahoj.
Pouzival jste nekdo delsi cas 4.0.4 predtim co jste nahodili Zatyho 4.1.2 ?
Muzete porovnat stabilitu? Vydrz na baterii?

Mam pocit ze tu resite docela zasadni problemy.


Ladzi
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 03. led 2013 20:07:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od Ladzi » úte 21. led 2014 10:16:37

Zatyho ROMka má nějaké mouchy, ale celkově je to obrovský skok vpřed. Dříve jsem měl co chvíli restarty, teď už ani nevím, kdy naposledy. Rychlost a výdrž baterky v naprostém pořádku. Za mě jednoznačně doporučuji povýšit!


Lukas.K
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: čtv 26. zář 2013 16:11:38
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: MOTO G
Mobil 2 / ROM: HONOR 6

Re: [ROM][JB][4.1.2] Haier W910

Příspěvek od Lukas.K » úte 21. led 2014 13:54:18

Diky za info.
Ja mam za 3. mesic pouzivani jeden zasek. Ten byl hned druhy den po vybaleni z krabice. Od te doby ani tuk. Nic nepada, vse chodi jak ma. Prijde me to slusne odladeny.
Proto se na to ptam co me Zatyho ROM nabidne vic, ci naopak vezme...
Nejake konkretnejsi poznatky? ;) Diky.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host