Ostatní asijské telefonyNefunkční GSM/WCDMA síť

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
looser
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 22. led 2014 0:32:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3 od tech ku-ev sikmookejch

Nefunkční GSM/WCDMA síť

Příspěvek od looser » stř 22. led 2014 0:42:25

Dobrý den, zhruba před měsícem jsem si na www.aliexpress.com zakoupil fake telefonu Samsung Galaxy Note 3. Udávaná značka je KOKO Tech. Mám problém se připojit na klasické GSM síti nebo WCDMA, nevím co je v ČR(nevyznám se v tom). Ale když jsem byl např. v Brně, kde je silnější síť (asi 3G), tak to normálně fungovalo, chodily mi SMS, hovory taky fungovaly, internet taky...ale jakmile jsem se vzdálil od Brna , tak se zobrazí O2-CZ - ŽÁDNÝ SIGNÁL. Věděl by někdo co by tomu pomohlo? Moc děkuji za odpovědi.




Uživatelský avatar

dvzd
Troll - nekrmte mě! :)
Troll - nekrmte mě! :)
Příspěvky: 4404
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: -8
Typ mobilu / ROM: US5

Re: Nefunkční GSM/WCDMA síť

Příspěvek od dvzd » stř 22. led 2014 4:16:19

Pravděpodobně nepřepíná z 3G na 2G. Možná sis to tak sám nastavil.


Autor tohoto vlákna
looser
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 22. led 2014 0:32:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3 od tech ku-ev sikmookejch

Re: Nefunkční GSM/WCDMA síť

Příspěvek od looser » stř 22. led 2014 10:18:58

A kde a jak to mám zkusit přenastavit?


cumic
Stálý androiďák
Příspěvky: 102
Registrován: sob 30. lis 2013 21:17:58
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3
Rom: CM11 4.4.2 Temasek

Re: Nefunkční GSM/WCDMA síť

Příspěvek od cumic » stř 22. led 2014 10:28:46

Skús dať *#*#4636#*#* >informácie o telefóne a tam presnastav typ siete


Autor tohoto vlákna
looser
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 22. led 2014 0:32:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3 od tech ku-ev sikmookejch

Re: Nefunkční GSM/WCDMA síť

Příspěvek od looser » stř 22. led 2014 13:26:55

Zkusil jsem to změnit na GSM only a pořád nic...nemůže to být třeba tím,že to prostě a jednoduše nebere naši základní GSM síť?


Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční GSM/WCDMA síť

Příspěvek od Tomáš Kubec » stř 22. led 2014 13:42:47

Na 99% to nebude umět 9stovku
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12646
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Nefunkční GSM/WCDMA síť

Příspěvek od ramon.dexter » stř 22. led 2014 13:43:46

Co s tím? Zahoď tu sr*čku a kup si něco normálního, něco třeba od Lenova, Zopo, oppo, Thl, ZTE nebo jiných. Ale ne k.o.k.o.t.-t.e.c.h..

Ale hlavně že jsi ušetřil, co? Vlastně ne, neušětřil jsi ani korunu. Vyhodil jsi peníze za nefunkční sr*čku a ještě je budeš muset vyhodit jednou, aby sis koupil funkční mobil. Ale kdo chce kam...

edit: Byl bych rád, kdyby mi fórum necenzurovalo příspěvky. Sprovstá slova jsou platnými výrazy českého jazyka a někde je třeba je použít. Na eufemismy se můžu vykašlat. Nebo to někoho uráželo, doprkna?
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
looser
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 22. led 2014 0:32:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3 od tech ku-ev sikmookejch

Re: Nefunkční GSM/WCDMA síť

Příspěvek od looser » stř 22. led 2014 15:09:21

Takže s tím nic udělat nepůjde, dobře. Ale jako mp3/mp4 snad mojí 8-leté sestře poslouží dobře. Aspoň od ní bude na chvilku pokoj.


cumic
Stálý androiďák
Příspěvky: 102
Registrován: sob 30. lis 2013 21:17:58
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3
Rom: CM11 4.4.2 Temasek

Re: Nefunkční GSM/WCDMA síť

Příspěvek od cumic » stř 22. led 2014 20:26:49

Alebo sa presťahuj do Brna :-D

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host