Tomáš Kubec píše:Je mi líto, ale neprodáváme.
No ptal jsem se, protoze jsem
Tengdu na shopu z Vaseho podpisu videl, ale chapu, ze jste jej nemusel mit v ruce ani prodavat (tech cinanu jsou mraky), kazdopadne diky.
romcok píše:Kto ide do toho?
Myslím, že Tengda je jedna z tých značiek, kde rovnaký kus hardwaru môžeme nájsť aj pod inými lacnými značkami. Tj. asi to berú všetci z nejakej fabriky a ocejchujú si to svojou značkou. Konkrétne toto zariadenie je klon Xperie Z2, čo je podľa mňa vcelku pekná placka bez zbytočných čačiek. Proste placka s displejom.
Čoho sa trochu bojím je prehrievanie. Môj terajší fon sa pri väčšine hier velmi náruživo prehrieva a keď je v tom najlepšom tak to vypustí a zreštartuje sa aj 3x po sebe. Nuž, je to kanec.

Telefon bych i bral, jen se bojim toho rootu, abych si mohl s telefonem delat co chci. Ano, telefon ma, podle me, stejny zaklad jako napriklad ZOPO ZP998, jen je na nej nalepeny jiny displej, chybi NFC a mozna jeste mensi pamet telefonu, proto bych se ho tolik nebal, protoze na ZOPO mam jen kladne reference.
Prekvapive me ani netrapi nedostupnost alternativnich ROM (proc by take ano, kdyz to ma dostatecny vykon) a ani pravdepodobne zadny vyvoj Androida. JB je celkem fajn a asi na ty dva roky dostacujici (nez dorazi funkcni ART, tak uz budu porizovat novy telefon).
Prehrivani? Toho se u sebe nebojim, protoze jedina narocnejsi hra, kterou hraju je Dragon Vale a to zmakne levou zadni, naopak bych telefon klidne podtaktoval a kdyby to slo, tak i vypnul 4 jadra, protoze na to stejne nejsou aplikace.