Ostatní asijské telefonyKingzone K1 Turbo / Huangzu K1


m1112
Stálý androiďák
Příspěvky: 226
Registrován: úte 06. lis 2012 9:30:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: coolpad 7320

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od m1112 » pon 30. čer 2014 10:54:47

u známého jsem včera telefon viděl s bluetooth sluchátkama a hrálo to :)





Drnda
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: sob 28. čer 2014 13:47:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: kingzone k1

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Drnda » pon 30. čer 2014 13:37:34

Tak oprava - BT už funguje jak má - provedl jsem párování "obráceným směrem" a pak už vše proběhlo bez problému. V autě se dokonce chytá ještě mnohem líp než původní Samsung. Navigace GPS (info pro ty, kteří se bojí) - zkoušel jsem Sygic (používám ho nejraději) a Navigon a mnohem lépe fungoval Navigon (bezproblémově a to i ve městě). Zatím telefon ve všem splňuje očekávání.


vlkladno
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 04. kvě 2013 18:41:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 734393605

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od vlkladno » stř 02. črc 2014 15:20:43

čau, vsichni, tak jsem si vcera tento kousek poridil, zatim zpokojenost,vse funguje jak ma ale trochu mne zklamal fotak.,ale o to ted nejde.
mam dotaz : nevi nekdo kde koupit na tento telefon drzak do auta ,folii a baterku? volne sem videl v cz prodavat jen nabijeci kryt za 600kc, ale folii a to ostatni prodavaj jen k mobilu, nechce se mi takovy prkotiny objednavat z ciny ...
predem dik


vlkladno
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 04. kvě 2013 18:41:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 734393605

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od vlkladno » pát 04. črc 2014 14:24:00

Taky mi nefunguje bluetooth v aute. Vsechny jiny telefony fungujou.


Drnda
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: sob 28. čer 2014 13:47:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: kingzone k1

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Drnda » pon 07. črc 2014 8:04:38

vlkladno píše:Taky mi nefunguje bluetooth v aute. Vsechny jiny telefony fungujou.
Měl jsem stejný problém do té doby, než jsem udělal párování "obráceně" tzn. nechal jsem telefon vyhledat rádiem a rádiem také inicioval párování. Zároveň malý uživatelský postřeh - pro prvotním hraní s telefonem cca po týdnu jsem se rozhodl obnovit tovární nastavení abych se zbavil veškerého balastu, co se tam za tu dobu nahromadil a překvapilo mě, že po obnovení továrního nastavení se ten telefon začal chovat v některých ohledech maličko jinak (např. se trochu změnil způsob připojování USB a BT - a to i graficky) a to k lepšímu - vše jako by si sedlo a začalo běhat stabilněji a spolehlivěji včetně GPS, která nejdřív dělala ten dojem, že jako kdyby chtěla předvídat můj další pohyb (po zastavení na červené vždy ještě chvíli jela a pak se vracela a dopočítávala) - to se nyní již neděje a běhá spolehlivě (nejlíp si rozumí na mém telefonu se Sygic 14.3.1) - dokonce jsem jí o víkendu použil na geocaching a bez problému jsem nacházel.



vlkladno
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 04. kvě 2013 18:41:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 734393605

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od vlkladno » úte 08. črc 2014 16:46:26

Uz mi to BT taky funguje. Sparoval jsem obracene. Dik. Gps chodi vyborne i na tomtomu i igo. Jsem opravdu spokojenej. Jen za baterka. Jeste shanim nejakou nabijecku do auta ktera zvladne dobijet pri pouzivani mobilu. Ja mam nejakou ze supermarketu a ta fakt nestiha. Vite nekdo kolik musi davat aby stihala dobijet?
Predem diky


warof
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 14. črc 2013 22:15:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od warof » úte 08. črc 2014 17:54:49

Já jsem postupně vyzkoušel dvě nabíječky, teď již přesně nevím co to bylo,ale bral jsem to podle recenzí a obě jsem vrátil, protože sice v pohodě stíhaly dobíjet, ale rušily mi autorádio. Nakonec jsem zoufale vlezl do supermarketu, vzal jedinou která tam byla, s bábou na informacích jsem se domluvil na rychlém odzkoušení v autě a případném vrácení a ono to kupodivu fungovalo. Tak teď druhým rokem používám Tabtools 30535 5V 2.1A, tenkrát mě vyšla na necelé dvě kila a nemůžu si stěžovat. Navigaci používám Sygic nebo IGO podle nálady a stíhá dobíjet na plný jas displeje i když to už je tak akorát. Chce to vyzkoušet, v jiném autě by možná problém s rušením autorádia nebyl, ale stejně bych se poohlédl po něčem co dává 2A.


vlkladno
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 04. kvě 2013 18:41:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 734393605

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od vlkladno » úte 08. črc 2014 19:22:27

zkusim.dik moc


Drnda
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: sob 28. čer 2014 13:47:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: kingzone k1

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Drnda » úte 22. črc 2014 7:50:32

Po cca měsíci používání mohu konstatovat, že telefon běhá skvěle. Po dokoupení flip pouzdra a dobíjecí podložky navíc baterii už vůbec neřeším - platí pro běžné používání, samozřejmě při náročnějším zápřahu letí baterie rychle dolů.


Ali4e
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: úte 06. pro 2011 20:27:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP900
Tablet: Asus Transformer

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Ali4e » stř 30. črc 2014 11:14:12

Bezdrotove nabijanie funguje len s flip puzdrom? Neda sa nan kupit indukcna nalepka s kontaktmi na baterku?


mattisek
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 20. bře 2014 22:12:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od mattisek » stř 06. srp 2014 11:09:56

zdar,může mně někdo poradit jak do k1 dostanu cwm recovery. chci zkusit jinou rom. díky

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od gersa » stř 06. srp 2014 13:26:25

Na Needrom je navod jak na to, hned prvni dotaz a odpoved v diskuzi


Sammael17
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 14. srp 2014 1:47:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone k1 turbo

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Sammael17 » čtv 14. srp 2014 1:55:46

Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá zálohu original rom, potřeboval bych jí poslat kvuli tomu že jsem si udělal root, a neudělal jsem si zalohu. zkošel jsem pár věcí a něco jsem si vymazal ze složky system. Mam tam original recovery a kromě něj mi nejde nic spustit. Nevím jak si s tím poradit. když ho chci zapnout, tak se akorát ukáže logo a u toho to skončí.

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od gersa » čtv 14. srp 2014 2:57:08

Treba tady (pripadne si vyber sam na needrom dle vlastniho vkusu)
Instaluje se pres SP FlashTool


Sammael17
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 14. srp 2014 1:47:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone k1 turbo

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Sammael17 » čtv 14. srp 2014 7:28:11

IMG_20140814_081759.jpg
IMG_20140814_081759.jpg (1.1 MiB) Zobrazeno 5391 x
To jsem zkoušel přes recovery, ale vždy mi to napíše installation aborted... .

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od gersa » čtv 14. srp 2014 7:33:38

Nainstaluj si CWM (viz muj odkaz vyse), tohle je tovarni recovery, pres to nic nenainstalujes
Anebo instaluj pres SP FlashTool, navodu je na foru dost


Sammael17
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 14. srp 2014 1:47:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone k1 turbo

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Sammael17 » čtv 14. srp 2014 7:49:31

Děkuji. už to jde :D neměl jsem nainstalované správně ovladače. Děkuji za rady :palec:


mattisek
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 20. bře 2014 22:12:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od mattisek » pát 15. srp 2014 11:46:33

Borci jak jste na tom s výdrží baterky..já jsem docela zklamaný.oproti mojím minulým telefonům(zopo c2,huawei g700,huawei honor 3c) to letí rychle dolů,kdyz s telefonem něco dělám..zkoušel jsem i různé romky,je to všude podobné


Drndaa
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 18. srp 2014 10:38:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Drndaa » pon 18. srp 2014 10:42:49

mattisek píše:Borci jak jste na tom s výdrží baterky..já jsem docela zklamaný.oproti mojím minulým telefonům(zopo c2,huawei g700,huawei honor 3c) to letí rychle dolů,kdyz s telefonem něco dělám..zkoušel jsem i různé romky,je to všude podobné
Nemám ani různé následně nahrané ROM, dokonce ani ROOT jsem zatím nedělal a s telefonem se mi super žije - po víkendové automatické aktualizaci se mi zdá, že dokonce přestal i dost sosat baterku - včera jsem ho zrovna nešetřil a i tak jsem měl dnes ráno ještě 66% baterky což před tím nebylo ani náhodou dosažitelné. Veliká spokojenost.


Marek Kucera
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 31. srp 2014 8:13:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1s Turbo

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Marek Kucera » ned 31. srp 2014 8:21:19

Ahoj,
právě jsem si pořídil Kingzone K1s. Po 14 dnech používání jsem se pokusil o recenzi. Recenze je poněkud delší a zde by zabrala příliš mnoho místa.
Pokud budete mít zájem, najdete ji zde: http://gizchina.cz/2014/08/31/ceska-rec ... edout=true

/marek


Pajan
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 05. bře 2012 17:04:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI Max
Mobil 2 / ROM: Kingzone k1 turbo
Bydliště: Slezsko

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Pajan » úte 02. zář 2014 22:22:01

Marku velmi hezká recenze.
Jinak video v noci, letní kino, koncert, poslední řada. https://www.youtube.com/watch?v=OQi6N6pi7bs nebo https://www.youtube.com/watch?v=aRozqzTwlYk
Jen jsem to chtěl vyzkoušet. Protože jsem seděl dost daleko od podia tak jsem nečekal žádný zázrak. Výsledek celkem dobrý si myslím a hlavně zvukově dobré. Objednal jsem univerzální opticku pro mobily 8x a 12x. Uvidíme zdali to pomůže.

Uživatelský avatar

Ghouless
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: úte 21. říj 2014 18:00:10
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G7-L01
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Pocket NEO a VDF Smart First 6
Tablet: Lark Ultimate i7

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Ghouless » úte 21. říj 2014 18:13:27

Moc se mi tenhle foun zamlouvá a chtěl bych se zde přítomných zeptat. Koupit či nekoupit a raději se poohlédnout jinde. Jde mi o celkovou kvalitu výroby a zda i po čase vše funguje jak má. Chtěl jsem původně Redmi Note ale poté, co jsem zjistil, že nemá žádné tvrzené sklo (o čemž se soused předevčírem bohužel přesvědčil na vlastní kůži) mě tato volba opustila. Mám ještě v hledáčku Zopo ZP998, Huawei Honor 3x a Ioecan X8. Ale K1s vyhrává na celé čáře v designu. Objednávat budu z coolicoolu...


xdany35
Stálý androiďák
Příspěvky: 116
Registrován: pon 15. říj 2012 20:13:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 6

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od xdany35 » stř 22. říj 2014 20:27:11

Ahoj, sam za sebe muzu rict, ze designove je telefon super.
Co se tyce softwaru, odladeni softu atd., znam lepsi telefony. Mam ho cca. od zacatku zari z Coolicool. Jestli budes objednavat odsud, tak jedine s DHL. Ja to zkusil pres China post a slo to pres Holandsko na muj vkus moc dlouho a i kdyz je NL v EU, domerili mi DPH.
Zpatky k telefonu. GPS v pohode, Sygic bezi jak ma, fix rychly, presnost dobra.
Fotak vestaveny dobry, kdyz jsem pouzil svoji placenou apku CameraZoom, fotky hrozny. Nevim proc, ale nastaveni bylo stejny. Fotky jakoby voskove a video taky.
Telefon se pri hrani her nebo delsim surfovani dost hreje. Tim padem leti i baterka rychle dolu. Wifi bez problémů. Bluetooth blbne, pri sparovani v aute se sam obcas vypne a zase zapne. Pri probihajicim hovoru je to blby. Druha strana slysi hrozne zvuky.
Mam nahranou ROM z Needrom s androidem L 4.4.2. Telefon se obcas sam restartuje. Jinak jsem spokojeny, ale soft by potreboval poradne doladit.
Ovladani gesty jde jen ve STOCK ROM. V teto nejde.
Pripadne dotazy resim tady i pres PM.

@telefon    


Euronymous
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: sob 31. srp 2013 17:39:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JIAYU G4T

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Euronymous » úte 28. říj 2014 19:31:47

Zdravím, již delší dobu pokukuju po Kingzone K1 Turbo. proto bych se chtěl zde zeptat především na zápory k tomuto telefonu, četl jsem 2-3 recenze a vesměs vše kladné. A ještě jedna otázka, zda již někdo používá na tomto tel. MIUI, koukal jsem, že jsou ke stažení, ale např. air gesture nefungovali.

Díky za rady a příapdné konkurenční tipy k tomuto tel.


Sparrow
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: sob 10. zář 2011 8:55:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1 turbo - miui v6
Mobil 2 / ROM: Nokia C7 :)
Tablet: Lenovo YOGA 8 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS EeePad Transformer

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Sparrow » sob 01. lis 2014 14:24:22

Tak jsem si tohodle mazlíka ve čtvrtek objednal a měl bych pár dotazů zdejším majitelům.
- To podsvícení tlačítek, dá se nastavit čas podsvícení? Něco jako má Samsung? Vypnuto, 5s, 15s a stále zapnuto ?
- A je někde nastavit barva notifikační diody? Jiná barva pro SMS, hovory nebo emaily.

Díky všem Dan

PS: Akorát jsem trošku nasr..... protože jsem zjistil, že ho teď o 13 éček zlevnili to jsem se málem vzteknul :( Co se dá dělat :)
http://www.efox-shop.com/versandkostenf ... e-g-292753

Uživatelský avatar

Něrpa
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: čtv 08. říj 2009 14:57:58
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1 Turbo
Mobil 2 / ROM: CUBOT S308
Tablet: Nexus 7

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Něrpa » úte 04. lis 2014 14:52:37

Telefon mám čtvrt roku, takže se podělím o své zkušenosti.
Na první pohled je telefon dobře udělaný a taky dost těžký. Bohužel pár mušek se najde. Zadní kryt má takové jemné pacičky na zaklapnutí a jedna byla už od vybalení ohnutá, a proto nešel kryt úplně uzavřít a měl tendenci se otevírat. Packu jsem ulomil a funguje bez problémů. Další problém se vyskytl u plechového překrytí sluchátka, které se začalo zvedat. Asi špatně přilepeno, zatlačil jsem zpátky a zatím dobrý. Jinak bytelný telefon, který se opravdu neohne ani v přední kapse.
Co se týká HW, tak musím pochválit svižnost telefonu, fungující GPS (malinko slabší, ale v pohodě), fungující kompas a senzory a taky displej. Po úpravě se dá i zvuk telefonu. Teď ty špatné věci. Úplně k ničemu je BT. Mám bezdrátový reproduktor a stačí se vzdálit o metr a už se zvuk seká. Starý Galaxy S jel i přes zeď. Takže kdo má BT sluchátka, tak nic pro něj. Wifi je slabé taky, to mě štve podstatně víc. Asi za to může ta kovová konstrukce, kde vyhrál design před funkčností. Výrobce deklaruje MHL, ale nerozjel jsem ani na jiných ROMkách. Foťák je tragédie sama o sobě. Použitelný je jen za opravdu dobrého světla, ale stejně je asi pohlá čočka, tak je levá část mírně rozostřená. Video je na tom podstatně lépe, to použitelné je. Bohužel výrobce uvádí, že zvládá 1080p@60 a 720p@120 fps. Možná to umí HW kamery, ale bohužel rozhodně ne software telefonu, nebo kterýkoliv jiný, který jsem vyzkoušel.
K telefonu je opravdu použitelný prezervativový obal, který používám. Koupil jsem si i flip s indukcí, ale ten flip je opravdu strašný. Nedoléhá, blbě se s tím pracuje a nejlepší ho bude asi uřezat. Jinak telefon vydrží dva dny s přehledem. Nějaké to čtení webu, pár volání a trocha navigace.
Funguji na ROMce SP10, která jako jediná podporuje xposed a gravitybox.


Sparrow
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: sob 10. zář 2011 8:55:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1 turbo - miui v6
Mobil 2 / ROM: Nokia C7 :)
Tablet: Lenovo YOGA 8 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS EeePad Transformer

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Sparrow » čtv 06. lis 2014 11:50:33

Sparrow píše:Tak jsem si tohodle mazlíka ve čtvrtek objednal a měl bych pár dotazů zdejším majitelům.
- To podsvícení tlačítek, dá se nastavit čas podsvícení? Něco jako má Samsung? Vypnuto, 5s, 15s a stále zapnuto ?
- A je někde nastavit barva notifikační diody? Jiná barva pro SMS, hovory nebo emaily.
Tak si už odpovím sám :D
- tlačítka - nejde :(
- dioda - jde aplikací třetí strany např: https://play.google.com/store/apps/deta ... ghtmanager
Jediné omezení je, že lze použít pouze 3 barvy RGB (červenou, zelenou a modrou) nelze udělat třeba růžovou (svítí červeně)
ale zase funguje to že když máte zmeškaný hovor, sms i email tak vám všechny tři barvy postupně problikávají.

Jinak telefon je nádherný, zpracování bez problémů snad jen mi trošku odstává plast dole vzadu u reproduktoru, ale je to o cca 0,5mm tak to ani není poznat.
Display je luxusní, ale s tím se dá počítat u 480ppi :) Doma mám nastaven jas na 10% když jdu ven přepnu na 30-40% a je na něj bez problémů vidět.

Jinak co se výkonu týče asi jsem měl štěstí na nějaký "lepší" čipset, protože všude mají v Antutu výsledky kolem 26 - 27 tis a mě to spočítalo na 30813 bodů viz https://drive.google.com/file/d/0B1anrl ... sp=sharing a https://drive.google.com/file/d/0B1anrl ... sp=sharing

GPS: fix do kolem 10s https://drive.google.com/file/d/0B1anrl ... sp=sharing přesnost jsem zatím ověřil pouze jízdou v autobuse a to způsobem sledování ulic okolo a následný kouknutím na telefon kde běžel Sygic :D Takže asi nic moc ale +- 2-3 metry ? Ale jak říkám jel jsem v autobuse a i když jsem seděl u okna tak přeci jen kovová střecha udělal své :)

Baterie: To zatím nechám na později, neboť mu dávám zabrat, instalace aplikací, root, CWM i neustálé hraní si s ním a také ukazování známým dělá s baterkou své, takže zatím 20hodin provozu na 20% a šel na nabíječku aby byl připraven na dnešní den :)

Kdyby jste měli nějaké dotazy ptejte se.

Dan


Euronymous
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: sob 31. srp 2013 17:39:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JIAYU G4T

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Euronymous » čtv 06. lis 2014 12:01:04

Zdravím, díky za info. Pořád o tomto telefonu přemýšlím. Kladů jsem slyšel docela hodně :-) a nějaké ty zápory by mě spíše zajímaly. BT můžeš odzkoušet? Používám ho pro přehrávání hudby na soundbaru. Foťák jsem viděl nějaké fotky,a nezdál se mi úplně marný. Odkud si ho kupoval, díky.


Sparrow
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: sob 10. zář 2011 8:55:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1 turbo - miui v6
Mobil 2 / ROM: Nokia C7 :)
Tablet: Lenovo YOGA 8 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS EeePad Transformer

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Sparrow » čtv 06. lis 2014 12:42:17

No BT jinak než přenosem souborů vyzkoušet bohužel nemůžu. Zkusím se zeptat kluků jestli někdo nemá BT v autě.
No vidíš foťák, dneska udělám nějaké fotky a dám to sem.

Jinak kupoval jsem ho tady http://www.efox-shop.com/versandkostenf ... 53?home_B4
Je to německá varianta Coolicool.com a v éčkách to vychází kupodivu levněji. A jak jsem psal výše, tak ho v pátek zlevnili o 13éček. :oops:
Bral jsem ho přimo z německého skladu kde je trošku dražší, ale DHL zadarmo a nehrozí DPH. Ve čtvrtek 30.10. objednáno a v úterý byl doma http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/ ... 66Qg%3D%3D

A když si ho dáš do košíku, zavřeš stránku tak za pár hodin ti přijde email s 3% slevou :) Což dělá 206.99 - 3% = 200.96 * 28,8 (PayPal cca) = 5788Kč veškeré náklady. Mě vyšel na 6170Kč :(

V Coolicool by to vyšlo: $274.99 - 3% = $266.98 * 22.7 = 6060Kč což je o 300Kč víc :)

Samozřejmě jde to objednat klidně i z číny, ale tam j potom $12 nebo 12éček za DHL a hrozí i DPH, takže to v závěru vyjde na stejno.

Jo a ještě potom z Aliexpressu
- dobíjecí flip za $15 http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 82978.html
- a QI nabíječku za $6,80 http://www.aliexpress.com/item/Black-QI ... 17939.html

Dan


mara298
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: sob 23. lis 2013 16:33:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus One Huawei P7 Huawei G7 Huawei Mate 7
Tablet: Acer iconia tab 500

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od mara298 » sob 15. lis 2014 7:54:10

Dobrý den. Tento telefon si mi moc líbí. Jen mě mate, že na některých fotkách a videích je zadní fotoaparát 14mg a na některých 13mg. Dále by mě zajímalo jak je to s bílou variantou telefonu K1 turbo kde na fotkách a videích je telefon s bílými dotykovými tlačítky a na některých s černými. Měl bych zájem o variantu bílého telefonu s černými dotykovými tlačítky, která se mi líbí více. Děkuji za radu.
Naposledy upravil(a) mara298 dne sob 15. lis 2014 8:28:58, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti