Ostatní asijské telefonyKingzone K1 Turbo / Huangzu K1


m-bryo
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: pon 30. pro 2013 9:44:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL t6s

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od m-bryo » čtv 27. lis 2014 13:54:28

Ahojte, mne sa podarilo dnes tento mobil ( a THL 5000) kúpiť počas Black Friday akcie na CooliCool s 50% zľavou takže okolo 100€....čítam tu dosť veľa negatívnych vecí tak dúfam, že za tie peniaze sa to oplatilo.





m-bryo
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: pon 30. pro 2013 9:44:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL t6s

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od m-bryo » úte 16. pro 2014 6:35:31

Dobrý deň nemám šťastie :-( kto vie poradiť?
Po dvoch hodinách mi mobil vypol batéria ukazovala 100% nabitie...skúsil som dať na nabíjačku a priložený obrázok ukazuje error :-(
Přílohy
IMG_20141215_220107.jpg
IMG_20141215_220107.jpg (1.62 MiB) Zobrazeno 4408 x


katrinkkaa
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 22. pro 2014 20:30:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1 Turbo

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od katrinkkaa » pon 22. pro 2014 20:33:11

Dneska mi došel tento telefon..a mám dotaz..nevíte náhodou někdo, jak se dá změnit vyzvánění SMS a zobrazení ikonek v hlavním menu? Je to podle abecedy a já to potřebuji mít uspořádané podle mých starých zajetých kolejí :D Děkuji :clap: :hehe:

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11320
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Jumbo78 » pon 22. pro 2014 20:35:26

Zvuk na SMS se nastavuje přímo v aplikaci Zprávy, nebo jak je na tom tvém zázraku ta aplikace nazvaná...
Řazení aplikací - pokud to nativní launcher neumí (stisk tlačítka menu...), tak si nainstaluj alternativní
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


katrinkkaa
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 22. pro 2014 20:30:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1 Turbo

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od katrinkkaa » pon 22. pro 2014 22:02:48

Anoo to vím, ale já myslela na vlastní melodii..je tam pouze jejich nabídka...ale za ten launcher moc děkuji, já bych na to nepřišla :lol:


Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11320
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Jumbo78 » pon 22. pro 2014 22:04:46

Vlastní melodii stačí umístit do složky media/audio/notifications v interní paměti, restartovat telefon a už ti ji nabídne... ;)

EDIT: na poděkování tu máme palce pod příspěvky :D
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


ZIP92
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 13. bře 2014 17:03:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Mobil 2 / ROM: ONEPLUS 3

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od ZIP92 » ned 11. led 2015 9:59:14

Ahoj koukal jsem, že na stránkach výrobce je možnost ke stažení android 4.4.


Yeksuom
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 18. led 2015 18:47:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Yeksuom » ned 18. led 2015 19:01:30

Zdravím všechny,

mám dotaz ohledně instalace nové verze ROM 4.4..

Na internetu jsem našel různé odkazy ke stáhnutí nové ROMky, i z ''ofiko'' stránek kingzone.cc, ale vše se instaluje přes USB kabel.. to by nebyl takový problém kdyby můj počítač dokázal rozeznat můj telefon když ho připojím,..

Můj telefon se na PC zobrazuje jako ''Unknown device'' zkoušel jsem už všechno, různé drivery i ty oficiální které jsou obsaženy v balíčku přímo od kingzone.cc + různé USB kabely, a stále nic,..

Chci se zeptat, lze tento ''upgrade'' nainstalovat přes SD kartu - místo USB Kabelu ve spojení s PC ?
Jestli Ano, prosím o název programu na telefon, přes který můžu tuto novou verzi nainstalovat, + případně návod pokud to je složitější, jsem přece jenom amatér ^^

Děkuju moc lidi :) ;)


Sparrow
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: sob 10. zář 2011 8:55:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1 turbo - miui v6
Mobil 2 / ROM: Nokia C7 :)
Tablet: Lenovo YOGA 8 3G
Tablet 2 / ROM: ASUS EeePad Transformer

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Sparrow » ned 18. led 2015 19:31:10

Z telefonu to nejde. Ale mám doma ovladače který 100% fungují.
Mám je naistalované na virtuálu pod Win7 když jsem dělal ROOT (pod XP myslím nechodily)
Jak budu doma, dám sem odkaz ke stažení, snad pomůžou.

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned 18. led 2015 20:08:30

Na flashování jsou potřeba VCom ovladače a na ostatní ADB ovladače.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Martindr
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 20. led 2015 14:56:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1 Turbo

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Martindr » úte 20. led 2015 15:03:41

Mohl by mi, prosím, někdo poradit jaký je správný postup instalace oficiálního balíčku výrobce pro přechod na android 4.4 - myslím, že by to pomohlo nejen mě. Předem díky všem


ZIP92
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 13. bře 2014 17:03:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Mobil 2 / ROM: ONEPLUS 3

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od ZIP92 » úte 20. led 2015 20:20:30

Aktualizaci jsem dělal podle návodu z Německáho fora na netu jich je víc.Musíš mít aktualizované ovladače jsou přiloženy k ROM.


Martindr
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 20. led 2015 14:56:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1 Turbo

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Martindr » stř 21. led 2015 8:22:16

Děkuju ale úplně mi to nepomohlo - měl jsem na mysli co se staženým oficiálním souborem. Čekal jsem, že když je to přímo od výrobce, že to bude opatřeno alespoň nějakým návodem ale opak je pravdou. Pokud by měl někdo link na postup podle kterého tento balík instaloval a jestli to stojí za námahu, byl bych vděčný. Dík


jurajfilo
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: ned 23. úno 2014 19:16:24
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: inew v3

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od jurajfilo » stř 21. led 2015 22:50:25

Pozdravujem Vas, nedavno som kupil tento telefon, vsetko funguje tak ako ma, len nejde update systemu. Ohlasi to ze ma aktualizaciu, stiahne ju, instaluje ju, ale ako skonci zeleny panacik tocit, hned ho vyvali na chrbat pod vykricnik a ked dam ukazat priebeh kratkym tuknutim na tlacitko tak tam je napisane na konci ........ aborted. Nie som nijaky macher do tohoto systemu tak vas poprosim poradte co to moze byt pripadne ci niekde nerobim nejaku chybu. Telefon sa mi podarilo uspesne rootnut.

Uživatelský avatar

Něrpa
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: čtv 08. říj 2009 14:57:58
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1 Turbo
Mobil 2 / ROM: CUBOT S308
Tablet: Nexus 7

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Něrpa » pát 23. led 2015 15:05:00

Na update systému je nejlepší kabel. Je potřeba nainstalovat správné ovladače (http://www.kocicka.com/driver.zip), stáhnout si oficiální rom 4.4 a flashtool. Mě se ovladač nainstaloval, ale nechtěl fungovat, kupodivu stačilo změnit usb port a už jelo vše dobře.

1. Spustit Flashtool.exe
2. Pokud je vše správně, tak v záložce Download-Agent je cesta k souboru MTK_AllInOne_DA.bin. Pokud tam není, tak jej najdete v adresáři flashtool.
3. Do záložky Scatter-loading file je třeba nahrát soubor z rozzipované romky MT6592_Android_scatter.txt
4. V rozbalovacím menu pod scatter-loading file vyberte "Firmware Upgrade".
5. Teď se musí stisknout tlačítko Download se zelenou šipkou dolů.
6. Připojte k usb telefon bez baterky.
7. Vložte baterku.
8. Teď by se měl detekovat telefon a rozjet flash.
9. Teď už jen vyčkat na konec :D

Pokud zmizí imei tak není problém s jeho obnovením. Oba kódy jsou napsány pod baterií a stačí je opravit v mobile uncle toolu.

Pak stačí nahrát TWRP recovery (http://www.kocicka.com/recovery.img) a dát si custom romku. Je potřeba ho nahrát do telefonu do rootu karty, zapnout ladění usb, připojit telefon a spustit příkaz adb shell /system/bin/dd if=/mnt/sdcard/recovery.img of=/dev/recovery bs=4096 a následně adb reboot recovery a jste tam. Teď už si jen vybrat tu správnou romku http://www.needrom.com/category/kingzone/k1-turbo/

Musím říct, že kit kat žere o dost víc baterku (a to jsem koupil novou 3200mAh, protože origoš vydržela 4 měsíce a odporoučela se). Fotky jsou asi ještě horší (to jsem ani nečekal že to jde) a navíc pro formát 16:9 je možnost jen 4Mpix, bluetooth je stále mizerný (ani ne metr od repráčku se přerušuje signál), proklamované video 1080@60 a 720@120 nefunguje, stejně tak jako na stránkách zmíněná podpora MHL (hdmi). A pokud někomu nepojedou mobilní data, tak stačí v nastavení data a času zrušit automaticky brát čas ze sítě a rozjedou se. Sečteno a podtrženo to znamená, že je lepší zůstat na romce 4.2, která se zdá odladěnější.


mara298
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: sob 23. lis 2013 16:33:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus One Huawei P7 Huawei G7 Huawei Mate 7
Tablet: Acer iconia tab 500

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od mara298 » ned 25. led 2015 21:38:02

IMG_20150125_145820.jpg
IMG_20150125_145820.jpg (1.41 MiB) Zobrazeno 3754 x
Zdravím. Telefon mi nabídl Ota aktualizaci cca. 6,6 mb po stažení a dekomprimovaní se telefon restartoval a začal instalovat aktualizaci která však skončila chybou. Po tvrdém restartu telefon naběhl a zahlásil že se aktualizace nezdařila. Zkoušel jsem to ještě třikrát se stejným výsledkem. Po té jsem zjistil že po nepovedené aktualizaci mi nejdou vibrace. Neví někdo jak nainstalovat zmíněnou aktualizaci? A nebo nějakou jinou radu? :(
Přílohy
IMG_20150125_150124.jpg
IMG_20150125_150124.jpg (1.74 MiB) Zobrazeno 3754 x


jurajfilo
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: ned 23. úno 2014 19:16:24
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: inew v3

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od jurajfilo » pon 26. led 2015 8:05:45

....mam rovnaky problem s aktualizaciou, mne vsak vibracie funguju. Rozmyslal som flashnut z recovery ak by bola nejaka blba rom-ka krtora ma problemy s aktualizaciami a ani to sa mi nepodarilo. V recovery mode po instalacii s sd napise intalation aborted. Vedeli by ste niekto poradit? Da sa stym zit ale mam rad ked vsetko chodi tak ako ma. Cislo mojej zostavy konci 20140527


Martindr
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 20. led 2015 14:56:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1 Turbo

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Martindr » pon 26. led 2015 12:51:20

Předně díky za podrobný návod ale snad ještě víc díky za info o problémech, které může přinést... Nemyslím, že mi to za ty nervy stojí... Každopádně když tu byla zmínka o baterii s kapacitou 3,2 - máte někdo zkušenost, skutečně to nějak zásadně zlepší výdrž nebo to je jen jiná nálepka na stejné baterii?

Uživatelský avatar

Něrpa
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: čtv 08. říj 2009 14:57:58
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1 Turbo
Mobil 2 / ROM: CUBOT S308
Tablet: Nexus 7

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Něrpa » pon 26. led 2015 13:20:28

Hmm, ten návod je neprůstřelný, pokud se dělá jak má. Nahráním oficiální rom přes flashtool se předejde problémům, které právě vznikají při OTA aktualizacích, na které netrpí jen Kingzone, ale i Samsung a další. Pak se musí resetovat do továrního nastavení a ani to nemusí vždy pomoct. I výrobce radí použít k aktualizaci raději kabel. Dávat si jiné než oficiální romky je pak je na vkusu každého sou.. androiďáka. Já třeba využiji gravitybox a xposed. Změnu romky jsem dělal už snad na všech značkách a ještě se při správném postupu nestalo (jednou ano, ale svou vlastní blbostí), že bych měl brick nebo chyběl imei a podobně. Když si vezmu boj s HTC, nebo odemykání SONY, tak číňani jsou snad nejlehčí ze všech (a staré samsungy).

Na druhou stranu je stará 4.2 lepší než nová 4.4, takže přechod je opravdu lepší nedělat.


S11800
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 26. led 2015 21:15:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od S11800 » pon 26. led 2015 21:46:57

No já jsem falshnul na oficiální romku 4.4.2. Byl to trochu boj s ovladačem, ale na netu jsem našel řešení. Nakonec se vše povedlo. Zatím jsem spokojený. Testoval jsem GPS, která je snad lepší. Na předchozí ROOMce mi GPS chodila +-30m. Ve městě jsem nemohl použít navigaci. Po upgrade se zdám, že se GPS dá používat. Dokonce se mám pocit, že mám čistější hovory. Bluetooth se mi taky zdá lepší. Ovšem nic není nej. Někdy se mi stává, že na originálním luncheru zůstanou ikony aplikací na obrazovce, ale ty jsem vymazal. Stalo se i to, že se mi občas ikony zkopírují a mám tam místo jedné hned dvě. Dělá to jen na obrazovkách. V seznamu aplikací je vždy jedna. Možná je trochu slabší WIFI, tedy podle indikace na panelu, ale v praxi jsem to nějak nepocítil. Závěr: Z mého pohledu jsem si upgradem pomohl. (Sestavení:0502L049A_20141231)


sosak
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 01. úno 2015 7:51:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1S

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od sosak » ned 01. úno 2015 7:54:14

Nemate někdo problém s chrastícím sluchátkem? Zkoušeli jste tento telefon někdo rozebrat, resp. jak složitá by mohla být výměna repro?


jurajfilo
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: ned 23. úno 2014 19:16:24
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: inew v3

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od jurajfilo » úte 03. úno 2015 12:07:58

...nedari sa mi flash na inu ROM. Nerobi by som to keby isli vstavane aktualizalicie, dost ma s..e ked to neustale vyhadzuje aktualizaciu a neda sa nainstalovat. Inew to nebol problem flashnut, tam som daval rom od tomasa z mn shop, tento sa nepripoji. Neviem kde robim chybu. Nainstalujem ovladace, pripojim tlf bez baterky, nacvaknem baterku a ....nic. Prosim o radu.


jurajfilo
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: ned 23. úno 2014 19:16:24
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: inew v3

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od jurajfilo » úte 03. úno 2015 20:38:34

...aj si odpoviem. Nemal som nainstalovany vcom ovladac, uz to flashuje, dal som tam poslednu ofiko 4.2.2 , zatial ok.


Martindr
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 20. led 2015 14:56:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Kingzone K1 Turbo

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od Martindr » pát 06. úno 2015 9:58:05

Asi to trochu zapadlo - co baterka 3,200 - má s ní někdo zkušenost?


jurajfilo
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: ned 23. úno 2014 19:16:24
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: inew v3

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od jurajfilo » pát 06. úno 2015 19:43:17

Screenshot_2015-02-06-20-19-00.png
Screenshot_2015-02-06-20-19-00.png (121.97 KiB) Zobrazeno 3336 x
Takze k 3200 mAh baterke. Kupil som telefon z coolicool uz s touto bateriou a dalsiu tiez 3200 ale s deklarovanym napatim 3.8 v resp. max. 4.35 volta som dokupil na banggood za cca 10 usd alebo eur?? Uz nepamatam. Obe sa mi javia a aj spravaju rovnako, aj nabiju sa na rovnake napatie tj. na 4,2 volta (+-)... Neviem posudit vydrz ale ja telefon dost trapim ako tablet na wifi. Viem ho znicit aj za 1 den aj za 2 a uz mi vydrzal aj 3. Uz som pisal na fore pri Inew v3 ze moj otec ktory ma thl t100 osemjadro s podobnymi parametrami ako tento ale s 5 inch displ. s 2300 tusim bateriou ho nabija po 10 - 12 dnoch, ale on len telefonuje aj to zriedka a data a wifi vobec. Takze mtk 6592 zere fakt malo ked ide 1-2 jadra aj to podtaktovane na minimum....


valy
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 14. úno 2015 18:21:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: K1 TURBO
Mobil 2 / ROM: 4.3.9

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od valy » sob 14. úno 2015 18:47:47

Všechny vás zdravím

Mám K1 turbo už 4 měs s andoidem 4.3.9 a do teď naprostá spokojenost. Dnes se objevil problém. Při vstupu do galerie se mi nezobrazovaly videa a fotky uložené na 32GB kartě. Telefon jsem resetoval a od té doby se resetuje a resetuje pořád dokola. Zkoušel jsem sdhc kartu vyjmout ale žádná změna. nevím co stím. Napadlo mě přehrát rom, ale to mohu jen z SD protože při připojení kabelem se nic neděje. Poradíte mi někdo co s tím? Pokud možno krok za krokem?
Předem vám všem děkuji


jurajfilo
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: ned 23. úno 2014 19:16:24
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: inew v3

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od jurajfilo » sob 14. úno 2015 22:50:56

K tvojmu problemu a telefonom tolko ze to bude len nejaka "hlupost" ale meviem poradit, tiez ma neapada nic ine len flashnut rom napriklad na posledny 4.2.2, nedal by som kitkat, mozno ked ho odladia. Postup je par prispevkov vyssie, robil som to takto po kabli a slo to urobit, len treba mat nainstalovane vsetky ovladace vo windows.... Do recovery menu som ho daval cez mobile uncle, telefon som naskor rootol, postu je tiez v tomto vlakne myslim... Potom urobit zalohu v recovery menu ak chces a po nainstalovani novej rom som dal tuto zalohu obnovit a mal som telefon v stave ako pred flashom rom. Nie je to zlozite, vyskusaj nemas co stratit a ked to nacvicis nebudes matxproblem skusat ine aj custom romky. Vela stastia...


valy
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 14. úno 2015 18:21:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: K1 TURBO
Mobil 2 / ROM: 4.3.9

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od valy » ned 15. úno 2015 16:46:31

Bohužel nedaří se mi ROM nainstalovat. Budu rád za každou radu.


valy
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 14. úno 2015 18:21:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: K1 TURBO
Mobil 2 / ROM: 4.3.9

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od valy » ned 15. úno 2015 19:53:18

Mám úplně ten samý problém. viz https://www.youtube.com/watch?v=CcZ_T8iHoEU
Víte někdo jak na to? Už jsem na webu prohledal snad všechno co se týče K1. Jestli jste se s tímto problémem někdo setkal a nějak ho vyřešil tak prosím o radu jak na to. V nejhorším případě posílám zpět do číny...... :(


jurajfilo
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: ned 23. úno 2014 19:16:24
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: inew v3

Re: Kingzone K1 Turbo / Huangzu K1

Příspěvek od jurajfilo » ned 15. úno 2015 23:11:06

?????? Zvlastne... To som este nevidel, akokeby nevladal nabehnut koli totalne vystavenej baterke alebo co... Mne problemy zatial nerobi ani nerobil ale rom som nainstaloval kablom tak ako tu pisu, pripojit bez baterie, a potom sa pripojila bateria. Chcel som to povodne robit z sd karty a to sa mi nedarilo. Po kabli ma to tiez trochu vycvicilo no po nainstalovani vcom ovladaca to islo. Skusal si dat ho nabit bez toho aby si hned zapinal?.... alebo nabi bateriu mimo telefonu, ak mozes. Nezda sa sa mi aby len tak z nicoho nic umrel....

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host