Ostatní asijské telefonyStar GT-N7100 - Problém s telefonem (sekne se u loga)

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
rradd
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 15. říj 2014 13:16:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N7100
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí

Star GT-N7100 - Problém s telefonem (sekne se u loga)

Příspěvek od rradd » čtv 30. říj 2014 12:32:57

Ahoj,
mám problém se svým telefonem Star gt-n7100 note 2 (kopie Samsung Galaxy Note 2)
Díval jsem se na návod,jak dát do telefonu android 4.2 (v telefonu mám nyní 4.0.4) a po dokončení návodu jsem telefon vypl a zapl,jenže telefon se sekne u loga MediaTek a dále se to už nehne.
Nedostanu se ani do Recovery Mode,Factory Mode,vždy se to sekne u toho loga.
Potřebuji prosím pomoc od zkušených,jak tam nahrát nový android,aby to fungovalo.
Nějak to jít přeci musí,
děkuji moc.





Autor tohoto vlákna
rradd
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 15. říj 2014 13:16:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N7100
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí

Re: Problém s telefonem - sekne se u loga

Příspěvek od rradd » čtv 30. říj 2014 13:04:21

Tak oprava,do recovery mode se dostanu,ale vyskočí mi tam android panáček s otevřeným břichem a vykřičníkem.


Autor tohoto vlákna
rradd
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 15. říj 2014 13:16:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N7100
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí

Re: Problém s telefonem - sekne se u loga

Příspěvek od rradd » čtv 30. říj 2014 19:13:11

Prosím pomoc

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11323
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Problém s telefonem - sekne se u loga

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 30. říj 2014 19:27:27

Tohle je tak na vyhození do koše...
Podle čeho jsi tam chtěl flashnout ten novější firmware?

EDIT: A nepiš víc příspěvků po sobě - nevynucuj si pozornost. Kdyby někdo věděl, už by ti poradil
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22747
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Problém s telefonem - sekne se u loga

Příspěvek od LivArt » čtv 30. říj 2014 20:22:12

Kdybys tam nenahrával to, co tam nepatří, tak by to fungovalo. Nahraj tam flashtoolem to, co tam patří a nehrab do toho.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.



Autor tohoto vlákna
rradd
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 15. říj 2014 13:16:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N7100
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí

Re: Problém s telefonem - sekne se u loga

Příspěvek od rradd » pát 31. říj 2014 0:46:04

Přes FlashTool jsem to nahrávat zkoušel,jenže když telefon zapojím do PC,připojí se a po cca 3 sekundách se odpojí a rosvítí se displej s nabíjením,takže nemůžu ve FlashTool pokračovat


Autor tohoto vlákna
rradd
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 15. říj 2014 13:16:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N7100
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí

Re: Problém s telefonem - sekne se u loga

Příspěvek od rradd » pát 31. říj 2014 0:47:04

@Jumbo78
Já jsem tam vlastně ani nový firmware nedával,pouze jsem tam dal nějaký jiný boot.img a od té doby to nefunguje.

EDIT by jumbo78: Nezneužívej citaci! Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je!

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Problém s telefonem - sekne se u loga

Příspěvek od gersa » pát 31. říj 2014 8:45:52

To pripojeni a odpojeni je spravne, jen je potreba behem te chvilky nainstalovat drivery. Jak na to najdes tady na foru. Pak ti pojede flashtool
Ted je potreba ridit se radou LivArta a modlit se

Tap 1+1

Uživatelský avatar

pRo_lama
Moderátor
Příspěvky: 6424
Registrován: pon 06. pro 2010 7:41:23
Reputace: 326
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Twitter: pRo_lama
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Star GT-N7100 - Problém s telefonem (sekne se u loga)

Příspěvek od pRo_lama » pát 31. říj 2014 10:14:34

Téma bola presunutá do správnej sekcie + zmenení názov témy.
MOBIL: Samsung Galaxy S8 (64 GB) | TABLET: Nexus 7 (2013)
GADGET: Samsung Gear S2 (SM-R720) + Samsung Gear Fit (SM-R350) + Sony SmartWatch 2


Autor tohoto vlákna
rradd
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 15. říj 2014 13:16:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N7100
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí

Re: Star GT-N7100 - Problém s telefonem (sekne se u loga)

Příspěvek od rradd » pát 31. říj 2014 13:47:14

Podařilo se mi tam nahrát nový firmware,ale teď nejde telefon ani zapnout,po připojení na nabíječku také nereáguje.

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: Star GT-N7100 - Problém s telefonem (sekne se u loga)

Příspěvek od gersa » pát 31. říj 2014 14:37:00

To jsi tam nahral nespravny firmware
Pripojeni k PC funguje?


Marysa
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 01. lis 2014 11:25:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 4.2.2

Re: Star GT-N7100 - Problém s telefonem (sekne se u loga)

Příspěvek od Marysa » pon 03. lis 2014 20:32:23

záleží na tom co si tam nahrál za rom.Jakej má telefon procesor MTK....?Musíš znát parametry tvého mobilu.Zkus tuhle rom z Nedrom,ale nevím co áš za MtK
.http://www.needrom.com/download/gt-n7100-note-2-4/

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů