Včera leagoo lead 7 prišiel aj mne (objednaný z gearbest), colnicou prešiel bez zadržania. Systém vyzerá svižne, nič nepadá zatial všetko stíha. Skúšal som GPS kedže je to pri mobiloch z MTK hlavný kameň úrazu

a fix bol už po 7 sekundách na presnosť asi 15m, za ďalších 10 sekúnd sa upresnil na 10m (v zástavbe panelákov a bez A.GPS). Čo ma najviac dostalo bol budík.. samozrejmosť v starý mobiloch sa podarilo dostať aj do nastavby androidu od leagoo..budík zvoní aj keď je mobil vypnutý

. Smartfón je konštrukčne taktiež výborný. Nič na ňom nevŕzga, veľmi dobre sa drží v ruke a hrúbka je tiež fantastická (keď som ho položil vedla svoju tenkú "žiletku" Neo m1, tak rozdiel nebol príliš velký. V balení boli aj sluchátka so záchodovým zvukom

a na mobile už bola nalepená ochranná fólia. Rýchle nabíjanie fachčí ako má, batéria je na jedničku! Prvé zapnutie, a od Leagoo ma už čakal prvý update, takže verím že majú dosť velké zastúpenie vývojárov aby sa im podaril android 5

. To že zo systémom sa hrali vidieť dosť : v každej druhej animácii je buchnuté logo leagoo

. Fotoaparat hodnotím kúsok nad priemer..čakal som niečo tragickejšie. Celkovo hodnotím za super smartfon za super cenu.