Ostatní asijské telefonyKopie nemá signál

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
RedDevil
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pon 23. bře 2015 12:26:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S5

Kopie nemá signál

Příspěvek od RedDevil » stř 15. dub 2015 22:44:01

Vím, že to vidíte neradi, Ale koupil jsem si kopii S5tky s tím, že jako svářeči mě na zničení stačí.
Než přišla koupil jsem stejně originál a na něj Otter Box.
Ale spátky ke kopii která dnes dorazila. Řikali jsme si že když bude trochu slušná nechá si ji žena.
Kopie je slušná, výkonná/vybral jsem verzi s osmijádrem/ a ženě by se i líbila, jenže má jednu vadu....
Nemá signál.
Pozná že je karta od vodafone, ale signál žádnej.
Poradí nělkdo něco?

Děkuju





ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16712
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 207
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od ludekbrno » stř 15. dub 2015 23:15:10

1) žádná kopie neexistuje, je to pouze vzhledová napodobenina, ale uvnitř je zcela jiný telefon

2) nevím proč to dáváš do sekce Samsung, protože pro napodobeniny nefungují žádné rady, postupy a nástroje pro Samsungy a majitelé Samsungu o těch napodobeninách nic neví, se Samsungem to nemá nic společného. Řeš to v nějaké obecné sekci čínských telefonů, protože ani nezjistíš, co je vlastně uvnitř.

3) pokud nemá signál, nejspíš není vybaven pro provoz v GSM frekvencích používaných v ČR, případně umí jen některé frekvence, které zrovna v tom místě tvůj operátor nepoužívá. Vyřešit to nijak nejde

4) naťukej na telefonním číselníku kód: *#06# jestli telefon má vůbec IMEI.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
RedDevil
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pon 23. bře 2015 12:26:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S5

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od RedDevil » čtv 16. dub 2015 6:26:44

imei to má

355549856651561 / 01

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22746
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od LivArt » čtv 16. dub 2015 6:30:57

1) Ne, opravdu to nemá ten hw, který si myslíš, že to má. Ani 8 jader, ani X GB RAM a Y GB paměti.
2) Kdybys dal link na to, co za nesmysl jsi to vlastně koupil, líp by se hledala chyba.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Kohyx
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: čtv 23. srp 2012 7:41:54
Reputace: 0
Twitter: @freebitcz
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Kopie galaxy s5 nemá signál

Příspěvek od Kohyx » čtv 16. dub 2015 6:38:13

Podívej se na deklarovaná GSM pásma výrobcem.
Novinky, tiskové zprávy a další články o smartphonech na FreeBit.cz.


Uživatelský avatar

policak
Droid
Příspěvky: 1395
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 75
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Mobil 2 / ROM: Huawei Mate 10 Pro
Tablet: Cube i7 Remix

Re: Kopie galaxy s5 nemá signál

Příspěvek od policak » čtv 16. dub 2015 7:09:56

Jediná rada je poslat to zpátky a doufat, že ti prodejce vrátí peníze. A děje se to pořád, můžeš to lidem říkat stokrát, ale je to marný, je to marný, je to marný. :facepalm:
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od aldav » čtv 16. dub 2015 7:17:17

Nějak mu ty vlákna spojte dohromady, tam kam patří , pokud to jde .
http://androidforum.cz/viewtopic.php?t=65239
Note8 - Gear Fit 2

Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7744
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Tab S7

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od Cleric » čtv 16. dub 2015 7:38:02

Na žádost autora a v důsledku odstranění druhého stejného tématu. Odemykám.


Autor tohoto vlákna
RedDevil
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pon 23. bře 2015 12:26:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S5

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od RedDevil » čtv 16. dub 2015 21:55:43



ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16712
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 207
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od ludekbrno » čtv 16. dub 2015 22:51:28

Link funguje a podle informací v něm uvedených by to v sítích v ČR fungovat mělo. Takže jsou dvě možnosti, buď je tam prostě závada nebo ty informace nesedí, případně ti poslali jinou verzi, která české frekvence nepodporuje. Ale to jsou věci, které bohužel asi nijak neověříš. Na tvém místě bych urychleně natočil video, na kterém je vidět, jak do toho telefonu vkládáš SIM kartu, zapneš ho a následně nenajde žádný signál. Až bych měl vyrobený důkaz, tak bych na Aliexpresu otevřel spor (nevím, jak přesně se to u nich jmenuje), že ti došlo nefunkční zboží.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
RedDevil
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pon 23. bře 2015 12:26:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S5

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od RedDevil » pát 17. dub 2015 11:36:54

Díky, spor jsem zahájil a udělal fotky.
Snad to nějak dopadne, preci jen me to par korun vcetne cla stalo...


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16712
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 207
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od ludekbrno » pát 17. dub 2015 13:53:47

Tak určitě, peníze bych jim nenechal. Podle popisku to v ČR fungovat má, tak ať se Ali snaží a na prodejce dupne. Pak dej kdyžtak vědět, jak to dopadlo.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 816
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od Telewest » pát 17. dub 2015 14:39:04

mal si stastie,ze ti to vobec cez colnicu preslo (pokial mal na tele logo Samsung)...neviem ci si si vedomy,ze ti za dovoz kopii teoreticky hrozia pravne aj financne postihy..tu plne suhlasim s uzivatelom "policak" . co sa samotneho sporu v Aliexpresse tyka, predajca ti s najvacsou pravdepodobnostou ponukne moznost poslat mobil spat na opravu (na 99% na tvoje naklady)-tu vznika otazka,ci telefon este niekedy uvidis a ak aj ano,ci problem bude odstraneny(casto sa stava,ze tlf pride spat s rovnakym problemom a niekedy aj s pridanym bonusovym :D)+ to vsetko len v pripade ked budes mat opat stastie a telefon ti colnici nezabavia. mensia sanca je ze ti ponukne nejaku sumu na refund=kvoli lokalnej oprave(servisaci u nas ta poslu kade lahsie,ak zistia co si im doniesol).predpokladam,ze plnu sumu od neho nedostanes,mozno jedine keby si ho opat na vlastne naklady poslal spat.

btw: za 160usd si mohol mat slusny telefon, ktory by aj realne splnal udavane parametre tejto tvojej srandy...nic to,aspon mas ponaucenie do buducna.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16712
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 207
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od ludekbrno » pát 17. dub 2015 15:26:59

Přes Aliexpres může vydupat vrácení peněz, nemusí spoléhat na to, že to bude někdo opravovat
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 816
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od Telewest » pát 17. dub 2015 15:35:25

ano,zalezi od toho ako sa k danemu pripadu postavi dispute team pri eskalovani sporu v pripade,ze by predajca neodpovedal,alebo ponuknute moznosti by boli pre nakupujuceho neprijatelne
..btw: za 5 rokov nakupov na Aliexpresse s cca 600 objednavkami som absolvoval len 2 spory kde som eskaloval dispute prave kvoli nemoznosti dohodnut sa s predajcom a vzdy bol pripad uzavrety k mojej osobnej spokojnosti


Autor tohoto vlákna
RedDevil
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pon 23. bře 2015 12:26:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S5

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od RedDevil » pát 17. dub 2015 21:55:01

Mel jsem se nejdriv poptat, za ty penize fakt mohlo neco kloudnyho byt.
Clo bylo jeste + 1000kc...
Potrebuju vodotesnej mobil mojim konickem je akvaristika a mam doma pestirnu na rybky a mam tam hodne vlhko...
Navíc se bojim toho, že mě to zase upadne jako to bylo s moji s3jkou takykupovanou nejak za 13000
Tak jsem si rikal jsi prase to ti staci a chtel jsem aby to trochu fotilo....

Uživatelský avatar

Kohyx
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: čtv 23. srp 2012 7:41:54
Reputace: 0
Twitter: @freebitcz
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od Kohyx » sob 18. dub 2015 14:03:54

Pokud vím, tak AE drží peníze, pokud v administraci nezadáš, že jsi spokojený s dodaným zbožím, ne?
Novinky, tiskové zprávy a další články o smartphonech na FreeBit.cz.


danrdanr
Stálý androiďák
Příspěvky: 177
Registrován: ned 23. lis 2014 11:10:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: THL T6s _Ulefone Be One_Mlais MX
Mobil 2 / ROM: Doogee F5. Doogee X5 Pro. Bluboo X9
Tablet: Chuwi v99i.Teclast X98 Air III. Chuwi Hi8 Pro
Tablet 2 / ROM: Cube i10, TV BOX_Tanix TX3 mini,
Rom: TV box Abox A1 Plus

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od danrdanr » sob 18. dub 2015 19:04:41

A ma tam SIMku vubec spravne vlozenou ? :facepalm:

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 816
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od Telewest » sob 18. dub 2015 19:41:36

precitaj si prvy prispevok a bude ti to dufam hned jasne


Autor tohoto vlákna
RedDevil
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pon 23. bře 2015 12:26:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S5

Re: Kopie nemá signál

Příspěvek od RedDevil » sob 18. dub 2015 21:34:43

Ano peníze snad prodejce jeste nedostal, ale je to ve stadiu ze on tvrdi at se poradne podivam a ja tvrdim ze uz jsem se koukal nekolikrat..

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti