Ostatní asijské telefonyInnos D6000 (5.2", Snapdragon 615, 3GB RAM, 6000 mAh)


Kochar
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 20. zář 2015 23:40:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: innos d 6000

Re: Innos D6000 (5.2", Snapdragon 615, 3GB RAM, 6000 mAh)

Příspěvek od Kochar » ned 15. lis 2015 14:50:35

a ještě mam problém že mi nechodí mms, nastavení mam v pořadku,připomínám,že mam vodafone operatora, a upozornění na maily mi také nechodí, a navíc si je musím vždy ručne načist, nevím proč vše mam nastavené,dík za rady ;)




Uživatelský avatar

Mild@
Stálý androiďák
Příspěvky: 151
Registrován: pon 21. led 2013 10:54:40
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HTC-THL-HERO-Jiayu
Tablet: Ainol, Hyundai, Ramos
Bydliště: Morava krásná zem ...

Re: Innos D6000 (5.2", Snapdragon 615, 3GB RAM, 6000 mAh)

Příspěvek od Mild@ » čtv 26. lis 2015 21:46:01

Root na INNOS D6000 je bezproblémový včetně instalace TWRP. Podrobný návod v ruštině na 4pda.ru. Odzkoušeno!
Co se problému s vytáčením týká, tak se to dá řešit instalací jiného dialeru. Doporučuji skvělý True Phone Dialer & Contacts - viz. Google Play. Podporuje dual sim, je v češtině a ačkoliv jsem vyzkoušel hodně, tento je opravdu nejlepší (dle mého názoru).
Jeden nový kousek D6000 jsem dal do androidiho bazaru na prodej.


Kochar
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 20. zář 2015 23:40:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: innos d 6000

Re: Innos D6000 (5.2", Snapdragon 615, 3GB RAM, 6000 mAh)

Příspěvek od Kochar » stř 16. pro 2015 11:49:17

Tak to je fajn,dekuji, jeste se chci zeptat az udelam root,budu tam mit porad cestinu nebo ken anglictinu a problem s temi mms umis vyresit,byl jsem u operatora,tam si take nevedi rady,diky


Hardyno
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: úte 28. pro 2010 23:43:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Innos D6000
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Innos D6000 (5.2", Snapdragon 615, 3GB RAM, 6000 mAh)

Příspěvek od Hardyno » stř 16. pro 2015 13:27:58

Tak čo sa týka toho reštartu telefónu deje sa to fakt len raz za uhorský rok a aj to len pri videách na Facebooku takže to neriešim, telefón totiž inak šlape super ale to čo ma sere najviac je že mi nefachčí 4G sim karta od swanu! Slováci budú vedieť o čom reč. Táto spoločnosť poskytuje 100GB dát za 5e mesačne (ale fungujú IBA v 4G pásme). Ide však o to že tú ich kartu vraj musí podporovať výrobca telefónu alebo aspoň vidať časom nejakú aktualizáciu po ktorej tá ich karta už pôjde v telefóne (lenovo vraj také niečo vidalo už). Nechápem ako je možné že tá karta proste nejde keď aj APN mám presne nastavené ako to oni doporučujú. Telefón predsa podporuje všetky LTE siete tak nechápem fakt čo to je za blbosť. Napadlo ma či sa to možno po tom roote nejako nebude dať vyriešiť. Čítal som že Swan sim karta nejde ani na väčšine Samsungov no po roote telefónu a prepísaní nejakého súboru/súborov sa to rozbehne. Nevie niekto čo s tým? :? :o Dá sa v rootnutom Innose nastavovať nejak spravovanie sietí alebo niečo také? Je tu nejaká hlavička čo do toho vidí? :|
Naposledy upravil(a) Hardyno dne stř 16. pro 2015 17:55:00, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9565
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 234
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Innos D6000 (5.2", Snapdragon 615, 3GB RAM, 6000 mAh)

Příspěvek od rbarat » stř 16. pro 2015 15:11:30

Téma Swan a ich 4G zaujíma aj mňa. Prekvapuje ma, že sú s tým také problémy, nakoľko som o Swane uvažoval. Ja mám Elephone P8000, tak by ma zaujímalo, či tá karta v ňom funguje. Otázka je ako to bezplatne vyskúšať.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic



Hardyno
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: úte 28. pro 2010 23:43:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Innos D6000
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Innos D6000 (5.2", Snapdragon 615, 3GB RAM, 6000 mAh)

Příspěvek od Hardyno » stř 16. pro 2015 18:04:12

Tak bezplatne nijako jedine cez známosť od niekoho čo by ti požičal kartu. Inak na S4 mini vraj niekomu pomohlo toto:
1. Run Root Explorer
2. Go to data/property
3. Find persist.radio.lteon and edit
4. Change false to true , save
5.Reboot

Nemám ale root na Innose tak neviem či tam máme tiež niečo také. Inak je to fakt sklamanie, nechápem ako tú kartu vyrábajú alebo čo s ňou robia ale nepríde mi to normálne že od všetkých komerčných operátorov 4G fachčí úplne v pohode a oni mi ešte aj na predajni povedia že skrátka problém je v mojom telefóne a v nepodpore ich karty od výrobcu môjho telefónu. Doprdele čo niekto v číne vie čo je SWAN aby od výroby robili podporu aj pre nich? :D Pochybujem že poznajú aj také O2 či funfon či 4rku a pritom od nich 4G fachčí...a že vraj na podporu ich karty u čínskych mobilov môžme zabudnúť. Teda asi ich ani nebudú kontaktovať tak som to pochopil len tú hŕstku známych značiek ano napr. to Lenovo. :evil:


Kochar
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 20. zář 2015 23:40:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: innos d 6000

Re: Innos D6000 (5.2", Snapdragon 615, 3GB RAM, 6000 mAh)

Příspěvek od Kochar » stř 23. pro 2015 4:44:50

Na tom ruskem servru to nemuzu najit,mas nejaky primi odkaz,diky:-)


Kochar
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 20. zář 2015 23:40:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: innos d 6000

Re: Innos D6000 (5.2", Snapdragon 615, 3GB RAM, 6000 mAh)

Příspěvek od Kochar » pát 25. pro 2015 8:38:49

Uz jsem nasel a udelal i root,takze haleluja
:-)


Brack
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 07. bře 2016 18:51:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Innos D6000

Re: Innos D6000 (5.2", Snapdragon 615, 3GB RAM, 6000 mAh)

Příspěvek od Brack » pon 07. bře 2016 18:58:12

Nejde mi udělat snímek displeje. Nevím proč. Zkusil jsem flashnout Romku 2.4, no nevím, jestli to šlo před tím. Píše to Snímek obrazovky se nepodařilo…… Poradí někdo?
Nainstaloval už někdo xposed?


Kochar
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 20. zář 2015 23:40:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: innos d 6000

Re: Innos D6000 (5.2", Snapdragon 615, 3GB RAM, 6000 mAh)

Příspěvek od Kochar » stř 09. bře 2016 6:32:51

Snimek displae se dela tak ze zmaknes zamykani a plus volume.


Kochar
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 20. zář 2015 23:40:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: innos d 6000

Re: Innos D6000 (5.2", Snapdragon 615, 3GB RAM, 6000 mAh)

Příspěvek od Kochar » stř 09. bře 2016 6:36:44

A xposed a framework mam take,vse najdes na 4pda,ale moc tim jinych moznosti neziskaz,chtel jsem barevne odlisit signali a baterie,nejdeto.


Kochar
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 20. zář 2015 23:40:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: innos d 6000

Re: Innos D6000 (5.2", Snapdragon 615, 3GB RAM, 6000 mAh)

Příspěvek od Kochar » stř 09. bře 2016 6:48:04

Nejdrive si u vas na slovaci musis zjistit na jakych frekvencich ten Svan 4G chodi,zjistis u operatora,tam take najdes mapku jestli tam mas pokryto,pak se mrkni na jakych frekvencich jede innos a mas to, neni 4G jako 4G,kazda frekvence ma jine rychlosti,me to chodi normal, jo a zapomel jsem,hlavne si od operatora musis nechat vymenit 4G simku.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host