Ostatní asijské telefonyIGET BLACKVIEW V3 chyba pri aktualizaci

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
markr910113
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 23. zář 2015 11:19:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iget blackview V3
Mobil 2 / ROM: lark phablet 6.0

IGET BLACKVIEW V3 chyba pri aktualizaci

Příspěvek od markr910113 » stř 23. zář 2015 11:35:26

Ahoj. Při aktualizaci systému se něco pokazilo. Stáhl jsem příslušný balíček,začal instalovat a ouha... Zkoncil jsem na první položce a nepokračuje. Nezasekl se točí se kolečko ale je na místě už druhý den. Jsem v pasti. Zřejmě by to chtělo přehrát ROM. Nevím kde hledat a stahovat. Pořadí někdo?? Díky





roissy
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 23. zář 2014 12:06:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericson ARC

Re: IGET BLACKVIEW V3 chyba pri aktualizaci

Příspěvek od roissy » pát 25. zář 2015 17:40:07

BLACKVIEW CROWN

Podobný problém. Aktualizace se stáhne a po chvíli hlásí,že je poškozený aktualizační balíček. Po restartu píše, že se android upgraduje a spouští aplikace.
To trvá i několik hodin. Pomůže opakovaný restart (minimálně 5x). Také si s tím nevím rady. Výrobce nereaguje.
Roiisy.


Autor tohoto vlákna
markr910113
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 23. zář 2015 11:19:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iget blackview V3
Mobil 2 / ROM: lark phablet 6.0

Re: IGET BLACKVIEW V3 chyba pri aktualizaci

Příspěvek od markr910113 » pát 25. zář 2015 20:33:06

No tak to je v haji... Pises restartovat nekolikrat... Myslim ze takhle se to nespravi. Alespon u mne to tak nefunguje. Ja myslim,prehrat ROMku.. Ale kde ji sehnat. Nic jsem nenasel. Snad u vyrobce,ale bude volne ke stazeni??? Nejak se mi ho nechce davat do opravy,ale jak koukam,asi budu muset. Pritom prehrat by az takovy velky problem nemel byt. Nevite nekdo kde mam hledat? Na XDA jsem nenasel. A nebo i nejaka alternativa... Diky


roy100
Droid
Příspěvky: 1595
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 65
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: IGET BLACKVIEW V3 chyba pri aktualizaci

Příspěvek od roy100 » pát 25. zář 2015 22:07:11

Děkovat tady nemusíš, stačí kliknout na palec u rady...
Tady to máš http://www.needrom.com/download/blackview-v3/


Autor tohoto vlákna
markr910113
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 23. zář 2015 11:19:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iget blackview V3
Mobil 2 / ROM: lark phablet 6.0

Re: IGET BLACKVIEW V3 chyba pri aktualizaci

Příspěvek od markr910113 » sob 26. zář 2015 16:49:13

Snad se mi to podari nejak stahnout. A jeste jedna vec mne napadla a snad by to mohlo byt jednoduzsi.. Mame v rodine tech telefonu vic a co takhle zalohovat ROMku z dobreho funkcniho a prehrat ji do toho co nejde. Je to vubec mozne? Tohle mi vrta hlavou. Zkousel jsem Ultimate backup a povedlo se. Jenze... Nema priponu zip. Tak nevim, pujde to nejak? Diky



Autor tohoto vlákna
markr910113
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 23. zář 2015 11:19:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iget blackview V3
Mobil 2 / ROM: lark phablet 6.0

Re: IGET BLACKVIEW V3 chyba pri aktualizaci

Příspěvek od markr910113 » ned 27. zář 2015 13:22:55

Takze vse jsem si stahl a pripravil aby jsem to flashnul.. No,ale podle navodu,se tel proste neukaze. Jedu na win 10 ale stejne.. Nezobrazi se mi za zadnych okolnosti. Proste s nim nemam spojeni,takze vsechna snaha marna... Umi nekdo poradit? Ja to snad vzdam...


mikuh
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 14. lis 2011 12:14:09
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: zte blade

Re: IGET BLACKVIEW V3 chyba pri aktualizaci

Příspěvek od mikuh » pon 28. zář 2015 10:44:12

Také se mě telefon po aktualizaci zablokoval. Měl jsem provedený root pomocí KingRoot.apk
Provedl jsem zálohu uživatelských dat (zapnout telefon a držet vlume+) potom vybrat backup user data.
stáhnul firmware http://www.needrom.com/download/blackview-v3/ Blackview V3 - Update 05/27/2015
stáhnul http://www.needrom.com/download/sp-flas ... iverguide/
Nainstaloval ovladač a pomocí staženého sp-flash-tool provedl firmware upgrade.(zvolit "scutter loading" a vybrat MT6582_Android_scatter.txt)
Provedl jsem obnovení uživatelských dat (zapnout telefon a držet vlume+) potom vybrat restore user data.
Kupodivu vše chodí, programy i data se obnovily. Tento firmware je nějaký modifikovaný, protože prostor
pro aplikace je nyní sdíený s pamětí telefonu a pro aplikace mám nyní k dispozici cca 6GB :D
Paměť telefonu se komplet smazala, ale data na DS kartě jsou zachována.
Firmware je IGET, žádný originální čínský.


Autor tohoto vlákna
markr910113
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 23. zář 2015 11:19:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iget blackview V3
Mobil 2 / ROM: lark phablet 6.0

Re: IGET BLACKVIEW V3 chyba pri aktualizaci

Příspěvek od markr910113 » ned 04. říj 2015 7:05:28

Zdravim.. Chtel bych poprosit.. Balicky jsem stahnul. Zazalohoval jsem .backup sveho V3. Na SD. A ted dal. Prosim moc aby jsi to napsal pipripade nafotil a nebo treba i nejake video.. Ja vim,otravuji,ale i kdyz jsi to tak hezky napsal,a funguje ti to,jsem jen krucek od uspechu. Mooooc by jsi mi tim pomohl. Dekuji


pali2
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 19. čer 2012 23:30:19
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: iGET BLACKVIEW V3W

Re: IGET BLACKVIEW V3 chyba pri aktualizaci

Příspěvek od pali2 » sob 10. říj 2015 18:55:24

Postup podľa blackwiew v3 5.0 na needrom.com v komentoch je český návod. Jednoduché, len treba ovládače. Pamäť fakt 6GB aj na aplikácie, GPS oveľa rýchlejšie ako bolo, hlasitosť pri telefónovaní asi dvakrát lepšia. Neviem, či to robil Iget, alebo kto, ale super. Škoda, že to nemajú na ich stránke, Iget, lebo tá aktuálizácia z 28.5.2015 nič neriešila a trvalo my dosť dlho, kým som našiel toto. Vďaka prispievateľom na fóre. Škoda, že na tom 5.0 nefunguje foťák.


Autor tohoto vlákna
markr910113
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 23. zář 2015 11:19:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iget blackview V3
Mobil 2 / ROM: lark phablet 6.0

Re: IGET BLACKVIEW V3 chyba pri aktualizaci

Příspěvek od markr910113 » stř 14. říj 2015 5:55:07

Nebyl by prosim primy odkaz na na needrom.com? Diky


pali2
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 19. čer 2012 23:30:19
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: iGET BLACKVIEW V3W

Re: IGET BLACKVIEW V3 chyba pri aktualizaci

Příspěvek od pali2 » stř 14. říj 2015 7:46:26

http://www.needrom.com/download/blackview-v3/# -odkaz 4.4.2, treba sa registrovať

—vypnutý telefon som pripojil na usb kabel ale nezapojoval do PC!!!!
—Flashtool 5.1408.00
—download agent: C:/……../SP_Flash_Tool_v5.1532.00\MTK_AllInOne_DA.bin (toto by malo byť vyplnené pri spustení sp flash tool)
—Scatter loading file: C:/………/Android5…./MT6582_Android_scatter.txt (rozbaliť archív Blackview-V3-01, tam to je)
—Firmware upgrade
—klik DOWNLOAD
—Zapojiť telefon do USB v PC (mne načítalo telefón až na tretí krát)
—OK!!!! super
http://androidxda.com/smart-phone-flash-tool- SP-Flash-Tool-v5.1532

http://www52.zippyshare.com/v/2201151/file.html- ovladače

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti