Ostatní asijské telefonyVernee Thor

Odpovědět

panborec
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: stř 24. srp 2016 14:28:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vernee thor
Mobil 2 / ROM: xiaomi hongmi

Re: Vernee Thor

Příspěvek od panborec » čtv 25. srp 2016 15:31:28

tak uz jsem to vyresil.v nastaveni-vyuziti dat jsou dve moznosti prehled-vodafone a ve vodafone nemel zapla mobilni data.prehledl jsem to.jede 3g i 4g




Uživatelský avatar

pk76
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: stř 04. led 2012 19:07:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Mi Note 2 128GB Global
Mobil 2 / ROM: LG G2
Tablet: Nexus 7 II
Rom: MIUI

Re: Vernee Thor

Příspěvek od pk76 » čtv 25. srp 2016 16:33:43

Takže příště stáhni lištu a je to :)


Kufor
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 25. říj 2012 14:01:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor

Re: Vernee Thor

Příspěvek od Kufor » sob 27. srp 2016 21:45:44

Tak mi tento tyzden telefon prisiel, zatial spokojnost, oproti staremu HTC Desire X je to badatelny pokrok, najma co sa tyka sviznosti :) Mam vsak jeden problemik, ktory neviem, ci je normalny pre azijske znacky, alebo je to len nejaka specialita u tohto telefonu, resp. u mna, ale ziadna hra (snad okrem jednej), ktoru som stiahol z Google Play mi nefungovala (bud hlaska, ze nepodporuje hardver, alebo len chybova hlaska, ze bola aplikacia ukoncena), avsak po restarte vsetky hry idu bez najmensieho problemu.. A teda vzdy, ked chcem nainstalovat nieco nove, musim potom restartovat telefon, inak to nespustim. Robi to pri hrach, z beznych aplikacii zatial iba pri Opere.

Netusi niekto, kde by mohol byt pes zakopany?

Uživatelský avatar

stryhaj
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: stř 18. led 2012 16:01:46
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor
Mobil 2 / ROM: Vodafone 228 hospodskej
Tablet: Xiaomi Mi Pad 2

Re: Vernee Thor

Příspěvek od stryhaj » ned 28. srp 2016 10:09:21

Kde nastavím, aby se mi ukládaly fotky z foťáku na externí SD kartu.Dekuji.


Slavoš
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: úte 06. říj 2015 14:40:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6 Lollipop 5.0.2
Bydliště: Moravská brána

Re: Vernee Thor

Příspěvek od Slavoš » ned 28. srp 2016 11:54:43

V aplikaci Fotoaparát to není?


Uživatelský avatar

stryhaj
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: stř 18. led 2012 16:01:46
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor
Mobil 2 / ROM: Vodafone 228 hospodskej
Tablet: Xiaomi Mi Pad 2

Re: Vernee Thor

Příspěvek od stryhaj » ned 28. srp 2016 11:58:38

Nikde jsem nastavení úložiště pro fotky nenašel.


Kufor
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 25. říj 2012 14:01:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor

Re: Vernee Thor

Příspěvek od Kufor » ned 28. srp 2016 21:09:43

Kufor píše:Tak mi tento tyzden telefon prisiel, zatial spokojnost, oproti staremu HTC Desire X je to badatelny pokrok, najma co sa tyka sviznosti :) Mam vsak jeden problemik, ktory neviem, ci je normalny pre azijske znacky, alebo je to len nejaka specialita u tohto telefonu, resp. u mna, ale ziadna hra (snad okrem jednej), ktoru som stiahol z Google Play mi nefungovala (bud hlaska, ze nepodporuje hardver, alebo len chybova hlaska, ze bola aplikacia ukoncena), avsak po restarte vsetky hry idu bez najmensieho problemu.. A teda vzdy, ked chcem nainstalovat nieco nove, musim potom restartovat telefon, inak to nespustim. Robi to pri hrach, z beznych aplikacii zatial iba pri Opere.

Netusi niekto, kde by mohol byt pes zakopany?
Odpoviem si sam, mozno bude mat niekto podobny problem. Na oficialnom fore som nasiel vlakno s mojim problemom a vraj sa tento vyskytuje v pripade, ak je SD karta pouzivana ako interne ulozisko, a teda hry sa instaluju na nu. Zahada vyriesena, snad to niekomu pomoze :)


darlix
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 24. pro 2012 9:14:04
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor
Mobil 2 / ROM: THL W100

Re: Vernee Thor

Příspěvek od darlix » ned 28. srp 2016 21:12:30

Mělo by stačit jít do Nastavení --> =Uložiště a USB --> Výchozí disk pro zápis - --> zde zatrhnout Karta SD

Uživatelský avatar

stryhaj
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: stř 18. led 2012 16:01:46
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor
Mobil 2 / ROM: Vodafone 228 hospodskej
Tablet: Xiaomi Mi Pad 2

Re: Vernee Thor

Příspěvek od stryhaj » pon 29. srp 2016 8:15:27

Ok, funguje. Diky za pomoc.


kesik
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 18. led 2011 19:21:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P 500-Megatron 1-ROOT

Re: Vernee Thor

Příspěvek od kesik » pon 29. srp 2016 15:36:53

Čau, dá se někde nastavit aby se horní lišta stahovala jedním tahem. (nejdříve vyjede oznámení).

­    


darlix
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 24. pro 2012 9:14:04
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor
Mobil 2 / ROM: THL W100

Re: Vernee Thor

Příspěvek od darlix » pon 29. srp 2016 21:30:41

Nastavit se to asi nedá - stačí ale použít dva prsty současně místo jednoho a je to. Vyzkoušej.


kesik
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 18. led 2011 19:21:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P 500-Megatron 1-ROOT

Re: Vernee Thor

Příspěvek od kesik » úte 30. srp 2016 7:40:34

Je to trochu krkolomné,chce to asi trochu cvik, dík

­    


darlix
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 24. pro 2012 9:14:04
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor
Mobil 2 / ROM: THL W100

Re: Vernee Thor

Příspěvek od darlix » úte 30. srp 2016 7:51:45

kesik píše:Je to trochu krkolomné,chce to asi trochu cvik, dík

­    
Ale ani ne, prostě položím dva prsty na lištu a stáhnu dolu. Tohle funguje už někde od androidu 4.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Vernee Thor

Příspěvek od unavix » úte 30. srp 2016 9:40:08

Jde to když uděláš root, nainstaluješ Xposed framework a do něj modul GravityBox.

­
Bůh odpouští, JÁ NE!


kesik
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 18. led 2011 19:21:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P 500-Megatron 1-ROOT

Re: Vernee Thor

Příspěvek od kesik » úte 30. srp 2016 9:43:30

Otázka :když udělám root, prijdu o aktualizace??

­    

Uživatelský avatar

netineti
Robot
Příspěvky: 978
Registrován: čtv 08. dub 2010 11:48:26
Reputace: 19

Re: Vernee Thor

Příspěvek od netineti » úte 30. srp 2016 10:19:05

ano, na 1000%


kesik
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 18. led 2011 19:21:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P 500-Megatron 1-ROOT

Re: Vernee Thor

Příspěvek od kesik » úte 30. srp 2016 10:30:26

Tak ještě počkám, třeba na CM13

­    

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Vernee Thor

Příspěvek od unavix » úte 30. srp 2016 10:44:21

V žádném případě o aktualizace nepřijde když bude mít root s twrp recovery. Při prvním spuštění twrp recovery nesmí potvrdit přepsání oddílu. Zvolí pouze pro čtení. A pak jdou aktualizace v pohodě instalovat. Už sem instaloval 3 aktualizace a mám root telefonu od počátku včetně twrp recovery.

­
Bůh odpouští, JÁ NE!


kesik
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 18. led 2011 19:21:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P 500-Megatron 1-ROOT

Re: Vernee Thor

Příspěvek od kesik » pon 05. zář 2016 16:38:20

Super,dnes proveden Root, Gravity Box funguje . Diky

­    

Uživatelský avatar

netineti
Robot
Příspěvky: 978
Registrován: čtv 08. dub 2010 11:48:26
Reputace: 19

Re: Vernee Thor

Příspěvek od netineti » pon 05. zář 2016 17:32:55

Na Xda už makaju na Android 7..

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Vernee Thor

Příspěvek od unavix » pon 05. zář 2016 17:33:47

Skvělé zprávy.
Bůh odpouští, JÁ NE!

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 816
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Vernee Thor

Příspěvek od Telewest » pon 05. zář 2016 18:26:23

Team MediatekAndroidDevelopers...

Uživatelský avatar

netineti
Robot
Příspěvky: 978
Registrován: čtv 08. dub 2010 11:48:26
Reputace: 19

Re: Vernee Thor

Příspěvek od netineti » stř 07. zář 2016 19:53:46

Nougat pre Thor - nech sa páči

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=3457079" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Vernee Thor

Příspěvek od unavix » stř 07. zář 2016 20:05:22

Výborná zpráva. Už ho někdo zkoušíte? Fungovat by mělo úplně vše jak sem koukal.

­
Bůh odpouští, JÁ NE!


Jendazhor
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 11. zář 2016 11:57:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor
Tablet: Teclast P80

Re: Vernee Thor

Příspěvek od Jendazhor » ned 11. zář 2016 12:14:00

Byl jsem jeden z prvních, kdo objednal Vernee Thor, tehdy jetě na předporodeji Gearbestu.
Jsem celkem spokojen (přecházel jsem z iPhone 5S, po všech iPhonech od verze 2, důvod by byl na dlouhé psaní).
Snímač otisků prstů jsem přestal používat asi po 14 dnech, pořád mi bral cca 3. pokus i po načtení více prstů nebo vícenásobného načtení jednoho prstu, a zbytečně zdržoval.
Foťák taky není zázrak, ale v téhle ceně telefonu, to není zlé.
Nainstaloval jsem všechny updaty. Dokonce jsem psal i na fórum Vernee, protože se mi zpočátku velmi často nevypnul diplej po přiložení telefonu k uchu. To se s updaty zlepšilo.

Ale jeden dost zásadní problém stále přetrvává. Ale je mi divné, že ho tu nikdo nezmiňoval. Tak nevím, jestli je to jen u mého kusu nebo nějakým mým chybným nastavením.
Už od začátku, jakmile jsem telefon strčil do přední kapsy u džínů, stále se sám zapínal a zadával nouzová telefonní čísla. A ty pak vytáčel.
Dokonce se mu občas podařilo i přijmout příchozí hovor, aniž bych ho z kapsy vyndal.
A to mám nastavený odemykací tah prstem.
Jediným řešením bylo zakoupení origo flip pouzdra. Pak už to bylo ok. (Až příliš pozdě, jsem zjistil, že jsem měl nárok na pouzdro zdarma jako jeden z těch prvních, kteří ještě dostali info o přítomnosti fast charge v Thoru).
Ale pouzdro přidá další milimetry tloušťky a zbytečně mě prudí.
Zkoušel jsem i různé aplikace, které měly bránit zapnutí displeje v kapse (podle jeho polohy apod.), ale nevedlo to k ničemu.
Nevím, jestli se telefon v kapse zapne zapínacím bočním tlačítkem, nebo nějak jinak. Ale asi musí tlačítkem, když snímač otisku prstu už je vypnutý.
Pak je mi divné, že by tenhle problém neměli i ostatní uživatelé.
Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Nosíte Thor normálně bez pouzdra v kapse?
Zkusil jsem ho zase jednou dát do kapsy bez pouzdra po všech updatech a hned to skončilo hláškou "máte ještě jeden pokus pro zadání PIN".
Už mě nic nenapadá, ale nevěřím, že je to běžný problém.
Díky za případné reakce.

Uživatelský avatar

netineti
Robot
Příspěvky: 978
Registrován: čtv 08. dub 2010 11:48:26
Reputace: 19

Re: Vernee Thor

Příspěvek od netineti » ned 11. zář 2016 13:39:43

nič podobné sa s mojím Thorom nedeje..mam Nexus 5x a to porovnanie s jablkom úplne sedí.. s Nexusom sa porovnať nedá, ale za tú cenu je vynikajúci phon..

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10589
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 287
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Vernee Thor

Příspěvek od Mirda86 » ned 11. zář 2016 13:43:05

Nema ten telefon probuzeni poklepanim? Tim jak ti soupe o nohu se probudi a uz to jede. Stejne tak prichozi hovor.
Jedno z reseni je nosit telefon v kapse displayem od tela.

Uživatelský avatar

netineti
Robot
Příspěvky: 978
Registrován: čtv 08. dub 2010 11:48:26
Reputace: 19

Re: Vernee Thor

Příspěvek od netineti » ned 11. zář 2016 13:54:29

nemá žiadne čínske blbosticky- je to takmer čistý android.. na prebudenie displeja pouzivam toto..

WaveUp (Turn the display on by waving) - https://f-droid.org/app/com.jarsilio.android.waveup" onclick="window.open(this.href);return false;

Na XDA už je nougat pre Thor.. počkám kým ho doladia a potom flash.. zatiaľ som na oficial rom bez rootu a som spokojný..


Jendazhor
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 11. zář 2016 11:57:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor
Tablet: Teclast P80

Re: Vernee Thor

Příspěvek od Jendazhor » ned 11. zář 2016 16:26:03

Mirda86 píše:Nema ten telefon probuzeni poklepanim? Tim jak ti soupe o nohu se probudi a uz to jede. Stejne tak prichozi hovor.
Jedno z reseni je nosit telefon v kapse displayem od tela.
Ne, probuzení telefonu poklepáním na displej Thor standardně nemá.
Zkoušel jsem různé probouzecí aplikace, ale stejně mi to nepomohlo.
Faktem je, že ten displej na dotyk nohy v kapse normálně reaguje jako na dotyk prstem. Takže jakmile se zapne displej, už po něm noha "rejdí".
Nošení diplejem od těla bych mohl zkusit, ale moc si nevěřím, že pokaždé dám pozor na to, jakou stranou telefonu vkládám do kapsy směrem k tělu.


darlix
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 24. pro 2012 9:14:04
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor
Mobil 2 / ROM: THL W100

Re: Vernee Thor

Příspěvek od darlix » úte 13. zář 2016 5:43:13

U mého Thora je dotyková vrstva displeje hodně citlivá. Když jsem ho dal do kapsy s nevypnutým displejem, tak se klidně spustila některá aplikace na ploše a to i přes originál flipové pouzdro. Po nalepení krycího skla to bylo trošku lepší. Ale když dám telefon do kapsy s vypnutým displejem, tak se mi nikdy nic samo nespustilo. Displej jde zapnout pouze tlačítkem, nebo čtečkou otisku.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů